Jump to content

zoe

Ξεκίνημα
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zoe

  1. καλημερα φοινικα, να ξερεις οτι θα παω και συντομα στο συγκεκριμενο μερος αν εχεις και κατι αλλο να προτείνεις θα χαρω, δεν εχω προβλημα με την προσβαση αρα αφεσου στο να προτεινεις :-) νεφελη καλημερα και σε εσενα ναι τα εχω δει και τα ελενξα για αγορες μεσω νετ απλα προτιμω να το κανω λιγο πιο προσωπικο για αυτο και ψαχνω μαγαζακια.να ξερεις οτι καποια απο τα βιβλια αυτα ειναι ηδη στην λιστα μου ! σας ευχαριστω για την αμεση απαντηση. θα ηθελα να επικοινωνήσω ξανα μαζι σας. εχετε αναγραψει πολυ ενδιαφερον θεματα σε ολο το φορουμ!
  2. και μια ερωτηση που ξεχασα να απαντησω . βρισκομαι στην Αθηνα .
  3. αρχικα να πω οτι χαιρομαι παρα πολυ που συνομιλω με καποιον! ενδιαφερομαι για βιβλια για τα πρωτα βηματα μου στην μεταφυσικη. στην συνεχεια ψαχνω μαγαζακια που μπορω να "αφεθω" και να ρωτησω οτι θελω. ακομα και ατομα εκτος απο μαγαζια οπως βρηκα αυτο το φορουμ..... σε ευχαριστω για την απαντηση σου
  4. καλησπερα σας, βλεπω οτι δεν υπαρχουν συνεχεις ενημερωσεις και δεν ξερω αν θα λαβω καποια απαντηση αλλα λεω να προσπαθησω. εχω αρχισει να ασχολουμε, με μικρα πραγματακια, και αυτο που μ λειπει ειναι κυριως βιβλια και απο τα βιβλια τα σημεια πωλησης. αν δεν γινεται θα ηθελα απλα να "γνωρισω" και αλλους κοσμους.
×
×
  • Create New...