Jump to content

unicorn

Νέα Μέλη
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by unicorn

  1. Ενα πραγμα να γνωρίζεις.Ακόμα και όταν νιώθεισ μόνος ή ότι εισαι το χειροτερο πλάσμα να ξέρεις μονο ότι είσαι όπωσ θα έπρεπε να είσαι. Μην αφήνεις το παραπονο να σε κυριευσει. Το παρελθον περασε δεν χρειαζεται να κολλαμε σε αυτό μονο να μαθαινουμε απο αυτο μπορουμε. Το μελλον θα προσπερασει.Ζησε το παρρον όσο πιο συνειδητά γινεται και θα καταλάβεις ότι μεσα σε αυτό είναι και ο ευατό σου. Αφού όλα εινα ενωμενα στον τρελό χορό του σύμπαντος. Έτσι και μεσα από τις αντιδράσεις τον άλλων μαθαίνεις και για εσένα. Εξάλλου ελκουμε στη ζωή μας ότι.εμείς είμαστε. Συγνωμη για την ορθογραφια έχω καιρό να γράψω σε PC
  2. Αγαπητοί φίλοι, Πέρνω τηναφορμή να σας ρωτήσω τί γνωρίζεται για αυτήν την οργάνωση(να την πώ). Αυτοαποκαλέιται φιλοσοφική και φιλολογικά αλλά παρολα αυτά δίναι κάτι σαν διαλλάξεις με διάφορα θέματα όπως αστρική προβολή θετική σκέψη και άλλα. Παρακαλώ αν έχεται ακούσει κάτι επικοινωνήστε. Ευχαριστώ!!!!
  3. Αγαπητοί φίλοι, Το πρώτο σοκ το ξεπέρασα. Ναι, είμαι σίγουρος αυτή τη στιγμή να πώ ότι πολέμησα.Ο άνεμος μου στάθηκε ευνοϊκός. Κατάλαβα ότι τελικά δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά η συναισθηματική ωρίμανση. Μαριλένα έχεις δίκιο, το θέμα είναι τα ψυχολογικά εμπόδια και τα στάδια αυτοκριτικής, αυτιελέγχου και αυτοανάλυσης. Ναι ήταν μια δύσκολη χρονιά όχι από θέμα εξετάσεων αλλά αντιμετώπισεις του ίδιου μου του ευατού. Τώρα νιώθω καλά, γιατί ξέρω ότι πάλεψα σε πολλά μαθήματα μόνος μου(χωρίς φροντιστήρια (εκτος από τα μαθηματικά και την έκθεση) Και τώρα θα χαρ'ω το καλοκαίρι μου και το ίδιο ελπίζω για εσάς. Πιθανότατα περνάω Αθήνα Με αγάπη, Shadowcat
  4. Αγαπητοί φίλοι, μώλις πρίν από λίγο ΄μαθα τα αποτλέσματα των εξετάσεων μου. και αν και μπορώ να περάσω σε κάποια σχολή δεν νιώθω ικανοποιημένος. Νιώθω ότι απογοήτευσα τους γονείς μου. Ότι δεν είμαι αυτό που περίμεναν. Γνωρίζω ότι δεν πρέπει να αισθάνομαι άσχημα αλλά οι βαθμοί δεν με πειράζουν. Όμωσ δεν θα το βάλλω κάτω θα ξαναπροσπαθήσω ξανά. εσείς τό λέτε; φιλιά
  5. Goodevening everybody, Sorry, byt the server has only english. Actually in my opinion the three rings represent three diferent situations. Also you may have to choose from three diferent options,with a diferent result each one. I think yoy have to hear your instict. If you decide carefully you ,gonna find the answer. that's all i have to say. Sorry again for the english. Blessed it be!!!!!!!!!!!
  6. Αγαπητοί φίλοι, μιας και ζω στην Πάτμο και βλέπω ότι γίνεται λόγος σχετικά με το κείμενο της Αποκάλυψεις επιθυμώ να πάρω θέση. Αρχικά συμφωνα με την παράδοση του νησιού ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος ήρθε στην Πάτμο το 93μ.Χ., καθως εξορίστηκε από τον ρωμαίο αυτοκράτορα Δομιτιανού. Στην Πάτμο έζησε για 18 μηνες περίπου. Μαζί του είχε έρθει ο ακόλουθός του Πρόχωρος. Η παράδοση λέει ότι όταν δολοφονήθηκε ο Δομιτιανός ο Άγιος Ιωάννης μπορούσε να επιστρέψει στην Έφεσσο. Πριν φύγει πήγε στο σπήλαιο τις Αποκάλυψης, όπως λέγεται τώρα, εκανε νηστεία για 40 ημέρες. Την 40 ημέρα,Κυριακή, ο Άγιος Ιωάννης κατεληφθει από το Αγιο Πνεύμα. Έτσι καθώς ήταν σε όραμα ο Πρόχωρος έγραφε όσα ο Άγιος Ιωάννης του περιέγρεφε. Η Αποκάλυψη αποτελεί ένα συμβολικό βιβλίο που για πολούς προφητεύει τις έσχατες μέρες. Με τιμή
  7. Αυτή είναι πράγματι η αλήθεια. Ειδικά αυτή την στιγμή είμαι συντετριμένος, διότι έμαθε οτι πέθανε ο αδερφόσ ενός φίλου μου και ήταν 20 χρονών. Από αυτοκινητιστικό. Ούτε εγώ έχω πάθει κάτι σοβαρό.
  8. Καλησπέρα Παιδιά, Σ'ας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Τα πράγματα είναι αρκετά.Ευτυχώς όμως ζώ σε νησί(Πάτμος ). Το θέμα είανι οτι είναι κάπως δύσκολο να προμηθευτώ τα υλικά,αλλά θα βρώ τρόπο. Βλέπεται στο νησί μου υπάρχει μόνο ένα φροντιστήριο μαθηματικών και έκθεση κάνω ιδιαίτερο. Παρόλα αυτά είμαι μόνος στην κατεύθυνση(Θετική ) Και οι επιστήμες Υγείας είναι στο στόχαστρο. Ο βασιλικός πολτός έχει μια πικρόξινη γεύση ονειρομάντις. Και πάλι σας ευχαριστώ, Faith
  9. Αγαπητοί φίλοι, :cheerful: Είμαι βαθύτατα ευτυχισμένος που επισκέφτομαι την σελίδα και βλέπω ότι σημειώνεται πρόοδος.Δυστυχώς δεν μου διατείθετε πολύς χρόνος , καθως φέτος δίνω Πανελλήνειες και χρειάζομαι αρκετό χρόνο για διάβασμα. Ζητάω λοιπόν την βοήθειά σας. Μήπως έχετε γνώση κανενός "φίλτρου" που να μου δίνει την απετούμενη αντοχή για τα ξενύχτια. Με εκτίμηση, Whitelighter
  10. Καλησπέρα. Αρχικά θέλω να πω πως η άμπελως και οι ιχθύες χρησιμοποιήθηκαν από τυς Χριστιανούς καθώς ήθελαν να διαθυλΆξοΥν την πίστη και την ζωή τους. Έτσι μέσα από αυτές τις "παραβολές" υπενθίμιζαν στον ευατό τους ποιοι είναι και τον αγΏνα τους. Γι αυτό και προέκοιψε αργότερα το θέμα της εικονομαχίας. ΄Στην Πάτμο (το νησί μου) λόγο της θρησκευτικότητας ο Σταυρός υπάρχει σχεδόν παντού.Πιστεύουμε ότι είναι ισχυρό φυλαχτό και ιδιαίτερα ο βαπτιστικός (αυτός με τον οποιο βαπτίζεσαι)(εγώ δεν τον βγλαζω από πάνω μου τόσα χρόνια και δεν έχει πέθει τίποτα.Ακόμα στο μωρό εδώ μαζί με την αλυσίδα παιρνάνε και κόκκινο μετάξυ στο σταυρό για τί όμως θα σας γελάσω. Αν θυμηθώ θα σας πώ.
  11. Ούτε εγώ την απόλαυσα όπως ήθελα καθώς έτρεχα με τους φίλους μου.Πάντως υπέφερα από πόνους στο 3ο τσακρα και ένιωθα σαν να με σπρώχνουν οι δονήσεις καθώς εκαί κοντά κάποιοι τσακώνονταν.
  12. Σας έχει τύχει να προχωράτε ανέμελοι(στην κοσμάρασας) στον δρόμο και ξαφνικά να σταματάτε χωρίς να ξέρετε τον λόγο αλλά σε λίγο συνειτοποείτε οτι υπήρχε ένα μικρό εμπόδιο μπροστά σας αλλά ικανό να σας κάνει να χτυπήσετε; Εμένα πολλές φορές αλλά χτές το βράδυ καθώς οδείγαγα με το μηχανάκι μου είδα κάτι σαν προμύνημα ότι θα χτύπαγα με ένα άλλο μηχανάκι με το που έβγαινα από την διασταύρωσει. Έτσι χωρίς να το καταλάβω πάτησα φρένο και γλύτωσα κυριολεκτικά.
  13. Πάμε πόλεμο; Ακου αν διαβάσεις από τις εκδόσεις Rebel Osho μεταμόρφωσε τον θυμό σου θα καταλάβεις ότι σου προσφέρει τεράστια ενέργεια αλλά και ζεστασιά αντί για δροσιά. Ο Οσο θεωρεί τον θυμό σαν κάτι ίσο με την αγάπη μια και είναι στα ίδια μήκοι ενέργεια. Όμως λόγο της κοινωνίας δεν μας επιτρέπετει να τον εκτοξεύουμαι σε οποιοδήποτε γιατί δεν ξέρουμε πως θα εκδηλωθεί. Αυτό είναι κακό γιατί μας δηλητηριάζει. Αλλά και αν ξεσπάσουμε σε άλλον αυτός θα αντιδράσει δημιουργώντας έναν φαύλο κύκλο. Τονίζει οτι το καλύτερο ειναι να κάτσουμε λίγο και να σκεφτούμε και θα μας περάσει.
  14. Παιδιά έχετε απόλυτο δίκιο.Ναι, υπάρχουν κερδοσκόποι και φιλάργυροι "λύκοι" που μας περιμένουν στην γωνία και σκαρφίζονται τεχνάσματα για να μας ξεγελάσουν. Φανταστήτε όμως αν σταματήσουμε να είμαστε φιλάνθρωποι και ελεήμωνες σίγουρα θα πάμε κατά .......... Δεν λέω οτι έχετε άδικο αλλά δεν πρέπει να ξεγράφουμε κάπιοιες έννοιες τόσο σημαντικές για τόσο ασήμαντους λόγους.Μην είστε φιλοχρήματοι.
  15. Παιδιά εγώ στο θέμα του διαγωνισμου :censored:. Αλλά το να ψηφίζουν 10 χρονα τους Lordi, γιατί μοίζουν με τα παιχνίδια τους δεν μου αρέσει καθόλου.
  16. Πιστεύω ότι καθε άνθρωπος είναι δυνατόν να εξασκήσει την Τέχνη. Αλλά όχι και να φτάσουμε εκεί μόνο για να καπαρώνουν κάποιες γαμπρό. Θα πρέπει να φυλαγόμαστε ( τα αγόρια) από παντού πια.
  17. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλά πρέπει να αναλογιστούμε ότι δεν έχει σημασία το τί είναι αλλά το ποίος έχει. Αν θυμηθούμε και κατά την αρχαιότητα μονάδα δύναμης ήταν η γή και επομένως όποιος την κατήχε ήταν και ανίκητος.Όμως η απληστία των ανθρώπων για περισσότερη εξουσία και γενικά να μπορεί να υποτάσσεί τους άλλους τον έκανε να θέλει και άλλο.Η εξουσία διαφθήρει και εξαπατά. Όλοι το ξέρουμε. Μην ξεχνάμε τους πολέμους. Άρα εμέις οι ίδιοι φταίμε. Το καλήτερο κατα την γνώμη μου είναι αυτό που είπα ο Ρουσσώ στο κοινωνικό συμβόλαιο. Δηλαδή για να εξαλειφθεί η διαφθορά θα πρέπει ο άνθρωπός να επιστρέψεί σε μία κατάσταση μεταξύ της πρωτόγονης και σύγχρονης κοινωνίας όπου να μην υπάρχει το θέμα της εξουσίας.
  18. Αυτό μου θυμίζει μία ταινία όπου μία κοπέλα είχε κάνει δύο κοριτσάκια και της λέει ο γιατρός οτι πεθαίνει. Αυτή από την στιγμή που το μαθαίνει προσπαθεί να τακτοποιήσει ό,τι εκρεμότητες έχει ακόμα και να βρεί κοπέλα στον άντρα της που να αγαπά τα παιδιά και να τα προσέχει.Έτσι γράφει κασσέττες και ζητάει να ακούνε κάθε στα γενέθλιά τους ανάλογα με την ηλικία που κλείνουν. Δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα της ταινίας.
  19. Αυτό μου θυμίζει μία ταινία όπου μία κοπέλα είχε κάνει δύο κοριτσάκια και της λέει ο γιατρός οτι πεθαίνει. Αυτή από την στιγμή που το μαθαίνει προσπαθεί να τακτοποιήσει ό,τι εκρεμότητες έχει ακόμα και να βρεί κοπέλα στον άντρα της που να αγαπά τα παιδιά και να τα προσέχει.Έτσι γράφει κασσέττες και ζητάει να ακούνε κάθε στα γενέθλιά τους ανάλογα με την ηλικία που κλείνουν. Δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα της ταινίας.
  20. Το βιβλίο είναι του Ν. Μαργιωρή http://www.omakoio.gr/book14.htm δές αυτή την σελίδα για το σχετικό βιβλίο.
  21. Εγώ παιδιά λόγο στενότητας δωματίου κοιμάμαι προς ταα Βόρεια.Καλά είναι και από εδώ.
  22. Έχεις σκεφτεί ότι αυτή και εσύ μπορεί να είστε το ίδιο πνεύμα που μετενσαρκόθηκε με το τελευταίου του σώματος λόγο από αυτών που πέρασε. Ίσως σας δόθηκε μία άλλη ευκαιρία. Όλα είναι πιθανά.
  23. Εγώ σχετικά με το 2012 το έχω διαβάσει στο Άβατον. Ακόμα αν σκεφούμε οτί σύμφωνα με τους αρχαίους Έλληνες το 12 είναι ο υπέρτατος μαγικός αριθμός και να γιατί το 13 είναι γρουσούζικο επειδή το 12 θεωρήται και ο τέλειος αριθμός.(3Χ4) Ακόμα σύμφωνα με έναν καθολικό μοναχό οοποίος είχε γράψει ένα κατάλογο με 12 Πάπες και τις γνωστές τους ονομασίες, εμείς βρισκόμαστε στον 10. Μένουν δηλαδή άλλοι δύο και πάπαλα θα έρθει η συντέλεια. Ή όχι για τί θα υπάρξει αυτή η αλλαγή και ναι βιώνω ορισμένα από τα συπτώματα και έχω παρατηρήσει οτι γίνομαι πιο διαισθητικός και βλέπω πιο πολλά deza vous από ότι συνήθως. Ακόμα λέει ότι ο Ακατανόμαστος θα στευφεί από όλους στο ναό των Ιεροσολήμων (ή κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι καλά ο θρησκέυτικός μας μας το έλεγε) και προσπαθούν με κάθε τρόπο να ανατινάξουν το υπάρχον κτίριο και να αναστηλώσουν τα ερίπια του παλιού.
  24. Μην ανησυχείς Μέδουσα. Εγώ πιστεύω στους φύλακες Αγγέλους. Έχω ένα βιβλίο που ονοματίζει μερικούς και πώς μπορείς να έρφεις σε επαφή με τα διάφορα πνεύματα αν θές μπορώ να σου πώ τίτλο συγγραφέα και εκδοτικό οίκο.
  25. Δυσυχώς δεν το γνωρίζω.Ευζαριστώ πάντως που απαντήσατε.Βλέπετε μένω σε νησι και όταν ανεβαίνω Αθήνα δεν έχω το χρόνο να ψάξω .
×
×
  • Create New...