Jump to content

Ταξίδι στο Κέντρο της Γης...


Recommended Posts

Το τραγουδάκι σίγουρα το ξέρετε... Το ότι ετοιμάζεται πραγματικό ταξίδι, το ξέρατε;;

 

Στις 26 Ιουνίου 2006, 100 άνθρωποι θα μπούν από άνοιγμα στον Αρκτικό Ωκεανό, μέσα στην γη, για επιστημονικές παρατηρήσεις, με σκοπό να λύσουν το θέμα της Θεωρίας της Κοίλης Γης! Ένας απ? αυτούς, ίσως να... είσαι εσύ!

 

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.voyagehollowearth.com/

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

βρε κατι μου θυμιζει... και καλα,

Μπλοφα ειναι τιποτα δεν θα βρουν..

κατι τετοιο δεν ειναι σαν να κλεινω εισητηριο για ρωμη η αυστραλια κλπ,

 

πρεπει να τους πιασεις στον υπνο καταρχας,δε μπορεις να τους λες θα πεταχτω μεχρι τις βασεις σας για να παρω φωτο κλπ, στοιχιμα ουτε τις βασεις του Haarp δε θα δουν οχι τρυπες και ...,αν ισχυουν αυτα τα σεναρια η επιστημη μας εχει φατσει σε ενα βαθμο που "κανει τα παντα αορατα" και παιζει με τα Η/Μ πεδια για πλακα(Catrina πχ,καθε ποτε αστραφτε εδω(και οχι μονο) οταν διαλυοντουσαν εκει κατω?καθε 1,5-2 λεπτα? ειναι τυχαιο νομιζεται??)

 

και αυτο τι ειναι? "If we are successful in finding the polar opening, then within 1,700 miles from any farthest north Arctic land bordering the Arctic Ocean "

 

επισης ειναι φοβερα επικινδυνο γιατι ξερουμε τι παιζει εκει κατω.. και θα παμε να κλεισουμε δωματιο νομιζουν?? :8_1_1v[1]: εδω σε μια σπηλια μπηκα και αρχισα τα προσκυνητα&συγνωμες εκει στο στομα του Λυκου θα παω για καφε&τσιγαρο?? :8_1_1v[1]:

 

ΑΑααααα πειτε με κοτα πειτε με λαγο η οτι αλλο θετε αλλα με καραβακι και ενα τσουρμο ασχετους δε πλησιαζω με τη καμια! :4_2_200v[1]:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Στα νότια του Νέβσεχιρ ανακαλύπτονται σχεδόν καθημερινά υπόγειες πόλεις που κανείς δεν ξέρει πότε δημιουργήθηκαν και πόσο κράτησε η κατασκευή τους. Ανάμεσα στο Νέβσεχιρ (Νεάπολη) και τη Νίγντε (Νίγδη) βρίσκονται οι υπόγειες πόλεις Καϊμακλί (οκταόρωφη συνολικής έκτασης 2.5

τετραγωνικών χιλιομέτρων) και Ντερίνκουγιού-Μαλακοπή (βάθους 40 μέτρων και σύμφωνα με υπολογισμούς 18-20 ορόφων) που δημιουργήθηκαν μέσα σε ηφαιστειογενή πετρώματα. Σημαντικές υπόγειες πόλεις εκτός από τις προαναφερθείσες είναι αυτές του Οζκονάκ, του Ατσιγκιολ, του Τατλάριν και του Μαζί.

 

Οι υπόγειες πόλεις της Καππαδοκίας που θυμίζουν λαβυρίνθους έχουν συνήθως 8 ή 9 ορόφους η πρόσβαση στους οποίους γίνεται μέσω στοών. Εικάζεται ότι δημιουργήθηκαν πολύ πριν τον Χριστιανισμό για να προστατευτούν οι κάτοικοι από τις επιδρομές των Αράβων. Οι Χριστιανοί σύμφωνα με τις τουρκικές πηγές κατέφυγαν στις υπόγειες πόλεις και έζησαν σε αυτές παροδικά.

 

Οι πόλεις αυτές διαθέτουν σύστημα εξαερισμού, κουζίνες, τραπεζαρίες, υπνοδωμάτια, στάβλους, εκκλησίες, εργαστήρια οινοποιίας, αποθήκες τροφίμων, νεκροταφεία και ότι άλλο απαιτείται για την καθημερινή

ζωή. Μάλιστα διαθέτουν και ένα εκπληκτικό σύστημα άμυνας καθώς οι στοές που χρησίμευαν για τη διαφυγή έκλειναν με μεγάλες μυλόπετρες. Οι υπόγειες πόλεις σήμερα είναι επισκέψιμες.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Συνφωνώ με τον Sucore σιγά μην τους αφήσουν να κάνουν το οτιδήποτε....

Δεν περνα απο το χέρι τος και ουτε θα μπορέσουν να βρούνε κατι.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Άσε ρε, γίνεται να τις επισκεφθείς? Ιδέα δεν είχα..

Καμιά σελίδα να πάρουμε μια γεύση ξέρεις?

 

Πάντως και να βρεθεί κάτι, θα το μάθουμε μετά από αρκετά χρόνια, να στήσουν τα σενάρια και λοιπά..

Και εμείς ή μαλλον γενικά οι εκτός θα πλάθουν ιστορίες για το τι βρέθηκε και θα παίζεται το χαλασμένο τηλέφωνο..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Sucore, έχεις μείνει πίσω...χεχεχεχε..

 

HAARP σκέτο;... εδώ έχουν κινηθεί υποψίες οτι υπάρχει και HAARP2-Human oriented για το περίφημο mind control μέσα απο πολύ χαμηλές συχνότητες εκπομπής.

 

Και πριν βιαστείτε να μιλήσετε πως είναι θεωρίες κτλ... σας παραπέμπω σε ανακοίνωση της Raython (USA) για το καινούριο οπλικό σύστημα συχνοτήτων που με μικροκύματα , επηρρεάζει τα αισθητήρια πόνου των στρατιώτων σε μεγάλη ακτίνα δράσης , δημιουργώντας την αίσθηση εγκαύματος και πόνου στο γαστρεντερικό.

 

Είναι πολλά που υπάρχουν και δεν τα γνωρίζουμε ακόμα. Εδώ τώρα ανακαλύπτουμε τα μυστήρια του WWII ... πόσο μάλλον το τι γίνεται τώρα.

Link to comment
Share on other sites

Johnny δυστυχώς δεν μπορούμε να πάμε εκεί...:(

 

Anor το συγκεκριμένο όπλο που αναφέρεις θερμαίνει τα μόρια του νερού που έχουμε στο σώμα μας, στους 50 βαθμούς. Δεν έχει καμία σχέση με το γαστρεντερικό σύτημα.

Αλλά σαφώς και έχεις δίκιο για την ύπαρξη τεχνολογιών που δεν γνωρίζουμε...Κουφαθήκαμε προχθές στην ομιλία του La Viollete.

Link to comment
Share on other sites

έχεις δίκιο...

 

Μην παρεξηγείτε... τα έχω μπερδέψει λίγο, μιας και έχω στα χέρια μου ενα καλό περιοδικό (εκδόσεις Άγνωστο) για Άγνωστες τεχνολογίες και αναφέρει πολλά πράγματα για το θέμα των συχνοτήτων και τον επηρεασμό του ανθρώπου σε πολύ χαμηλές διακυμάνσεις των Hz.

 

Πάντως για το συγκεκριμένο όπλο , πλέον από όσο διάβασα ,μέχρι και το τέλος του 2007, θα το έχουν σε δράση στο πεδίο του Ιράκ και σκοπεύουν μάλιστα , στο εγγύς μέλλον, να δημιουργήσουν και παρόμοια όπλα χειρός για την χρήση τους απο τις δυνάμεις καταστολής σε βίαιες πορείες και διαδηλώσεις (!!!!!)

Link to comment
Share on other sites

Να σας διακόψω λίγο, ε;

Ίσως και να μη διάβασα προσεκτικά τα παραπάνω,

αλλά αυτό Anor(και όποιος ξέρει, φυσικά):

Anor το συγκεκριμένο όπλο που αναφέρεις θερμαίνει τα μόρια του νερού που έχουμε στο σώμα μας, στους 50 βαθμούς. Δεν έχει καμία σχέση με το γαστρεντερικό σύτημα.

τι σχέση έχει με τη θεωρία της κοίλης γης; :(

(με δυο λόγια, όχι για προχωρημένους :) )

Link to comment
Share on other sites

Και θα πάνε 100 άνθρωποι να ΅ανακαλύψουν΅ τα ήδη ανακαληφθέντα;! Τόσο ζαβά είναι;! Βλέπω τους συγγενείς τους στην Νικολούλη. :huh:

Edited by Lithos
Link to comment
Share on other sites

Voyage to Our Hollow Earth

 

Our hearts and prayers go out to the Currey family on the passing of Steve Currey. He lived life as we all should and will be deeply missed. We miss you Steve...

 

As a result, this site has been closed and all future trips have been cancelled. For more information about this website please contact us at info@voyagehollowearth.com

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Τώρα που θημήθηκα να πώ και γω τα λίγα που ξέρω :lol:

Λένε πως ο Χίτλερ πίστευε στην θεωρία της κοίλης γης και πήρε αποστολή στην Ανταρτική για να έρευνες. Λένε πως βρήκε πόρους και ανέπτηξε σπουδέα Τεχνολογία, μεταξύ άλλων και ιπτάμενους δίσκους. Λένε πως μετά το τέλος του παγκοσμίου πολέμου ιπτάμενοι δίσκοι προσγιόθηκαν σε χωριό και ανθρώποι με στολές του 3 Ράιχ κατέβηκαν και ροτούσαν τους χωρικούς τί έγεινε. Όσο κουφό και αν ακούγετε το τελευταίο δεν αμφιβάλλω καθόλου ο Χίτλερ με την τρέλλα που είχε και την μεγαλομανία του να προσπάθησε να κατακτίση κάτι τόσο σημαντικό. Που ξέρετε... Πολύ απίθανο να τα κατάφερε;

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...