Jump to content

Brigantia

Νέα Μέλη
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Brigantia

  1. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας :cheerful: αλλά όπως βλέπω τα πράγματα, θα χρειαστώ πολύ καιρό για να αγαπήσω τον εαυτό μου και να είμαι εντάξη μ΄αυτόν..
  2. Θέλω απλά, να μην με απασχολεί πολύ η γνώμη των αλλών και να μη φοβάμε για το τι θα πούνε για μένα. Όταν είμαι έξω στον δρόμο νιώθω πως όλοι με κοιτάνε και με σχολιάζουν. (και αυτό με κάνει να νιώθω απαίσια!) :001almostcry:
  3. Αυτό που με απασχολεί δεν έχει να κάνει τίποτα με τη μαγεία και πιθανόν να σας φανεί γελοίο. Δεν μπορώ να το αποκαλέσω και πρόβλημα (μακάρι τέτοια να ήταν τα προβλήματα του κόσμου), θέλω όμως να καλυτερεύσω λίγο την κατάσταση. Λοιπόν, παρατήρησα τελευταίως πως όλα τα πράγματα που λέω και κάνω, τα κάνω μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσω τους γύρω μου, είτε τους ξέρω είτε δεν τους ξέρω. Θέλω να πω, πως δεν κάνω ποτέ κάτι που αγαπώ εγώ πραγματικά. Κάποτε αναρωτιέμαι αν θα έκανα αυτά τα πράγματα, αν ήμουν κάπου μόνη μου, χωρίς να με βλέπουν άλλοι (και όταν λέω "να κάνω πράγματα" εννοώ το πως μιλάω, το τι λέω και συνηθισμένες πράξεις κτλ) Πάντα γίνομαι άλλος άνθρωπος. Μπορεί αυτά να σας φαίνονται ασήμαντα και χαζά, αλλά για μένα είναι αρκετά σημαντικά.
×
×
  • Create New...