Jump to content

Kristen

Νέα Μέλη
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kristen

  1. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, και μιας και με το θέμα διατροφή/κιλά/δίατα..κλπ κλπ έχω κάνει πολύ δουλειά έχω να σας πω το εξής. Πάντα ήμουν φιλάρεσκη και ευτυχώς είχα αυτό που λένε καλό μεταβολισμό. Αλλά κάτι που μεγαλώνουμε, κάτι η εγκυμοσύνη, 5-6 κιλάκια τα είχα βάλει. Τα έχασα με τις κλασσικές δίαιτες και μάλιστα πληρώνοντας έναν καλό διαιτολόγο. Γυμναστική όσο μπορούσα, προσοχή από εκεί και πέρα να μην τα ξαναπάρω. Κάποια στιγμή όμως αυτό το, συχνά γεύματα, πρωτείνη και όχι υδατάνθρακες και οοολοι αυτοί οι κανόνες μου τσάκισαν τα νεύρα. 

    Το έψαξα, το ξαναέψαξα και τυχαία έπεσα πάνω σε αυτό.. http://www.spartacus.gr/. Δεν ενστερνίζομαι όλα όσα λέει και κάνει, όχι επειδή δεν θελω, αλλά επειδή δεν μπορώ. πολυ πειθαρχεία ο άνθρωπος. Αλλά με βρήκε σύμφωνη σε πολλά. Κυρίως στην μη κατανάλωση κρέατως/πτωμάτων όπως τα λέω εγώ. Δεν μπορώ να φάω κάτι που κινείται, κάτι που γεννάει.. αλλά αυτό είναι ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ. Σε καμμιά περίπτωση δεν κατηγορώ τους κρεατοφάγους. 

    Τεσπα, συνδύασα την χορτοφαγία (Vegeterian όχι Vegan) με τους πολλούς φυσικούς χυμούς το πρωί, τον άπειρο διαλογισμό (όσο μπορούσα δεδομένων των ρυθμών της καθημερινότητας μου) και πειθαρχία στις ποσότητές μου. Τα κιλά εξαφανίστηκαν και το κυριότερο; Δεν επέστρεψαν ξανά. Χαίρομαι το φαγητό, και έμαθα να ελέγχω αυτά που βάζω στο σώμα μου. Αν θέλω να υποκύψω σε μια λιχουδιά, σε ένα junk το κάνω ΧΩΡΙΣ τύψεις.

    Επίσης σε ένα ταξίδι μου στο εξωτερικό, γνώρισα μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι, στην πλειοψηφία τους, έτρωγαν ΕΛΑΧΙΣΤΑ, καθόλου κρέας φυσικά, και ήταν γεμάτοι ενέργεια, ζωτικότητα, ήταν υγιέστατοι. Λειτουργούσαν πολύ πνευματικά και είχαν πολύ προχωρημένες δυνατότητες στον αποκρυφισμό. Διαλογισμός κάτω από τα άστρα, ανάμεσα σε φωτιές και δίπλα στην αμμουδιά. Ανταλλαγή ιδεών και γνώσεις.. υπέροχη εμπειρία. Στέκομαι όμως στην διατροφή. Ενώ είχαμε έναν καταπληκτικό μάγειρα που έφτιαχνε υπέροχα φαγητά από φρεσκότατες πρώτες ύλες (κυρίως λαχανικά), κανείς δεν συμπεριφερόταν όπως εδώ στη χώρα μας, σε αυτά που βλέπουμε σε διάφορες περιστάσεις στους "μπουφέδες", σαν τα λιγούρια δηλαδή που γεμίζουν και ξαναγεμίζουν το τσάμπα φαγητό. Τροφή για το πνεύμα άπειρη, για το σώμα, όση χρειάζεται.

    Άσχετο, αλλά δυστυχώς εδώ στο Ελλάδα δεν βρήκα κάποια παρόμοια ομάδα.  

    Που θέλω να καταλήξω; 

    Χρόνια έλεγχα το βάρος μου διαμέσου της στέρησης. Ημουν λεπτή αλλά ένιωθα τη στέρηση. Τώρα πια είμαι το ίδιο ή και περισσότερο αδύνατη και νιώθω "χορτάτη" γιατί τώρα ελέγχω το βάρος μου διαμέσου του μυαλού μου. Το σώμα μου χρειάζεται πολύ λιγότερα για να είναι υγιές, δυνατό και ευτυχισμένο. Και όταν το σώμα μου είναι ευτυχισμένο είναι και η ψυχή μου. Και όλα αυτά μου τα ελέγχω από το μυαλό μου. 

    Μην τραβιέστε με δίαιτες και ταλαιπωρήστε. Στο μυαλό παίζεται το παιχνίδι. Και αν μη τι άλλο, σε αυτό το φόρουμ, τις δυνατότητες του μυαλού τις γνωρίζουμε, έτσι θέλω να πιστεύω, πολύ καλά. Γνωρίζουμε πως να οραματιζόμαστε, να ασκούμε υψηλή μαγεία ή μαγικά ή τελετές ή ου το καθεξής.. Στο μυαλό μας είναι!!

    :cat2_h4h:

  2. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!! Αυτό που γράφεις outis για τις γητείες κυρίως, το έχω καταλάβει, κρυφογέλαγα όταν διάβασα ότι μπορούμε να το πετύχουμε σε λίγα λεπτά. Το κάνω χρόνια, γι'αυτό και οι φίλοι μου μου είχαν κολλήσει το παρατσούκλι μάγισσα από τα δεκαπέντε μου. Αλλά είναι πρόκληση ή αν θέλεις ανάγκη μου, να το κάνω οργανωμένα. Απλά αυτό με την ανάκληση με κοψοχόλιασε, πως να πάρω πίσω ας πούμε κάτι που θα ζητήσω; Αφού για να το ζητήσω είμαι σίγουρη, λέω, αλλά από την άλλη, πόσο σίγουρος μπορεί να είναι κανείς για τις δυνάμεις του σύμπαντος; Εχω ένα σωρό τέτοιες απορίες. Κυρίως στα τεχνικά θέματα, με καταλαβαίνετε. 

    Νιώθω υπέροχα που ανακάλυψα ότι δεν είμαι μόνη μου. Αχ να ξέρατε τι περιόδους έχω περάσει που φοβόμουν ότι το μυαλό μου παίζει παιχνίδια.. 

    Και αυτό που λες Τράγου κέρατο, για το βούλιαγμα.. μμμμ είμαι συχνά στο κόσμο μου και δυστυχώς έτσι μου βγαίνει αλλά για τους γύρω μου είναι ένα θεματάκι αυτό.

    Σας ευχαριστώ πάντως.. θα διαβάσω ξανά και ξανά τις απαντήσεις σας. Κάνω πολύ homework βλέπετε.. αλλά ψάχνω και πολύ, μέσα μου, γύρω μου. Οπου μπορώ να πάρω απαντήσεις. 

    Καλώς σας βρήκα λοιπόν.

  3. Καλησπέρα σε όλους. 
    Καταρχήν συγχαρητήρια στους δημιουργούς αυτού του ιστιότοπου. Ψάχνω
    καιρό για έγκυρες πληροφορίες και βοήθεια γύρω από την Τέχνη και ευτυχώς μια φίλη
    με ενημέρωσε. Με έχετε ήδη βοηθήσει πολύ. Η γνώση συγκεντρωμένη και σωστά
    δομημένη είναι για μένα, που είμαι καινούργια μαθήτρια, πολύ σημαντική βοήθεια.


    Για μένα η μαγεία είναι κάτι που το κουβαλάω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αλλά

    χωρίς να το έχω εξηγήσει,  κατανοήσει και βάλει σε πλαίσιο. Για την ακρίβεια για χρόνια το έδιωχνα και το καταπίεζα.

     

    Τα τελευταία δύο χρόνια όμως άφησα ελεύθερο τον εαυτό μου. Πάλεψα με τους φόβους μου και κέρδισα μάχες. Και σιγά σιγά πράγματα αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια. Τον τελευταίο χρόνο δε, νιώθω  υπέροχα με όλο αυτό. Με κατακλύζουν δυνάμεις και μου συμβαίνουν πράγματα πολύ συχνά.. Σα να  κερδίζω πίστες συνέχεια.. όχι όμως με κάποιες τεχνικές, από μόνο του έρχεται..  Αποφάσισα λοιπόν να το ψάξω  και να το κατακτήσω καλύτερα.. χωρίς φόβο πια, αλλά με πάθος!

     

    Να με λοιπόν εδώ και δύο μήνες να οργανώνομαι στη μελέτη, στις ασκήσεις διαλογισμού, και σε όλα όσα προτείνεται να κάνουμε βήμα βήμα.

     

    Δεν μπορώ να πω ότι έχω βρει ακριβώς πώς να κάνω τι, ή τι προηγείται και τι έπεται.. διστάζω να δοκιμάσω γητείες ας πούμε.. δεν έχω βρει ή καλύτερα, δεν με έχει βρει κάποιος μέντορας. Νιώθω δυνατή αλλά και διστακτική. Με τόσες απορίες αλλά και τόσες νέες ανακαλύψεις.


    Πιστεύω στη δύναμη μου αλλά δεν ξέρω πώς να την αξιοποιήσω χωρίς να κάνω καμιά βλακεία.

     

    Ας μην σας ζαλίζω όμως άλλο. Ελπίζω να βρω τις απαντήσεις  και τα βήματά μου στη Τέχνη. θα με ενδιέφερε να συναντηθώ με ανθρώπους  και να ανταλλάξουμε απόψεις. 


    Ψάχνω μήπως γίνονται συναντήσεις για «αρχάριους» σαν και εμένα, γιατί τα πιο ψαγμένα θέματα ακόμα δεν τα κατανοώ.


    Αν κάποιοι νιώθουν ότι θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μου ας το κάνουν. Μόνο μια παράκληση, είμαι θετικός άνθρωπος και μόνο με θετικούς ανθρώπους θέλω να συναναστρέφομαι. Οι υπόλοιποι, μιας και μπορώ να τους αναγνωρίσω, ακόμα και διαβάζοντας πίσω από τις λέξεις παρακαλώ ας μην με προσεγγίσουν.     


    Μη με παρεξηγήσετε που με το καλησπέρα σας λέω όλα αυτά. Η καλη μου ενέργεια είναι σημαντική, γι'αυτό ξεκαθαρίζω τι ψάχνω για να μην χάνουμε κι όλας χρόνο. Αν το βρω οκ, αν όχι δε πειράζει, όλα γίνονται για καλό.


     

    Καλή συνέχεια και πάλι μπράβο για την προσπάθεια.


     

     


     

×
×
  • Create New...