Jump to content

Λύστε μου μια απορία με επιχειρήματα!!


astral
 Share

Recommended Posts

Η πιο περίεργη ερώτηση που κάνω μέχρι τώρα:μπορεί να επισκεφτεί ένας ζωντανός στον ονειρόκοσμο τον κόσμο των νεκρών?Και αν ναι,ξεφεύγει ή μένει "εγκλωβισμένος"?

Link to comment
Share on other sites

Guest cryogenesi

Η επιστημονική σκοπιά...

 

Σύμφωνα με την σωματιδιακή φυσική και την σχετικότητα, τουλάχιστον δέκα διαστάσεις υπήρχαν κατά την δημιουργία του σύμπαντος .Τρεις από αυτές (συν τον χρόνο, την τέταρτη) δημιούργησαν τον χωροχρόνο, στον οποίο ζούμε και παρατηρούμε. Οι υπόλοιπες έξι από αυτές, θεωρητικά πάντα, υπάρχουν μέσα στο σύμπαν, ως υπερσυμπυκνωμένες διαστάσεις του χώρου. Οι άγγελοι, οι δαίμονες, οι ψυχές, τα πνεύματα, μπορούν και κινούνται με απίστευτες ταχύτητες, είναι πιθανόν να κινούνται σε αυτές τις διαστάσεις. Ένα ον το

οποίο υπάρχει σε περισσότερες από τρεις διαστάσεις (συν τον χρόνο) είναι σε εμάς αόρατο, γιατί περιοριζόμαστε από τον δικό μας χωρόχρονο. Τα όντα αυτά (πνεύματα,νεκροί κτλ) δεν είναι ορατά σε εμάς, ακριβώς επειδή δρουν εκτός των δικών μας διαστάσεων. Μπορούν να διανύουν τεράστιες αποστάσεις σε μηδενικό, για εμάς, χρόνο, ακριβώς επειδή κινούνται σε επιπλέον χωροχρονικές διαστάσεις. Μπορούν να περνούν μέσα από κλειστές πόρτες, μέσα από τείχους η και να μπαίνουν σε κλειστούς από παντού χώρους, ακριβώς επειδή μετακινούνται σε άλλες διαστάσεις. Δεν είναι δυνατόν να φανταστούμε, να οπτικοποιήσουμε, ένα πολυδιαστασιακό ον, επειδή κάτι τέτοιο είναι εκτός των εμπειρικών μας δυνατοτήτων.

 

 

A Scientific Odyssey Through Parallel Universes by Michio Kaku

Beyond the Cosmos by Dr Hugh Ross

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Το αν μπορείς να τον επισκεφτείς και να γυρίσεις λυπάμαι αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που θα

επικαλεστεί ότι το έκανε και έχει απτές απόδειξής και αν υπήρχε κάποιος το λιγότερο θα ήσουν αφελής

αν το πίστευες. Απο ότι διαπιστώνεις παραπάνω είναι πέρα από τα όρια της ανθρώπινης “αίσθησης”

 

ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ

time hominem unius libri (που σημαίνει ΝΑ ΦΟΒΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ)

 

Γνωρίζω άτομα που το προσπαθούν και νιώθουν οτι είναι κοντά στο να το καταφέρουν χρησιμοποιώντας θεμιτές και αθέμιτες μεθόδους, τίποτα απο αυτά δεν είναι αθώο και οταν μπαίνεις σε αυτόν το κόσμο πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχθείς το παράδοξο πληρώνοντας το τίμημα.

 

 

Υ.Σ. από μένα μία συμβουλή μην ψάχνεις σε αράδες να βρεις απαντήσεις Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΞΩ.... αρκεί να τον απλώσεις το χέρι σου ....

Link to comment
Share on other sites

Εξαρτάται φυσικά απο την Παράδοση που ακολουθείς, όμως κατα βάση είναι εφικτό. Δεν υπάρχει κίνδυνος εγκλωβισμού, άλλα πολλές φορές οι προσωπικές μας φοβίες αναδύονται σε τέτοιου είδους ταξίδια, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολύ ισχυρές τραυματικές εμπειρείες.

 

Με εκτίμηση,

Jonathan Mc Hawk

Link to comment
Share on other sites

 

Υ.Σ. από μένα μία συμβουλή μην ψάχνεις σε αράδες να βρεις απαντήσεις Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΞΩ.... αρκεί να τον απλώσεις το χέρι σου ....

 

Οριστε;;

εδω εξω;;;

τι ακριβως εννοεις γιατι δνε το επιασα ακριβως...πολλα κρυβονται πισω του.

και κατι αλλο,ειναι 100% μεσα στα ορια της ανθρωπινης "αισθησης"///

 

Συνφωνω περισσοτερο με τον Jonathan Mc Hawk αν και ο cryogenesi πρεπει να ειναι πολυ ενδιαφερων ατομο για παρεα,ισως αν αφησει τα ειπωμενα στην ακρη κ πρωτοπορησει οπου η ψυχη του θελησει...

Link to comment
Share on other sites

Aποψη μου είναι οτι και να παει κάποιος και να γυρισει δεν μπορεις να είσαι σίγουρος οτι πηγε αφου δεν μπορεί να φερει τίποτα να δείξει καποια σημαδια οτι πήγε εκτος και αν σου πει κατι που μονο εσυ και το πνευμα το ξερατε.Δεν ξέρω τι αλλο να πω παντως ειναι βαρύ το τιμημα για οποιον το προσπαθίσει(ετσι εχω ακουσει τουλαχιστον) και πρεπει να είσαι προετοιμασμενος για να κάνεις ένα τέτοιο ταξίδι

Link to comment
Share on other sites

Δε καταλαβαινω ,

γιατι να σου πει οτι πηγε;εσυ θα το ελεγες στον καθενα.;;;;

 

Προσωπικα θα περιεγραφα εμπειριες με ευπεπτο τροπο αν ημουν ικανος για τετοια ταξιδια...

Δε θα μου αρεσε καθολου να λεω..."ημουν διπλα του και μου ειπε ...."(οπου...οτι θες να ακουσεις κ πιστεψε με ειναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να το βρεις)

Link to comment
Share on other sites

Guest cryogenesi

Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω πραγματικά πολύ λίγα άτομα, οι προσωπικές μου εμπειρίες μέσα στον κύκλο που κινούμε δύσκολα περιγράφονται σε ένα FORUM, λακωνικά μπορώ να πω τα εξής:

 

Δεν έχω απτές απόδειξής για “αστρικά ταξίδια” αλλά ανθρώπους που επικαλούνται ότι προσπαθούν να το καταφέρουν εν μέρη και εγώ τους πιστεύω. Οι αισθήσεις του ανθρώπου είναι (Συνκριμένες ) αλλά χωράει αμφισβήτηση σε αυτό(δεν θα επεκταθώ περισσότερο τώρα, αλλά πιστεύω ότι καταλαβαίνετε) συνεπώς όταν σε τέτοιου είδους μαρτυρίες καλείσαι να έχεις ανοιχτό μυαλό να πιστέψεις, θα πρέπει να ξέρεις ότι μετράει το “ειδικό βάρος” της αξιοπιστίας του “μάρτυρα” προσωπικά πιστεύω ότι ένας ερευνητής αν θέλει να σέβεται τον εαυτό του “αμφισβητεί τα δεδομένα” και καλείτε να εξετάσει σε βάθος το γεγονός λειτουργώντας πολλές φορές επιστημονικά(διάβασμα για ανάλογα φαινόμενα,επιστημονικές εξήγησης κτλ), η και αστυνομικά(μαρτυρίες παρόμοιες άλλων ανθρώπων ,αξιοπιστία.. μάρτυρα και διερεύνηση των συνθηκών που επιτελέσθεί το γεγονός κτλ) και με βάση την δικιά του βιοχειμία και επιστημονική κατάρτιση ή πνευματική "ΥΓΕΙΑ" βγάζει συμπεράσματα, δεν πιστεύω τον καθένα σε ότι μου αφηγηθεί και σίγουρα δεν θα με ήθελε για “κοινό” στην επίκληση ενός γεγονότος που είναι έξω από τα όρια της επιστήμης και της φυσικής, έχω ανοιχτό μυαλό αλλά δεν αφήνομε σε “πλύσεις εγκεφάλου” αμαχητί και απορρίπτοντας τα πάντα υποθέτοντας τις απόψεις και την

εμπειρία σάν DE FACTO γεγονός του “αφηγητή”, αυτά τα αναφέρω για να μην ανοίγουμε το στόμα μας και ξεχνάμε να το κλείσουμε όταν κάποιοι αφηγούνται ιστορίες..... χωρίς να βασίζονται “πουθενά”.

 

Άλλο ανοιχτό μυαλό και άλλο ευκολόπιστος, πιστεύω στα “μαγικά” αυτού του κόσμου για αυτό είμαι εδώ μαζί σας, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου και όλα υπο αμφισβήτηση,έτσι η γλύκα της ανακάλυψης είναι ποιο μεγάλη.

 

 

Το χειρότερο που μπορεί αν συμβεί στον άνθρωπο είναι να αποφεύγει να σκέφτεται

ΠΛΑΤΩΝΑΣ

Link to comment
Share on other sites

Είμαι ένας κλειστός άνθρωπος που επικοινωνεί πραγματικά με πολύ λίγα άτομα, οι προσωπικές μου εμπειρίες μέσα στον κύκλο που κινούμε δύσκολα περιγράφονται σε ένα FORUM, λακωνικά μπορώ να πω τα εξής:

 

Δεν έχω απτές απόδειξής για ?αστρικά ταξίδια? αλλά ανθρώπους που επικαλούνται ότι προσπαθούν να το καταφέρουν εν μέρη και εγώ τους πιστεύω. Οι αισθήσεις του ανθρώπου είναι (Συνκριμένες ) αλλά χωράει αμφισβήτηση σε αυτό(δεν θα επεκταθώ περισσότερο τώρα, αλλά πιστεύω ότι καταλαβαίνετε) συνεπώς όταν σε τέτοιου είδους μαρτυρίες καλείσαι να έχεις ανοιχτό μυαλό να πιστέψεις, θα πρέπει να ξέρεις ότι μετράει το ?ειδικό βάρος? της αξιοπιστίας του ?μάρτυρα? προσωπικά πιστεύω ότι ένας ερευνητής αν θέλει να σέβεται τον εαυτό του ?αμφισβητεί τα δεδομένα? και καλείτε να εξετάσει σε βάθος το γεγονός λειτουργώντας πολλές φορές επιστημονικά(διάβασμα για ανάλογα φαινόμενα,επιστημονικές εξήγησης κτλ), η και αστυνομικά(μαρτυρίες παρόμοιες άλλων ανθρώπων ,αξιοπιστία.. μάρτυρα και διερεύνηση των συνθηκών που επιτελέσθεί το γεγονός κτλ) και με βάση την δικιά του βιοχειμία και επιστημονική ή πνευματική κατάρτιση βγάζει συμπεράσματα, δεν πιστεύω τον καθένα σε ότι μου αφηγηθεί και σίγουρα δεν θα με ήθελε για ?κοινό? στην επίκληση ενός γεγονότος που είναι έξω από τα όρια της επιστήμης και της φυσικής, έχω ανοιχτό μυαλό αλλά δεν αφήνομε σε ?πλύσεις εγκεφάλου? αμαχητί και απορρίπτοντας τα πάντα υποθέτοντας τις απόψεις και την

εμπειρία σάν DE FACTO γεγονός του ?αφηγητή?, αυτά τα αναφέρω για να μην ανοίγουμε το στόμα μας και ξεχνάμε να το κλείσουμε όταν κάποιοι αφηγούνται ιστορίες..... χωρίς να βασίζονται ?πουθενά?.

 

Άλλο ανοιχτό μυαλό και άλλο ευκολόπιστος, πιστεύω στα ?μαγικά? αυτού του κόσμου για αυτό είμαι εδώ μαζί σας, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου και όλα υπο αμφισβήτηση,έτσι η γλύκα της ανακάλυψης είναι ποιο μεγάλη.

 

 

Το χειρότερο που μπορεί αν συμβεί στον άνθρωπο είναι να αποφεύγει να σκέφτεται

ΠΛΑΤΩΝΑΣ

Πόσο πολύ συμφωνώ μέ την τοποθετησή σου αγαπητέ...

Link to comment
Share on other sites

Guest cryogenesi

ΑΝ ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΩ?

:whistling:

 

Θα σε προκαλούσα να μας αναλύσεις αν θες την εμπειρίας σου Κασσάνδρα , αν δεν μπορείς θα το καταλάβω αλλά αν τελικά θέλησής να το κάνεις έχεις 2 τρόπους είτε δημόσια μέσω του forum είτε ατομικά μέσω ενός prive μηνύματος, με ενδιαφέρει πολύ να ακούσω την εμπειρία σου.

 

Με εκτίμηση στους Ταξιδευτές!

Link to comment
Share on other sites

Εξαρτάται φυσικά απο την Παράδοση που ακολουθείς, όμως κατα βάση είναι εφικτό. Δεν υπάρχει κίνδυνος εγκλωβισμού, άλλα πολλές φορές οι προσωπικές μας φοβίες αναδύονται σε τέτοιου είδους ταξίδια, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολύ ισχυρές τραυματικές εμπειρείες.

 

Ισως κατα καποιο τροπο αν εκανες αστρικο ταξιδι.Εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι και αυτος ενα τροπος να

 

περασεις στη διασταση των νεκρων σε συνδυασμο με καποιο εμφυτο ψυχικο χαρισμα

 

αν και δεν ξερω σιγουρα αν ειναι εφικτο να

 

γινει κατι τετοιο.....

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν πολλά "μυθολογικά" παραδείγματα "καθόδου" (ή "ανόδου"???) στον κόσμο των νεκρών, όπως η Ευρυδίκη, ο Ορφέας, ο Ασκληπιός, ο Οδυσσέας κτλ... Αν δεχτούμε την συμβολική όψη των περιγραφών, τότε ο τρόπος με τον οποίο μπορείς να βρεθείς στον κόσμο των νεκρών πιθανόν να είναι η αστρική προβολή.

Το πώς θα ξέρεις πού να τον αναζητήσεις αυτόν τον κόσμο στο αστρικό πεδίο, το κατά πόσο θα σου επιτραπεί η πρόσβαση αλλά και τις απαραίτητες προφυλάξεις που θα πρέπει να πάρεις, είναι στοιχεία που θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπ'όψην σου...

Όσο για το αν θα μπορέσει κανείς να επιστρέψει....οι προαναφερόμενοι μπόρεσαν πάντως... :whistling:

Link to comment
Share on other sites

 

time hominem unius libri (που σημαίνει ΝΑ ΦΟΒΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ)

 

 

συγνώμη που το επισημαίνω αλλά επειδή η μετάφραση αλλάζει τελείως το νόημα θεωρώ ότι οφείλω να το κάνω

 

timeo hominem unius libri = φοβούμαι τον άνθρωπο του ενός βιβλίου.

 

(δηλ. όποιος στηρίζεται σε ένα βιβλίο και το κατέχει καλά είναι επικίνδυνος αντίπαλος κατά την συζήτηση )

 

φιλικά

Link to comment
Share on other sites

Χαίρεται,

 

Είναι το πρώτο μου post στο FORUM.

 

Σύμφωνα με το θέμα αυτό, του να μπείς και να βγείς στο ονειρόκοσμο των νεκρών, έχω να πω κάποια πράγματα που νομίζω είναι σωστά.

 

Πρώτον, ξέρουμε ότι όλα γίνονται.

Δεύτερον, πρέπει ο "ταξιδευτής" να είναι έμπειρος για να επιχειρήσει να κάνει το οτιδήποτε.

Δεν είναι κάτι απλό... Αν το φανταστούμε σαν ένα είδος αστρικής προβολής αλλά σε κατα πολύ μεγαλύτερο

επίπεδο υπάρχει μια μεγάλη δυσκολία να μπείς και μια ακόμα μεγαλύτερη δυσκολία για να βγείς.

 

Θα αναφέρω ένα κάπως άσχετο παράδειγμα αλλά πιστεύω ότι θα καταλάβετε το βαθύτερο νόημα του...:

 

Είχα μόλις διαβάσει για το πως μπορείς να επικοινωνήσεις με τον νεκρό μέσω διαλογισμού.

Πολύ απλή σαν τεχνηκή αλλά δύσκολη στην πράξη...Ξεκινάς κλείνεις τα μάτια σου και προσπαθείς να οραματιστείς τον νεκρό.Έλα όμως που δεν έκανα τον κόπο να κάνω ούτε μαγικό κύκλο...!!!! :crying:

Από εκεί που έβλεπα τον νεκρό εμφανίστηκαν δυο μαύρα μάτια με μίσος να με κοιτούν...Άρχισα να νιώθω κάτι να φεύγει από μέσα μου..δηλαδή έχανα πάρα πολύ ενέργεια..Κατάφερα να ανοίξω τα μάτια μου και για λίγα δευτερόλεπτα τα μαύρα μάτια ήταν ακόμα μπροστά μου.. :wacko: ..ευτυχώς έφυγε γρήγορα και από μόνο του...Για λίγα λεπτά ήμουν εξουθενομένος.Είχα χάσει πολύ ενέργεια..

 

Αυτό είναι μια πραγματική εμπειρία και όπως και να το κάνουμε είναι δύσκολο να ξαναμαζέψεις εύκολα την ενέργεια σου...Ελπίζω να καταλάβατε τι σχέση μπορεί να έχει η εμπειρία μου με το "ταξίδι"...

 

Τώρα πάλι πίσω στο αρχικό μας θέμα.Θα πω για άλλη μια φορά ότι είναι επικίνδυνο...

 

Γειά σας,

Angel Of Darkness. :)

Link to comment
Share on other sites

Λόγω του ότι είμαι διασθητικό άτομο και είναι αποδεδειγμένο σε όλο το κύκλο μου,ακόμα και σε άτομα μέσα στο φόρουμ που μπορούν να το επιβεβαιώσουν αυτό,όλα είναι εφικτά...Εγώ δεν είχα διαβάσει ποτέ για τέτοιου είδους ταξίδια και θα παραθέσω τις ιστορίες μου που έχουν να κάνουν με αστρική προβολή κάποια άλλη φορά και στην επόμενη συνάντηση του φόρουμ!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...