Jump to content

Z_Tolerance

Mέλη
  • Posts

    319
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Z_Tolerance

  1. Καλώς ήρθες ellaida ! Καλό πιστευω θα ηταν αν ήθελες να αναπτυξεισ αυτό το θέμα σε άλλο τομέα του forum !
  2. Ποια είναι η γνώμη σας για τον άνθρωπο έτσι όπως έχει εξελιχθεί πλέον με βάση τον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί ;
  3. Όλοι οι άνθρωποι το παθαίνουν αυτό , δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να σε ανησυχεί. Βέβαια αν εξελιχθεί σε μεγάλο επίπεδο -βλ.Detective Monk- τότε ναι θα έχεις πρόβλημα. Μπορεί να είναι το οτιδήποτε και μπορεί να πηγάζει από πολλά πράγματα που ούτε καν τα έχεις σκεφτεί!
  4. Επειδη οπως ειπες κι εσυ έβλεπες έντονα όνειρα θα μπορουσε ολο αυτο απλως να ειναι ένα ονειρο και απλα επειδή ήσουν στην κατασταση μεταξύ ύπνου και ξυπνιου να το ενιωσες τοσο εντονα. Οσον αφορά την αστρική προβολή αρκετές φορες γίνεται και χωρις να το θέλεις, και αν δεν κανω λάθος αυτό αναφερεται καπου στο συγκεκριμενο τομεα του site. Αλλα κατα πασα πιθανοτητα πρεπει να ηταν όνειρο αν λαβεις υπ'οψην και το "jet lag" που είχες αφου λες οτι κοιμοσουν 3 ωρες και αισθανόσουν σαν να ειχες κοιμηθει μιση.
  5. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος ή κάτι που να σου επιτρέπει ή να μην σου επιτρέπει το αν θα καταραστείς κάποιον ή όχι, είναι καθαρά στο χέρι αυτού που θα ρίξει την κατάρα για το αν θα την ρίξει ή όχι. Τώρα όσων αφορά το θέμα καλού ή κακού είναι κάτι τελείως υποκειμενικό που κάθε ένας κρίνει βάση της δικιάς του κρίσης και συνείδησης. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι το θα στείλεις αρνητική ενέργεια άρα κάτι αρνητικό θα εισπράξεις.
  6. Εγω προτιμω τα χρηματα παιδια... Δεν θελω την επικοινωνια με τον Θεο διοτι πολυ απλα δεν θελω να μαθω πραγματα πριν την ωρα τους και ουτε θελω να αποκτησω γνωση και σοφια χωρις να εχω ασχοληθει ή να εχω προσπαθησει καν γι αυτα. Πιστευω πως το καθε ενα πραγμα που ειναι να γινει θα γινει. Και στο κατω κατω αν θελει να επικοινωνησει με καποιον θα τον επιλεξει ο ιδιος. Και μην ξεχναμε οτι το χρημα στην εποχη μας ειναι κατι που χρειαζεται παααρα πολυ.
  7. Πιστευω οτι το supernatural ειναι αρκετα καλο και ψαγμενο, αλλα του λειπει το feeling πιστευω. Ωραια σειρα αλλα κατι λειπει!
  8. Αγαπη... Πιστευω οτι αγαπη σημαινει να αφηνεις τον αλλον ελευθερο να κανει αυτο που επιθυμει.Αν ειναι κακο για τον αλλον αυτο που παει να κανει του το επισημαινεις, σε καμια περιπτωση ομως δεν τον αποτρεπεις απο το να το κανει.Αν παρα την συμβουλη σου το κανει δεν παει να πει οτι θα παψει να σε αγαπαει ή του οτι θα σε "μισει"(το λεω τελειως γενικα).Τοτε ειναι που θα καταλαβει τον λογο για τον οποιο προσπαθησες να τον αποτρεψεις, τοτε ειναι που θα καταλαβει οτι αυτο που του ελεγες του το ελεγες επειδη τον αγαπας. Και οταν γυρισει και σου πει "Ειχες δικιο τελικα" τοτε ειναι που θα καταλαβεις οτι σ αγαπαει και αυτος. Αν καποιος τσακωθει με εναν αδελφικο του φιλο τοσο πολυ που να μην θελει να τον ξαναδει ,πιστευω θα ειναι ο πρωτος που οταν δει αυτον τον φιλο του να "πνιγεται" θα του δωσει το χερι για να τον τραβηξει στην επιφανεια. Αυτα ειχα να πω...
  9. Εχεις αναρωτηθει ποτε οτι αν διορθωνες καποιες καταστασεις μπορει να αλλαζαν καποιες αλλες και να ενιωθες οχι το ιδιο, αλλα παλι να μην ησουν ευχαριστημενη?
  10. Εγω ενα εχω να πω μ αυτα που ακουω και βλεπω... Αν ο κοσμος ηταν καραβι θα χαμε ναυαγισει στη μεση του πουθενα και θα περιμεναμε να ερθουν να μας σωσουν... Και θα περιμεναμε . . . και θα περιμεναμε . . . Κοιτα εδω τι εβγαλε ο ανρθωπος
  11. Εγω πιστυεω οτι η αυτοκτονια φανερωνει μεγαλη αδυναμια και αδιεξοδο. Πολλες φορες επειδη καποιος εχει εγκαταλειψει μια μαχη -που δεν επρεπε- απο νωρις. Βεβαια κατα την δικη μου γνωμη για να αυτοκτονισει καποιος πρεπει να βρισκεται σε τοσο βαθια απογνωση ,που η λυπη του να ξεπερνα την αξιοπρεπεια του και τον εγωισμο του. Μια αποτυχημενη αποπειρα αυτοκτονιας δεν ειναι κατι που το προσπαθησες και δεν το καταφερες πιστευω, γιατι αν καποιος θελει τοσο πολυ να αυτοκτονισει θα το κανει... Μια αποτυχημενη αποπειρα αυτοκτονιας για μενα δηλωνει ενδοιασμο.Ενδοιασμο για το μετα ισως?Φοβο γιατι την τελευταια στιγμη που ενιωσες να αργοσβηνεις καταλαβες οτι δεν αξιζει ουτε σε σενα αλλα ουτε και στους αλλους που δεν σου φταινε σε τιποτα?η μηπως οτι εκεινη τη στιγμη καταλαβες οτι θα χασεις κατι που δεν ξερεις αν θα το βρεις εκει που θα πας? Και αν πας καπου?Πως θα ναι αυτο το καπου? Δεν πιστευω οτι ειναι η ευκολη λυση γιατι δεν πιστευω οτι καποιος μπορει ν αποφασισει ευκολα να βαλει ενα τελος στη ζωη του. Εγω αυτα ειχα να πω πανω σε αυτο το θεμα και μετα απο αρκετο καιρο απουσιας για διαφορους λογους επιστρεφω στο forum.
  12. Παιζω live την Παρασκευη αν θελετε να ερθτε ειστε καλοδεχουμενοι Για περισσοτερες πληροφοριες http://www.myspace.com/bmlifeless
  13. Για 'μενα , η εκκλησια φοβαται την αληθεια και μονο την αληθεια
  14. Η μοιρα ειναι κατι το οποιο δεν μπορεις να αποφυγεις, στην προσπαθεια σου ομως να την αποφυγεις την προδιδεις επειδη δεν "υπακουσες" σε αυτη.
  15. Προσωπικα εγω θα επιθυμουσα να πεθανω χωρις να νιωσω πονο. Ολα τα υπολοιπα ειναι γραμμενα στη μοιρα οπως και το ενδεχομενο να πεθανω σε μια εβδομαδα.
  16. Εγω πιστευω πως οι ανθρωποι που πραγματικα γνωριζουν πολλα πραγματα ειτε απο εμπειριες ειτε επειδη πραγματικα τα γνωριζουν και δεν τα γνωριζουν επιφανειακα ειναι αυτοι που δεν καθονται να λενε, να λενε, και να λενε για να το δειξουν. Συνηθως οι ανθρωποι αυτοι ειναι ησυχοι και ηρεμοι και μιλουν γι' αυτα τα πραγματα μονο αν τους ρωτησει καποιος ή μονο αν δεν αντεχουν να ακουν εναν ασχετο να μιλαει επιφανειακα. Εγω αυτο πιστευω
  17. Ηρεμιστε δε θα σκοτωθειτε και για μια προφητια τωρα
  18. Αντε τσεκαρετε και το προφιλ http://www.myspace.com/bmlifeless
  19. Ποιος ο Βασιλης? Εγω ειμαι στους lifeless(μπασιστας) κοιτα ο ηχος θα βγει "καλος" αναλογως που θα εισαι και θα τραβας Απο οσο πιο μακρυα τραβας τοσο το καλυτερο.
  20. Ναι θα βιντεοσκοπηθει. Αλλα μη νομιζεις οτι θα βιντεοσκοπηθει απο επαγγελματικη καμερα και οτι θα εχει το τελειο ηχο.
  21. Θα ερθει κανεις να με δει και μενα?
  22. Κ εγω προτιμω να μου πουν ή να πω τις λεξεις αυτες. Ειναι πιο ανθρωπινες
  23. "Δεν έχουμε μάθει δυστηχώς να δεχόμαστε την λύπηση είτε από άλλους, είτε από τον εαυτό μας λόγω του εγωισμού και της περηφάνειας που διακατέχει σε μεγάλο βαθμό όλους μας. Μπορεί να πονάμε αλλά δεν θα ζητήσουμε βοήθεια. Και όταν κάποιος μας κοιτάξει όταν βρισκόμαστε σε αδιέξοδο μας νιώσει και μας πονέσει συνήθως αρνούμαστε το χέρι βοηθείας του." Eχω νιωση τη λυπηση απο αποψη βοηθειας και ολων αυτων που ανεφερες την οποια "παραδεχτηκα" και ανταποκριθηκα , αλλα εχω νιωση και τη "κακια" αν μπορουσαμε να την χαρακτηρισουμε ετσι.Ισως γι αυτο εχω τοσο αρνητικη αποψη γι αυτο το θεμα. Και οπως ειναι γνωστο συνηθως τα περισσοτερα συναισθηματα που πας αποτυπονονται ειναι τα αρνητικα γιατι αυτα κλονιζουν περισσοτερο το "συναισθηματικο μας κοσμο". Τωρα οσων αφορα τον εγωισμο που ανεφερες δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην ειναι εγωιστης. Και οσο και να το αναλυσουμε το θεμα κανεις δε θα το παραδεχθει ουτε εγω θα το παραδεχθω, αλλα και να το παραδεχθω δε θα ολοκλροθω αν με καταλαβες.
  24. Ειναι παραξενο. Με τη φραση τον/την/σε/ λυπαμαι δε ξερεις πως μπορει να το παρει ο αλλος. Γιατι αλλο συμπαρασταση αλλο λυπηση. Εγω εχω νιωσει πως ειναι και απο τοτε εχω σταματησει να λυπαμαι για τους αλλους. Το θεωρω υποτιμητικο για μενα να λυπαμαι καποιον γιατι το εχω νιωσει πως ειναι να σε λυπουνται και ταυτοχρονα το "επιπεδο αυτων των ανθρωπων επεσε". Γιατι ετσι και το πω δεν εχω αυτογνωσια
  25. Εχετε λυπηθει ποτε καποιον ανθρωπο? Εχετε πει ποτε σε καποιον σε λυπαμαι? Αλλο ειναι η συμπαρασταση στο πονο και στη θλιψη του αλλου και αλλο να τον λυπασαι γι αυτο που ειναι, γι αυτο που εχει γίνει ή καταντησει. Λοιπον....
×
×
  • Create New...