Jump to content

ΝΕΑ ΤΑΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.....


Guest cryogenesi
 Share

Recommended Posts

Βρε wizard, συγκεντρώσου λίγο... :018bleh:

Στο ίδιο ποστ που έκανες το quote λέω επίσης:

Μια σχετικά ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα για τη λέσχη Bilderberg είναι η Νοητική Αντίστασις.
Αν βαριέσαι να διαβάσεις την πληθώρα των πληροφοριών που υπάρχουν εκεί... η λέσχη Bilderberg είναι απλά μια λέσχη "δυνατών" προσώπων (δηλ. προσώπων που ασκούν μεγάλη επιρροή στους τομείς που βρίσκονται) που συναντιούνται κάθε χρόνο για να χαράξουν (υποτίθεται) την "υπόγεια" πολιτική που θα ακολουθήσουν (για την κατάκτηση του κόσμου μάλλον... :lol: )...
Link to comment
Share on other sites

Άσχετο:

 

Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν τα πάντα,άλλοι καλύτερα άλλοι χειρότερα..

 

Εσύ johnny βλέπω ότι σου αρέσει να μαθαίνεις συνέχεια (όπως και εμένα μου αρέσει).

 

Το θέμα είναι ότι δύσκολα ή μάλλον δεν γίνεται με τίποτα να κατέχεις τις γνώσεις όλου του κόσμου...

 

Ειδικά σε θέματα "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ" που είναι θέμα που αγγίζει την μυστικιστηκότητα στο άκρο μεγαλείο της δύσκολα θα μάθεις και εσύ και εμείς πράγματα για αυτήν...

 

Είναι τόσο κλειστή σε μας...

 

Απλώς ξέρουμε φήμες και ότι έχουμε ακούσει κατά καιρούς....

 

Αngel Of Darkness

Link to comment
Share on other sites

Όσο περισσότερο ψάχνει κανείς στα άδυτα της πολιτικής, οδηγούμενος με μαθηματική ακρίβεια στη συνωμοσιολογική σκέψη (γεγονός καθόλου κακό - η λέξη "συνωμοσιολογία δεν έχει αρνητικό νόημα!), ανακαλύπτει πως "αναδύεται" απ'αυτό το θέμα πλήθος πληροφοριών...

Απο 'κει και πέρα, αυτές οι πληροφορίες συνθέτονται από "φήμες" αλλά και από "γεγονότα" (όπου υπάρχει η ακολουθία αποδεικτικών - φαινομενικά τουλάχιστον - στοιχείων).

Τις γνώσεις όλου του κόσμου, συνεπώς, δεν γίνεται να τις κατέχεις αλλά προσπαθείς διαρκώς να τις προσεγγίζεις. Ουσιαστικά, αυτή η προσπάθεια έγκειται στην κρίση που έχει ο καθένας να διακρίνει την πληροφόρηση από την παραπληροφόρηση.

Άρα, δεν ξέρουμε μόνο φήμες, ούτε ότι ακούμε κατά καιρούς, αλλά αυτά που ξέρουμε είναι συνάρτηση του πόσο βαθιά "σκάβουμε"... :smilewink:

 

Φυσικά υπάρχουν μηχανισμοί άμυνας ενός "οργανισμού" που χειρίζεται κατάλληλα αυτούς που σκάβουν, αλλά δεν παύουν να υπάρχουν τρύπες σ'αυτόν τον οργανισμό, οι οποίες σου δίνουν τη δυνατότητα να διεισδύσεις μέσα του και να πάρεις πολύτιμο υλικό από τη δομή του (πληροφορίες!)... Το matrix είναι μια από τις καλύτερες ταινίες μου επειδή λέει αυτό ακριβώς το πράγμα! :smilewink:

Άρα, δεν είναι και τόσο κλειστή γι'αυτούς που ξέρουν να σκάβουν...

Link to comment
Share on other sites

Κάποτε ασχολιόμουν περισσότερο με το θέμα αλλά πια ξέρω ότι οι εβραίοι είναι οι πιο άπληστοι στον κόσμο αυτοί που τα θέλουν πραγματικά όλα δικά τους και γενικά στην Αμερική δεν κυβερνάει ο Μπους και ο κάθε Μπους αλλά ένα πανίσχυρο μασωνικό λόμπυ που κυβερνά μέσω κάποιων μη εβραίων συνήθως αλλά φιλοεβραίων πάντα τον κόσμο....

 

Angel Of Darkness

Link to comment
Share on other sites

Ναι... Αυτή είναι η κεντρική ιδέα όσων έχουν πέσει στην παγίδα των θεωριών συνωμοσίας. Όλες, λίγο-πολύ εκεί θέλουν να καταλήξουν. Και οι τύποι που το πιστεύουν αυτό, νομίζουν ότι τους αποκαλύφθηκε η αλήθεια. Η αλήθεια όμως είναι ότι αν τα πράγματα ήταν τόσο απλά, αυτοί που έχουν τον πραγματικό έλεγχο θα είχαν αποτύχει αν ήξερες μέχρι κι εσύ ποιοί είναι! ...Δε νομίζεις? :whistling:

Link to comment
Share on other sites

Σχετικα με τους Bilderberg εχω ακουσει πολλα

Κατ'αρχας ειναι οι top της καθε Δυτικης χωρας(;;;μαλλον περιοχη~τσιφλικι καποιων)

 

Επισης πρωταρχικο μελος τους ηταν αρχιστρατηγος των SS

(μου διαφευγει το ονομα του αλλα μπορω να το βρω..αλλη φορα λογω ωρας..)

και γενικα οτι μαλλον αυτοι ειναι πισω(τωρα πια)απο οτι κατηγορηθηκαν οι Ελευθεροτεκτονες aka Μασονοι...

 

 

κλπ κλπ κλπ..θα επανελθω

Link to comment
Share on other sites

ΟΚ... Τότε θα περιμένω να μάθω από εσάς και από ότι έχετε να προτείνετε...

 

Είμαι σε αναμονή...

 

Angel Of Darkness

Link to comment
Share on other sites

Προκειμένου να προσεγγίσουμε καλύτερα το φαινόμενο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, θα πρέπει να γίνουμε λίγο πιό συγκεκριμένη ως προς την ιστορία της, τα πρόσωπα που διαμόρφωσαν τη σημερινή της μορφή (αυτά που φαίνονται τουλάχιστον) καθώς και τους Οργανισμούς που την πλαισίωσαν (και ενδεχομένως την πλαισιώνουν ακόμα). Θα προσπαθήσω να δώσω κάποια στοιχεία επιγραμματικά και αφήνω σε σας την περαιτέρω διερεύνηση και επιβεβαίωση...

 

Αρχίζοντας από τους οργανισμούς:

-Ευρωπαϊκή Στρογγυλή Τράπεζα Βιομηχάνων (ERT ? European Roundtable of Industrialists)

Ιδρύθηκε το 1983 στο Παρίσι από μια ομάδα 17 μεγαλοβιομηχάνων και από τότε μέχρι σήμερα υποθέτω πως αυξάνεται σε μέλη (ήδη όμως περιλαμβάνει πολλές μεγάλες πολυεθνικές, των οποίων τα ονόματα δεν αναφέρω καθώς δεν τα έχω επιβεβαιώσει). Σημαντικότερο έργο αυτής της «κλίκας» είναι το μανιφέστο που εξέδωσε το 1986, το λεγόμενο «Making Europe Work» όπου πρότειναν διάφορα ιδιοτελή μέτρα για την εργασία (όπως ελαστικότητα των νόμων, αλλαγές στο ωράριο εργασίας και τους μισθούς καθώς και άλλες «απάνθρωπες» προτάσεις). Έχοντας αρκετές ισχυρές διασυνδέσεις, όπως με το World Economic Forum ή το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο (International Chamber of Commerce) ή το Σύνδεσμο για τη Νομισματική Ένωση της Ευρώπης (όπου άσκησαν πίεση για την υιοθέτηση κοινού νομίσματος στις Ευρωπαικές χώρες ? και όπως φαίνεται τα κατάφεραν σχεδόν), δεν αποκλείεται να επιχειρήσει την κλιμάκωση των ενεργειών της με κύριο στόχο την αλλαγή των εκλογικών συστημάτων (έτσι ώστε να ευνοεί τις ισχυρότερες Ευρωπαικές χώρες).

Αντίστοιχο λόμπυ υπάρχει και στην Αμερική με το όνομα «Επιχειρηματική Στρογγυλή τράπεζα των ΗΠΑ (BRT).

 

-Λέσχη Bilderberg (Bilderberg Club)

Είπαμε μερικά πράγματα παραπάνω γι?αυτή τη λέσχη, χωρίς να αναφέρουμε όμως τη φήμη ότι η δημιουργία της Ευρωπαικής Ένωσης οφείλεται στη δράση του συγκεκριμένου κλαμπ. Υποθέτω πως ο χρόνος δημιουργίας της είναι λίγο πριν το 1954, όπου και πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίασή της (ως Λέσχη). Ο στόχος της υποτίθεται πως είναι η δημιουργία ενός Ευρωπαικού υπερκράτους με κάθε διαθέσιμο μέσο. Φυσικά, ως προς αυτό το έχουν δημιουργηθεί πάρα πολλές φήμες τις οποίες και δεν προτίθεμαι να αναφέρω γιατί είναι σχετικά διεστραμμένες. Διασυνδέσεις έχει με λόμπυ απ?όλο τον κόσμο, οι κυριότερες εκ των οποίων είναι το CFR και η Τριμερής επιτροπή (όπου θα αναφερθούν παρακάτω).

 

-Τριμερής Επιτροπή (the Trilateral Comission)

Η δημιουργία αυτής της οργάνωσης τοποθετείται το 1973 με ιδρυτές τους περιβόητους Rockefeller και μέλη μερικούς από τους πιό πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο. Λέγεται τριμερής λόγω του ότι τα μέλη που την απαρτίζουν προέρχονται από Βόρεια Αμερική ? Δυτική Ευρώπη και Ιαπωνία (ένα περίεργο τριγωνάκι). Όσον αφορά τους στόχους της.... Ο απόλυτος έλεγχος του κόσμου, η απόλυτη υπερκυβέρνηση (ήδη αποκαλείται από μερικούς ως «παγκόσμια Ελίτ» ή «Μυστική Κυβέρνηση»).

 

-Διεθνές Ινστιτούτο Στρατηγικών Σπουδών (IIS ? International Institute for Strategic Studies)

Η δημιουργία του IIS τοποθετείται στα πλαίσια των σχεδίων της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Στόχος της είναι ο έλεγχος της ροής των πληροφοριών και η παραπληροφόρηση. Λέγεται πως δεν τα καταφέρνει και άσχημα μέχρι στιγμής, καθώς έχει για μέλη του πάνω από 90 στελέχη ειδησεογραφικών πρακτορείων και πάνω από 140 εκδότες και αρχισυντάκτες. Σ?αυτό το «στημένο» δίκτυο μάλιστα επιρίπτονται ευθύνες για τη δημιουργία πολλών ψευδών σεναρίων και υποθέσεων που έχουν αποκαλυφθεί κατά καιρούς και που έπαιξαν τεράστιο ρόλο στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης.

 

-Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (CFR ? Council on Foreign Relations)

Με δυναμικό που αριθμεί πάνω από 1.000 μέλη, μεταξύ των οποίων και εξέχοντες πολιτικοί, τραπεζίτες και μεγαλοβιομήχανοι, το CFR συγκαταλέγεται στις οργανώσεις που ελέγχονται από τους ιλλουμινάτους (!) και παίζουν πρωτεύοντα ρόλο στη διαμόρφωση των παγκόσμιων εξελίξεων.

 

-Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου (WTO ? World Trade Organization)

Η έναρξη του WTO τοποθετείται το 1995 και σκοπός του είναι ο παγκόσμιος έλεγχος των εμπορικών δραστηριοτήτων (ήδη λέγεται ότι τα καταφέρνει μια χαρά).

 

-Άλλοι οργανισμοί που δρουν με στόχο τη «Νέα Τάξη Πραγμάτων» είναι το Τάγμα των Skulls and Bones (βλ. Yale), Ινστιτούτο Tavistock, ομάδα Permindex, επιτροπή των 300 («Ολύμπιοι» όπως αποκαλούνται, με στόχο τον έλεγχο της κοινής γνώμης) κ.α.

 

Φυσικά, η δράση των περισσότερων απ?αυτές τις οργανώσεις συνδέεται, μεταξύ άλλων, με τις ισχυρότερες μυστικές υπηρεσίες ανά τον κόσμο (CIA, ONI, KGB, DGSE, MI6 κ.α.).

 

Εκεί που η Νέα Τάξη Πραγμάτων, όμως, αρχίζει και γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη και «βρώμικη» για τον κάθε επίδοξο αναζητητή, είναι όταν η ίδια συνδέεται με τους κύκλους των θεωριών συνωμοσίας. Για παράδειγμα, πίσω από τους περισσότερους από τους προαναφερόμενους οργανισμούς, λέγεται ότι κρύβονται ιλλουμινάτοι και μασώνοι κάθε βαθμού και κάθε συστήματος, ενώ δεν είναι και σπάνια η αναφορά για συνεργασίες και μυστικές συμφωνίες με εξωγήινους.

 

Στην κορυφή όλων αυτών (ή στο βάθος αν προτιμάτε) είναι το περιβόητο Prieure de Sion (τάγμα των Σοφών της Σιών), ένα μυστικό και πανίσχυρο τάγμα όπου υποκινεί, ελέγχει και διαχειρίζεται τα πάντα. Τα μέλη που το απαρτίζουν κάνουν λόγο για ένα «μασωνικό βασίλειο», ενώ οι ίδιοι χαρακτηρίζονται ως «φύλακες του Άγιου Δισκοπότηρου»...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Δεν θα ασχοληθώ πολύ με αυτό το μπέρδεμα..

 

Είναι κουραστικό και όσο εγωιστικό και να φαίνεται έχω καλύτερα πράγματα να κάνω....

 

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες πάντος και αν είναι θα το ξαναψάξω.

 

Angel Of Darkness

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

περι λεσχης BilderBerg

 

βασικα το ονομα προηλθε απο το ομονυμο ξενοδοχειο στην Αγγλια που εγινε και η πρωτη συνατηση τους..

 

Οι G8 σας λενε τιποτα; (7 or 8 «ποιος θα μεινει στην Απ'εξω;;;»;;;Gates μηπως... :whistling::whistling: )

 

Νεα ταξη πραγματων ε;

Απο οτι φαινεται μας τραβανε τη προσοχη απο τη Μ.Ανατολη

Στελνοντας τσουναμια στη φτωχη τη περιοχη...

Ο Πολεμος Ξεσπαει και Λυσαμενος Ζηταει

Τον Υψιστο Σωτηρα"" που θα τα κανει ολα "Πριμα"!!!!

 

βασικα κατι για...Αντιχριστος κ 2012 συνειρμιαζομαι

Ομως...

Ολα θα ειναι μια χαρα κ εννωμενοι κ "χαρουμενοι"

Θα ζουμε ειρηνικα!!!!

τι αλλο θα θελουμε εκτος

απο οτι μας δινει το καθε (ΕΝΑ) κρατος;;;;

 

Πειρασμοι παρα πολλοι

Μα κανεις τους δε θα δει...

Τη Βαβυλωνα που θα ερθει...

Χωρις μια μασκα να φορεσει....

Γυμνη μπροστα μας θα χορεψει...

 

Αφιερωμενο Freestylaki της στιγμης...

 

 

:harp::gleam::gleam::gleam::yuk:

:002stopthewar: :002imwithstupid:

:evilbl: :redcard::vb_scared:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Θα ήτανε πολύ όμορφο αν λέγαμε λίγα πράγματα για αυτό το θέμα, και ενδιαφέρον αν το φιλοσοφούσαμε λιγάκι.. ποια είναι η γνώμη σας?

 

 

Νεα ταξη πραγματων υπηρχε παντα, και παντα θα υπαρχει. Νεα ταξη πραγματων ειχαμε στην γαλλικη επανασταση που ριξαν τον βασιλια, στην ρωσσια οταν επεσε ο κομμουνισμος, στην αμερικη με διακηρηξη των δικαιωματων και γενικοτερα οποτε αλλαζε μια πολιτικη κατασταση.

 

Τωρα, τα περι ομαδων που θελουν το κακο και ειναι με τον σατανα αμερικανοι μυστικοι πρακτορες εβραϊκης καταγωγης το μονο που κανουν ειναι να εξηπηρετουνε τους συγγραφεις που γραφουν αυτα τα βιβλια για να βγαλουν χρηματα,ή σε χειροτερες περιστασεις πισω απο αυτα τα παραμυθια κρυβονται πολιτικοι σκοποι εκφοβισμου και τα σχετικα.

Link to comment
Share on other sites

Κάποια πράγματα που έχουν ειπωθεί είναι σίγουρα υπερβολές. Αλλά τα παραμύθια πολλές φορές βασίζονται σε αληθινά γεγονότα.

 

Επίσης, είναι σημαντικό να σκεφτείς το πώς λειτουργεί σήμερα ο κόσμος. Ο οικονομικός έλεγχος, αλλά και ο έλεγχος των Μ.Μ.Ε. σου δίνει τεράστια εξουσία. Το ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται αυτήν την εξουσία δεν μπορείς να το αρνηθείς, canislupus.

Link to comment
Share on other sites

φυσικα και δεν το αρνουμε αυτο που λες. Αυτο που αρνουμε ειναι οτι αυτοι που εκμεταλλευονται την εξουσια ειναι πολιτικες και οικονομικες δυναμεις και οχι κακοι ανθρωποι πιστοι του σατανα ή απεσταλμενοι απο αλλους γαλαξιες.

Link to comment
Share on other sites

Δεν διάβασα κάποιο ποστ μέλους που να υποστηρίζει κάτι τέτοιο.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...