Jump to content

Πετσετας

Νέα Μέλη
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Πετσετας

  • Birthday 04/28/1990

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    online=μπροστά στο computer ,offline= κάπου αλλού...
  • Interests
    Θεολογία,ψυχολογία,fantasy κτλ :Ρ

Πετσετας's Achievements

Μύστης

Μύστης (2/7)

0

Reputation

  1. υπάρχει και κάτι ακόμα. Ο καρκίνος ΔΕΝ είναι μια ασθένεια,σαν την γρίπη.Είναι ένα σύνολο ασθενειών (π.χ όγκος,λευχαιμία κ.α),αυτός είναι ο κύριος λόγος που δέν βρίσκεται (ευκολα) το φάρμακό του ....είναι σαν να λέμε την θεραπεία της γρίπης και της ελονοσίας να είναι κοινή. υ.γ δέν είμαι κανας γιατρός με εξελιγμένες γνώσεις περι του θέματος,ούτε διαφωνώ με τις παραπάνω απόψεις,να εξηγούμαστε
  2. παρόλο που δέν φαντάζει σωστό να είναι μάγος,ειδικά με την στάση που δίνει κατά της μαγείας...
  3. χμμμμ..... ''για να ελέγξουν την κοινωνία γενικά καθώς ως «φωτισμένοι» «ξέρουν καλύτερα».'','' να ελέγξουν πολιτικούς (και θρησκείες) – ακόμα κι αν είναι φαινομενικά στην υπηρεσία τους!'' τι μου θυμίζει αυτό???? Ισως τελικά όλο αυτό να είναι ''θέλημα Θεού '' να εξουσιάζει ο Αλάθητος Φωτισμένος :angel_not:
  4. δηλαδή να βλέπεις ή να διαβάζεις κάτι σχετικό και να λες ''ναι,αυτο έτσι γινεται'' νομίζω πως και ο Πάνος αυτό εννοούσε...
  5. δηλαδή πες πως εγώ είμαι στην μια παράταξη,εσυ στην άλλην...στη μάχη μας τί τύπου μαγείας θα συμβαίνει (ο καθένας απο το σπίτι του,πρόσωπο με πρόσωπο ,κ τα 2,κανένα,αλλο,κτλ)? υ.γ είναι γνωστό οτι η μαγεία δεν έχει σχέση με το harry potter ,μέχρι και εγώ το ξέρω ,εννοώ πρόσωπο με πρώσοπο κάπως αλλιώς....
  6. εννοώ μεταξύ μάγων.όταν ο ένας καταριέται,το κάνει κρυφά ,ετσι? (κατάρα σε μορφή τελετουργίας,ή ψυχική επίθεση)
  7. IΣΩΣ,λέω ΙΣΩΣ ,να μην έχει συγκεκριμένα εγκεφαλικά κύτταρα ενεργοποιημένα... όπως πχ γκουρού που ''μάλλον'' έχουν κατακτήσει το μυαλό τους,το ανοιγοκλείνουν και κάνουν διάφορα έτσι..(πχ το να μείνουν για υπεράνθρωπο χρονικό διαστημα θαμμένοι και να ζουν).... ίσως να γίνεται κάτι τέτοιο???
  8. '' τα πισώπλατα μαχαιρώματα μεταξύ "μυστικών εταιριών" '' όλες οι μάχες μάγων δεν είναι πισώπλατες εξ'αρχής? (αν δεν μπορούμε να το διαβάσουμε,ας το φτιάξουμε )
  9. βασικά και εγώ το περίμενα,μόνο που αυτό γινόταν από πέρυσι...αλήθεια ,θα βγεί?? και λογικά θα μιλάει για το πόσο διαφέρει η πραγματικότητα απο τον Χάρη τον Κεραμικό,κτλ....ή μπορεί και όχι,δεν ξέρω :i_suck: επίσης καλώς ήρθες
  10. Ξέρει κανείς για Δρυίδες?? ή ακόμα καλύτερα ξέρει κανείς πιό ήταν το original όνομα των Οβατών (ενν.στα Κέλτικα) ???
  11. δηλαδή, όπως λέμε,τέχνη των κεριών,των στοιχείων,του χάους,λέμε και τέχνη του ΄΄ξεπλύματος΄΄... ...γιατί αυτό δεν ακούγεται ούτε λίγο παράξενο????
  12. ok το΄ποιασα,τα familiar είναι σαν ΄΄ταλαντούχα΄΄ ζώα...1 ακόμη απορία..απο οτι κατάλαβα,κάποιος που δέν βλέπει ενα ζώο σαν familiar ,κάποιος άλλος θα μπορούσε να κάνει πολλά με αυτο,έτσι ? (και αντίστροφα)
  13. αλήθεια,ποιά ζώα μπορούν να γίνουν familiar?Ολα ανεξαιρέτως??Η υπάρχουν συγκεκριμένα είδη (πχ γάτες)???
×
×
  • Create New...