Jump to content

SkotinouliS

Νέα Μέλη
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SkotinouliS

  1. Δαίμονες... Στο βιβλίο του Ένοχ αναφέρεται πως είναι τα παιδιά των έκπτοτων αγγέλων και των ανθρώπων. Αυτό διαχωρίζει κάπως τους δαίμονες με τους έκπτοτους αγγέλους. Ως κατι κατώτερο και ενδοιάμεσω ανθρώπου και στοιχιακού. Συμβολικά ισως τους τοποθετεί σε μια χαμιλή κλίμακα πλησίον του ανθρώπου. Εν μέρει έχουν κάτι το ανθρώπινο ή αντιπροσοπεύουν τα κατώτερα ένστικτα των ανθρώπων. Εγω θα συμφωνήσω και με τις δύο θεωρίες. Δεν θα πρέπει η υπαρξη τους να αμφισβητείται ουτε ως οντότητες, ούτε ως σύμβολα, με αντίκτυπο στην ψυχολογία του ανθρώπου. Αναφέροντε στις περισότερες θρησκείες άλωστε και σίγουρα μονο Χριστιανικο franchise δεν είναι... Απλώς έγιναν εκμεταλεύσιμοι για την πρόωθηση συμφερόντων. Ξαφνικά οτιδήποτε ενστικτώδες δαιμονοποιήθικε οταν ήρθε η Εκκλησία. Είναι λογικο λοιπόν, να πούμε οτι υπάρχει ένα μπέρδεμα στις συνειδήσεις των ανθρώπων για το τί πραγματικά είναι δαιμονικό και τι όχι. Αν ενοχλούσατε ενα στοιχιακό που δεν θέλει να ασχοληθείτε μαζί του και σας φερθεί αρνητικά προβάλοντας τον εαυτό του σαν μία εικόνα αρνητικότητας απο το υποσυνείδητο σας, θα θεωρούσατε πως είναι μονο ικανό για κατι κακό. Θα το θεωρούσατε αδικαιολόγητο αν σκεφτείτε ολη την αρνητική πίστη του κοσμου των ανθρώπων που το βαραίνει; Λογικά θα πρέπει να μιλάμε για συγκεκριμένες οντότητες λοιπόν, με συγκεκριμένη ιεραρχία και όχι οποιαδήποτε εκδήλωση αρνητικότητας απο πλευράς στοιχιακών. Οι μεγαλήτερες στην ιεραρχία και οι ποτισμένες απο την μεγαλήτερη αρνητική πίστη των ανθρώπων, θα είναι πιο δύσκολα προσβάσιμες αλλα και οι αγαπημένες των μαύρων μάγων. Τα κατώτερα κλιμάκια όμως, είναι αυτα τα οποία ασχολουντε με εμάς και χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Απλά για να το κάνουν. Και φυσικά οσο πιο κατότερα τόσο μεγαλήτερη και η πιθανότητα να μας έχουν και ανάγκη. Τον τελευταίο καιρο ειμαι πεπεισμένος πως κάποιοι άνθρωποι γεννιούντε με δαιμονικό εγώ και εξυπηρετούν καποιους στόχους άγνωστους σε εμένα, οπως ακριβώς τους αναφέρει ο Coelho , οπως επίσης και με αγγελικό εγω με συγκεκριμένο σκοπό να εκπληρώσουν. Δεν θα ήταν ορθό να αναπτήξω τις απόψεις αυτές περισότερο μιας και προέρχοντε απο προσωπική εμπειρία αλλα πλέον είμαι σχεδον σίγουρος. Ακόμα και αυτό όμως, μας φέρνει στο θέμα της ισοροποίας. Ότι και να κάνει ένας δαίμονας ή ένας άγγελος για την επιροή γεγονότων, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΖΥΓΑΡΙΑ είμαστε εμείς και η στάση μας στην ζωή. Η πίστη, σε οποιαδήποτε θρησκεία η απλά σε ενα γεγονός. Η ποιότητα της. Αυτό ήταν πάντα η κινιτήριως δύναμη. Απλώς υπάρχουν πολλές φιλοσοφίες για την χρήση της. Οι δαίμονες είναι παιδιά της αρνητικής πλευράς αυτης της δύναμης. Αυτό προστατεύουν και αυτό δέχοντε απο εμάς. Όλα είναι μέρος της διαδικότητας των πάντων αλλα και των απειρων πτυχών που δημιουργεί αυτη η διαδικότητα.
  2. Ανίκανοι στον Έρωτα ειναι αυτοι οι οποίοι φιμώνουν την καρδιά τους με οριοθετήσεις που δημιουργούν οι φοβίες και οι ανασφαλειές τους. Ειναι αυτοί που δεν δόθηκαν ποτέ απο ειλικρινή αισθήματα και αυτοί που μπερδέυουν την λειτουργία με την αξία. Οι ευαίσθητοι στον έρωτα ανθρώποι ειναι καταδικασμένοι να απαγοητεύοντε απο αυτους τους ανθρώπους γιατι είναι πλέον το μεγαλήτερο ποσοστό της κοινωνίας μας. Οπου και να δώ, συναντώ καρδιες ερείπια. Σαν επιδημία.
  3. Ο άνθρωπος ΠΡΕΠΕΙ να αλλάζει. Οι εμπειρίες βοηθούν αλλα και αυτό είναι θύμα της δυαδικότητας των πάντων. Οι εμπειρίες σου μπορεί να σε παγώσουν μέσα σου, να μην σε αφήσουν να εξελιχτείς σε έναν καλήτερο άνθρωπο. Συνήθως είναι ο φόβος που μας εμποδίζει να αλλάξουμε. Ο φόβος της απόλειας της υποτιθέμενης ταυτοτητάς μας και εν συνέπεια της ασφάλειας τής ήδη δημιουργημένης προσωπικότητας μας. Οι περισότεροι άνθρωποι αλλάζουμε με μία αναπόφευκτη σύγκρουση. Πρέπει να φτάσουμε σε αυτό το σημείο για να βρούμε το θάρρος μέσα μας να δηλώσουμε διαθέσιμοι προς καλητέρευση. Όλοι ξέρουμε ποια είναι τα ελατώματά μας σαν χαρακτήρες. Όλοι μας έχουμε δώσει χώρο σε αυτά. Στο τέλος όμως πετροποιούμε το εγώ μας για να τα προστατεύσουμε και να μας σώσουμε απο τον μόχθο να γίνουμε αυτοί που η συνείδησή μας προστάζει. Μπορούμε να είμαστε νευρόσπαστα των ανασφαλειών μας μια ζωή και να διαπομπούμε και υπερήφανοι υποστηρικτές τους αμα θέλουμε αλλα εν τέλει κανείς δεν μπορεί να αποφύγει την ειλικρίνεια μέσα του και εκεί είναι η κρίσιμη καμπή. Θέλεις πραγματικά να γίνεις ένας καλήτερος άνθρωπος η σου αρκεί να είσαι αυτός που είσαι; Έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή, θα συγκρουστείς. Εγω προσωπικά παλεύω να ανακαλήψω μέσα μου το θάρρος να αλλάξω και δεν μπορώ να κρυφτώ απο τα λάθη που βλέπω πάνω μου.
  4. Η αγάπη ειναι μια μάχη που πρέπει να δώσεις με κάποιον που δεν θέλεις να χάσει. Γι'αυτο, αν στο τέλος ηττηθείς, μην θρηνήσεις την απόλεια. Αν απο την άλλη, δημιούργησες εναν ηττημένο, τοτε έχεις πολλα να μάθεις για τις μάχες...
  5. Φίλε μου δεν θα ήταν καλήτερα αυτή την στιγμή να ήξερες; Τώρα που τελείωσε και δέν έκανες κάποια κίνηση τι κατάλαβες; Μου θημίζεις εμένα. τσ τσ τσ τσ
  6. Υπάρχουν δύο άνθρωποι που είναι μάγειροι. Ο ένας ξέρει να φτιάχνει αυγά μάτια μόνο και ο άλλος ειδικεύεται σε όλες τις κουζίνες του κόσμου. Αυτο πάει να πει πως ο ένας είναι μάγειρας και ο άλλος cook;;; Ονομάσαμε τον ανούσιο έρωτα sex, γιατι έτσι μας τον λανσάρανε σαν προιον και επειδεί είναι όρος διακριτικός και πιασάρικος τσιμπήσαμε και τον κρατήσαμε για να ατιολογούμε την ξεπετοκαταναλοτική μας άποψη για τον έρωτα. Αν δεν είχαμε οι έλληνες το sex, θα έπρεπε να μιλάμε για το γ :censored: ι και αυτό ειναι υποτιμιτικό και δεν κολάει στην "χάρη" που προσπαθούμε να προσδωσουμε στην φυσική αγαρμποσύνη του ένστικτού μας. Θα έπεφταν οι πωλήσεις... Να γιατι είναι θεμιτό να χρησιμοποιούμε όρο διακριτικότερο της πράξης και επειδεί ως έλληνες να χρησιμοποιήσουμε τον όρο "συνουσία" που κρύβει το όνομα ουσία παραείναι προκλητικό και πολυσύλλαβο για να πουλάει.
  7. Δεν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου όταν, και καλά, δεν σε ενδιαφέρει να προσβάλεις. Σε ενδιαφέρει γιατι "φτιάχνεσαι" με την υποτιθέμενη αυτογνωσία και ανωτερότητά σου. Να είμαστε ειλικρινείς σε εμάς και στους συνανθρώπους μας, για να βοηθάμε.
  8. Άσε ρε φίλε, χάλια ασφάλιση και δεν έχουμε και αρκετές χαρτοσακούλες για τα πρόσωπα των πελατών...
  9. 1) Αν οι κοπέλες το επιλέξουν "ελεύθερα" θα είναι κυρίως επειδεί θα οδηγηθούν εκεί λόγω ανάγκης χρημάτων. Δεν πιστευώ να θεωρείς οτι τους αρεσει να κάνουν σεξ με οποιονδήποτε και όπως γουστάρει εκείνος. Κοινώς δεν κανουν αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέλουν. 2) Φυσικά και μπορώ να λυπηθώ οποιον θέλω. Κανείς δεν μου απαγορεύει να έχω αποψη σε οτιδήποτε. Απο την στιγμή που δεν πατάω την ελεύθερια του άλλου. 3) Η κοινωνία θα ήταν τέλεια αν δεν κουβάλαγε ταμπού, προκαταλήψεις και καλούπια για τα πάντα οπως επίσης αν δεν ανάγκαζε νεες κοπέλες να πουλάνε το κορμί τους, αν δεν έκανε νευρωτικούς τους ανθρώπους και δεν τους φόβιζε με την βία της ταχύτητας της ζωής μέσα σε αυτή. Μπορώ να βρώ άπειρες πληγές στην κοινωνία. Format χρειάζεται αλλα αυτό φλερτάρει με την αναρχία και ούτε αυτό είναι καλό. 4) Φυσικά και μπορείς να κάνεις έρωτα με μια όμορφη γυναικα ή το αντίστροφο επειδεί και μόνο σου αρέσει και την θές. Άλωστε δεν είπα γιατί θα ερωτευτείς κάποιον, είπα οτι πρέπει να γίνεται με θέληση και πάθος. Άμα η γυναίκα δεν ήθελε αλλα ήταν σε ανάγκη και την πλήρωνε κάποιος τοτε αυτός :censored: την ανάγκη της. Αν γίνεται τελετουργικά και πάλι γίνεται με την ελεύθερη βούληση κάποιων και γινεται με πάθος και απο τους δύο. Άλωστε ιερό με μαγικό δεν απέχουν και πολύ. 5) Χμμ, σεξ... Ελληνικη ονομασία; ΣυνΟΥΣΙΑ! Αντιλαμβάνομαι πλήρως τι εννοείς αλλα μάλλον την πατάμε και οι δύο εδώ. Αυτός ο διαχωρισμός στο ανούσιο σεξ και στον έρωτα είναι σύγχρονο τριπάκι. Υπάρχουν άλωστε υποτιμιτικές λέξεις και στις δύο γλώσσες για τον έρωτα που πολυ απλά είναι υποτιμιτικές (ασχέτως αν πολλους τους φτιάχνουν) Άλωστε οταν ΚΑΝΕΙΣ έρωτα την πράξη δεν εννοούμε;
  10. Δεν είναι οι βιασμοί θέμα της πορνείας. Δεν είναι αυτες οι κοπέλες-κυρίες οι λυτρωτές απο τους βιαστές. Οι κοπέλες αυτες απλώς "βιάζονται" οικιοθελώς για το μεροκάματο. Η παιδεια και η σωστη ψυχολογική οργάνοση του ατόμου ειναι η λύση. Δεν είναι θέμα ταμπού. Και ο σεξολόγος υπάρχει αλλα δεν τον κατακρίνει κανείς ασχέτως αν μιλάει ανοιχτά για το σεξ. Ουτε είναι το σεξ το θέμα. Η ενοικίαση αυτού και οι επιπτώσεις του είναι. Ο έρωτας φίλε μου είναι ιερός. Είναι η ένωση δύο κορμιών και των ψυχών τους. Είναι ελευθερία, είναι χαρά και είναι η ζωοδότρα πράξη. Κανένα είδος καταπίεσης, εκφοβίσμου η προκατάληψης δεν πρέπει να υπάρχει σε αυτήν αλλα πάνω απ' ολα πρέπει να γίνεται απο δύο ερωτευμένους, με θέληση και πάθος. Δεν πουλιέται. Χαρίζεται Αν πουλιέται έχει τις επιπτώσεις του στην ψυχή. Όταν ο Έρως στέκει μακριά απο την Ψυχή, η τελευταία μαραίνεται. Εσυ κουβαλάς κιβώτια αλλα η πράξη σου δεν έχει την ίδια ζημιά στη ψυχή σου. Μισθώνεσαι για τον κόπο σου. Όχι για το ξεπούλημα ενος τόσο ιερού δεσμού (Έρως-Ψυχή) για το εγώ σου. Κρίμα για τις κοπέλες. Δεν πιστεύω οτι κανενας το αξίζει αυτο και δεν με εκπαιδευσε κανείς να το πώ αυτό.
  11. Μιλώντας για το παρων και το σύντομο παρελθών πάντως, εγω το βρήσκω άθλιο. Οι σημερινές πόρνες δεν το θεωρούν λειτούργημα και για να είμαι ειληκρινής, ουτε εγώ πιστεύω οτι είναι. Κρίμα είναι, γιατι τόσες και τόσες κοπέλες αφήνουν το εγώ τους να το :censored: ο καθε :censored: που τις βλέπει σαν σακούλα για :censored: . Πώς να δεί ουρανό αυτος που διάλεξε να πάει στον υπόνομο για να τον φάνε σιγά σιγά τα ποντίκια. Ποιός θα τις ερωτευτεί και θα τις σεβαστεί; Ποιός θα τις παντρευτεί και θα τους χαρίσει ενα παιδί απο έρωτα; Κανείς που να ξέρει ποιες είναι πάντως. Γιατί μια γυναίκα να το κάνει αυτο στον εαυτό της πέρα απο την ανάγκη; Εγω τις λυπάμαι και ταυτόχρονα εκνευρίζομαι μαζί τους. Δεν αξίζει για τίποτα να :censored: την ψυχή σου και τα ιδανικά σου.
  12. Αφου το φεγγάρι μας επηρεάζει τόσο, μήπως υπάρχει για mind control; Έχετε σκεφτεί ποτέ οτι η αστρολογια μας διαβάζει γιατι ξέρει να διαβάζει την μηχανική του συμπαντικου mind control; Οτι εμείς ουσιαστικα προσπαθούμε να δραπετεύσουμε απο αυτο; Στο βιβλίο της Ουράντια αναφέρεται οτι εμεις είμαστε υπο την τυρανική εξουσια ενος αποστάτη (διάβολου;). Κατα ένα περίεργο τρόπο, ολα όσα γνωρίζουμε συνδέονται σε αυτον τον κόσμο. Απλά τροφή για την σκέψη.
  13. 1) Θα έκανα πάρτι για την προαγωγή! 2) Θα ηρεμούσα επιτέλους μιας και είμαι η ισοροποία των πάντων! 3) Θα έκοβα την τιμή του Playstation 3. Άκου εκει 600 εύρω! Άυτα, ήδη έκανα περισότερα απο όσα μπορώ...
  14. Αυτός που με χρειάζεται περισότερο θα έχει και την περισότερη εύνοια για αυτό και θα τού έδινα δύσκολες κατάστάσεις για να μάθει απο αυτές. Αυτός που θα έχει και την λιγότερη εύνοια θα είναι αυτός που ευνοεί απο μόνος του την ζωή του γι' αυτο και θα τον άφηνα όποιες δύσκολες καταστάσεις περάσει, να τις περάσει απο δικές του λάθος επιλογές.
  15. Δεν μου αρέσει η αλαζονεία και ο ναρκισισμός. Βέβαια εχω πιάσει τον εαυτό μου να την πατάει υπερεκτιμόντας με αλλα αυτο αποτελεί εξαίρεση πια. Άλωστε, συνήθως, αυτοι που θα υποτιμίσω είναι πιο ευτυχισμένοι απο εμένα και μου θυμίζουν οτι οσο πιο πάνω βάζεις το σχοινί τόσο πιο δύσκολα ισοροπείς. Προτιμώ να μοιράζομαι την δικιά τους φιλοσοφία και αν κρίνω πως ο άλλος θα με ακούσει και δεν είναι ντουβάρι εγωισμού τους βοηθάω αν πράγματι χρειάζοντε μια συμβουλή. Πολλές φορές σιωπώ γιατι παρατηρώ οτι ξεκινάνε ενα παιχνίδι εντυποσιασμού οπού θα οδηγήσει στο να βγάλει ο καθένας τις ανασφάλειες του κεκαλήμενα. Το "κεκαλημένα" εμένα δεν με εμπόδιζε και ποτέ για να δώ οποτε τους αφήνω να δείξουν τις αδηναμίες τούς και αν για κάποιον απο αυτούς νοιάζομαι, του μιλάω προσωπικά για αυτό. Συνήθως τα λόγια μου σε τέτοιες περιστάσεις δεν πιάνουν βέβαια. Το άτομο την πατάει μόνο του. Στον αγώνα του για να δειχτεί, θα οδηγηθεί στην υπερβολή και απο εκεί ειναι το πιο εύκολο πράγμα το να πέσεις και να σπάσεις τα μούτρα σου. Τα προσόντα είναι άχρηστα αν τα υποτιμείς ή τα υπερεκτιμείς. Καλήτερα να τα εκμεταλεύεσαι παρά να τα δείχνεις. Κατα την διάρκεια της όλης συζήτησης, νιώθω άσχημα και απελπίζομαι με την ψευδαίσθηση της προστασίας που νιόθουν με τα λεγόμενα τους. Γιατί τόση υποκρισία ρε παιδιά...
  16. Με τίποτα! Μισώ το να κρύβω τον εαυτό μου τόσο όσο και όταν τον υπερπροβάλω. Να είσαι εσύ, να συμμετάσχεις σε οποιονδήποτε διάλογο μπορείς και να κερδίζεις απο αυτό. Άμα είσαι συνέχεια αυτο που θέλει ο καθε άλλος, καταντάς αποπροσανατολισμένος απο το ποιος είσαι γιατι πολυ απλά δεν φέρνεις αντίλογο και με την πράξη σου αυτή δεν αφήνεις τους άλλους να μπούν στον κόπο να σου δόσουν ερεθίσματα για την καλητέρευση αυτού. Μένεις στάσιμος στις δικιές σου σταθερές και αυτό πρίγκηπα είναι το χειρότερο απο όλα όσα μπορείς να κάνεις για εσένα. Όταν είσαι σε μια παρέα και θέλουν κάτι που δεν θέλεις να τους το λές. Όταν ένα κομμάτι του εαυτού σου δεν αρέσει σε κάποιον άλλον να του αιτιολογείς την κατάσταση και που ξέρεις, μπορει΄εκείνος ή εσύ να αλλάξετε προς το καλήτερο για εσάς. Με τίποτα όμως μην κρύβεις τα κομμάτια σου που κάποιος δεν θέλει να δεί. Ο χαμαιλεωντας αλωστε αν αλλάζει το κάνει για να περάσει απαρατήρητος... είτε απο θύματα είτε απο κυνηγούς και ο φίλος ή ο σύντροφος πρέπει να είναι ανοιχτοι ο ένας στον αλλο. Εκτώς αμα θες να είσα θύμα ή να είσαι κυνηγός σε όλη σου την ζωή και να μην κατασταλάξεις πουθενά και ποτέ.
  17. Όταν είχε βγεί είχα τρέξει να το αγοράσω. Εν μέρει με δικαίωσε αλλα τελικώς τα χάλασε ο χειρισμός και ο τελικός αρχηγός αλλα όχι για τον σχεδιασμό του αλλα απλώς οταν έφτασα σε αυτόν έκανα save και την επόμενη ημέρα αναγκάστηκα απο γκαντεμιά να κάνω format.... ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ BOSS εσυ φταίς!!!! Τέλος πάντων... να σας προτείνω με την σειρά μου το call of cthulhu της Bethesda, το Black Dahlia, όλη την σειρά Silent Hill, Το Oblivion της σειράς Elder Scrolls και για ξεκάρφωμα την σειρά Monkey Island! LOL!!!
  18. ΒΛΑΣΦΗΜΕ!!! Στην πυρά! Μαζι με τον Brown, τους Lordi, την Alessa και όλο αυτό το παλιοforoum των σατανάδων! Ακου εκεί άφωνος ο ΗΡΩΑΣ Μιχαήλ Ρακιντζής. Ο πιο ιδρωμένος άνθρωπος του κόσμου! Αντι για να εκτιμήσεις την προσπάθεια του μαυροφόρου εκδικητή να περάσει στους βάρβαρους και άπιστους το αθάνατο χριστιανικό δογμα τον κράζεις;;; Σε όλα σωστός ήταν το παλικάρι μου. Και στα μαύρα ήταν ντημένος, και απειλητικά βάδιζε προς στον κόσμο, και για την αγάπη μιλούσε και το μάτι έκλεινε πονηρα στην κάμερα!!!!
  19. Όχι αλλα έχω φίλο που είναι και είναι και drummer. Ξέρω τα πάντα απο παραμόρφωση...
  20. Sucore και εσύ και η Φλογερή έχετε δίκιο. Πρώτα πρέπει να διδάξεις τον εαυτό σου και μετα να προσπαθήσεις να διδάξεις τους άλλους να διδάξουν τους εαυτούς τους. Η μεγαλήτερη γνώση βρίσκεται ήδη μέσα μας. ΔΕΝ πρέπει να ανγχωνόμαστε με το άμα θα βρούμε δάσκαλους ή με το αν καταφέρουμε να γίνουμε. Γεννηθήκαμε με δάσκαλο την σκέψη και τον εαυτό μας μαθητή αυτής. Αυτο που έχουμε ανάγκη είναι τα κλειδιά-εναυσματα για την διέγερση της αναζήτησης μέσα μας. Ο κόσμος ειναι τόσο μέσα μας όσο και γύρω μας. ΝΑΙ είμαστε φυλακισμένοι και πάντα έχουμε το δικαίωμα να σταματήσουμε να ταλαιπορούμαστε με το να σκοτωθούμε αλλα έτσι ανατρέπουμε τον ίδιο τον λόγο που ξεκινάμε την ζωή μας. Καποιοι πίστεψαν πως αξίζει τον κόπο να ταλαιπορήθουν για να δούμε την φυλακή αυτη και δεν το έκαναν απο μίσος. Άλωστε απο τα πιο απλά πράγματα ανακαλύπτεις τον Θεό σου. Δεν είσαι υποτελής ενός πεπρομένου αλλα συνδημιουργός του. Και τα χειρότερα πράγματα στην ζωή εχουν συνέχεια. Εσυ γιατί όχι;
  21. Έλα τώρα που δεν σου άρεσε ο Ρώσος... Το παλουκάρι ήταν κούκλος με το τιραντάκι του! Γιατί δεν παραδέχεσαι οτι τέτοιες στιγμές σε κάνουν να θέλεις να γίνεις Ρωσίδα!!!! :smilewink: LOL Όσο για τους LORDI... αφιερομένο.... :blblbl: :blblbl: :blblbl: Άντε και του χρόνου να στείλουμε τον Floriniotis μιας και είναι και της μόδας το cult!
  22. Οι τύποι είναι χαβαλετζήδες και cultιάδες ρε συ. Τι μαύροι λέμε τώρα? Μελωδικό rockάκι αλα 80's έπαιξαν με στολές απο τέρατα cult θρίλερ! Κατ' αρχήν τους κράζουν για σατανιστές και αυτοί έχουν ενα κομματι που λέγεται "Devil is a loser"! By the way... τι όμορφο ξωτικάκι η νορβηγίδα και είχε και χαριτωμένο κόμματι. Κρίμα.
  23. Αμα δεν το έβλεπες εσύ δεν θα το έβλεπε και ο Θεός σου. Πιστεύω οτι μέσα σου δέν έφτιαξες μια εικόνα του Θεού βασισμένη στην αδιαφόρια για τήν ζωή και επειδεί ο Θεός δέν είσαι εσυ που τώρα πάσχεις απο το "φαινόμενο του Κουμπιού" (αν υπήρχε ενα κούμπι να με παύσει και να ηρεμίσω θα το πατούσα ευχαρίστως γιατι δεν κολάω με αυτόν τον κόσμο), σωθηκες για να επανεκτιμήσεις την θέση στο θέμα της ζωής. Όσο για το αν φοβάμαι τον Θάνατο, θα πώ το εξής: Ο Θάνατος δεν μπορει να είναι πιο τρομακτικός, βιαίος και παράλογος απο οτι καταντήσαμε την ζωή. Sucore μου σε καταλαβαίνω αλλα αυτο γίνεται γιατι ανταποκρινόμαστε λάθος. Μπορείς να "πεθάνεις" για αυτό τον κόσμο χωρίς να φύγεις πραγματικά.
  24. Καλή είναι η ένταση αλλα όχι σε σημείο να παραμορφώνει και ο ήχος. Αυτό που πραγμτικά πορώνει είναι ο ρυθμός και η επιθετικότητα του κομματιού. π.χ το Teargas των Katatonia έχει μια επιθετικότητα μέσα του, χωρις να γίνεται κραυγαλέα αρνητικό. Το A natural disaster των Anathema απο την αλλη δεν σε πορώνει αλλα και πάλι θές να το δυναμώσεις όταν το ακούς. Και τα δύο με εκφράζουν και τα δυναμόνω οταν το ακούω, αλλα θα πορωθώ μόνο με το ένα.
  25. Το sequel στο "ματι" των αδερφών Πανγκ, καταπιάνεται ακριβώς με αυτό το θέμα.
×
×
  • Create New...