Jump to content

Ευχαριστώ...


FriD4Y
 Share

Recommended Posts

Θα ήθελα να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους με βοήθησαν και με βοηθάνε ακόμα μέσα σε αυτό εδώ το φόρουμ... και όχι μόνο σε όσους μου έχουν απαντήσει αλλά και σε όσους διάβασαν τα όσα έχω γράψει. Ίσως σε κάποιους φανεί παράξενο πως με τόσα λίγο πόστς μπορώ και λέω κάτι τέτοιο αλλά δεν τους γνώρισα όλους μέσα από εδώ. Με κάποιους μετράμε χρόνια πίσω... με βοήθησαν τότε αλλά και τώρα ακόμα περισσότερο. Πιστεύω πως είναι καλό να μοιράζεται κανείς την γνώση του αλλά ακόμα καλύτερα είναι όταν μοιράζεται την γνώμη του όταν φυσικά δεν θίγει πρόσωπα και καταστάσεις. Αφορμή αυτής της ευχαριστίας είναι η φάση της ζωής μου την οποία διανοίω αυτό τον καιρό και είναι πάρα πολύ σημαντική και κρίσιμη για εμένα και τους κοντινούς μου ανθρώπους.

Έπεσα πολλές φορές αλλά ξανασηκώθηκα... Πολλοί θα λέτε: "Μα καλα τι μας λές τώρα;" Δεν λέω πως στηρίχτικα πάνω σε άλλους η πως άλλοι έκαναν κάτι για εμένα. Ήταν απλά το ερέθισμα που όλοι μας χρειαζόμαστε άλλωτε πολλές και άλλωτε μερικές φορές ανάλογα με το άτομο φυσικά, που θα μας κινήσει να φέρουμε εις πέρας κάθε μας δυσκολία και θα μας βγάλει από αυτή τη συνεχή σκέψη του "Τί να κάνω τώρα". Όχι δεν θα σου πεί κανείς τι να κάνεις απλά θα σου θυμήσουν τις επιλογές που έχεις και εσύ θα κρίνεις από εκεί και πέρα.

 

Αν πιστεύει κάποιος πώς αυτό το θέμα θα μπορούσε να ξεκινήσει ένα μεγαλύτερο θέμα συζήτησης ας το μετακινήσει στην ανάλογη κατηγορία. Εγώ το μόνο που ήθελα μέσα από εδώ ήτανε να αποβάλω από τη σκέψη μου κάποια αρνητική ενέργεια που με έπνιγε για πάρα πολλές ώρες σήμερα και θεώρησα καλό να σκεφτώ όλα όσα μου έχουν πεί γνωστοί και άγνωστοι, φίλοι και εχθροί, μεγάλοι και μικροί, και να μπορέσω να βάλω τις σκέψεις μου, τις ανυσηχίες και τις προτερεότητες μου σε μια σειρά. Έτσι λοιπόν σκεφτόμενος όλους αυτούς θεώρησα καλό να πώ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ένα ακόμα πιο μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε αυτούς τους ανθρώπους που είχα την τιμή να "γνωρίσω" και να μοιραστώ μαζί τους σκέψεις και γνώση. Εύχομαι να συνεχίσω να γνωρίζω τέτοιους αξιόλογους ανθρώπους και να τους έχω πάντα δίπλα μου ακόμα και όταν όλα βαίνουν καλώς. Οι φίλοι δεν είναι άλλωστε μόνο για τα δύσκολα. Είναι για όλα και για πάντα...

 

Ελπίζω να μην σας κούρασα... Είθε οι άγγελοι να σας φιλάνε και το φώς της καρδιάς μας να φωτίζει τα δύσβατα μονοπάτια της ζωής σας...

Link to comment
Share on other sites

FriD4Y, δεν είναι καθόλου παράξενο το ότι μπορεί να έχεις βοηθηθεί τόσο ώστε να θες να εκφράσεις την εκτίμησή σου, ακόμα και με τέτοιο αριθμό ποστ. Αυτά άλλωστε είναι μόνο αριθμοί, κάποιος για παράδειγμα μπορεί να έχει βοηθηθεί περισσότερο από σένα σε κάτι και να έχει μόλις 2-3 ποστς... Δεν έχουν και τόση σημασία!

Σημασία έχει αυτό το "δούναι και λαβείν" που παίζεται εδώ, δηλ. η ανταλλαγή σκέψεων, απόψεων, βοηθειών κτλ σε οτιδήποτε δηλαδή μπορείς να βρεις την ουσιά που σε ενδιαφέρει και την ίδια αυτή ουσία να την μεταβολίσεις και να τη μεταδώσεις... :)

Και αν θες και την προσωπική μου θέση (που δε διαφέρει και πολύ από τη δική σου), είναι ότι δεν περνάει μέρα που να μη νιώθω τυχερός που βρήκα αυτό το ΙΡΒ Forum, το οποίο κρύβει από πίσω του πάρα πολλούς αξιόλογους ανθρώπους με καλή διάθεση, γνώσεις, χιούμορ κτλ...

Γι'αυτό και με τη σειρά μου, θα ακολουθήσω τη ρομαντική σου διάθεση ευχαριστώντας όλα τα μέλη και επιπλέον την ομάδα συντονιστών που μου έδειξε εμπιστοσύνη και με έκανε.....σαν τα μούτρα τους! :019blush:

Link to comment
Share on other sites

... θα ακολουθήσω τη ρομαντική σου διάθεση ευχαριστώντας όλα τα μέλη και επιπλέον την ομάδα συντονιστών που μου έδειξε εμπιστοσύνη και με έκανε.....σαν τα μούτρα τους! :019blush:

 

Τέτοιο Αγχίνοα Δυιστή νομίζεις ότι θά τόν ...χάναμε;;; :blblbl:

 

...μέ τήν ευκαιρία, θάθελα κι εγώ νά ευχαριστήσω όλους αυτούς τούς Ζωντανούς ανθρώπους πού γράφουν στό ανοιχτό βιβλίο τού forum καί δίνουν βάση καί ουσία στίς αναζητήσεις μας...!

 

:rose:

Link to comment
Share on other sites

Μέσα στη μοναξιά του εαυτού μας και του είναι μας, είναι καλό να ξέρουμε ότι κάπου κάποιος θα μπορέσει χωρίς να πούμε πολλά να μας ακούσει να μας καταλάβει και να μας κρατήσει συντροφιά. Δε θα πω πολλά γιατί τα είπαν οι προγραφήσαντες με όλη τη δόση ρομαντισμού τρυφερότητας και συναισθηματικής φόρτισης που τους διακατέχει.

Ας συνεχίσουμε απλά ότι κάναμε ως τώρα. Να είμαστε εδώ για τους νέους και τους παλιούς φίλους που θα θελήσουν να βγάλουν κάποια στιγμή από μέσα τους αυτό που νιώθουν και τους ευχαριστεί ή τους βαραίνει. :clapping:

Link to comment
Share on other sites

Χωρίς μλκ τώρα...συγκινήθηκα...

 

Φίλε μου, δεν γνωρίζω τα προβλήματα σου, όπως πολύ λίγοι εδώ γνωρίζουν τα δικά μου.

Από τις απόψεις όλου του Αβάπτιστου λοιπόν, επιλέγω και εγώ κάθε μέρα...για την επόμενη.

Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω αυτόν τον υπέροχο χώρο, αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους που πραγματικά σου αλλάζουν τρόπο ζωής. 'Η τουλάχιστον μας κάνουν να επιστρέψουμε...

 

Είθε τα προβλήματα σου να αφανιστούν,

να τα πάρει για πάντα η Ευτυχία,

από χαρά να γητευτούν,

κι ας βγει απ' αμαρτία...

Link to comment
Share on other sites

Να πω 2 λογάκια κι εγώ μετά από εσάς.

 

Δεν είναι ούτε ένας άνθρωπος, ούτε 6 ούτε 10 που κάνουν το Αβάπτιστο αυτό που είναι. Είμαστε όλοι μας. Όσοι γράφουν, όσοι δεν γράφουν, όσοι σκέπτονται.

 

Να ευχαριστήσω κι εγώ με την σειρά μου λοιπόν όλους σας που μου δώσατε την ευκαιρία να μπορώ να αναζητήσω μαζί σας.

 

Σας ευχαριστώ και εύχομαι όλοι μας να κάνουμε το Αβάπτιστο ένα μέρος ακόμη καλύτερο για όλους. :)

Link to comment
Share on other sites

Θα ευχαριστήσω κι εγώ για ακόμη μια φορά... Γιατί εκτός ΟΛΩΝ των άλλων, η παρουσία μου στο αβάπτιστο με έκανε να σκέφτομαι πιο ώριμα και να εκφράζω τη γνώμη μου χωρίς να φοβάμα μήοως την ..."πετάξω"ι....

Link to comment
Share on other sites

θα φαινόταν τόσο μικρός ο κόσμος αν προσπαθούσα να τυπώσω τις λέξεις για να ευχαριτήσω το Αβάπτιστο. Όλους αυτούς που με τις απόψεις τους με τα γραπτά τους αφήνουν το Φόρουμ να λειτουργήσει και να δείξει πως υπάρχουν "διαφορετικές" απόψεις και απαντήσεις μέσα σε διάφορα προβλήματα του περιβαλλοντός μας (περιβάλλον= αυτό που μας περιβάλλει). ευχαριστώ όλους αυτούς που βρέθηκαν εδώ για να δημιουργήσουν αυτό το κάτι που ονομάζεται διάλογος και προβολή απατήσεων χωρίς να φοβούνται τα ταμπού της κοινωνίας έστω κι αν είναι άγνωστοι μεταξύ αγνώστων. Ευχαριστώ λοιπόν τους πάντεσ εδώ μέσα που έχουν το κουράγιο και προσπαθούν να ξυπνήσουν αυτούς που κοιμούνται.

 

Μιχαηλ

Link to comment
Share on other sites

Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω από βάθος καρδιάς όλα τα μέλη του Αβάπτιστου, που με το κέφι, το χιούμορ, την όρεξη για επικοινωνία, τους αξιόλογους προβληματισμούς και αναζητήσεις τους, έχουν δημιουργήσει τον πιο θερμό, φιλόξενο, ευχάριστο και ενδιαφέρον χώρο που θα μπορούσε ποτέ να δημιουργήσει μεγάλη ομάδα ανθρώπων, απ? όλες τις ηλικίες και πεποιθήσεις. Έχετε αποδείξει περίτρανα με τον τρόπο και την καλή σας διάθεση, ότι όσο διαφορετικοί κι αν είμαστε οι άνθρωποι μεταξύ μας, όσο εκ διαμέτρου αντίθετες κι αν είναι οι απόψεις και τα πιστεύω μας, μπορούμε να συμβιώσουμε όχι απλά αρμονικά, αλλά πολύ ευχάριστα και εποικοδομητικά, διευρύνοντας τους πνευματικούς μας ορίζοντες μέσα από την διαφορετικότητά μας.

Ευχαριστώ και την ομάδα συντονιστών, που είναι υπόδειγμα καλής συνεργασίας και που συνεχώς επιδιώκουν να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το Αβάπτιστο προς το καλύτερο, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους γι αυτόν τον χώρο.

 

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας! :clapping::worthy:

Link to comment
Share on other sites

Χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω τόσες πολλές απαντήσεις από τόσο σημαντικούς και ξεχωριστούς ανθρώπους. Να πω την αλήθεια δεν περίμενα τέτοια δραστηριοποίηση αν και είχα πάρα πολύ καιρό να μπω και δεν γνώριζα αν τα μέλη του φόρουμ είναι ενεργά ή βρίσκονται σε αδράνεια. Με ευχαριστεί πάρα πολύ το γεγονός οτι όλοι εσείς είστε ακόμα εδώ και στηρίζεται την κοινή προσπάθεια να κρατάμε ζωντανό το πνεύμα μας, να διευρύνουμε τις γνώσεις μας και να υπάρχει πληθώρα θεματολογίας και απόψεων. Όλοι είμαστε ένα όμως όπως μπορώ να συμπεράνω και αυτό είναι που με χαροποιεί ιδιαίτερα μεταξύ πολλών άλλων. Ας κρατάμε ζωντανή τη φωτιά της Εστίας που λέγετε Αβάπτιστο και ας συνεχίσουμε όλοι να γεμίζουμε αγάπη, ελπίδα και γνώση αυτόν τον πολύτιμο θυσαυρό που μας δόθηκε απλόχερα...

Link to comment
Share on other sites

Θελω κι εγω να ευχαριστησω το Αβαπτιστο, συντονιστες και μελη, ολους.

Ειναι το μονο φορουμ στο οποιο κολλησα και εμεινα. Περα απο τα θεματα που αναπτυσουμε και απο ολα αυτα που αποκομιζουμε υπαρχει μια ζεστασια αναμεσα στα μελη, φιλικο περιβαλλον, ο ενας βοηθαει τον αλλον και αυτο για μενα ειναι παρα πολυ σημαντικο!

Σας ευχαριστω πολυ ολους!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...