Jump to content

Demons

Νέα Μέλη
 • Posts

  132
 • Joined

 • Last visited

About Demons

 • Birthday 09/20/1981

Contact Methods

 • MSN
  Demons3@hotmail.com
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Interests
  Θρησκεία, Μαγεία, υπολογιστές , Συγγραφή,ψυχολογία, φυσική(κβαντική θεωρία), Άνθρωποι

Recent Profile Visitors

452 profile views

Demons's Achievements

Μέγας Μύστης

Μέγας Μύστης (3/7)

0

Reputation

 1. Ρε μπαγάσα εμένα δν μ χεις στους φίλους??????????????????????????????Εντά ρε......

  Περιμένω διόρθωση....

 2. Δέν μιλάω για όλους τους όγκους αγαπητέ. Ένα σπάνιο φαινόμενο είναι, όπως ας πούμε οι μεταθανάτιες εμπειρίες και πίσω πάλι... να είμαστε λίγο εύκαμτοι ε?
 3. Έχεται ακούσει για περιπτώσεις ανθρώπων με όγκο (η ταινία "φαινόμενο" πραγματεύεται κάτι τέτοιο ). Οι άνθρωποι αυτοί επιδεί ο όγκος "πίεζε" διάφορα νεύρα αποκτήσανε ικανότητες όπως υπερμνημία, τηλεπάθεια κλπ. Η αλήθεια είνια ότι λίγα ξέρουμε για τον εγκέφαλο και μόνο να εικάζουμε μπορούμε σχετικά με τις κρυμμένες δυνατότητες του, που εγώ πιστεύω είναι τεράστιες.
 4. ΜΝα διαφωνίσο σε κάτι, το φώς έχει μάζα, και για αυτό αποροφάτε απο τις μαύρε τρύπες,αλλιώς θα διέφευγε στο σύμπαν με ευκολία, Τώρα όσο αναφορά την σταθερή του ταχύτητα θα κοιτάξω στο χρονικό του χρόνου να σας πώ! Πάντως πρέπει να έχει να κάνει με την ισοδυναμία Χώρου-Χρόνου και την υποκειμενικότητα ανάλογα με την θέση και την ταχύτητα του παρατηρητή.
 5. Μια μικρή .. τσαχπινιά μόνο να πω! Το σύμπαν μας είνια πολύ πιθανών να δομείτε απο αντιύλη και αυτό που νομίζουμε ώς αντιύλη να είνια η πραγματική ύλη Επίσεις μια παρατήρηση, το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο είνια και αυτό σωματίδια, πώς γίνεται να μονώνει την αντιύλη όταν αποτελείτε απο σωματίδια που έχουν αντισωματίδια? Επίσεις θα ήθελα να γράψει κάποιος τι παράγεται απο την επαφή ύλης-αντιύλης είναι πολύ ενδιαφέρων θέμα και θα οδηγήσει στις μαύρες τρύπες!
 6. Έ όχι και κόρη της Λίλιθ!! Μην υποβιβάζεις τόσο τον εαυτό σου!
 7. Ο υπνωτισμός είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο στα σωστά χέρια. Μην ξεχνάμε ότι στην μαγεία αυτό που κάνεις πολλές φορές είναι να υπνωτίζεις τον εαυτό σου. Τηνείδα και εγώ την ταινία με την καρδιακή προσβολή! Ναι όντως είναι μια πιθανότητα που δέν την είχα σκεφτεί!
 8. Εντάξη ρε παιδιά αλλά ο Χάρι Πότερ απέχει απο την πραγματική μαγεία όσο εμείς απο το Άλφα του Κενταύρου!
 9. Για εμένα το πράγμα έχει ώς εξής. Στην αρχή ήταν το ένα όπως καλά έχει υποθεί και το 0. Το ένα είναι το καλό γιατί είνια το ένα και αφού μόνο το ένα υάρχει ότιδήποτε μοιάζει στο ένα είνια αυτό που λέμε καλό. Το καλό λοιπόν υπήρχε σάν οντότητα Ενώ το κακό υπήρχε μόνο σάν έννοια λόγω του ότι το ένα γνωριζε πώς είνια να είσαι το άς πούμε άν και δέν είναι σωστή αναλογία -1. Με τά την δημιουργία που το ένα έκανε τα πάντα, η έννοια το κακού διέφθηρε κάποιες οντότητες, βέβαια αυτό είναι αδύνατο εκτός και άν το 1 το επέτρεψε με κάποιο τρόπο. Οπότε το -1 απόκτησε οντότητα. Έτσι το αιώνιο κακό βρίσκει ενσάρκωση σε μια οντότητα που αντιδρά στο 1 έτσι πιστεύουμε ότι είναι το -1 ενώ το αιώνιο καλό είνια μια αυθύπαρκτη οντότητα και μάλιστα η οντότητα που επέτρεψε να υπάρχει το -1. Αυτά εν ολίγης και με κάποια κενά!
 10. Έχεις δίκιο σε αυτό Μοργκανούλα αλλά εσύ πρέπει να είσαι έτοιμος να προσφερθείς και αυτός να αρνηθεί την προσφορά σου. Μου φένεται ότι έχουμε χάσει την έννοια του φίλου σάν φίλου (πχ Δάμων και Φειδίας κλπ) Αν εννοούμε φίλο κάποιον που απλώς μάς κάνει να αισθανόμαστε καλά τότε πάω πάσο συμφωνώ μαζί σας! Σε ευχαριστώ Μοργκάνα μου θα κρατήσω ετούτη την στιγμή σαν την πιό όμορφη της ζωής μου! :blblbl: :blblbl: :blblbl:
 11. Ξέρεις τι λένε ε? Για κάθε πρόταση υπάρχει μια αντιπρόταση και κάθε έννοια μπορεί να έχει την ερμηνεία αυτού που την ερμηνεύει. Ε δέν βρίσκουμε άκρη κοριτσάκι μου !! (άτσα πάλι σε μικρυνα!) Εσύ λές πώς υπήρχαν πολλοί Μεσσίες εγώ δέν θυμ'αμαι κανένα. Το ότι ό Χριστός ήταν Εσσέος δέν το έχω δεί πουθενά στην γραφή (ά ξέχασα τους παπύρους της Νεκράς Θάλασσας...) Το ότι ο Ιούδας πρόδωσε τον χριστό για να τον κοινητοποιήσει επιδή ακριβώς δέν έκανε πολιτικο εθνική επανάσταση δέν μάς λέει τίποτα ας πούμε. Και αφού ήταν Ιός του Θεού για πιά " θρησκευτική έπαρση που αρμόζει στην φράση" Μιλάς? Αγνοείς ότι ο ακρογωνιαίος Λίθος της Θρησκείας μας (μου) είναι είναι η Θεότητα του Χριστού. Χωρίς αυτό δέν έχει αξία ούτε η Θυσία του ούτε και η ζωή του. Λοιπόν μη μιλάς για χριστιανικό προσυλιτισμό όταν εσύ ι ίδια προσπαθείς να αναιρέσεις βασικές αρχές μιας Θρησκείας που ούτε καταλαβαίνεις το Νόημα και το Μεγαλείο της.. Αντιλαβού?
 12. Αγαπητή μου Μοργκάνα φίλο μπορείς να πείς αυτόν που θα έπερνες την θέση του στο θάνατο, που θα ζούσες τον μεγαλύτερο τρόμο αντί για αυτόν, και που αυτός θα έκανε το ίδιο. Σε αντίθετη περίπτωση δέν είνια φίλος είναι ίσως μια εξαιρετική συμπάθεια ή μια όμορφη παρέα. Πόσους φίλους έχετε εσείς δηλαδή που θα μπορούσατε να τους πείτε το πιό σκοτεινό μυστικό σας και να νοιώθετε ασφαλείς?
 13. Δέν συμφωνό σε αυτό. Το κακό πολλες φορές είναι αυτό που συντηρεί την δική μας υπόσταση αλλά απειλεί άλλες. Η έννοια του κακού ξεφέυγει απο τα πλαίσια της επιβίωσης και μή επιβίωσης. Για αυτό είναι και τόσο δύσκολο να αντιληφθούμε τις πιό λεπτές πτυχές του.
 14. Λίθος μου συγνώμη που θα σε απογοητεύσω αλλά την σοκολάτα σου δέν την κέρδισες! Ο Χριστός τούς έλεε ότι ήταν ο ίδιος ο Ιός του Θεού και όχι ένα παιδί του θεού (κτίσμα), αυτό ήταν έξω απο τα καθιερωμένα και για αυτό του είχαν τόση μανία. Δάσκαλοι υπήρχαν πολλοί όπως και ο Ιωάννης ο Βαπτιστής, αλλά κανένα δέν κατάτρεχαν τόσο οι "γραμματείς και Φαρισαίοι" όσο τον Ιησού. Κάνεις λάθος για τον Μεσσία που λές. Ο Μεσσίας που περιμένανε σα σωτήρας τους έπρεπε να εμφανιστεί βάση των προφητειών. Ήταν αμαρτημα να λές ότι είσαι ο Μεσσίας και όπως είπα για αυτό και κυνηγούσαν τόσο τον Χριστό. Μήν ξεχνάμε άλλωστε ότι και ο Βραβάς ε΄νας επαναστάστης κατά των ρωμαίων ήταν αλλά δέν τον θεωρούσαν Μεσσία. Και σε όλη του την ζωή ο Χριστός έδειξε την ταπεινότητα και την Αγάπη. άλλωστε θυμάσαι το "Τα του Καίσαρι τω Καίσαρι και του Θεού τω θεώ". Ο Χριστός ποτέ δέν ήταν επαναστάτης με την έννοια της επίγειας εξουσίας!!
 15. Σωστά... Δέν υπάρχει πια φιλία και δέν ξέρω άν υπήρχε ποτέ... είναι μιά σπάνια περίπτωση που μπορεί να συμβεί μιά άντε δύο φορές στην ζωή του ανθρώπου!
×
×
 • Create New...