Jump to content

Black_Panther

Νέα Μέλη
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About Black_Panther

  • Birthday 03/02/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Κέρκυρα

Black_Panther's Achievements

Βαπτισμένος

Βαπτισμένος (1/7)

0

Reputation

  1. Επειδή έχουμε βγεί λίγο σας παραθέτω μια ανάλυση της Google http://www.google.com/trends?q=good%2C+evil σχετικά με τους όρους (good, evil) που έχουν αναζητηθεί.
  2. Eurovision Τυχαίο ή κάτι σημαίνει η νίκη του Φιλανδικού συγκροτήματος; Η μαύρη δύναμη μας ?μαγέψει? / μας έχει ?κυριεύσει? ; Μόνο εγώ έχω αυτή την οπτική ; ή και κάποιος άλλος ;
  3. Πάρα πολύ ενδιαφέρον συμβάν, και σχετικό με ένα θέμα που συζητάμε τελευταία στο forum. Απο την πλευρά μου θα έλεγχα εάν ήταν σχετικά κοντά ο τόπος κατοικίας του παπού και του πρώην σώματος σου, με αυτόν όπου έμεναν οι γονείς σου 9 μήνες πρίν την γέννηση σου, ή με αυτόν που γεννήθηκες. Γενικά βάση μίας θεωρίας είναι απόλυτα δυνατόν να εισήλθε στο σώμα σου μετά το θάνατο της, εφόσων η μητέρα σου είχε κάποιο άνοιγμα (ψυχικό, πνευματικό ή κάποιο τραύμα), θα σου πρότεινα να το ψάξεις εάν μπορείς.
  4. Άν και έχουμε βγεί εκτός θέματος... Ενδιαφέρουσες απόψεις...
  5. Τι θα λέγατε να αναφέρουμε "εμπειρίες" που έχουμε ζήσει μέσω μίας η περισσοτέρων αναδρομών. Προσωπικά έχω κάνει διάφορες αναδρομές και μου έχουν προκύψει διάφορα θέματα που συνέχεια μου τριβελίζουν το μυαλό μου. Αρχικά θα ήθελα την γνώμη σας εάν θέλετε να συνεχίσουμε αυτό το θέμα ή όχι.
  6. Σας ευχαριστώ όλους και όλες σας για τις απόψεις σας, αλλά και για τις γνώσεις σας.
  7. Μετά από την τελευταία συνεδρία που έκανα, έχω μια σπορεία. Πόσοι από όλους εσάς μέσα σε αυτό το φόρουμ, έχετε "βγάλει" σε κάποια συνεδρία κάτι σχετικό με μάχη του Καλού και κακού; Σας ευχαριστώ όλους και όλες σας για τον χρόνο εκ το προτέρων.
  8. Καλησπέρα και από εμένα με την πρώτη μου δημοσίευση. Σχετικά με το θέμα, στην πρώτη συνεδρία (2005) που έκανα για διάφορους λόγους μου εμφανίστηκαν διάφορες αναμνήσεις από το παρελθόν. Αρχικά ως αρχηγός φρουράς σε ένα κάστρο όπου κατέληξε να παντρευτώ την πριγκίπισσα (που την ψυχή της την έχει η τωρινή μου γυναίκα) χρονική περίοδος περίπου το 1438 μ.χ. Στην συνέχεια, μιας και πέθανα από υπεροψία και σιγουριά ότι είμαι δυνατός, η ψυχή μου μεταφέρθηκε σε σώμα ζώου, και πιο συγκεκριμένα σε έναν Jaguar ή αλλιώς όπως ξέρουμε Μαύρο Πάνθηρα (ως τιμωρία βάση της Βίβλου των Νεκρών εάν θυμάμαι σωστά). Μετά η ψυχή μου έμεινε στο κενό για αρκετά... χρόνια, και στην συνέχεια ήρθα σε αυτή την ζωή / εποχή. Στην προχθεσινή συνεδρία, που και αυτή έγινε για άλλους λόγους και όχι αναζήτηση προηγούμενης ζωής, μας εμφανίστηκε ότι ήμουν μια προσωπικότητα πολύ ισχυρή από την πλευρά γνώσεων και δυνατοτήτων του φωτός, της φύσης, της ζωής και του θανάτου, του λευκού και του μαύρου, της οποίας η χρονική περίοδος είναι άγνωστη προς το παρόν. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα.
×
×
  • Create New...