Jump to content

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ!!


Νεφέλη
 Share

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα! Πάρα πολύ ενδιαφέρον το forum σας! Είμαι σίγουρος ότι πολλές απορίες μου θα βρουν απάντηση εδώ. Αν και νέος, ελπίζω να βοηθήσω και εγώ με όποιο τρόπο μπορώ.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Επιτρεψτε μου να καλωσορίσω κι εγώ με τη σειρά μου όλους αυτούς που δεν έχω δει / μιλίσει τόσο καιρό που απουσίαζα και για όλο αυτό το διάστημα θα είμαι μάλλον απλός παρατηρητής. Αυτό θα φανεί στην πορεία. Περνάω μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής μου μετά απο ένα ατύχημα που είχα πρόσφατα και έχασα 2 αγαπημένους φίλους... η μάλλον αδέρφια, γιατί τέτοιους φίλους δεν βρίσκεις εύκολα.. και όταν τους βρείς "κάποιος" πείτε τον θεό ή όπως θέλετε τους πέρνει μακρυά... αντίο φίλοι μου και εύχομαι να είστε ευτυχησμένοι εκεί που βρίσκεστε...

 

Αν θεωρείτε πως μπορεί να μετακινηθεί κάπου αλλού αυτό το πόστ μεταφέρετέ το και ενημερώστε με... Ευχαριστώ για την κατανόηση. Να είστε καλά και ίσως τα πούμε σύντομα σε κάποια συζήτηση.

Link to comment
Share on other sites

Καλώς μας ήρθατε metal^forever, Σελήνη, babuska, hollow man, Element, Wounded Angel, takispan, jasper18 :welcome:

 

~*~*~

 

FriD4Y,

τα βαθύτερά μου συλλυπητήρια για τον χαμό των φίλων σου. Δεν ξέρω τι θα μπορούσα να πω για να απαλύνω τον πόνο σου... Μάλλον τίποτα :(

Είμαι όμως σίγουρη ότι οι φίλοι σου πέρασαν τη πύλη σε μια καλύτερη ζωή. Να τους θυμάσαι με τρυφερότητα, όπως σίγουρα κι εκείνοι θα σε νιώθουν με τρυφερότητα.

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθατε Ramoglou, telhis_72, gko, Mr Grey, Ypertaton, astronaut, Lugiq, Arion, amylee, agnostic & magister! :welcome:

 

όλα καλά christy, καλώς ήρθες και από μένα, και σου εύχομαι καλή διαμονή. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Καλώς ήρθατε Avaris, melania, dingo7, aypnos, sirocco, Protector, psagmeni, The Crow, vastaoist, Manu, Kraken, DecLaratioN, Θαλασσινό Αστέρι, kiko, Trinity, dhianneira, blue butterfly, Davas_Mc, deletron, agelina, inflane, kyriaki, nikteria, Sakis, dr-jo & Zeon :welcome:

Link to comment
Share on other sites

Guest A_s_s_a_s_s_i_n

Γεια χαρά κι από μένα.

Η αναζήτηση πάντα με ήλκε.

Γι' αυτό, αν και δεν έχω πάνω από 2 μέρες που ανακάλυψα το site, το "τρώγω" κάθε μέρα...

 

Καλή δύναμη...

 

Υ.Γ. Αφού δεν μπορώ να κάνω post στους όρους του forum, θέλω να πω εδώ το εξής: καλό είναι να χρησιμοποιούν όλοι ελληνικά και όχι greeklish, αλλά, αν η ορθογραφία κάποιων είναι τόσο... τραγική (και το λέω, έχοντας κάνει μια μεγάλη "βόλτα" στο forum), νομίζω πως, έστω για την αισθητική μας, ίσως ήταν καλύτερα να αλλάξει αυτός ο όρος. Αφήστε που θα ξεχάσουμε και την ορθογραφία που ξέραμε...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...