Jump to content

Domi

Νέα Μέλη
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Domi

  1. Μια γνωστή μου από εξωτερικό, είχε έρθει διακοπές Ελλάδα, κ γνώρισε ένα μικρο κοριτσάκι που έμενε αρκετά κοντά στο ξενοδοχείο στο οποίο μένανε. Το κοριτσάκι αυτό το χτυπούσαν οι γονείς του, οπότε για παρηγοριά έτρεχε σε αυτή την κυρία, έγιναν πολύ  καλές φίλες κ της μάθαινε κ διάφορα περί μαγείας, όπως να ρίχνει τα Ταρό κ άλλα. Ο πατέρας της την έπιασε κ έκανε μήνυση την κυρία, κ την κράτησαν στο τμήμα για 2-3 μέρες....από τότε τρόμαξε πάρα πολύ, φοβάται να ξανάρθει Ελλάδα κ να ασχοληθεί ξανά με μαγεία.....(να σημειωσω οτι το περιστατικο εγινε σε νησι, δεν θυμαμαι το ονομα ομως)

  2. Γεια σας, πριν κάτι μέρες ήμουν ταξίδι στην Ρωσία, κ για 10 μέρες είχα σταματήσει στην Μόσχα, όπου κ βρήκα ένα πολύ ενδιαφέρον περιοδικό περί μαγείας. Βρήκα αρκετά τεύχη να αγοράσω, κ τα θέματα τα βρήκα πολύ ενδιαφέροντα. Όμως αυτό που μου τράβηξε την προσοχή, ήταν οι ομαδικοί διαλογισμοί! Οι εκδότες του περιοδικού, έθεταν ημερομηνίες, κ συγκεκριμένα σε πανσέληνο η νέα σελήνη, κ όλοι μαζί, σε μια συγκεκριμένη ώρα κάνανε διαλογισμό. Επίσης στο άρθρο εξηγούσε βήμα-βήμα για το τι θα κάνανε σε κάθε φορά, κ εξηγούσαν το λόγο που το κάνανε αυτό. π.χ. αυτόν τον μήνα κάνανε κάτι με λεφτά διότι η πανσέληνος είχε σχέση μ αυτό. 

    Επίσης κάνανε διαλογισμό στο δέντρο της ζωής, στα τρία τελευταία τεύχη συγκεκριμένα, κ σε κάθε τεύχος είχε κ διαφορετική άσκηση, πράγμα που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον!

    Εμείς στην Ελλάδα, γιατί δεν κάνουμε κάτι αντίστοιχο? Πιστεύω πως θα ήταν πολύ ωραία. 

  3. Θα ήθελα αν γίνεται να συναντηθούμε με κάποιον από κοντά, να μου τα δείξει στην πράξη, γιατί δεν ξέρω αν τα κάνω σωστά...μπορεί να ξεχνάω σημαντικά πράγματα, κάθε ήμερα με το διάβασμα ανακαλύπτω πράγματα που δεν ήξερα κ δεν τα έκανα, ενώ ήταν πολύ σημαντικά.....

    να μου δείξει έναν δρόμο, να με καθοδηγήσει...

  4. Καταρχήν, θα έλεγα ότι μαθαίνω εύκολα, κ έχω ήδη αρκετές γνώσεις οπότε θα είναι πιο εύκολα.

    Δεν ζητώ κ πολλά, άπλα κάποιον να μου τα δείξει καλύτερα.....μέχρι τώρα μόνο από υπολογιστή διάβαζα θέματα επιλογής μου, δεν είχα καμιά σειρά, ότι μου φαινόταν ενδιαφέρον το διάβαζα....όλα τα ξόρκια κ τις ιεροτελεστιες, τα έκανα με τις δυο φίλες μου, κ συνήθως έκανα εγώ τον ρόλο του δάσκαλου, πράγμα δύσκολο αν δεν σε έχουν διδάξει.

    Μετά από την σελίδα που έχω στο facebook, με έβρισκαν πολλά άτομα κ μου λέγαν να τα διδάξω, προσπάθησα μια φορά αλλά δεν τα κατάφερα.

    Ζήτησα βοήθεια από δυο φίλους μου στο εξωτερικό, που έχουν κ δικό τους σαητ όπου διδάσκουν κ άλλα πολλά άτομα,  δέχθηκαν κ οι δυο με χαρά, κ ξεκίνησα με τον σύζυγο της, όμως μιλάνε στα αγγλικά κ ήταν δύσκολο για μένα να τους καταλάβω... Οπότε άρχισα να ψάχνω στην Ελλάδα, δεν είχα ιδέα ότι θα έβρισκα τόσα άτομα, με τόσες πολλές γνώσεις, κ χάρηκα πολύ όταν βρήκα αυτό το φόρουμ.

    Θέλω να πω ότι από πολύ μικρός έβλεπα όνειρα, τα οποία μου έδειχναν το μέλλον, κ χάρη σε αυτά ξεκίνησα να ασχολούμαι με μαγεία, ανακάλυψα επίσης πως είμαι empath, κ εδώ κ μισό χρόνο δουλεύω στην αστρική προβολή, ακόμη μελετώ όλη μου την ζωή ανθρώπινη ψυχολογία κ προηγούμενες ζωές.

    Θα χαιρόμουν πολύ αν κάποιος δεχόταν να με διδάξει. Ευχαριστώ!

  5. εννοείς χρήματα? δεν ξέρω τι άλλο να έχω? ασχολούμαι 3 χρόνια, αλλά από μόνος μου, λίγο από εδώ, λίγο από εκεί κάτι έχω μάθει.....θα χρειαζόμουν κάποιον να μιλήσουμε κ από κοντά.

  6. Ευχαριστώ, δεν έχω κάτι το συγκεκριμένο να ρωτήσω, απλά ήθελα να γνωρίσω τα μέλη.....με συγχωρείτε, για τυχόν λάθη πρώτη φορά χρησιμοποιώ φόρουμ, είχα συνηθίσει στο φβ, αλλά μαθαίνω γρήγορα :LolLolLolLol:  

    ​Γιατί είπατε, δύσκολη περίοδο, τι τρέχει?

×
×
  • Create New...