Jump to content

Κακή διάθεση, υπερβολικό άγχος, διατάραξη ψυχικού κόσμου


Recommended Posts

Εδώ και αρκετές μέρες δυσκολεύομαι να κοιμιθώ, ότι και να κάνω. Είναι αδύνατον να κοιμιθώ πριν ξημερώσει (και πρίν ρωτίσει κάποιος - ποτέ μου δεν φοβόμουν το σκοτάδι παρα μόνο όταν δεχόμουν ψυχική επίθεση) και πιστεύω πώς ίσως δέχομαι ψυχική επίθεση και αυτή τη φορά. Το κακό είναι πώς πιάστικα απροετοίμαστος και είναι πλέον αργά. Τίποτα δεν φαίνεται να μπορώ να κάνω προκειμένου να καλύψω τα νώτα μου. Γι'αυτο και ρωτάω μήπως τελικά δεν είναι ψυχική επίθεση και είναι άγχος,

 

Πανω σ αυτο,ειχα κανει τοπικ σχετικο στο πως μπορει κανεις να καταλαβει εαν κανεις εχει ψυχολογικο η μαγειες,ματι και υποβολες / αυθυποβολες,ωστε να επηρεαζεται ψυχοσωματικα,γιατι θα ηθελα να ξερω πως θα καταλαβεις καποιον που "πασχει" αναλογα,μη πεσει αδικως σε καταστασεις πχ σε λυσιματα ενω χρειαζετε ψυχολογο για να συνερθει η σε λυσιματα για να μην ακουει σε λαθος στιγμη κιολας ισως λογια κλειδια της ψυχολογιας που σε αλλες περιπτωσεις που θα ειναι υγειης καλο θα του καναν γιατι θα γινοταν καλυτερος στο θεμα αυτογνωσια.Ομως ετσι διαταραγμενος και μη ξεροντας απο που προερχετε ειναι δυσκολο να ξερεις Τι να κανεις.

Προσωπικα φιλε μου,θα απεκλεια το γεγονος ενεργειακων/υποβολης ματιασματος κτλ πρωτα.Εαν ηταν οκ θα περιμενα να μου περασει και θα μιλαγα και με φιλους για το προβλημα μου,με συγγενεις,με ψυχολογο,ωστε να βρω την αιτια που βραχυκυκλωθηκα κατα μια εννοια.Μη φορτωνεις τον εαυτο σου με προσθετες ευθυνες,οπλισου με ευχαριστες σκεψεις(το γελιο ειναι η μιση ενεργεια μας)και το ανχος θα περασει.Τετοιες καταστασεις ολοι περναμε σχεδον(και τις δυο).Κι αν ακομη συμβαινει να εισαι γερα ματιαγμενος η..μαγεμενος(η αν θελετε αυτουποβληθηκε και επαθε οτι επαθε)και κανεις το Αναλογο..λυσιμο(που αν θελετε και παλι θα αυτουποβληθει και θα γινει καλα)..να ξερεις οτι μετα απο αυτη τι δοκιμασια ισως για να στρωσεις περασει καποιος καιρος.Ολα ειναι ενεργεια αυτα και περισσοτερο επηρεαζεται το νευρικο συστημα με κυριο συμπτωμα αυπνιες,γαστρεντερικες διαταραχες,πονοκεφαλους.

Link to comment
Share on other sites

Θυμάμαι πολύ παλία όταν είχα αΰπνίες, χαιρόμουν, γιατί είχα την ευκαιρία να εξασκούμε στο σταμάτημα του εσωτερικού διαλόγου, απο τότε άρχισα να κοιμάμαι σαν βόδι. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...