Jump to content

Eurovision


 Share

Recommended Posts

Η Ρωσία

:headb: :headb: :headb: :headb: :headb: :headb: :headb: :headb:

Μα για όνομα του θεού!!!!!

Αυτό το απολειφάδι είναι το SEX SYMBOL τους??????? :headb: :headb: :headb: ΤΙ ΤΟΥ ΒΡΗΚΑΝ?!?!?!

OMG. Κι έχει κάνει και γυμνή φωτογράφηση λέει!!!!! .... Μετά απο αυτό, όλοι μπορούμε να καταλάβουμε τις καημένες Ρωσιδούλες που μεταναστεύουν μαζικά σε άλλες χώρες.

 

Οι Φινλανδοί... αν μη τι άλλο είχαν πρωτότυπη παρουσία (αν και ήταν απο σκιαχτικοί εως γελοιοι)

Το τραγούδι τους μου άρεσε. Αρκεί να μη τους βλέπω!

 

Έλα τώρα που δεν σου άρεσε ο Ρώσος... Το παλουκάρι ήταν κούκλος με το τιραντάκι του! :063laugh: Γιατί δεν παραδέχεσαι οτι τέτοιες στιγμές σε κάνουν να θέλεις να γίνεις Ρωσίδα!!!! :smilewink: LOL

 

Όσο για τους LORDI...

 

post-851-1148245571.jpg

 

αφιερομένο.... :blblbl: :blblbl: :blblbl: :063laugh::063laugh::063laugh:

 

Άντε και του χρόνου να στείλουμε τον Floriniotis μιας και είναι και της μόδας το cult!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Η metal όμως σαν είδος δεν είναι καθόλου trendy, ούτε οι φίλοι της είναι...

 

διαφωνώ καθέτως οριζοντίως και πλαγίως :blblbl:

 

όχι μόνο έγινε trendy σε μερικές μεγαλούπολεις να βάφει κανείς το νύχι μαύρο και το μαλλί επίσης, να κάνουν τατουάζ και τρυπήματα, ν' ακούν και την γκοθομουσική τους...

 

Απλά για να νιώθουν ότι ανήκουν σε μια υποκουλτούρα, και ότι τους δείνει τροφή έκφρασης...

 

σίγουρα συμφωνώ ότι οι ''δήθεν'' θα εγκαταλείψουν νωρίς, αλλά ακόμη και αυτό το ρεύμα (ανθρώπων, ηθών, και νοοτροπίας) κρύβει την σαβούρα του, όπως κάθε άλλη κοινωνική ομάδα, ή κουλτούρα...

 

απλά η εμφάνιση με το life style είναι δύο πράγματα που μπορεί να μην περπατούν χεράκι-χεράκι...

 

π.χ. τις προάλλες είδα μια κοπελλιά, (σ' ένα βιβλιοπωλείο) με το μαύρο μποτάκι της, το μαύρο νύχι της, τις νυχτεριδούλες στα ρουχαλάκια, το μαύρο μαλλί, την τσάντα φέρετρο...Εκ πρώτης όψεως ήταν -ναι μπορώ να πω αρκετά γκοθ- μέχρι που το σοκ ήρθε όταν (πρέπει να ήταν 17 κάτι) δεν της έπερνε το βιβλίο που ήθελε η μαμά της και έμπειξε δημοσίως το κλάμα... (Φυσικά θα μου πεις γενικεύω με ένα παράδειγμα...)αλλά είναι δήθεν

Link to comment
Share on other sites

Νέα από το μέτωπο: πριν από λίγες ώρες, έγινα μάρτυρας του παραληρήματος γνωστής "μούρης" της βιομηχανίας του θεάματος. Είχε σκυλιάσει όσο δε φαντάζεστε και ξεστόμισε τα απίστευτα!

 

(Δυστυχώς δεν τον είχα μπροστά μου... :angel: )

 

Παιδιά, ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΡΟΚ! ΝΙΚΗΣΑΜΕ!

Link to comment
Share on other sites

Και είπα στους Γερμανούς, "Φερτέ τους Rammstein ρε παιδια γιατι αλλιως θα το παρουν οι Lordi"

Αλλα τους παιρνει τηλεφωνο ο Mπους και τους λεει (με τα λιγα Ελληνικα που γνωρίζει)"παιδιά να παίξετε κάνα καουμπόικο γιατί θα σας πουλήσω το πετρέλαιο 200$ το βαρελι"

 

Τελικα ακουσανε τον Μπους και χάσανε..

 

Rammstein

live01v06_800x600.jpg

 

 

ΥΓ: Φήμες λενε ότι στην επόμενη Εurovision οι Φιλανδοί κατεβαίνουν με "NightWish" (για να πάρουν την 2η συνεχόμενη νίκη), οι Νορβηγοί με "Gorgoroth", οι Σουηδοί με "Entombed", και οι Eλληνες με "Unholy Ritual"...

:clapping::clapping::clapping:

promo_band-copy.jpg

Link to comment
Share on other sites

Eurovision

 

Τυχαίο ή κάτι σημαίνει η νίκη του Φιλανδικού συγκροτήματος;

Η μαύρη δύναμη μας ?μαγέψει? / μας έχει ?κυριεύσει? ;

 

Μόνο εγώ έχω αυτή την οπτική ; ή και κάποιος άλλος ;

Απλά ήταν το κάτι διαφορετικό so simple as that.. :smilewink:

 

Ο αρχηγός του συγκροτήματος ήταν καταπληκτικός στη συνέντευξη τύπου και είπε πολλά ωραία στη συνέντευξη τύπου. Τα σημαντικότερα, όπως τα θυμάμαι:

 

-Είμαστε ένα ροκ συγκρότημα που κέρδισε τον ποπ διαγωνισμό. Αυτό από μόνο του είναι περίεργο. Ευχαριστούμε τους φαν της ροκ μουσικής, της χαρντ ροκ, του μέταλ, των Kiss και όλους όσους δεν είναι στενόμυαλοι. Το ότι ένα τέτοιο τραγουδι είχε απήχηση σε όλη την Ευρώπη, δείχνει κάτι. Δείχνει πως η Ευρώπη είναι πιο ανοιχτόμυαλος τόπος από όσο τον παρουσιάζουν.

 

-Να ένα τραγούδι που προέρχεται από μια μειονότητα και κερδίζει - γιατί δεν υπάρχει πιο ολιγάριθμη μειονότητα από τους Lordi. Η νίκη μας έδειξε πως υπάρχουν κι άλλα μουσικά είδη, πέρα από την ποπ και τις μπαλλάντες. Ελπίζω πως, από του χρόνου, στη Eurovision θα στέλνονται περισσότερα ροκ τραγούδια, αλλά και χιπ-χοπ, και άλλα, πολλά είδη.

Ναι αλλά μην ξεγελιόμαστε δεν ήταν η μουσική του που το έκανε να νικήσει :headb: Είναι ότι ήταν κάτι διαδορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει(βλ.Ρουσλάνα ^_^ )

Link to comment
Share on other sites

Το Σάββατο έκανα κάτι που δεν είχα ξανακάνει ποτέ μου: ψήφισα για την Eurovision!

Φυσικά, ψήφισα τους Lordi.

Όχι, δεν μ? άρεσε το παρουσιαστικό τους... ίσα-ίσα που το βρήκα αποκρουστικό.

Το τραγούδι τους ήταν αρκετά καλό, αλλά όχι δα και τόσο που να με ξεσηκώσει ώστε να ψηφίσω.

Οι συνεντεύξεις τους ήταν επίσης πολύ καλές (και πριν την νίκη τους και μετά), αλλά εάν δεν συμμετείχαν αυτοί στην φετινή Eurovision, τότε σίγουρα θα ψήφιζα την Λιθουανία («we are the winners of Eurovision» :lol::worthy: )... και για νά ?μαι ειλικρινής, δυσκολεύτηκα ν? αποφασίσω ποιό από τα δύο να ψηφίσω.

Ο λόγος απλός: αντίδραση στον θεσμό της Eurovision όπως έχει καταντήσει τα τελευταία χρόνια. Νομίζω ότι παραπήρανε «ψηλά τον αμανέ» κι έχει καταντήσει φανφαρόδικο show τσοκαρίας :015annoyed: . Αφήστε το ότι πλέον δεν είναι «ευκαιρία για τους νέους καλλιτέχνες» όπως ήταν όταν ξεκίνησε, αλλά «ευκαιρία να δειχτούν οι ήδη καταξιωμένοι καλλιτέχνες»... που δεν το γουστάρω καθόλου.

 

Βρήκα πολύ πετυχημένη την απάντηση του κυρίου Lordi στην ελληνίδα δημοσιογράφο, πριν τους ημιτελικούς (και πριν καν ακούσω το τραγούδι τους) :

Όταν τον ρώτησε «δεν είναι λίγο περίεργο να εμφανίζονται τέρατα στην Eurovision;», της απάντησε πολύ εύστοχα «δεν θα το έλεγα. Άλλωστε, είδα πολύ χειρότερα ?τέρατα? από εμάς στις συμμετοχές» ( :clapping::clapping::clapping: ) και αυτή του η απάντηση ήταν που μ? έκανε να τον ψηφίσω τελικά.

 

Εύγε στους Lordi λοιπόν και άξια κέρδισαν την πρώτη θέση.

Ελπίζω οι διοργανωτές της Eurovision να έλαβαν το μήνυμα και επιτέλους να σταματήσουν την γκρίνια στα διάφορα ?παράθυρα? (που μας ρημάξανε από χθες) για την... «καημένη την Αννούλα που πάτωσε» (χωρίς σχόλιο, για να μην γίνω κακιά :censored: :headb: )

Link to comment
Share on other sites

:clapping: Το ότι το χάρηκα ιδιαιτέρως που η Φινλανδία κέρδισε μετά από....το '61 που ξεκίνησε τις συμέτοχες της :first: και που πάντα "πάτωνε" και οτί το τραγούδι ήταν Hard Rock σε POP διαγωνισμό δεν χρειάζεται καν να το πω... :8_1_209[1]: :rock: εννοείται!!!!!!

 

το ότι δεν μου άρεσαν ιδιαιτέρως οι Λιθουανοί αλλά με την επανάληψη του ίδιου στίχου "WE'RE THE WINNERS OF EUROVISION" άφησαν το στίγμα τους......(και μια μικρή "πλύση εγκεφάλου"...)

 

όσο για τον ρώσο.... αν έχουν τέτοια γούστα οι ρώσοι....μπας και φτέει η πολλή βότκα??? :)

 

η δική μας συμετοχή (αν και από τα 4 υποψήφια τραγούδια του "EVERYTHING" μ'άρεσε) δεν ήταν και ότι καλύτερο.... πάλι καλά να λένε που δεν πάτωσε να πάει μετά την Μάλτα....

Αλήθεια αν στέλναμε ξανά την Παπαρίζου μήπως θα κάναμε το διπλό όπως η Ιρλανδία τότε?????

 

η Νορβηγία ήταν πάρα πολύ καλή...αλλά.... όχι για αυτόν τον διαγωνισμό...(κάτι ξέρει η Ιταλία....)

 

όσο για του χρόνου..... ίσως δεν το ξέρετε (μάλλον είναι άγνωστο στους εκτός Κέρκυρας) αλλά στο καρναβάλι μας (όταν γίνετε μιας και φέτος δεν είχαν λεφτά :headb:) έχουμε τον μοναδικό στον κόσμο (θα έλεγα) καρνάβαλο που μιλάει... όποτε του χρόνου γιατί να μην στείλουμε τον καρνάβαλό μας να τραγουδήσει???? να δειτέ τι 12αρια θα μαζέψουμε.....

το στυλ τραγουδιού το αφήνω στους ειδικούς να το αποφασίσουν... καμμία ιδέα??? :063laugh::whistling:

Link to comment
Share on other sites

...Ελπίζω οι διοργανωτές της Eurovision να έλαβαν το μήνυμα και επιτέλους να σταματήσουν την γκρίνια στα διάφορα ?παράθυρα? (που μας ρημάξανε από χθες) για την... «καημένη την Αννούλα που πάτωσε» (χωρίς σχόλιο, για να μην γίνω κακιά :censored: :headb: )

:offtopic: ή καλύτερα "άλλου" topic αλλά νομίζω πως αγγίζεις το νόημα του τι χρειάζεται "η ταπεινοφροσύνη" (ή του σε "τί χρησιμεύει η ταπείνωση". Μερικές φορές μας κάνει καλό να πατώνουμε. Την άλλη φορά είμαστε καλύτεροι!
Link to comment
Share on other sites

«Μας»; Αναλόγως πώς ορίζουμε αυτό το «μας». Στη συγκεκριμένη περίπτωση με εκφράζει το δόγμα «ΔΕΝ ανήκομεν εις την Βίσσην».

 

Αλλά και την ίδια τη Βίσση και τους συν αυτήι να εννοεί... Δυστυχώς, αμφιβάλλω ότι θα βάλει μυαλό. Ήδη έχουν αρχίσει τα «ρεπορτάζ» με τίτλο «Ευχαριστούμε Αννούλα» (καθότι η κοπελιά είναι στην προεφηβεία της) και τα (δημοσιοσχεσίτικα) συγχαρητήρια για την εμφάνισή της.

 

Του Ρουβά δεν του άρεσε το τραγούδι των Lordi! Δεν είναι συγκλονιστικό; :plzdie:

Link to comment
Share on other sites

Καλά είναι δυνατόν; Βάλανε την Αννούλα να διαγωνιστεί με τον εαυτό της και λεμε ότι μας αντιπροσωπεύει;

Όχι! Πήγε εκεί και αντιπροσώπευσε τον εαυτό της, την κλίκα της, τους fan της, όλη εκείνη την Ελλάδα που ακούσει σκυλοειδή, ντιρινταχτοειδή κλπ

 

ΝΑ ΕΙΧΑΝΕ την ωριμότητα να κατανοήσουν ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο του πάτου να προσέχανε.

ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ παρά πολύ που δε βγήκε τελευταία, γιατί του χρόνου θα βάλουν την Βανδή να διαγωνιστεί με τον εαυτό της. Αλλά είμαι σίγουρος ότι ακόμα και τελευταία να ήταν πάλι τα ίδια θα κάνανε.

 

Εμείς αυτό που κάναμε ήταν καλή διοργάνωση.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ κοιμόμουν κατά τη διάρκεια του φοβερού αυτού διαγωνισμού. Αλλά όταν την επόμενη μέρα που έμαθα ότι νίκησαν αυτοί..πολύ το ΧΑΡΗΚΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΦΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ.

Βέβαια έπαιξε σημαντικό ρόλο η Βόρεια αλληλουποστήριξη αλλά μην το πείτε αυτό...χεχ.

Μακάρι να κερδίσει το Ροκ και του χρόνου...

 

Αλλά να πω και κάτι άλλο; Δεν σας φαίνεται περίεργο που τα τερατάκια έμοιαζαν με αυτά της πασίγνωστης ταινίας LORD OF THE RINGS? Το όνομα; Lordi?

Δεν πιστεύεται ότι το κοινό (πιτσιρικαρία και ενήλικες) επηρεάστηκε, έστω και υποσύνείδητα;

Link to comment
Share on other sites

...

Αλλά να πω και κάτι άλλο; Δεν σας φαίνεται περίεργο που τα τερατάκια έμοιαζαν με αυτά της πασίγνωστης ταινίας LORD OF THE RINGS? Το όνομα; Lordi?

Δεν πιστεύεται ότι το κοινό (πιτσιρικαρία και ενήλικες) επηρεάστηκε, έστω και υποσύνείδητα;

Απ' ότι είπαν αυτές τις μορφές τις έχει το συγκρότημα 12 χρόνια τώρα, πριν τις ταινίες LOTR δηλαδή, οπότε πρόκειται για σύμπτωση (ή οι άνθρωποι που έκαναν τις ταινίες εμπνεύστηκαν από τους Lordi, απίθανο όμως).

Το ωραίο πάντως είναι ότι οι Λόρδι έχου προξενήσει... λόρδωση στους έλληνες mediάδες, σ' όλους εκείνους που προσπαθούν να επιβάλουν τα γνωστά πρότυπα ... μιλάμε έχουν σκυλιάσει.

Θα θέλουν τώρα να καταργήσουν τις ψηφοφορίες από το κοινό.

Link to comment
Share on other sites

Ειχαν σκυλιασει ολοι αυτη που θα το καταχαρηκε θα ηταν η βανδη.Και κατι αλλο βγαινει ο Θοδωρης Ρακιντζης και λεει οτι όταν ειχαμε στειλει τον Μιχαλη τον Ρακιντζη τον φαγατε ολοι αλλα τωρα δικαιωνεται.Τι μπαρουφα πεταξε 1ον ηταν αφωνος,2ον δεν ειχε σκηνικη παρουσια και 3ον δεν ηταν τραγουδι αυτο , αυτο ηταν μαθημα συλαβισμου και μαθημα για το πως μπορει κανεις να καταλαβει τη Eurovision με τον στρατο των Powerangers

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟς

LOL

Link to comment
Share on other sites

Ειχαν σκυλιασει ολοι αυτη που θα το καταχαρηκε θα ηταν η βανδη.Και κατι αλλο βγαινει ο Θοδωρης Ρακιντζης και λεει οτι όταν ειχαμε στειλει τον Μιχαλη τον Ρακιντζη τον φαγατε ολοι αλλα τωρα δικαιωνεται.Τι μπαρουφα πεταξε 1ον ηταν αφωνος,2ον δεν ειχε σκηνικη παρουσια και 3ον δεν ηταν τραγουδι αυτο , αυτο ηταν μαθημα συλαβισμου και μαθημα για το πως μπορει κανεις να καταλαβει τη Eurovision με τον στρατο των Powerangers

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟς

LOL

 

:015annoyed: ΒΛΑΣΦΗΜΕ!!! Στην πυρά! Μαζι με τον Brown, τους Lordi, την Alessa και όλο αυτό το παλιοforoum των σατανάδων! Ακου εκεί άφωνος ο ΗΡΩΑΣ Μιχαήλ Ρακιντζής. Ο πιο ιδρωμένος άνθρωπος του κόσμου! Αντι για να εκτιμήσεις την προσπάθεια του μαυροφόρου εκδικητή να περάσει στους βάρβαρους και άπιστους το αθάνατο χριστιανικό δογμα τον κράζεις;;; Σε όλα σωστός ήταν το παλικάρι μου. Και στα μαύρα ήταν ντημένος, και απειλητικά βάδιζε προς στον κόσμο, και για την αγάπη μιλούσε και το μάτι έκλεινε πονηρα στην κάμερα!!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...