Jump to content

Kazuma

Νέα Μέλη
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Kazuma's Achievements

Μύστης

Μύστης (2/7)

1

Reputation

  1. Το διότι το είχα πει από προηγούμενος και για κάποιο λόγο το προσπέρασαν και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε ! #4 [Τηλεπάθεια Μέσω Διαδικτύου: post #4] Kazuma Διότι δεν υπάρχει μια και μόνο θεωρία για την τηλεπάθεια , αλλά πολλές ! Π.χ. ότι γίνεται μέσο ηλεκτρομαγνητισμού και ηλεκτρικών εκκενώσεων σε αυτή τη θεωρία εστιάζει το παρών τοπικ , όπου βεβαία αυτό συμβαίνει με την βοήθεια της τεχνολογίας !
  2. όχι ! (όχι πάντα δηλαδή ) Πολλές φορές οι γονείς δεν κατέχουν <κάτι> και όμως είναι ικανοί να το μεταδώσουν στο παιδί τους ! Αυτό συμβαίνει υποψιάζομαι ίσως γιατί το παιδί έχει την προοπτική (inner power) να το καταφέρει ! 2 παραδείγματα από την δική μου εμπειρία είναι : Α) ο πατέρας μου γνώριζε λίγο κολύμπι , και όμως ασχολήθηκε , προσπάθησε και έτσι εγώ από μικρή ηλικία έγινα πολύ καλός κολυμβητής ! Β) Η μητέρα μου κατείχε σε χαμηλό επίπεδο την μαντεία , όπως να λέει τον καφέ και αλλά . Και όμως όταν προσπάθησε να μου δήξει , πολύ γρήγορα (με την έννοια ότι με το λίγο ασχολήθηκα ) έγινα πολύ καλύτερος ! * Σε σημείο που στης esp zener cards έχω κάνει σκορ 24 στα 25 . Σε 7 φορές σερί !
  3. Δεν είναι έτσι ! Αλλά τι να πει κανείς αν ο άλλος (άλλοι ) πάσχουν από Τεχνοφοβία , αντί για να οραματίζονται το μέλλον της μαγείας μέσα σε κάποιο βαθμό Τεχνομαγεία !
  4. Δεν υπάρχει μια και μόνο θεωρία για την τηλεπάθεια , αλλά πολλές ! Άλλες λένε ότι γίνεται απλώς μέσω σκέψης , άλλες μέσω ενεργείας (life force / chi ) , και άλλες ότι γίνεται μέσο ηλεκτρομαγνητισμού και ηλεκτρικών εκκενώσεων σε αυτή τη θεωρία εστιάζει το παρών τοπικ . Άρα ναι είναι μια μορφή τηλεπάθειας !
  5. Από τότε που έγινα μέλος στο φόρουμ (πριν μερικούς μήνες) βλέπω πως γενικά είναι πολύ πεσμένη η κίνηση μέσα στο φόρουμ με μικρή συμμετοχή και λίγα μέλη ! Ένα λόγος που έχω καταλάβει ότι συμβαίνει αυτό είναι ότι πολλά άτομα με γνώσεις και έντονη συμμετοχή στο παρελθόν έχουν Αποκλειστεί για Ψ,Χ,Ω λογούς ! Άτομα όπως ο Dimulator ( 3,760 posts ) , ο Αrtzuna (1,163 posts) , ο panas trismegistos (703 posts) . Και δεν είναι μόνο τα post αλλά και πολλά ποιοτικά topics που έχω διαβάσει από αυτά τα άτομα !
  6. Καλώ φαίνεται :0
  7. Τελικά αυτοί που ήταν υπέρ της μείωσης του υπερπληθυσμού στο πλανήτη φαίνεται τελευταία να δικαιώνεται η επιλογή τους ! Και το λέω αυτό βλέποντας ειδήσεις σαν και την παρακάτω : Ινδία: 8 γυναίκες νεκρές και πολλές σε κρίσιμη κατάσταση σε πρόγραμμα μαζικών στειρώσεων . Πηγή : http://www.skai.gr/news/world/article/269220/india-8-gunaikes-nekres-polles-se-krisimi-katastasi-se-programma-mazikon-steiroseon/ Μπορεί να είναι κάπως απάνθρωπο από την μια ! Αλλά αν είναι να γεννά 5 παιδιά και μετά να μην βρίσκουν δουλεία στην Ινδία και να έρχονται (και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις παράνομα ) στην π.χ. Ελλαντα Ε κάπως έτσι φαίνεται πως το <πρόγραμμα μαζικών στειρώσεων> γίνεται για το κοινό καλό όλων
  8. 14χρονος μαθητής από την Καβάλα που έφτιαξε μόνος του τον δικό του τρισδιάστατο εκτυπωτή : http://www.megatv.com/koinoniaoramega/default.asp?catid=36085&subid=2&pubid=34044417 Περιληπτικά οι συζήτηση που έγινε στο βίντεο ( ορκίζομαι δεν την έχω πειράξει , πραγματικά αυτά είπανε! ) : - Τι έχεις φτιάξει εκεί ? - Τρισδιαστατο εκτυπωτη. - ΠΩΣ ΠΩΣ ?! Τι ΤΙ ? Δεν κατάλαβα ! - Τρισδιαστατο εκτυπωτη. - Ποιος σου τα έμαθε παιδί μου αυτά τα πράγματα ? - Μόνος μου, με πληροφορίες απο το διαδίκτυο. - Κι αντί να παίζεις ποδόσφαιρο ασχολείσαι με αυτά ? - ΚΑΙ μπαλα παίζω σε ομάδα όμως... - Αααα.. δεν είσαι φυτουλας και σπασικλακι δηλαδή... - κενό... - Από πότε ασχολείσαι με αυτά τα ΜΑΡΑΦΕΤΙΑ ? - Απο την ΣΤ' Δημοτικου. - Δηλαδή εάν πας 20 χρονών τι θα φτιάχνεις ??! - κενό Αυτό είναι το επίπεδο αντίληψης και σοβαρότητας μπροστά σε ένα εκπληκτικό παιδί, που φυσικά αδυνατούσε να... ακολουθήσει την καφενειακή συζήτηση. o.O
  9. Α ενότητα) ΤΙ είναι το 3D Printing , μπορείτε να δείτε στα παρακάτω λινκ : http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B7_%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8D%CF%80%CF%89%CF%83%CE%B7 http://en.wikipedia.org/wiki/3D_printing Β ενότητα) 3D Printing: Make anything you want Γ ενότητα) Will 3D Printing Change Everything ; Και τέλος Δ ενότητα) 3D Printing και κοινωνία , και τέλος μαγεία ! Η τεχνολογία 3D Printing κερδίζει έδαφος σε πολλούς τομείς της κοινωνίας με γοργούς ρυθμούς ! Έχει σε μεγάλο βαθμό ήδη κατακτήσει την Ιατρική , της στρατιωτικές εφαρμογές , την κατασκευή κομματιών ή και ολόκληρο μέρος σε κτίρια και αυτοκίνητα ! Αυτό που μένει να αναρωτηθούμε είναι πως όλο αυτό το τεράστιο θέμα θα αλλάξει την κοινωνία/ κοινωνίες στο άμεσο μέλλον ; Και τι απάντηση θα δόση η μαγεία σε αυτή την πρόκληση της τεχνολογίας που της πέτα το γάντι . Όταν οι μάγοι – μάγισσες ακόμη προσπαθούν να καταφέρουν το Magick manifestation …..
  10. Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα έως τώρα , είναι εμφανές πως όχι ! Στην Ευρώπη η Νορβηγία και ίσως ακόμη χειρότερα η Γαλλία έχουν εμφανές τα σημάδια της παρακμής που σε μεγάλο βαθμό ευθύνεται οι Πολυ-πολιτισμικότητα ! Μπορεί να το δει κανείς αυτό και στης Γαλλικές ταινίες όπως Η ΑΡΠΑΓΗ (TAKEN) 2008 : όπου Αλβανοί μουσουλμάνοι είναι πρωταθλητές της εγκληματικότητας μέσα στο Παρίσι ! Όχι δεν γράφω κάτι ρατσιστικό εδώ , σοβαρά αυτή είναι οι υπόθεση της ταινίας ! http://en.wikipedia.org/wiki/Taken_(film)#Plot Αλλά και στην φετινή Γαλλική ταινία < Θεέ μου τι σου κάναμε; > Όπου οι Γάλλοι καθολικοί γονείς βλέπουν της 4 κόρες τους να παντρεύονται με αλλόθρησκους ! Με έναν Κινέζο ! , έναν Άραβα ! , έναν Εβραίο ! , και τέλος με έναν Μαύρο ! Και πάλι , όχι δεν γράφω κάτι ρατσιστικό εδώ , σοβαρά αυτή είναι οι υπόθεση της ταινίας δείτε και μόνοι σας στο trailer : http://www.dailymotion.com/video/x1xfxtz_%CE%B8%CE%B5%CE%AD-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B9-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B5-qu-est-ce-qu-on-a-fait-au-bon-dieu-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CF%85%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%BB%CE%BF%CE%B9-trailer-hd-2014-philipp_shortfilms?start=0 Μια χώρα με μεγάλη Πολυ-πολιτισμικότητα που μπορούμε να δούμε σαν παράδειγμα είναι η Μαλαισία ! Που ενώ φυλετικός είναι οι πιο πολύ ασιάτες , σαν να λέμε κινέζοι ! Αντίθετα θρησκευτικός υπερισχύει με 61% το ισλαμ Μουσουλμάνοι – φιλο-τζιχαντιστες! Και δεν λέω τζιχαντιστες για να τους βρίσω αλλά κρίνοντας τους από της πράξεις τους ! Στην Μαλαισία για περισσότερο από 25 χρόνια τώρα είναι συχνό φαινόμενο ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι θρησκευτικές επίθεσης Μουσουλμάνων σε άλλες θρησκευτικές ομάδες όπως Βουδιστές και Ινδουιστές και παλιότερα σε Ταοϊστές ! Πριν 30 χρόνια στην Μαλαισία το 10% ήταν Ταοϊστές και το 40% Βουδιστές . Ενώ τώρα οι Ταοϊστές συρρικνώθηκαν στο 3% και οι Βουδιστές στο 19% . Και αυτό δεν συνέβη μέσα από επιλογή αλλά μάλλον από επιβολή ! http://en.wikipedia.org/wiki/Malaysia#Religion
  11. Αφιερωμένο ;) (url%3A%20https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DhLG-fyz8Zx0)
  12. Διαφωνώ με το 6. Γιατί δηλαδή αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με τον σαμανισμό και να γίνει σαμάνος να βγει εκτός επειδή δεν έχει bloodline ! Δηλαδή με την ιδία λογική αν κάποιος δεν είναι από οικογένεια πολιτικών (ατυχές παράδειγμα) μπορεί και πάλι να ασχοληθεί με την πολιτική . * Ναι πιθανότατα να έχει προβάδισμα κάποιος που είναι από οικογένεια /φατρία , αλλά ο άλλο μπορεί να έχει ταλέντο / κλίση ή απλώς να θέλει να ασχοληθεί – δοκιμάσει ……
  13. Κάτι στο ανάμεσα κατά την προσωπική μου διαπίστωση ^^
×
×
  • Create New...