Jump to content

Έρευνα σε ?real time? χρόνο πως το βρίσκετε?


Guest cryogenesi
 Share

Recommended Posts

Guest cryogenesi

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό η δόκιμο για αυτό και ζητάω την γνώμη σας, σκέφτομαι να αξιολογήσουμε-ξεχωρίσουμε κάποια σημεία στην ελληνική επικράτεια που να αξίζουν ιδιαίτερης “προσοχής” (ότι μπορεί να είναι αυτά) και να Δημιουργούνται/τε κάθε φορά μια περιηγητική ομάδα η οποία να εξερεύνα από κοντά και να διανυκτερέυση αν χρειαστεί (αν χρειάζεται περισσότερο της μία μέρας) και φυσικά να παίρνει μέρος όποιος θέλει ανάλογα με ποιο θα είναι το αντικείμενο της "εξερεύνησης" η της παρατήρησης, αυτό απλά μια ιδέα είναι στο μυαλό μου και την εξέφρασα καπως (αγουρα) μήπως και ΑΝ είναι εφικτό Εν πρώτης, και φύσικά θέλει και άλλο δούλεμα, πιστευω οτι οποιος ενδιαφέρετε να προτείνει κάτι πάνω σε αυτό, ότι και να είναι αυτό ήτε περνώντας μέρος ήτε βοηθώντας στα ¨γραφειοκρατικά της υπόθεσης” ας πούμε μαζεύοντας υλικό φωτογραφίες, πληροφορίες, ήτε οτιδήποτε.

 

Φυσικά κατανοώ ότι είναι δύσκολο να οργανωθεί και ίσως θέλει χρόνο αλλά η αρχή είναι το ήμισυ..........

Link to comment
Share on other sites

Guest cryogenesi

Φυσικά σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν “τοποθεσίες” και “φαινόμενα” και “άνθρωποι” που αξίζει να επισκεφτεί η να παρατήρησή κανείς, ποιο συγκεκριμένο δεν ξέρω πως να το κάνω, εκτός και αν εννοείς να Προτείνω “κάτι” και όσοι πιστοί προσέλθετε? Θέλω να αποφύγω κάτι πρόχειρο και επιπλέον θα ήθελα να δω αν υπάρχει ανταπόκριση και από τα άλλα παιδιά που έχουνε παρόμοιες ανησυχίες και περίμενα ταυτόχρονα ιδέες το πώς το βλέπει κάποιος αυτό το εγχείρημα και σιγά σιγά εφόσον κάποια παιδιά εκδηλώσουν ενδιαφέρον και “πέσουν” προτάσεις να βγει κάτι από κοινού.

Αυτό που έχω στο μυαλό μου δεν είναι μόνο “εκδρομούλες” μερικών ωρών (άλλωστε αυτό δεν θέλει και ιδιαίτερη προετοιμασία) , αλλά έχει αρκετή δόση “περιπέτειας” δεν είναι κάτι που μπορεί να το κάνει ο καθένας από μόνος του (είναι αρκετά δύσκολο για πρακτικούς λόγους) και θέλει συλλογική εργασία για να πετύχει τον σκοπό του. Να μήν έιναι κάτι πρόχειρο ώστε “η πρώτη φορά να είναι και η τελευταία” βασικά δεν νομίζω οτι πρέπει να βιαστούμε αλλά βλέποντας και κάνοντας και μέσα από εδώ είναι καλό να ακούσω κάποιες ιδέες και αναλόγως να πράξω/ξουμε.

 

Υ.Σ.Είναι δύσκολο εγχείρημα και χρειάζεται σοβαρότητα, υλικοτεχνική υποδομή, καταμερισμός εργασίας, και πάνω από όλα μεράκι και δίψα για εξερεύνηση και παρατήρηση “φαινομένων” ή “τόπων” που μόνο μέσα από βιβλία η αφηγήσεις οι περισσότεροι ξέρουν. Θέλω να πιστεύω οτι σιγά σιγά θα γίνει πραγματικότητα απλά θέλει λήγει τόλμη και αποφασιστικότητα.

Link to comment
Share on other sites

Ωραια η πρόταση σου κρυογένεση αλλα υπάρχουν αρκετες δυσκολίες ως προς την υλοποιηση της...

1ον θα πρέπει να γίνει ενας καταλογος με μερη τα οποία εχουν ενδιαφερον και θα πρέπει να επισκεφτει η ομάδα

2ον θα πρέπει σε κάθε περιοχη της Ελλάδας να υπάρχει και απο μια ομάδα γιατι μεσα στο φορουμ ειναι ατομα απο κάθε μεριά...και αν δεν ειναι αδυνατον ειναι πολυ δυσκολο να γινει μια ομαδα πχ στην Αθήνα και να πηγαινει μεχρι κ την θεσσαλονίκη ή τον Έβρο!

Επίσης ο εξοπλισμός που χρειαζεται ειναι λίγο ακριβως αν βεβαια θελεις να κανεις μια σωστη εξερευνηση και να βγαλεις καποια αποτελεσματα....

Επομένως ακουω τις σκέψεις σου αναλυτικότερα...

 

Υ.Γ. εγω ειμαι μεσα απο εδω απο την θεσσαλονικη οτι μπορω θα το κανω ηδη κανω αρκετα πραγματα, με φωτογραφιες κ εξορμήσεις...

Link to comment
Share on other sites

Guest cryogenesi

ακριβώς όπως τα είπες, και επειδή είναι δύσκολο και θέλει δουλειά το πρότεινα για να δω ποιοι είναι διαθέσιμη και με ποιο τρόπο. Καλή θέληση να υπάρχει και όλα ξεπερνιούντε περιμένω και άλλες προτάσεις.

Link to comment
Share on other sites

Guest cryogenesi

Δεν ειναι κάτι που θέλω ντε και καλά απλά πιστεύω οτι μια μικρή έρευνα σε ότι πραγματευομαστε εδω μέσα 8α κάνει κάλο σε όλους και ίσως λύσει και απορείες και απομοιθοποιήση και κάποια φαινόμενα. Βασικά δεν ξέρω αν όντως είναι δόκιμη απλα τι σκέφτηκα και την έγραψα, δεν υπάρχει κατι αλλο... διαβασε και τα πορηγουμενα που έγραψα νομίζω είμαι αρκετα αναλυτικος.

Link to comment
Share on other sites

Αυτο που θέλω να πω ειναι πως για να απομυθοποιηθουν κάποια "μυστηρια" θα πρέπει να υπάρχουν άτομα απο διαφορετικους κλάδους κ με πολλές γνώσεις...

πχ ενα παραδειγμα ειναι τα orbs σε διαφορες φωτογραφίες κυρίως σπηλαιων, ενας σπηλαιολόγος θα σου πει πως ειναι η σκόνη μέσα στο σπήλαιο, ένας φωτογραφος μπορει να σου πει πως ειναι θέμα του φακού ή υπάρχει βρωμιά στον φακό... αλλα εσυ μπορει να πιστευεις πως ειναι διαφορες οντοτητες....

Ειναι αρκετα δυσκολο αυτο το επιχειρημα, αλλα νομίζω πως αν υπάρχουν άτομα που θέλουν να κάνουν απο την καρδιά τους κάτι τετοιο θα τα καταφερουμε...

Βεβαια δν θα γινουν όλα μεσα σε ενα μηνα ή σε 2, χρειαζεται πολυ χρόνο και κόπο και δουλεια...

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντος είδα την δουλεία στην Καισαριαννή των παιδιών.Ισως να μπορέσω να βοηθήσω σε κάτι.....

 

 

Angel Of Darkness

Link to comment
Share on other sites

Ναι η δουλεια στην καισαριανη ηταν πολυ καλη.

 

Ειμαι μεσα αν μπορω

:):):)

 

Έτσι...Όλοι μέσα....Εξόρμισηηηηηηηηηηη.!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά έχω σταματήσει τις εξορμήσεις για τώρα. Εν τέλη είναι ιδιέτερα κουραστικές αν και αρκετά εκπεδευτικές. Όσοι πάντως έχουν όρεξη ας το επιχειρίσουν, αξίζει την εμπειρία.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...