Jump to content

Fire Lord Zuko

Νέα Μέλη
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Fire Lord Zuko's Achievements

Βαπτισμένος

Βαπτισμένος (1/7)

0

Reputation

  1. Ευχαριστώ :021byeHappy: Τα θέματα που με ενδιαφέρουν θα τα ψάξω . Πολύ ωραία χαίρομαι να το διαβάζω αυτό από έναν συντονιστή . Οπότε αν δω κάπου να ξεφεύγουν τα πράγματα θα σας στείλω Πμ ή θα πατήσω αυτή την επιλογή που λέει “ Report “ .
  2. Ενδιαφέρον δεν το έλεγα μάλλον ανησυχητικό ! Μια κοπέλα ( Μάγισσα) στο ΦΒ μου είπε ότι γίνονται κάτι περίεργα σε αυτό το φόρουμ . Ότι δηλαδή : Αν είσαι φανατικός χριστιανός , μουσουλμάνος , εβραίος , μασόνος , κ.τ.λ. και προσβάλλεις τους άλλους , πρήζοντας τους με της δίκες σου φανατικές ιδέες . Τότε δεν τρέχει τίποτα ! Αλλά αν είσαι παγανιστής , Έλληνας πολυθεϊστής , wiccan , άλλο και αναφέρεις της ιδέες σου χωρίς να προσβάλλεις τους άλλους τότε πέφτουν όλοι πάνω σου να σε φάνε ! Φυσικά αυτές είναι φήμες , εγώ μπήκα εδώ και θα δω με τα μάτια μου κατά πόσο είναι αλήθεια ή όχι . Γιατί αν ήταν να βασίζομαι σε φήμες δεν θα είχα ασχοληθεί εξ΄ αρχής με τον αποκρυφισμό .
  3. Είμαι νέος στο φόρουμ και από τι κατάλαβα σε αυτή την θεματική ενότητα κάνουμε μια παρουσίαση του ποιος και τι είμαστε σαν να λέμε ! Από μικρός είχα μια έλξη προς το απόκρυφο και αυτά που για τους πολλούς είναι μυστήριο . Μεγαλώνοντας το έψαξα το πράγμα και μέσω του διαδικτύου και άρχισα να βρίσκω μια άκρη στην θεματολογία του αποκρυφισμού. Έχω 2 χρόνια που ασχολούμαι με τον αποκρυφισμό – μαγεία . Κάνω διαλογισμό και κατά καιρούς διάφορες ασκήσεις όπως Yoga και qigong . Εδώ και πολύ καιρό ήξερα την ιστοσελίδα τον σοφών και είπα να μπω και στο φόρουμ. Έχω ακούσει από γνωστούς στο ΦΒ για το φόρουμ καλά και όχι και τόσο καλά πράγματα για το φόρουμ. Με τον καιρό θα έχω και εγώ την δική μου άποψη – εμπειρία ….
  4. Άρα, το πρόβλημα δεν είναι να μαζέψουμε πληροφορίες για κάτι που μας ενδιαφέρει αλλά να εφαρμόσουμε αυτό που μάθαμε, γιατί λύσεις και απαντήσεις υπάρχουν αλλά επιλέγουμε να τις αγνοούμε. Μόλις το διάβασα αυτό ένα πράγμα φωτεινά ξεπρόβαλε στο Νου μου «Μαγεία – αποκρυφισμός» ! Αλήθεια αυτό είχες στο Νου , όταν το έγραφες ; Αλλά πώς περνάμε στην άλλη πλευρά αναρωτιέμαι? Εύκολα περνάμε στην άλλη πλευρά …. Έτσι νομίζουμε – σκεφτόμαστε δηλαδή . Αλλά όταν έρχεται η ώρα να πράξουμε βλέπουμε ότι δεν ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα όπως φανταστήκαμε , βρίσκουμε δικαιολογίες και μεγαλοποιούμαι τα εμπόδια , λες και δεν έφτανε που υπάρχουν , κ.τ.λ. Δεν είναι τόσο περίπλοκα τα πράγματα όσο εμείς τα κάνουμε ! τι είναι αυτό που αλλάζει στον τρόπο σκέψης μας, που μας αφυπνίζει από τις παλιές μας συνήθειες? Καλά αυτό είναι πολύ μεγάλο ζήτημα για κουβέντα ! Περιληπτικά θα έλεγα π.χ. ένα σοκ ( με την καλή έννοια , ακόμη και όταν το βιώνουμε σαν κάτι αρνητικό ) .Όταν πια κατανοούμε πολλά από τα δεδομένα μιας κατάστασης το μόνο που μένει για να μάθουμε όλοι την <αλήθεια> είναι να περάσουμε στην πράξει (πρακτική) . Τα παραπάνω είναι απλώς η δική μου άποψη για το θέμα . Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς .
×
×
  • Create New...