Jump to content

Lagertha

Νέα Μέλη
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Lagertha

  1. Βρισκεις αυτο που θες συμφωνω , πολλες φορες ομως δε ξερεις κι ακριβως τι βρηκες . Πολλα στο διαδικτυο δεν ειναι κι αυτο που θα λεγαμε εγκυρα. 

    Ναι , λιγο που περιηγηθηκα στο φορουμ ειδα θεματα πολυ παλια κι ελαχιστη κινητικοτητα τωρα , ισως αργησα και γω χαχα

     

    • Like 1
  2. Ναι ,αυτο το ρομαντικο ειναι που μου λειπει (αλλα ταυτοχρονα δε ξερω γιατι μου λειπει ,γιατι τουλαχιστον σ`αυτη τη ζωη μονο ελαχιστες γνωσεις εχω ). Εχουν σαφως αλλάξει οι καιροι αλλά πιστευω οτι ειμαστε πολλοι αυτοι που ψαχνουμε και δε ξερουμε πως να βρουμε κι αλλους σαν και μας. Για μερικους ισως ειναι ευκολο για αλλους οχι. Ειναι καπως μοναχικη τέχνη πιστευω . Τωρα για την Επιστημη , ξανα ανακαλυπτει πραγματα που γνωριζε ο ανθρωπος χιλιαδες χρονια και ποσα ακομα εχει να ανακαλυψει !

    • Like 1
  3. On 24/2/2018 at 10:41 PM, Νεφέλη said:

    Αυτό το θέμα είχε ανοιχτεί το 2005 και "έτρεχε" μέχρι και το 2014... Παραλίγο 10ετία δηλαδή! Εντυπωσιακό, θα έλεγα.

    Κοιτώντας όμως γύρω μου τώρα (και δεν εννοώ μέσα στο Αβάπτιστο), έχω την εντύπωση ότι η Μαγεία... αργοπεθαίνει. Ή μάλλον, για να εκφραστώ καλύτερα: ξεχνιέται (μιας και είναι αδύνατον να πεθάνει).

    Μέχρι λίγα χρόνια πριν, ήταν κάτι πολύ ενδιαφέρον για αρκετό κόσμο. Τώρα, φαίνεται λες και έγινε κάτι... "μπανάλ". Λες και πλέον την απομυθοποιήσαμε τόσο πολύ, που την "ξεπεράσαμε".

    Συμφωνείτε ή μήπως είναι απλά δική μου λανθασμένη εντύπωση;

    Καλησπέρα και απο μένα και καλώς σας βρήκα ! Πρώτο πόστ αυτό που απαντώ όλως περιέργως χωρίς να χω καν συστηθει αλλά αυτο μου κέντρισε το ενδιαφέρον! Όχι δε τη ξεπεράσαμε , όχι δεν έγινε μπανάλ και πολύ σωστά είναι αδύνατον να πεθάνει. Εγώ απο τότε που θυμάμαι τον εαυτὸ μου ξέρω οτι ανήκω εδώ , ποτέ δεν ασχολήθηκα όμως εκτός φυσικά του οτι πάντα διαβάζω γιατι αυτη η ελξη ειναι ισχυρότατη . Οποτε δηλώνω τελείως άπειρη και ελπίζω και απο δω να μάθω , και ανθρώπους και πράγματα.

    • Like 1
×
×
  • Create New...