Jump to content

Αύρα


 Share

Recommended Posts

Βασικά το τοποθετώ εδώ γιατί δεν ήξερα που ακριβώς να το γράψω,οποότε...

Κάπου διάβασα,που;;;;Δε θυμάμαι πάει καιρός,ότι μπορούμε να δουμε σχετικά εύκολα την αύρα μας.΄Ελεγε λοιπόν.

Παίρνουμε 1 καθρέφτη τον οποίο,λέει,τον σκεπάζουμε με ένα λεπτο στρώμα δικυανίνης!!!

1ο τι είναι η δικυανίνη; :headb:

2ο Που μπορεί κάποιος να τη βρει

3ο Τόσο απλά είναι τα πράγματα;;;

Επίσης έγραφε τη συμβολίζει το κάθε χρώμα!

 

Λοιπόν;; :huh:

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να δεις το συγκεκριμένο άρθρο στην κεντρική σελίδα :smilewink:

14327[/snapback]

 

 

To εχω διαβάσει το συγκεκριμένο αρθρο αλλά η Νεφέλη αναφέρει 2τρόπους για να δούμε την αύρα μας κ 1τρόπο να την αισθανθούμε.Πέρα όμως από αυτό κάπου διάβασα γι'αυτο τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να δεις την αύρα και μου προξένησε μεγάλη εντύπωση διότι δεν το είχα ξαναακούσει και με παρεψένεψε που ήταν τόσο εύκολο!Οπότε, θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε κάτι για την δικυανίνη και αν ισχύει αυτός ο τρόπος με τον καθρέφτη. :rolleyes:

Λοιπόν;

Link to comment
Share on other sites

Η δικυανίνη είναι ένα χρωστικό παράγωγο της coal tar (λιθανθρακόπισσας). Χρησιμοποιείται σε ειδικές φωτογραφικές μηχανές για λήψη φωτογραφιών kirlian. Παρ'ολ'αυτά, με η χρήση αυτής της ουσίας είναι δυνατόν να δει κανείς την αύρα άμεσα, χωρίς τη χρήση φωτογραφικής. Είναι όμως σχετικά δύσκολο πλέον να βρεθεί η δικυανίνη καθώς τα φωτογραφικά φιλμς για τα οποία χρησίμευε έχουν εξελιχθεί. :unsure:

Όσον αφορά το "αν είναι τόσο απλά τα πράγματα", σχετικά με τί? Με τη θέαση της αύρας? Ναι... Ποιάς αύρας όμως (γιατί ως γνωστόν δεν έχουμε μόνο μια)? Νομίζω την αστρική (χωρίς να είμαι σίγουρος)...

Φαντάζομαι πάντως ότι η έκπληξή σου έγκειται στο γεγονός ότι βλέπεις την τεχνολογία (μέσω των φωτογραφικών μηχανών στην περίπτωσή μας, ή μέσω της χημείας - δικυανίνη) να συνδυάζεται/συνδέεται κάπως με την αύρα ως μέρος της παραψυχολογίας (της ποιάς? :018bleh: )...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Επαναφέρω αυτό το θέμα με αφορμή μια είδηση εξ' Ιαπωνίας. Ο Mitsuo Hiramatsu, επιστήμονας στο Central Research Laboratory της Ιαπωνίας, έπειτα από έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα πως τα χέρια μας απελευθερώνουν ενέργεια. Τί ενέργεια είναι αυτή? Φωτόνια, δηλαδή ενέργεια με τη μορφή φωτός. Τα χέρια, όπως και οι άκρες των ποδιών και το κεφάλι, αντιδρούν με το οξυγόνο της ατμόσφαιρας και ως αποτέλεσμα έχουμε τη συνεχή παραγωγή φωτός (ακόμα κι όταν αυτό δεν είναι ορατό) μέσω της εκπομπής φωτονίων.

(...και ένα link)

 

Γενικότερα, σιγά-σιγά ολόκληρη η επιστήμη τόσο της βιολογίας όσο και της ιατρικής, αρχίζει να παραδέχεται την ύπαρξη διαφόρων "ενεργειών" στο ανθρώπινο σώμα, κάτι που με αργά αλλά σταθερά βήματα θα οδηγήσει στην αποδοχή της ολιστικής ιατρικής καθώς και άλλων φαινομένων που μέχρι στιγμής ανήκαν στη σφαίρα της φαντασίας, της παραψυχολογίας ή γενικά του "επιστημονικά ανεξήγητου".

Link to comment
Share on other sites

Ιχώρ,,,

 

ΤΟ δικό σου "φώτισμα" οφείλεται στα ραδιενεργά στοιχεία που δέχεσαι αυτή την στιγμή απο την οθόνη στο Pc σου... :D :drooling2: :4_1_7v[1]: :4_1_72[1]:

Link to comment
Share on other sites

Ενας πολλη ευκολος τρόπος να δεις την αυρα σου ειναι να βαλεις το χερι σου σε ενα λευκο τοιχο σε καλα φωτιζόμενο δωματιο, γυρω γυρω θα δημιουργηθει ενα περιγραμμα. Αυτο ειναι η αυρα σου. Το ιδιο μπορεις να κάνεις και με καποιον τριτο.

Link to comment
Share on other sites

Η αύρα 'εχει αποδηχτή ότι υπάρχη αφού φωτογραφί8ικε(φωτογραφισαν κάποια φύλλα) με ειδική φοτογραφική και είδαν ένα λιλά φώς να τα περιβάλλη

Πάντος μη με ροτάτε που το διάβασα γιατί δεν θυμάμε!

Προχθές σε ένα μικρό βιβλιοπωλείο βρήκα ένα βιβλιαράκι, το οποίο περίγραφε πως μπορείς να αισθανθής και να δείς την αύρα

Το θέμα είναι ότι η αύρα αποδείχτηκε και είναι πολύ πιο αποδεχτή για την ύπαρξή της απο παλλιά.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...