Jump to content

Lady Morgana

Νέα Μέλη
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Lady Morgana's Achievements

Βαπτισμένος

Βαπτισμένος (1/7)

0

Reputation

  1. Ένα από τα καλύτερα βιβλία που διαβάζω αυτή την εποχή, και το προτείνω ανεπιφύλακτα, είναι "το εκκρεμές του Φουκώ" του Ουμπέρτο Έκο. Αν καταφέρεις να ξεπεράσεις το σοκ των 3 πρώτων κεφαλαίων, που πρέπει να είσαι φυσικός με ειδίκευση στην μηχανική για να καταλάβεις πως λειτουργεί το εκκρεμές (και στην τελική ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΚΚΡΕΜΕΣ), από εκεί και ύστερα δεν μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου! Ειδικά αν κάποιοι έχουν την ίδια λόξα που έχω κι εγώ με το τάγμα των Ναϊτών (Ροδόσταυροι, κλπ) θα το βρουν εξαιρετικά ενδιαφέρον!
  2. Η μουσική μιλάει στον καθένα διαφορετικά. Ακούγοντας προσωπικά μια γκάμα μουσικής από όπερα μέχρι γκοθομέταλ πιστεύω ότι όλα χρειάζονται ανάλογα την περίσταση. Όσο για τον αν ξοδεύω λεφτά για την πλάκα μου πηγαίνοντας να τους ακούσω.... νομίζω ότι τα αξίζουν! Δεν χρειάζεται να προσβάλουμε κανέναν και κανένα είδος μουσικής και όποιος δεν θέλει να πάει... δεν τον πιέζει και κανείς σώνει και καλά να τους ακούσει. Σωστά; :smilewink:
  3. Και να μην ήξερα το Nickname σου θα σε αναγνώριζα αμέσως από τα "τρυφερά" σου λόγια! Καταρχάς αν θυμάσαι από την τελευταία φορά που βρεθήκαμε (κατά την Ιερά Εξέταση δηλαδή) πριν με κάψεις σου είχα υποσχεθεί να γυρίσω πίσω να κάψω εγώ εσένα! Οπότε... τα σχόλια δικά σου! :blblbl: Σ'ευχαριστώ και για τη σκέψη σου να μου πάρεις αυτό το δωράκι! Κι εγώ ήθελα να σου πάρω ένα χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα αλλά μετά σκέφτηκα ότι έναν "αετό" έχεις ήδη! Που θα πεις εμένα αιρετική! :smilewink:
  4. Για το " πληρες βιβλιο της Μαγειας " δεν έχω ακούσει σχετικά ούτε το έχω διαβάσει. Αν, όμως, θέλει κάποιος να διαβάσει γενικά και αόριστα κάποια πράγματα για τη μαγεία και την ιστορία της, νομίζω ότι είναι πολύ καλό το "ΜΑΓΕΙΑ, η απόκρυφη παράδοση του κόσμου" από εκδόσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ. Για πιο συγκεκριμένα θέματα... και αν έχετε όρεξη και δεν έχετε χρήαμτα... υπάρχουν πολλές πηγές στο internet. Π.χ. ένα βιβλίο που είχα αγοράσει για τους Ρούνους έλεγε πολύ λιγότερα πράγματα από όσα βρήκα σερφάροντας!
  5. Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στις 21:00 θα απολαμβάνω τη μουσική (και τη θέα ) των HIM, που έρχονται για συναυλία στην Αθήνα. Παίζουν στο Αθηνών ΑΡΕΝΑ, Πειραιώς 166! Α! Και Alexander... ΝΑΙ! ΠΑΛΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ! :blblbl:
  6. Νεφέλη, σ'ευχαριστώ για το καλωσόρισμα (αν δείτε και κανένα ορθογραφικό λαθάκι... ε... δεν χάθηκε και ο κόσμος... ε;;; ) και χαίρομαι κι εγώ που συμμετέχω σε αυτό το forum και βρίσκομαι εδώ μαζί σας!
×
×
  • Create New...