Jump to content

Firemaster

Mέλη
  • Posts

    187
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Firemaster

  1. +1 juanito!!!! Παντως επιτελους πλησιαζουμε στον οικονομικο πατο μπας και καταλαβουν μεγαλοι και κυριως μικροι που εχουν βρει πολλα πραγματα ετοιμα και τα θεωρουν δεδομενα οτι τιποτα δεν ειναι δεδομενο. Επισης αυτη η αποδομηση του παραμυθιου θα συντελεσει στην δομηση μιας υγιους κοινωνιας με κριτικη σκεψη (για τα επομενα 10-20 χρονια τουλαχιστον) που επιτελους θα ειναι ανταξια μιας κληρονομιας που σαν συγχρονοι Ελληνες αδημονουμε να παταξουμε.
  2. Στα village εκει νομιζα εχει αιθουσα 3d. Τουλαχιστον ετσι μου ειπε ο ξαδερφος οταν ανεβηκα Βολο για πρωτοχρονια.
  3. Προσωπικα θα σας παραπεμψω σ' ενα βιβλιο που διαβασα προσφατα. Λεγεται "Η Αγαπη" του Λεο Μπουσκαλια. Συμφωνω με τον συγγραφεα.
  4. Εχω ηδη κανονισει τις αδειες μου για τοτε!!!!
  5. Νομιζω το ιδανικο σχημα γραφικης παραστασης του χρονου θα ηταν σε τρισδιαστατο μοντελο μια σπειρα. Επισης στον χρονο μπορουμε να κινηθουμε μπρος και πισω και στο πισω μπορουμε να στειλουμε ενεργεια για να βοηθησουμε τις συνεπειες του σημερα, οχι να το αλλαξουμε.
  6. Τωρα εμπλεκεται και το matrix;;;;;;;;
  7. Κατι αντιστοιχο εμ τους νομους του Μερφι;
  8. Ναι θα το κανω! Και το συγκεκριμενο εμβολιο (Η1Ν1) υπαρχει απο το 2005 (απλα προς ενημερωση). Τωρα αν δεν θελεις να προστατευσεις το παιδι σου απο αρρωστιες αορατων στο ανθρωπινο ματι κινδυνων δικο σου θεμα. Αν και νομιζω πως ειναι νωρις ακομα για να μιλας, οπως κ εγω αλλωστε. Οταν γινουμε γονεις βλεπουμε.
  9. Το προβλημα εγκειται οτι στο γενικοτερο κλιμα αρνησης να κανουν το εμβολιο της γριπης Η1Ν1 πολλοι γονεις προχωρουν σε καθολικη αρνηση να εμβολιασουν τα παιδια τους με εμβολια αποδεδειγμενα οτι προστατευουν και ειναι στην αγορα δεκαετιες ολοκληρες. Επισης η γριπη δεν σκοτωνει αυτη καθαυτη ακριβως. Δημιουργει ολων των ειδων τις ανεπαρκειες ηπατικη, καρδιακη, πνευμονικη κλπ και ετσι πεθαινεις.
  10. Θα σε καλοσωριζαμε και χωρις να το απαιτησεις δεν δαγωνουμε....τουλαχιστον οσο δεν εχει πανσεληνο !
  11. Την επικοινωνια με τον Θεο ασυζητιτι θα επιλεξω. Αρχικα γιατι δεν πιστευα και πλεον πιστευω. Επειτα θα μπορουσα να καταλαβω πολλα πραγματα για μενα και να ανεβω πνευματικα. Και στην τελικη θα εγραφα ενα βιβλιο και θα τα κονομουσα απο εκει!
  12. Αφορμη για την εναρξη αυτης της συζητησης ειναι η θλιβερη διαπιστωση πως η νεολαια που "ασχολειται" το κανει τελειως εφημερα και καθαρα για την επιτευξη προσωπικων (συνηθως εγωιστικων) στοχων οπως γινεται και με τις διαπροσωπικες σχεσεις τους. μοιαζουν σαν να μην εχουν βαση, θεληση για μαθηση και μια ανεση τυπου εγω τα ξερω ολα. Ειναι αραγε σημαδι των καιρων; Ειναι δειγμα οτι εμεις κατι δεν κανουμε καλα; Αυτο φαινεται και απο εδω μεσα που γινονται εγγραφες νεων μελων κανουν μια ερωτηση και χανονται. Ισως η αιγλη του γρηγορου να μην βρισκεται ετσι απλα αλλα σε μαθητειες σολωμονικης νεκρονομικον κλπ και γι αυτον τον λογο ν απογοητευονται. Τι θα μπορουσε να γινει αραγε με αυτα τα παιδια, γιατι περι παιδιων προκειται μιας και εμπειριες απο την ζωη δεν εχουν;
  13. Αναφερεσαι στο Ζαχιρ (τουλαχιστον πλησιαζει σε νοημα), ισως ο χωρισμος εγινε γιατι καποιος απο τους δυο ή και οι δυο δεν ησασταν ετοιμοι πραγματικα γι αυτην την σχεση μιας και καποια στιγμη θα στεκοσασταν εμποδιο και δεν θα τραβουσε ο ενας τον αλλον προς τον δρομο της φωτισης. Και τουλαχιστον αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι σε μια τετοια περιπτωση μπορεις να ξαναεισαι μαζι αλλα πρεπει να εχεις δουλεψει απιστευτα, το ιδιο και το ετερον ημυσι. Απλα πειρατε γευση του πως θα ηταν να ειστε καλα μαζι (αν και δεν ειχατε το πνευματικο κομματι θεωρω) οποτε με τον χωρισμο χτυπαει το καμπανακι της συνειδητοποιησης.
  14. Προσωπικα καθε εποχη μου βγαινει αυτη η αθςοτητα αλλα καθε εποχη την βρισκει με διαφορετικο τροπο εκφρασης.
  15. Πλεον στο τζακι κερια δεν βρισκονται...Ομως η ασβεστη η φλογα των ξυλων των καιομενων ειναι εκει και ειναι δυνατη φωτιζοντας το σπιτι παιχνιδιαρικα την ωρα που η βροχη εξω δινει ρυθμο στην φλογα χτυποντας το τζαμι αλλωτε αργα και αλλωτε γοργα. Καθομαι στον καναπε βλεποντας αλλη μια ομορφη φθινωπορινη μερα απολαμβανοντας τα βουνα απεναντι μου μεσα στην ομιχλη βουτηγμενα, παραδωμενα στο ελεος της βροχης και του ανεμου. Πινοντας λιγο απο το παλιο καλο κοκκινο κρασι αναρωτιεμαι το νοημα του καταναλωτισμου και της ευτυχιας μεσω υλικων ανουσιων οταν η ευτυχια γι αλλη μια φορα ειναι εδω και οι στιγμες οι μαγικες, οι στιγμες οι αιωνιες, στην μνημη χαραγμενες ειναι εδω..
  16. Αν δνε με απατα η μνημη μου το προγραμμα που δουλευεις υπαρχει και σε 64bit εκδοση. Εκει θα μπορεσεις ν αντιληφθεις πληρως τον νεο υπολογιστη. Επισης τα Windows 7 XP Mode διαθετουν για να γινεται προσομειωση. Αν δεν το δουλευεις νομιμα το προγραμμα και δεν εχεις προβλημα αγορας νεας αδειας χρησης τοτε 64bit πας καρφι.
  17. Αν δεν βαλεις 64bit Windows Ξεχασε το. Δεν προκειται να σου δουλεψουν οσα πηρες (αναφερομαι στην Ram). 32 bit συστηματα μπορουν να διαχειριστουν 4 gb συνολικης μνημας (Ram και καρτα γραφικων). Γιατι δεν σκεφτεσαι τα νεα παραθυρακια 7 στην 64bit ultimate εκδοση?
  18. Τωρα περα απο πλακα αν θυμαμαι καλα καπου ειχα διαωασει πως σε μια διαστημικη αποστολη Απολλων οπυ ειχε πραγματοποιηθει προσεληνωση και υπηρχε ροη εικονας και ηχου καπου λογοκριθηκε και αποδωθηκε σε τεχνικο σφαλμα. ξερει κανεις κατι παραπανω;
  19. Ο καιρος εχει χαλασει... Καθομαι μεσα στο σαλονακι μου και χαζευω απεναντι ακριβως τα βουνα καλυμενα με ομιχλη και βροχη ενω τα κερακια που εχω αναψει στο τζακι καιγονται παιχνιδιαρικα.. Ειναι μια πολυ ομορφη εικονα και απλα ηθελα να την μοιραστω με ολους γιατι τελικα η ομορφια ειναι παντου γυρω μας. απλα εμεις επιλεγουμε που θα στραφουμε να την δουμε..
  20. Speedy, αν φτιαξουν και τον Ramrod (saber Rider - Σεριφης του διαστηματος) σαν μελος της "Αμερικανικης ειρηνευτικης αποστολης" μεχρι να γινουν δημοκρατικες εκλογες στην Σεληνη μπορεις να κανονισεις να ειμαι στο πληρωμα;
  21. Φαντασια = στην αστρικη προβολη θα δω τον Luke Skywalker, Βιωμα σ εναν διαλογισμο μπορεις να επικοινωνησεις με τον Ανωτερο εαυτο σου οποτε ζεις την απεραντη αγαπη. Και τα δυο μπορει να σε κανουν απολυτα ευτυχισμενο. Το θεμα ομως ειναι τι θα επιλεξεις. Καλα το εθεσα dimulator;
  22. penny.... εγραψες! Εγω δεν μπορω να κανω πανω απο 6 μηνες χορτοφαγια και μονο οταν θελω να κανω καποια εξαιρετικα δυσκολη ασκηση γιατι τουλαχιστον εμενα η χορτοφαγια με ανεβαζει σε αλλα επιπεδα.
  23. Για μενα εχει παλι εντελως διαφορετικη οψη οπως σωστα τονισε ο Anor. Για μενα παραδεισος ειναι η ενωση με τον ανωτερο εαυτο και κολαση ειναι να παραμεινεις στον κατωτερο σου εαυτο.
×
×
  • Create New...