Jump to content

Demons

Νέα Μέλη
  • Posts

    132
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Demons

  1. Δέν μιλάω για όλους τους όγκους αγαπητέ. Ένα σπάνιο φαινόμενο είναι, όπως ας πούμε οι μεταθανάτιες εμπειρίες και πίσω πάλι... να είμαστε λίγο εύκαμτοι ε?
  2. Έχεται ακούσει για περιπτώσεις ανθρώπων με όγκο (η ταινία "φαινόμενο" πραγματεύεται κάτι τέτοιο ). Οι άνθρωποι αυτοί επιδεί ο όγκος "πίεζε" διάφορα νεύρα αποκτήσανε ικανότητες όπως υπερμνημία, τηλεπάθεια κλπ. Η αλήθεια είνια ότι λίγα ξέρουμε για τον εγκέφαλο και μόνο να εικάζουμε μπορούμε σχετικά με τις κρυμμένες δυνατότητες του, που εγώ πιστεύω είναι τεράστιες.
  3. ΜΝα διαφωνίσο σε κάτι, το φώς έχει μάζα, και για αυτό αποροφάτε απο τις μαύρε τρύπες,αλλιώς θα διέφευγε στο σύμπαν με ευκολία, Τώρα όσο αναφορά την σταθερή του ταχύτητα θα κοιτάξω στο χρονικό του χρόνου να σας πώ! Πάντως πρέπει να έχει να κάνει με την ισοδυναμία Χώρου-Χρόνου και την υποκειμενικότητα ανάλογα με την θέση και την ταχύτητα του παρατηρητή.
  4. Μια μικρή .. τσαχπινιά μόνο να πω! Το σύμπαν μας είνια πολύ πιθανών να δομείτε απο αντιύλη και αυτό που νομίζουμε ώς αντιύλη να είνια η πραγματική ύλη Επίσεις μια παρατήρηση, το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο είνια και αυτό σωματίδια, πώς γίνεται να μονώνει την αντιύλη όταν αποτελείτε απο σωματίδια που έχουν αντισωματίδια? Επίσεις θα ήθελα να γράψει κάποιος τι παράγεται απο την επαφή ύλης-αντιύλης είναι πολύ ενδιαφέρων θέμα και θα οδηγήσει στις μαύρες τρύπες!
  5. Έ όχι και κόρη της Λίλιθ!! Μην υποβιβάζεις τόσο τον εαυτό σου!
  6. Ο υπνωτισμός είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο στα σωστά χέρια. Μην ξεχνάμε ότι στην μαγεία αυτό που κάνεις πολλές φορές είναι να υπνωτίζεις τον εαυτό σου. Τηνείδα και εγώ την ταινία με την καρδιακή προσβολή! Ναι όντως είναι μια πιθανότητα που δέν την είχα σκεφτεί!
  7. Εντάξη ρε παιδιά αλλά ο Χάρι Πότερ απέχει απο την πραγματική μαγεία όσο εμείς απο το Άλφα του Κενταύρου!
  8. Για εμένα το πράγμα έχει ώς εξής. Στην αρχή ήταν το ένα όπως καλά έχει υποθεί και το 0. Το ένα είναι το καλό γιατί είνια το ένα και αφού μόνο το ένα υάρχει ότιδήποτε μοιάζει στο ένα είνια αυτό που λέμε καλό. Το καλό λοιπόν υπήρχε σάν οντότητα Ενώ το κακό υπήρχε μόνο σάν έννοια λόγω του ότι το ένα γνωριζε πώς είνια να είσαι το άς πούμε άν και δέν είναι σωστή αναλογία -1. Με τά την δημιουργία που το ένα έκανε τα πάντα, η έννοια το κακού διέφθηρε κάποιες οντότητες, βέβαια αυτό είναι αδύνατο εκτός και άν το 1 το επέτρεψε με κάποιο τρόπο. Οπότε το -1 απόκτησε οντότητα. Έτσι το αιώνιο κακό βρίσκει ενσάρκωση σε μια οντότητα που αντιδρά στο 1 έτσι πιστεύουμε ότι είναι το -1 ενώ το αιώνιο καλό είνια μια αυθύπαρκτη οντότητα και μάλιστα η οντότητα που επέτρεψε να υπάρχει το -1. Αυτά εν ολίγης και με κάποια κενά!
  9. Έχεις δίκιο σε αυτό Μοργκανούλα αλλά εσύ πρέπει να είσαι έτοιμος να προσφερθείς και αυτός να αρνηθεί την προσφορά σου. Μου φένεται ότι έχουμε χάσει την έννοια του φίλου σάν φίλου (πχ Δάμων και Φειδίας κλπ) Αν εννοούμε φίλο κάποιον που απλώς μάς κάνει να αισθανόμαστε καλά τότε πάω πάσο συμφωνώ μαζί σας! Σε ευχαριστώ Μοργκάνα μου θα κρατήσω ετούτη την στιγμή σαν την πιό όμορφη της ζωής μου! :blblbl: :blblbl: :blblbl:
  10. Ξέρεις τι λένε ε? Για κάθε πρόταση υπάρχει μια αντιπρόταση και κάθε έννοια μπορεί να έχει την ερμηνεία αυτού που την ερμηνεύει. Ε δέν βρίσκουμε άκρη κοριτσάκι μου !! (άτσα πάλι σε μικρυνα!) Εσύ λές πώς υπήρχαν πολλοί Μεσσίες εγώ δέν θυμ'αμαι κανένα. Το ότι ό Χριστός ήταν Εσσέος δέν το έχω δεί πουθενά στην γραφή (ά ξέχασα τους παπύρους της Νεκράς Θάλασσας...) Το ότι ο Ιούδας πρόδωσε τον χριστό για να τον κοινητοποιήσει επιδή ακριβώς δέν έκανε πολιτικο εθνική επανάσταση δέν μάς λέει τίποτα ας πούμε. Και αφού ήταν Ιός του Θεού για πιά " θρησκευτική έπαρση που αρμόζει στην φράση" Μιλάς? Αγνοείς ότι ο ακρογωνιαίος Λίθος της Θρησκείας μας (μου) είναι είναι η Θεότητα του Χριστού. Χωρίς αυτό δέν έχει αξία ούτε η Θυσία του ούτε και η ζωή του. Λοιπόν μη μιλάς για χριστιανικό προσυλιτισμό όταν εσύ ι ίδια προσπαθείς να αναιρέσεις βασικές αρχές μιας Θρησκείας που ούτε καταλαβαίνεις το Νόημα και το Μεγαλείο της.. Αντιλαβού?
  11. Αγαπητή μου Μοργκάνα φίλο μπορείς να πείς αυτόν που θα έπερνες την θέση του στο θάνατο, που θα ζούσες τον μεγαλύτερο τρόμο αντί για αυτόν, και που αυτός θα έκανε το ίδιο. Σε αντίθετη περίπτωση δέν είνια φίλος είναι ίσως μια εξαιρετική συμπάθεια ή μια όμορφη παρέα. Πόσους φίλους έχετε εσείς δηλαδή που θα μπορούσατε να τους πείτε το πιό σκοτεινό μυστικό σας και να νοιώθετε ασφαλείς?
  12. Δέν συμφωνό σε αυτό. Το κακό πολλες φορές είναι αυτό που συντηρεί την δική μας υπόσταση αλλά απειλεί άλλες. Η έννοια του κακού ξεφέυγει απο τα πλαίσια της επιβίωσης και μή επιβίωσης. Για αυτό είναι και τόσο δύσκολο να αντιληφθούμε τις πιό λεπτές πτυχές του.
  13. Λίθος μου συγνώμη που θα σε απογοητεύσω αλλά την σοκολάτα σου δέν την κέρδισες! Ο Χριστός τούς έλεε ότι ήταν ο ίδιος ο Ιός του Θεού και όχι ένα παιδί του θεού (κτίσμα), αυτό ήταν έξω απο τα καθιερωμένα και για αυτό του είχαν τόση μανία. Δάσκαλοι υπήρχαν πολλοί όπως και ο Ιωάννης ο Βαπτιστής, αλλά κανένα δέν κατάτρεχαν τόσο οι "γραμματείς και Φαρισαίοι" όσο τον Ιησού. Κάνεις λάθος για τον Μεσσία που λές. Ο Μεσσίας που περιμένανε σα σωτήρας τους έπρεπε να εμφανιστεί βάση των προφητειών. Ήταν αμαρτημα να λές ότι είσαι ο Μεσσίας και όπως είπα για αυτό και κυνηγούσαν τόσο τον Χριστό. Μήν ξεχνάμε άλλωστε ότι και ο Βραβάς ε΄νας επαναστάστης κατά των ρωμαίων ήταν αλλά δέν τον θεωρούσαν Μεσσία. Και σε όλη του την ζωή ο Χριστός έδειξε την ταπεινότητα και την Αγάπη. άλλωστε θυμάσαι το "Τα του Καίσαρι τω Καίσαρι και του Θεού τω θεώ". Ο Χριστός ποτέ δέν ήταν επαναστάτης με την έννοια της επίγειας εξουσίας!!
  14. Σωστά... Δέν υπάρχει πια φιλία και δέν ξέρω άν υπήρχε ποτέ... είναι μιά σπάνια περίπτωση που μπορεί να συμβεί μιά άντε δύο φορές στην ζωή του ανθρώπου!
  15. Ηράκλειτε έχεις ένα δίκιο! Το βεβαιώνω και εγώ!
  16. Ρε παιδιά κανεις δέν μπορεί να κατανοήσει την έννοια του Διαβόλου? Πιστεύετε σε ένα μάτσο οντότητες απο πνέυματα τοτέμ μέχρι και θεότητες και δέν μπορείτε να κάνετε μια ανάλυση της προκοπής για την οντότητα που συμβολίζει το Κακό?? Τσ τσ τσ.... θα σας μαλώσω!
  17. Α και δαίμων εγώ τουλάχιστον ξέρω τι σημαίνει! εξού και το παρωνύμιο μου!
  18. Ο διάβολος υπάρχει σαν οντότητα επιδή ακριβώς είνια κτιστός. Και εμείς κτιστοί είμαστε. Δέν είπα ότι ο διάβολος είναι θεός, είπα ότι υπάρχει. Και μάχη μεταξύ καλού και κακού γίνεται, όχι βέβαια μεταξύ θεού και διαβόλου αλλά στις ψυχές μας. Και μην με τρελένεις τώρα που οι πολυθειστές έχουν διώξει το κακό απο πάνω τους!! Τι είνια άγιοι? Η μήπως οι πολυθειστικές θρησκείες δέν έχουν οντότητες του κακού? Η τιμωρίες στον "άλλο" κόσμο για τους κακούς?? (αυτά ! βαριέμαι σήμερα...)
  19. Τα ίδια (12) βολτ παίρνεις με περισσότερα Αμπέρ. Είναι ο τρόπος σύνδεσης που κάνεις κατα σειρά ή παράλληλα. Ψάχνω να βρώ και εγώ χρόνο να το δοκιμάσω!
  20. Ο Θεός... εδώ ακόμα δέν ξέρετε τους εαυτού σας, κυλιέστα ανάμεσα στα ερωτήματα σας, κάνετε πράγματα που δέν πιστεύατε ότι θα κάνετε ποτέ,και έχετε και το θράσος να αναλύεται το τί είναι θεός και άν υπάρχει!! Ε καλά θα κυλιστώ στα γέλια!!! Αποκτήστε πρώτα την δύναμη σας και γίνεται ο εαυτός σας και μετά λέτε τι είναι ο Θεός όκ? (χωρίς παρεξήγηση πρός οποιονδήποτε!!)
  21. Βρε Λίθος κορίτσι μου (άτσα πάλι!) γιατί γυρίζουμε συνέχεια και συνέχεια στα ίδια και χάνουμε την ουσία? Ναι τον ξέρω τον Κοσμά τον Αιτωλό και τα σχολία του, αλλά ξεχνάς ότι υπήρχε μια περίοδος τριών αιώνων τουρκοκρατίας με περιοχές με πολλά προνόμια και άλλες με σχεδόν καθόλου. Δέν μπορούμε να πάρουμε σαν τυφλοσούρτη μια μόνο περίοδο ή περιοχή και να καταργήσουμε όλα τα άλλα! Ακόμα και μόνο μία περίπτωση φτάνει για να χαρακτηριστεί μια κατάσταση ή ένα φαινόμενο. Τωρα απο την άλλη μία λές και καλά λές για τους παπάδες που αφόρισαν την φιλική εταιρία και μία αναφέρεις τον Κοσμά τον Αιτωλό, δύο άκρως αντίθετα παραδείγματα μέσα στους ίδιους Εκκλησιαστικούς κόλπους. Και η Θρησκεία είνια μέν δημιούργημα των ανθρώπων αλλά είνια όπως είπα η προσέγγιση πρός τον θεό. και σου ξαναλέω γιατί εσύ λές ότι περνάνε τα δικά σου στο ντούκου άλλα ούτε αυτά που λέω εγώ και οι άλλοι προσέχεις, ότι η Θρησκεία μας, λέει πώς πρέπει να είσαι ταπεινός, και στους αποστόλους είχε πεί ο Κύριος ούτε ραβδί να μην κρατάνε στα χέρια τους για να μην δείχνουν ότι έχουν εξουσία. Απο την άλλη οι επίσκοποι και οι υψιλόβαθμοι της εκκλησίας φοράνε κάτι χρυσούς σταυρούς σε φυσικό μέγεθος! Αυτό είνια αντίθετο από την θρησκεία και όμως γίνεται απο τους ανθρώπους... κατάλαβες τώρα το νόημα μου?
  22. Ο outis me κάλυψε πλήρως μια και οι γνώσεις του πάνω σε αυτά τα θέματα είνια μεγαλύτερες απο τις δικές μου. ¨οσο αφορά αυτά που γ΄ραφεις όπως λές σάν χείμαρος, ποιός αληταράς εννοείς? Κι μήπως δέν υπάρχουν εκμεταλευτές όλων των ειδών σε όλους τους τομείς? Αντιδράς λοιπόν στους ανθρώπους όπως έχω πεί και παρασέρνεις μαζί και την Θρησκεία. Η θρησκεία όμως είναι ο τρόπος αντίληψης του θεού απο τον άνθρωπο, και δέν μπορείς να πείς εσύ εάν κάποιοι έγιναν κακόμοιροι πρός εκμετάλευση όταν ο θάνατος τους ενέπνευσε άλλους και έδωσε και στους ίδιους νόημ στην ύπαρξη τους. Πιστεύω ότι είσαι μόνη σου, και προσπαθείς να δείς κάτι άλλο, μια γνώση που όμως έχεις αρχίσει να προσεγγίζεις στραβά. Για αυτό δέν θα βρείς ποτέ μια αλήθεια που θα είνια κοντά στην αντικειμενική (όποια και άν είνια αυτή) θα είσαι πάντα στο ψάξιμο χωρίς να ικανοποιηθείς. Αυτά στα λέω για να τασκεφτείς λιγάκι. Αλλά τι ξέρω και εγώ? Ενάς απλώς Δαίμονας είμαι
  23. Δέν κατάλαβα τι αποδικνύει αυτό με τον Μωυσή, αλλά αυτό με το κρυφό σχολειό έχεις λάθος γιατί ναι δέν υπήρχε κρυφό σχολειό όσο αφρά κάποιο κτίριο ή θεσμό, αλλά για αυτό ήταν και κρυφό, ηταν μια εκπαίδευση που έκαναν οι μοναχοι όχι με σύστημα άλλα όπως μπορούσε ο καθένας για να μεταδώσουν το εθνικό φρόνημα.
  24. Γλυκειά μου είσαι τόσο βεβαία για αυτά που υποστιρίζεις που δέν τίθεται θέμα αντίλογου, και μόνο οι χαρακτηρισμοί σου για κακόμοιρα ανθρωπάκια, τα λένε όλα όπως και η εμμονή σου στην αντιπάθεια του χριστιανισμού και άν δέν κάνω λάθος γενικά των θρησκειών..?
  25. Άντεχει το κεφαλάκι μου αγάπη μου μήν ανησυχείς συνέχισε ακάθεκτη!!
×
×
  • Create New...