Amfitrity Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Το βρήκα αρκετα ενδιαφέρον και εξυπνο Τελικά κατά πόσο είναι σωστή η άποψη του οτι "Αν δεν το δω με τα μάτια μου δεν το πιστεύω"; http://www.patmedia.net/marklevinson/cool/cool_illusion.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrysalenia Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Καλό αλλά νομίζω ότι το έχουμε ξαναδεί αν δεν κάνω λάθος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saginie Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Oh,yer... :smilewink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Ήταν ξανα μέσα ε...? Ζαλιστηκα καλε... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sucore Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 !! :4_1_210[1]: κι αλλα πολλα αλλα ας αφησουμε και λιγο χωρο...σορρυ για το στριμωγμα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νεφέλη Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Φοβερά είναι Sucore (το mouse όμως, δεν το σχολιάζω ) Αυτό με τις λέξεις και τα χρώματα, είναι απίθανο! Αλλά νομίζω ότι οι αριστερόχειρες θα τα καταφέρουν πιο εύκολα (μιας και είναι πιο δυνατό το δεξί τους ημισφαίριο)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Αυτό με τις λέξεις και τα χρώματα, είναι απίθανο! Αλλά νομίζω ότι οι αριστερόχειρες θα τα καταφέρουν πιο εύκολα (μιας και είναι πιο δυνατό το δεξί τους ημισφαίριο)... 16795[/snapback] Το επιβεβαιώνω! Πολύ ωραίες πληροφορίες περί οπτικών ψευδαισθήσεων έχει εδώ: http://www.algebra.com/algebra/about/histo...usion.wikipedia ...όπου το παραπάνω με τα χρώματα ονομάζεται stroop illusion... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LadyMcLeud Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Αυτο το εχετε δει? Για οσους δεν το εχουν ξαναδει, επικεντρωθειτε στις 4 τελειες για 45 δευτερολεπτα, μετα κοιταξτε σε εναν τοιχο, ανοιγοκλειστε τα ματια σας και .....εκπληξη! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Αυτο το εχετε δει? Για οσους δεν το εχουν ξαναδει, επικεντρωθειτε στις 4 τελειες για 45 δευτερολεπτα, μετα κοιταξτε σε εναν τοιχο, ανοιγοκλειστε τα ματια σας και .....εκπληξη! 17403[/snapback] Ναι.. αυτό το είχα δει σε ένα μαγαζί και είχα χαζέψει πόση ώρα κοιτάζοντας και ξανακοιτάζοντας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Αυτο το εχετε δει? Για οσους δεν το εχουν ξαναδει, επικεντρωθειτε στις 4 τελειες για 45 δευτερολεπτα, μετα κοιταξτε σε εναν τοιχο, ανοιγοκλειστε τα ματια σας και .....εκπληξη! 17403[/snapback] έχω δεί τόσα και τόσα, το συγκεκριμένο ακόμη δεν το έχω καταφέρει γμτ!!! :headb: :4_9_15v[1]: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αυγερινός Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Έλα ρε δεν είναι τπτ. Κοίτα τις τελείες για μερικά δευτερόλεπτα, χωρίς να κουνάς τα μάτια σου και αφέσου σε αυτές έως ώτου αρχίζει να ασπρίζει το τοπίο μπροστά σου..καταλαβαίνεις τι εννοώ. Μετά, κοίτα σε ένα άσπρο τοίχο, ανοιγόκλεισε μια φορά τα μάτια σου και μετά άστα ανοιχτά παρατηρώντας τι θα σχηματιστεί μπροστά σου. Και εκεί πάλι δεν πρέπει να κουνάς τα μάτια σου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olympia Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Αυτο το εχετε δει? Για οσους δεν το εχουν ξαναδει, επικεντρωθειτε στις 4 τελειες για 45 δευτερολεπτα, μετα κοιταξτε σε εναν τοιχο, ανοιγοκλειστε τα ματια σας και .....εκπληξη! 17403[/snapback] αυτο δεν το ειχα ξαναδει! πολυ καλο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrysalenia Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Αυτο το εχετε δει? Για οσους δεν το εχουν ξαναδει, επικεντρωθειτε στις 4 τελειες για 45 δευτερολεπτα, μετα κοιταξτε σε εναν τοιχο, ανοιγοκλειστε τα ματια σας και .....εκπληξη! 17403[/snapback] έχω δεί τόσα και τόσα, το συγκεκριμένο ακόμη δεν το έχω καταφέρει γμτ!!! :headb: :4_9_15v[1]: 17426[/snapback] :4_1_72[1]: :headb: Ούτε και εγώ μπορώ :4_1_72[1]: :4_2_200v[1]: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olympia Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Αυτο το εχετε δει? Για οσους δεν το εχουν ξαναδει, επικεντρωθειτε στις 4 τελειες για 45 δευτερολεπτα, μετα κοιταξτε σε εναν τοιχο, ανοιγοκλειστε τα ματια σας και .....εκπληξη! 17403[/snapback] έχω δεί τόσα και τόσα, το συγκεκριμένο ακόμη δεν το έχω καταφέρει γμτ!!! :headb: :4_9_15v[1]: 17426[/snapback] :4_1_72[1]: :headb: Ούτε και εγώ μπορώ :4_1_72[1]: :4_2_200v[1]: 17454[/snapback] συγκεντρωσου στις τελειες για 45 δευτ. και μετα γυρνα σε ενα τοιχο, ανοιγοκλεισε τα ματια σου και συνεχισε να κοιτας τον τοιχο. Θα το δεις! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olympia Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Εγω το ειδα μολις εκλεισα τα ματια μου, και μολις τα ξανα ανοιξα ηταν πανω στον τοιχο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts