Jump to content

V for Vendeta


astral
 Share

Recommended Posts

V FOR VENDETTA....ολα τα λεφτα!τα χωνει σε αυτους που κοιμιζουν τους εγκεφαλους μας,σε αυτους που μας κρατανε δεσμιους με τα κινητα,τα ακριβα αμαξια,τις πιστωτικες τις χρεωμενες και την αναγκη μας να κορεσουμε την διψα μας με οτι καινουριο κυκλοφορει!Ενας αγωνιστης με την γοητεια του παρελθοντος ανατρεπει τα γεγονοτα και κανει την κυβερνηση να παραμιλα!Κανει ηλεκτροσοκ στους κοιμισμενους εγκεφαλους που ελεγχει η κυβερνηση...Τους εφιστα την προσοχη,οτι ειναι δουλοι του συστηματος και του χρηματος και εχουν χασει την ουσια,οπως τεινουμε να γινουμε κι εμεις!Λυπαμαι για ολα οσα αγωνιστηκαν οι προγενεστεροι μας,γιατι τα καταστρεφουμε ολα!Κυριαρχει η βλακεια,η πονηρια και η εκμεταλλευση!!Τα παιδια λενε πλεον ζητω τα ριαλιτι και οχι κατω η δικτατορια των εγκεφαλων μας!Ολοι βολεμενοι και συναμα καταδικασμενοι!Αυτα περναει ο αγωνιστης,αλλα δεν συμφωνω με το να σκοτωνουμε κοσμο,αλλα να τους κανουμε οπως ηταν πριν χαζεψουν απο την εξουσια!Πιστευω καποτε θα υπαρξει ενας V για να αλλαξει τα δεδομενα!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Με ρωτας γιατι αγγλια και οχι αμερικη?Για να ξεφυγουμε λιγο απο την ρουτινα......

Υπολειμματα του παρελθοντος της ευρωπης(βλεπε χιτλερ)

Ο Γκαι Φοξ ηταν αγγλος(αναφερομαι στην μασκα του ηρωα)

Ηθελαν να χρησιμοποιησουν ρετρο στοιχεια(παλια πολη του λονδινου)

Για να δημιουργησουν πιο σκοτεινη και μυστηριωδη ατμοσφαιρα.Ηταν απαραιτητο λοιπον να γινει η ταινια στο λονδινο!

Link to comment
Share on other sites

η ταινία όντως είναι πολύ καλή και περνάει τρομερά μηνύματα. ο Κόσμος μας, η διαφθορά της εξουσίας και ένας ήρωας που προσπαθεί να ''σώσει'' τον κόσμο απο τα ίδια του τα πάθη! Δίνει ένα έναυσμα για μια συλλογική αφύπνιση, κάτι δύσκολο να πραγματοποιηθεί στις μέρες μας! ίσως κάπου όμως αχνοφαίνεται μια ελπίδα! Δείτε την ανεπιφύλακτα!

Link to comment
Share on other sites

ήταν γαμάτη....

αλλοι λένε ότι δεν έπρεπε να προβληθεί επειδή είναι στηριγμένο στην αναρχία αλλά....είχε νόημα που μάλλον δεν έπιασαν....!!!

 

όντως να τη δείτε...καιρός να ξυπνήσουμε και εμείς κι ας μην είμαστε ούτε Αμερική ούτε Αγγλία...

πάντως για την απορία περί Αμερικής...λέει στην ταινία πως η Αμερική ψιλοκαταστράφηκε εσωτερικά...

τέλος,έχουμε ελπίδες το 2010 να συμβούν αυτά?το ελπίζω(για την αντίδραση...όχι για την κατάντια)

Link to comment
Share on other sites

Εγω εχω ακουσει για το 2012,τωρα δεν μπορουμε να ξερουμε!Μεχρι και οι Μαγιας βρηκαν οτι το 2012 θα κλεισει ο κυκλος της εποχης που διανυουμε!Επειδη ομως θα βγουμε :offtopic: ,αυτο θα το αναλυσουμε μια αλλη φορα!Και οσο για το νοημα της ταινιας,δεν ειναι δυσκολο να το πιασει κανεις,εκτος αν ειναι ανεγκεφαλος,με κοιμισμενη συνειδηση κτλ. :whistling: Μου λεει ενας γνωστος:"σιγα την ταινια,δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο,οπως πχ.ο αρχοντας των δαχτυλιδιων που ηταν κορυφαια"!!!! :blink: Πρωτο λαθος:συγκριση μεταξυ 2 διαφορετικων ταινιων,ειναι ατυχης και απαραδεκτη!Οχι οτι δεν ηταν καλη,αλλα,αλλο το ενα και αλλο το αλλο!Εξαλλου την ψιλοβαρεθηκα λιγο,την εχουν χιλιοπαιξει και το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται κι ο παπας(χωρις παρεξηγηση προς τους φανς του αρχοντα,αλλα ειναι προσωπικη μου αποψη).Μηπως θα επρεπε ο φιλος μου αυτος και οσοι αλλοι δεν την καταλαβαν(γιατι οταν ερωτηθη τι καταλαβε η απαντηση ηταν:πεσμου εσυ τι καταλαβες!συμπερασμα?πηγε για την ναταλι πορτμαν και οχι για την ταινια)να την ξαναδουν και να δωσουν βαση στα λογια του γκαι φοξ και οχι στο αν της παει της ναταλι το γουλι ??:headb:

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς τέτοιες ταινίες με νόημα δεν μπορεί να τις κατανοήσει ο απλός κοιμισμένος Έλληνας, μιας και το μόνο που του έχει απομείνει για να σκεφτεί είναι για το αν η ντοματούλα και ο οβελίας ακρίβυναν, και το ποίος είναι προτεινόμενος για αποχώρηση στο dream show.

 

Γι?αυτόν οι ταινίες αυτές περνάνε απαρατήρητες, και δεν τον βάζουν στην διαδικασία της σκέψης, μιας και δεν του εχει αφήσει πολλά περιθόρια η ντοματούλα, ο οβελίας, και η καλοπέραση.

 

Πάντως το V For Vendetta δεν το έχω δει ακόμα,μάλλον θα περιμένω να βγει σε dvd,γιατι στο cinema θα μου χαλάσει η διάθεση..

Link to comment
Share on other sites

ειναι ωραιο να βλεπεις στο σινεμα κατι που το φανταζεσαι και ξερεις οτι καποια στιγμη θα γινει....(δεν αναφερομαι στην αναρχια,αλλα στην απελευθερωση)!Παντως οταν σκασει μυτη ο κλωνος του γκαι φοξ θα εισαι ο πρωτος που θα το μαθει!! :018bleh:

Link to comment
Share on other sites

Πιστευω καποτε θα υπαρξει ενας V για να αλλαξει τα δεδομενα!

 

Η ιδέα του μεσσιανισμού είναι διαχρονική...

Link to comment
Share on other sites

astral ψιλοκόλλησες με την ταινία ε; :018bleh: ηταν όντως πολύ καλή, μου άρεσε και εμένα πολύ.

θα συμφωνήσω με αυτόν που είπε ότι απλός κοιμισμένος Έλληνας δεν θα καταλάβει την ταινία και δυστυχώς η πραγματικότητα επιβεβαιώνει στο έπακρο αυτή την άποψη ! :crying: μια τέτοια επανάσταση ακόμη και αν γίνει πιστεύω πως θα ήταν αδύνατον να γίνει στην Ελλάδα όπου λέγοντας αρνιά δεν εννοείς μόνο αυτά που τρώμε το Πάσχα ψημένα στη σουβλίτσα αλλά και όλους αυτούς τους κοιμισμένους που ξοδεύουν τις ώρες τους βλέποντας fame story και λοιπά άκρως ενημερωτικά και επιστημονικά προγράμματα! :018bleh::063laugh: παρόλα αυτά δεν παύουμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο! Σωστά; :blblbl:

Link to comment
Share on other sites

Απλα κρανιωνομαι οταν βλεπω τα προβατα να μου το παιζουν λυκοι!!Χαιρομαι παιδια γενικα που απαντησατε και βλεπω οτι συμφωνειτε!Κατι ακομη που παρεβλεψα:"remember,remember,the fifth of november"......

Ο κοσμος μας ανηκει,δεν τους ανηκει.... :nono:

Link to comment
Share on other sites

Τ Ε Λ Ε Ι Α!!

 

Αν την έχετε δει γράψτε σας παρακαλώ σχόλια...

 

Αν δεν την έχετε δει, να πάτε να την δείτε!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...