Jump to content

alexandra519

Νέα Μέλη
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alexandra519

  1. Καλό κατευόδιο να του’φχηθείς και μην τον κλαψεις. Ούτε για τα κακά που σου’φερε ούτε για τα καλά που σου’κλεψε. Αλάφρυνε το μυαλό σου με όμορφες τις αναμνήσεις, γλύκανε την ψυχή με αγάπη και πες του, άντε στο καλό… …Κι ύστερα πιάσε τα καλωσορίσματα στον καινούργιο. Με ρόγδια, μέλι και ρακή. Θέλει τερτίπια και μαγικά σαν τον αρσενικό. Στο χέρι σου είναι να τον κουμαντάρεις αρκεί να’χεις υπομονή και πίστη και ελπίδα. Μη φοβηθείς αν σου δείξει ζόρικη μούρη, εσύ τον κανονίζεις με τα νερά σου. Και κάμε του κι ένα μαγικό που το’χω από τις παλιές και εγώ πάντα το τηρώ και γι’αυτό ο Χάρος με έχει λησμονημένη και φοβάται να με σιμώσει: Φτιάξε σακούλι μικρό, μεταξωτό. Ισα που να χωρεί σαν σπουργίτι στις δυο παλάμες. Και βαλε του μέσα μελετημένα με αγάπη και προσευχή ένα βότσαλο, ένα κομματάκι θαλασσόξυλο ή ελιάς της ευλογημένης, τρεις κόκκους από λιβάνι ,ένα κλαράκι μυρτιάς ,ένα από απήγανο και φύλλα από βάλσαμο. Ράντισε τα με αγίασμα και σφάλισε το πουγκί σου. Κρύψε το όπου θες εσύ και μην το πιάσει άλλος. Μάτι κακό δεν θα σε βρει αρρώστια δεν σε πιάνει, Κι η τύχη σου ολοχρονίς στον ουρανό θα φτάνει…
  2. Το σπιτι σου πάντα να μοσχομυρίζει φρεσκομαγειρεμένο και νοικοκυρεμένο φαγητό. Οταν γυρίζει από την δουλειά να του δίνεις χρόνο να ξεκουραστεί πριν του πεις τα καθημερινά. Οταν εσύ γυρίζεις στο σπίτι από τη δουλειά να μην του λες αμέσως τα προβλήματα που είχες εκεί. Το σώμα σου να είναι διακριτικά περιποιημένο, χωρίς υπερβολές. Τα σεντόνια σου να είναι πάντα καλοσιδερωμένα και μυρωδάτα. Στα δύσκολα το χιούμορ και η ενθάρρυνση να ειναι οι σύμβουλοί σας. Να κυριαρχεί αγάπη και ειλικρίνεια ανάμεσά σας. Η συγνώμη να μην είναι ντροπή. Το ευχαριστώ να ειναι καθημερινότητα. Η αγάπη σας, να σας ξεκουράζει. Και μην ξεχνάτε... ο καλύτερος κομπος είναι αυτός που κάνετε αγκαλιά όταν κοιμάστε.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  3. Καλως ορισες και καλο διαβασμα....
  4. Σας ευχαριστω πολυ ολους μεσα απο την καρδια μου
  5. Καλως σας βρηκα, με λενε Αλεξανδρα και ζω στο Ηρακλειο της Κρητης, δεν εχω δημοσιευσει τιποτα γιατι ειστε ολοι παρα πολυ πανω απο εμενα που ειχα στο παρελθον εκτελεση μονο πρακτικη...σας διαβαζω ομως και σας παρακολουθω συχνα.. Σας ευχαριστω για την φιλοξενια !!!
×
×
  • Create New...