Jump to content

ΑΤΑΡΓΑΤΙΣ

Νέα Μέλη
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • MSN
    kotsal@hotmail.com
  • Website URL
    http://clubs.pathfinder.gr/LEXARITHMOI

Profile Information

  • Interests
    ΕΛΛΑΔΑ και ΗΛΙΟ πρώτος να βλέπω... <br /> Δ. Λιαντίνης

Recent Profile Visitors

380 profile views

ΑΤΑΡΓΑΤΙΣ's Achievements

Βαπτισμένος

Βαπτισμένος (1/7)

0

Reputation

  1. Ποια πιστευετε οτι ειναι τα απαραίτητα βιβλία που πρέπει να έχει διαβάσει κάποιος που θελει να ασχοληθεί με θέματα μεταφυσικής κ.λπ.;; ποια βιβλία νομίζετε οτι σας έχουν σημαδέψει ;; ποια θα προτείνατε για ανάγνωση η μελέτη ;; Να κάνω την αρχή .. Με εχει σημαδέψει η ΓΚΕΜΜΑ του ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΑΝΤΙΝΗ.. ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΖΩΗΣ του ΚΕΛΕΚΗ.. και η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΡΑΒΙΕΦ .. Υ.Σ. ας μου πει κάποιος πως επιλέγουμε το χρώμα της γραμματοσειράς ...
  2. Καλο το βιντεάκι .. εχει ομορφες εικονες αλλα για το ζητούμενο δεν λεει τίποτα.. μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες και πως το Σεξ σε τελική εχει να κάνει με την Κρυμμένη Πύλη της ΕΔεΜ ;; κυκλοφορεί ανάλογη βιβλιογραφία ;
  3. Ισως δεν σας το έδωσα να το καταλάβετε .. οταν λεω συναίσθηση και "γνώση" εννοώ και το φοβο του θανάτου.. αυτο που λεμε εμείς οτι .. θα πεθάνω και φοβάμαι .. η το φοβάμαι να πεθάνω .. αυτο δεν υπάρχει σαν αίσθηση στα ζώα .. λείπει η "γνώση" εννοώ οτι βαδίζουν απόλυτα "φυσιολογικά" στο θάνατο.. παιρνεις το κατσικάκι για να το σφάξεις και βελάζει χαρούμενα.. ισως αλλαζει συμπεριφορά γιατι αλλάζεις καποιες "συνήθειες" του η λογω πόνου .. αλλα δεν έχει εκεινο τον "φοβο"... και την μοιρολατρία αν θελετε που έχουμε οι άνθρωποι.. απο την άλλη δεν ειναι αναίσθητα .. φυσικά κι εχουμε "αυτοκτονίες" αν χάσουν το ζευγάρι τους η τα φυλακίσουμε.. αλλα εκεί μπορούμε να δεχτούμε ίσως κι ενα "είδος κατάθλιψης" στεναχώριας ... δεν ξε΄ρω πως να σας το εκφράσω .. για το σύντροφο η την ελευθερία που χάνουν.. ισως λόγω ασιτίας ή λόγω κατάθλιψης ειναι εύκολο να πεθάνουν... πιο έυκολα απ΄τον ανθρωπο.. εξάλου δεν ειναι λίγοι οι άνθρωποι που χάνοντας τον συντροφό τους πεθάινουν απ΄την λύπη τους με΄σα σε λίγους μήνες.. ειδικά σε δεμένα ζευγάρια που ζουν μαζί πολλά χρόνια ..
  4. τελικά διαβάζοντας τις απαντήσεις σας θα σας αναφερω και τη δική μου σκέψη η οποία ειναι η εξής .. Δεν με τρομάζει ο θανατος .. το μονο σίγουρο στη ζωή ειναι ο θανατος .. ολοι ειμαστε γραμμένοι του θανάτου απ΄την πρώτη στιγμή που γεννιόμαστε .. ειναι φυσικό επακόλουθο .. όπως και κάθε τι έμβυο ειναι καταδικασμένο σε φθορά .. το μονο σίγουρο ειναι οτι ο άνθρωπος εχει συναισθηση και "γνώση" του επερχόμενου θανάτου του .. εκεί εγκειται η διαφορά μας απο τα άλλα ζώα ... δηλαδή γνωρίζει οτι κάποια στιγμή θα πεθάνει ... αυτο βέβαια είχε ως συνέπεια - όντας φυσικο γεγονός- να το εκμεταλλευτούν ολα τα ιερατεία και ολες οι θρησκείες του κοσμου .. να υπόσχονται δηλαδή Παραδεισους, Νιρβάνες, Ηλισια πεδία, ουρί και πιλάφια στην αλλη ζωή .. να σε πείθουν δηλαδή οτι εδω θα βασανιστείς, θ΄αδικηθείς, θα πονέσεις αλλα - αυτο το άτιμο το αλλά - θα κερδίσεις την "αιώνιο Ζωή" .. φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή .. κι αυτοί τα "κονομούν" εκμεταλευομενοι στην ουσια τον "φόβο του θανάτου" ... ΟΧΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΟΙΚΙΩΜΕΝΗ με την ιδέα και το φόβο του θανάτου κι έτσι θα έπρεπε να ειμαστε όλοι μας .. θα πρέπει να τον έχουμε πάντα στο μυαλό μας .. χωρίς όμως να ειμαστε ερασιθάνατοι .. εραστες δηλαδή του θανάτου .. αλλα εκει σε μια ακρίτσα του μυαλου να το εχουμε υποψην μας ... οσο για τον ίδιο το θανατο μου νομίζω πως θα ήθελα να ειναι αξιοπρεπής .. να μην γίνω δηλαδή εναν "φυτο" ή μια γριά που θα τα έχει χαμένα και να περιμένω απο τους άλλους να επιλέξουν για μένα ή να γινω βάρος στα παιδιά μου ή στους συγγενής μου.. θα ήθελα να φύγω με σωας τας φρένας ... και με αξιοπρέπεια ... ουτε να γινω "πειραματόζωο" στα χέρια γιατρών και νοσοκόμων .. αυτα παραπάνω αν θελετε στην συνέχεια..
  5. υπάρχουν τοσες λέξεις που ταυτίζονται με το 666 .. σε παραπέμπω στο κλαμπάκι που έχω φτιάξει στον pathfinder .. My Webpage μερικά 666 = 666 = ΑΒΑΞ + ΑΣΤΡΑ =ΑΒΔΗΡΑ+ΚΥΚΛΟΙ =ΑΒΔΗΡΑ+ΤΟΞΟΝ =ΑΓΑΘΟΔΟΤΗΣ = ΑΓΑΘΟΣ+ΕΡΕΒΟΣ= =ΑΓΑΘΟΣ+ΑΡΑΙΟΣ ΑΓΙΑ ΙΦΙΓΟΝΗ=ΑΔΑΜ ΜΙΤΟΣ=ΑΔΑΜ ΤΕΛΕΙΟΣ= ΑΔΑΜ+ΑΝΗΡ+ΓΥΝΗ=ΑΔΑΜ+ΘΥΣΙΑ= ΑΔΙΚΟΣ ΑΜΝΟΣ=ΑΔΥΝΑΜΙΑ+ΑΝΗΡ= ΑΘΕΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ=ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΑΠΑΝ= =ΑΙΜΑ ΟΡΥΓΜΑ=ΑΚΑΚΟΣ Ο ΘΕΟΣ= ΑΝΤΙ ΕΛΞΙΣ=ΑΠΕΙΛΗ ΑΤΛΑΣ=ΑΠΟΔΡΑΣΙΣ=ΑΡΑΙΟΣ ΘΕΟΣ= ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΜΙΘΡΑΣ=ΓΑΙΑ ΝΑΥΣ=ΓΕΝΕΑ ΑΣΤΡΑ=ΔΑΝΑΗ ΑΣΤΡΑ= ΔΗΜΗΤΗΡ ΚΟΡΗ=ΔΙΑΘΗΚΗ ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ=ΔΙΑΣ ΠΡΑΟΣ=ΔΙΟΣ ΕΡΕΒΟΣ= ΕΚΑΒΗ ΘΗΒΑΙ ΣΙΤΟΔΕΙΑ= ΕΚΑΛΗ ΑΣΤΡΑ=ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΗΣ= ΕΜΟΥ ΒΡΕΓΜΑ=ΕΝ ΤΡΙΑΣ= Η ΑΜΑΧΕΙΑ= Η ΦΡΗΝ =Η ΧΗΝ = ΙΑΠΕΤΟΣ=ΙΟΚΑΣΤΗ ΘΕΑ ΔΙΚΗ=ΚΑΔΜΙΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟΣ=ΚΕΝΟΣ ΝΑΟΣ= ΜΕΛΑΣ ΟΝΟΣ=ΝΑΥΣ ΓΑΙΑ=ΝΕΚΡΟΤΟΜΙΑ=Ο ΣΕΡΑΠΙΣ= ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΑΝΑΞ=ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΑΡΘΑ=ΠΕΝΙΑ ΠΟΡΟΣ= Ο ΝΙΚΗΤΗΣ=ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΝΙΚΗ=ΡΟΔΑΚΙΝΕΑ ΠΙΕΡΙΣ=ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ= ΤΟΛΜΗ ΟΡΜΗ=ΦΑΙΔΡΑΝ=ΧΗΝΗ =ΠΑΡΑΔΟΣΙΣ=ΤΕΙΤΑΝ=ΠΕΝΤΑΚΙΣ= ΘΕΟΣ ΕΙΜΙ ΕΠΙ ΓΑΙΗΣ ενα "παρεξηγημένο" νουμερο στην ουσία ..
  6. Λοιπον "μπλουμ" στα βαθιά που λενε .. αυτο το "αλλο μισό" μ΄εχει στοιχειώσει .. για να εξηγουμε ειμαι με τον σύντροφό μου μαζί εδω και παρα πολλά χρόνια .. πιτσιρίκα ήμουνα .. ελεγα αυτος ειναι και κανένας άλλος .. ερωτας τρελλός και πρώτος .. κι όμως κάποια στιγμή ανακαλυπτεις οτι δεν έχεις τίποτα κοινό κι ας ξεκινησαν ολα τέλεια κι ας ταυτίζονταν τότε οι απόψεις οι σκέψεις "τα θέλω μας "... και κατέληξα ότι δεν ήταν ποτε το "αλλο μου μισο" αυτο που λενε "η αδελφή ψυχή" .. λίγοι το βρίσκουν αυτο .. ακομα και οταν το βρείς κι αν ξέρουν κι οι δυο ( ψυχές) οτι ο ένας συμπληρώνει τον άλλο .. λίγα μπορείς να κάνεις .. εχουν αλλάξει τα "θέλω σου" ... αλλα υπάρχουν και τα "πρέπει σου" .. και τα δικά σου και τα δικά του ... και απ΄την αλλη ... σκέφτεσαι και το αλλο .. αν "ταυτίζεσαι" τοσο πολύ με ένα άτομο ... με τις ιδέες του, τις σκέψεις του ... κι αν η ζωή το έφερνε να ήσουν μαζί του για "πάντα" δεν θα ήταν "κουραστικό" και μονότονο ;;; δεν μιλάω ουτε για ερωτα ουτε για πάθος μιλάω για "αγγιγμα ψυχής" ... σαν να βλέπεις ή να έρχεσαι σ΄επαφή με τον ίδιο σου τον εαυτό .. ισως και έλξη ανεξηγητη .. για αυτο το είδος της ταύτισης που δεν μπορείς να έχεις παρα μονο με τον 'εσώτερο" εαυτό σου .. και στο τέλος μένεις μονος ακομα κι αν μείνεις στην πρώτη σου σχέση .. γιατι όλοι ειμαστε στην ουσία μόνοι .. μόνοι ερχόμαστε στη ζωή και μόνοι συνεχίζουμε .. μόνοι στη ζωή και μόνοι στο θάνατο ..
  7. Μιλάτε για κυκλους και κανονες στο σύμπαν .. καταρχήν θα πρέπει να το δουμε σαν ολοτητα .. οι κύκλοι που λετε νομιζω οτι σαν βάση έχουν το 3 και το 7 .. τουλάχιστον έτσι γράφει ο Μουραβιεφ .. το τρίτομο έργο του ΓΝΩΣΗ .. περιγράφει αυτους τους κύκλους .. φανταστειτε έναν κύκλο που αρχίζει απο το 1 και καταλήγει στο 3 απο το 3 όμως και μετά γίνεται σπείρα .. δήλαδη στην ουσία έχουμε έναν κύκλο μέσα στο χωρο και στο χρόνο στον χωροχρόνο να εξελίσετε αεναα.. Ομοιως και το 7 που στην ουσία ειναι το 3+3+1 μετά το κλεισιμο του πρώτου κύκλου (3) ή ενος μεγάλου με διπλάσια διάμετρο (3+3) το αμέσως επομενο στάδιο ειναι και πάλι η σπειρα που περνά και πάλι απο το τέλος στην αρχη του πρώτου και συνεχίζει στην αμέσως επόμενη χωροχρονική στιγμή ... (ελπίζω να μην σας μπέρδεψα ) απο κει και πέρα λένε οτι κάνοντας έξι βήματα προς τα πίσω επιστρέφεις στο ίδιο σημείο ... κι έτσι μπορει να "παίξουν" και οι διευθύνσεις ...
  8. καλως σας βρήκα λοιπον ως ΑΤΑΡΓΑΤΙΣ πλέον .. ευχαριστώ για την αλλαγή του ψευδωνύμου .. αγαπητή μου ΛΙΘΟΣ .. ήθελα να ηξερα ποια θα μάθει απο ποιά ;;; Πολλά φιλιά κι απο δω .. :kissylove:
  9. Καλως σας βρήκα ..κυριες και κύριοι ... μονο δεν ξερω αν το ψευδώνυμο μου- ετσι μου ειπε μια φίλη- σας θυμιζει κάποια/ον ... δεν έχω καμία σχέση με άλλο άτομο που μπήκε μ αυτο πριν απο μένα .. θα ήθελα να έχω το ψευδώνυμο που χρησιμοποιώ και δημιουργησει και το Club στον Pathfinder .. αν μπορεί να το κάνει κάποιος διαχειριστής ειλικρινά θα το χαιρόμουν.. Φιλικά ΑΤΑΡΓΑΤΙΣ ..
×
×
  • Create New...