Jump to content

nitro912gr

Νέα Μέλη
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nitro912gr

  1. απο το desktop αύριο και απο το laptop νύσταξα τώρα
  2. ολα με μέτρο και σε κακό δεν βγένουν, εγώ μέσα απο το wow έκανα αρκετούς φίλους και φίλες, κάποια περίοδο έκαψα φλάτζα, αλλά απλά δεν είχα τίποτα καλύτερο να κάνω τότε, ακόμα παίζω διάφορα MMO αλλά άμα είσαι κύριος του εαυτού σου δεν υπάρχει πρόβλημα, άλλωστε, δεν ειπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει μόνο δεν θέλω.
  3. Πολλές οι φράσεις αλλα θα γράψω μερικές μόνο: «πίσω από τα ποιο χαμογελαστά πρόσωπα κρύβονται οι ποιο λυπημένες ψυχές»| «πίσω από κάθε κυνικό υπάρχει ένας πληγωμένος ρομαντικός» «όσο ελπίζω ζω και όσο ζω απελπίζομαι» ?catch the rainbow? ?no hope = no fear?
  4. Παιδιά εγώ πιστεύω ότι δε χρειάζεται αστυνόμευση, σωστή παιδεία χρειάζεται σε όσους κάνουν χρήση του νετ. Άμα έχεις σωστή παιδεία έχεις σωστή αντίληψη των πραγμάτων και των καταστάσεων και αποφεύγεις πράγματα που μπορεί να οδηγήσουν δε δυσάρεστες καταστάσεις.
  5. για τα αγροφλυγικα πιστευω οτι με εχει καλυψει ο Carl Sagan τουλαχιστον εγω ικανοποιηθικα με την εξηγηση του, οσο για διαβασμα πραγματικα το λατρευω , τουλαχιστον αν διαβαζω πραγματα που μου αρεσει να διαβαζω (γιατι στο σχολειο δε διαβαζα και πολλα μαθηματα με ορεξη )
×
×
  • Create New...