Jump to content

shadowlord

Νέα Μέλη
  • Posts

    104
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by shadowlord

  1. Τον ιχθύ με μια ιχθού στα πολύ ιδιαίτερα τους. Τ Ε Λ Ο Σ.
  2. Και το να μην έχεις θρησκεία δεν σημαίνει τίποτα. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις: 1) Κάποιος μπορεί να πει: Είμαι άθρησκος αλλά όχι άθεος. (Πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος δημιουργός, αλλά δεν ασπάζομαι καμία γνωστή θρησκεία.) Ο άθρησκος πιστεύει, απλά δεν έχει δόγμα. Ψάχνει όμως συνεχώς να βρεί περισσότερα στοιχεία για αυτό που πιστεύει και χωρίς να το καταλάβει μετατρέπει την αναζήτηση του σε θρησκεία. 2) Κάποιος άλλος λέει: Είμαι άθεος. (Πιστεύω πως δεν υπάρχει τίποτα). Πιστεύω μόνο σε αυτό που βλέπω και μόνο σε αυτό. Πιστεύω δηλαδή στον ορθολογισμό. Σήμερα η αθεΐα έχει τα περισσότερα πιστεύω μέσα της και τείνει να γίνει η πιο φανατική θρησκεία. Ένας ορθολογιστής δεν ξέρει που θα πάει μετά θάνατον γιατί δεν έχει καμία χειροπιαστή απόδειξη για το που πάμε. Ένας άθεος που δεν φοβάται το άγνωστο δεν φοβάται και τον θάνατο. Αν φοβάται το άγνωστο τότε δεν είναι άθεος. Είναι απλά μπερδεμένος. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι στο θέμα του που πάμε μετά θάνατον είναι σαν να το παίξαμε κορώνα η γράμματα (δηλαδή πάμε κάπου η κλείνουμε τα μάτια και μετά το απόλυτο τίποτα;) αλλά το νόμισμα μας έκατσε όρθιο. Το ίδιο έπαθαν και οι δημιουργοί των απανταχού θρησκειών και έτσι αποφάσισαν να στρώσουνε κάτω τον πισινό τους και να γράψουνε από μια ωραία ιστορία. Εγώ σαν πολυθεϊστής αισθάνομαι ελεύθερος. Μια ελεύθερη ψυχή δεν χάνεται ούτε φυλακίζεται πουθενά. Πηγαίνει όπου θέλει. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να φοβηθώ τίποτα.
  3. Όλοι εδώ μέσα στο forum πιστεύουμε σε κάποια θρησκεία. Όλες οι θρησκείες στο θέμα του θανάτου έχουνε την ίδια θεωρία. Είσαι καλός και ενάρετος πας στον παράδεισο η στα Ηλύσια πεδία κ.λ.π. .κ.λ.π. Είσαι κακός πας στην κόλαση κ.λ.π. κ.λ.π. Αν πραγματικά πιστεύουμε στις θρησκείες μας δεν πρέπει να μας φοβίζει ο θάνατος γιατί ξέρουμε που θα πάμε. Αν τον φοβόμαστε σημαίνει ότι δεν πιστεύουμε σε τίποτα. Απλά τα πράγματα.
  4. Είσαι φίλος κι αδελφός. Το ήξερα ότι μπορώ να βασιστώ επάνω σου. Βλέποντας αυτό το LSD των Hallucinogen θυμήθηκα το ανέκδοτο με τον τύπο που λέει στην γιαγιά του: Γιαγιά είδες τα χάπια μου; έγραφαν επάνω LSD. Και η γιαγια: Ποιά LSD ρε. Τους πράσινους δράκους τους είδες στην κουζίνα;
  5. Τόσα κομπλιμέντα μαζεμένα δεν μου είχε κάνει ούτε ο παπάς της ενορίας μου όταν είδε ότι φοράω στο λαιμό πεντάλφα. Ευχαριστώ sucore. :rock:
  6. Sucore αυτά που έγραψες είναι φάρμακα για την χοληστερίνη;
  7. Ασε με να ρίξω εγώ την πρώτη σφαίρα.
  8. Όταν πρέπει θα γίνεται γατούλα.
  9. Όχι δεν σε δουλεύουμε. Εγώ προσωπικά την λατρεύω σαν φωνή. (και όχι μόνο) Αυτός ο λούσιφερ με το ντεκαπάζ θα κάνει κομμάτια την ντόρα την εξερευνήτρια (amy lee). :rock:
  10. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Τα πιασίματα σε μια γυναίκα είναι το Α και το Ω. Απλά έχει φοβερό στύλ και στη σκηνή τα δίνει όλα. Τώρα όσο για το ότι είναι σαν στέκα δεν με πειράζει γιατί είμαι λάτρης του μπιλιάρδου.
  11. ΚΡΙΜΑ; Εγώ γιατί πετάω απο την χαρά μου;
  12. Η γυναίκα είναι όλα τα λεφτά. Η φωνή της είναι νανούρισμα για μένα. Η Angela θα μπορούσε να φάει ζωντανή την Amy Lee. (Εύχομαι να το κάνει κάποια στιγμή.)
  13. Αυτό είναι το πρόγραμμα. Με βλέπω για τρείς μέρες κατασκήνωση εκεί. 8 ΙΟΥΛΙΟΥ OFFSPRING SIOUXSIE DEUS THE GOSSIP MARKY RAMONE FLOGGING MOLLY 9 IOYΛΙΟΥ JUDAS PRIEST WITHIN TEMPTATION CAVALERA CONSPIRACY OPETH MORBID ANGEL CARCASS INNER WISH 10 ΙΟΥΛΙΟΥ MANU CHAO PATTI SMITH LOCOMONDO SCHOOLIGANS
  14. H καλύτερη απο όλες τις άλλες σουσουράδες. Η Sandra Nasić τραγουδίστρια με α :censored:α. Τ Ε Λ Ο Σ. Και ένα video. Αλλά την θεά δεν τη βάλατε στην ψηφοφορία. Angela Gossow των ARCH ENEMY Και το video http://www.youtube.com/watch?v=p4sk8Eyy-ns...feature=related
  15. Λοιπόν επειδή αρκετά σε βασανίσανε σου στέλνω p.m.
  16. Για καλό και για κακό να έχεις κανένα τσιγάρο καβάντζα γιατί μπορεί να καπνίζει το πνεύμα που θα καλέσεις. Μην είμαστε και αγενείς. :rock: Πάντως σοβαρά τώρα δεν παίζει κανένα ρόλο το κάπνισμα.
  17. Sevando o τρόπος υπάρχει αλλά είσαι σίγουρος ότι δεν θα μπείς στον πειρασμό να το δοκιμάσεις; Δεν θέλω να σου κάνω κύρηγμα αλλά να ξέρεις ότι ακυρώνοντας τον νόμο των τριών πας σε άλλα μονοπατια που δεν τα γνωρίζεις.
  18. Τι; Δεν επιτρέπονται; Κι αναρωτιόμουν γιατί δεν με καταλαβαίνει κανείς εδώ μέσα. Καλά παω σε άλλο μαγαζί.
  19. Sevando δεν έχεις καταλάβει ότι η sabrina είναι ο νόμος των τριών; Το μαρτύριο σου μόλις άρχισε.
  20. Μιλάμε για ένα μικρό παιδί που κάποια στιγμή θα μεγαλώσει και θα καταλάβει πως πρέπει να πορευθεί. Είναι σαν να μου λές ότι επειδή όταν είσουν βρέφος σε τάιζαν θα συνεχίσουν να το κάνουν κι όταν μεγαλώσεις γιατί έτσι είχες μάθει. Μέχρι να σταθείς στα πόδια σου σε βοηθάνε μετά προχωράς μόνος σου. Η προσευχή είναι μια μικρή θεατρική παράσταση με τον εαυτό μας. Αν έχει επιτυχία παίρνουμε δύναμη και αυτοπεποίθηση να προχωρήσουμε μπροστά. Τίποτε άλλο. Παίρνω δύναμη από τον ίδιο μου τον εαυτό.
  21. Και γιατί να πρέπει να προσευχηθώ στο θεό για να με βοηθήσει; Είναι σαν να κινδυνεύει το παιδί μου και να περιμένω να φωνάξει βοήθεια για να το σώσω.
  22. Judas Priest - Angel Angel, put sad wings around me now Protect me from this world of sin So that we can rise again Oh angel, we can find our way somehow Escaping from the world we're in To a place where we began And I know we'll find A better place and piece of mind Just tell me that it's all you want For you and me; Angel won't you set me free Angel, remember how we chased the sun Then reaching for the stars at night As our lives had just begun When I close my eyes I hear your velvet wings and cry I'm waiting here with open arms Oh can't you see, Angel shine your light on me Angel we'll meet once more I'll pray When all my sins are washed away Hold me inside your wings and stay; Angel take me far away Put your sad wings around me now Angel take me far away Put sad wings around me now So that we can rise again Put sad wings around me now Angel take me far away Put sad wings around me now So that we can rise again http://www.youtube.com/watch?v=qcHSWn9BBWc...feature=related
  23. Το σύμπαν είναι μια αντανάκλαση στην οποία βλέπω την ψυχή μου Η ψυχή μου είναι μια αντανάκλαση για το σύμπαν και εγώ είμαι κομμάτι του Έτσι το βλέπω εγώ.
  24. Να το δούμε κι από την ανάποδη πλευρά. Φώναζα, έκλαιγα και χτυπιόμουνα για όλες τις καταστροφές που έβλεπα γύρω μου μέχρι που ανακάλυψα ότι ευθύνομαι κι εγώ για αυτές.
  25. Απέναντι μου έχω την οθόνη του υπολογιστή μου. Την βλέπω. ΥΠΑΡΧΕΙ. Δεν έχω αμφιβολία γι'αυτό. Το πιστεύω και δεν αισθάνομαι άσχημα γι'αυτό. Δεν αναγκάζομαι να το κάνω.
×
×
  • Create New...