Jump to content

Επιτελους λιγη Εξελιξη


Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Από όσο ξέρω το δουλεύουν πολύ καιρό τώρα...

 

Είχα διαβάσει μια συνέντευξη ενός από αυτούς και έλεγε ότι μια μέρα κόπηκε ένα καλώδιο του ΟΤΕ και πήγε να τρελαθεί γιατί δεν μπορούσε να μπει στο internet... ΕΛΕΟΣ... αυτό θα πει πόρωση!! :)

 

Μπράβο πάντως στα παιδιά!! :clapping:

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλό :clapping::clapping::worthy: ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ στην Αθήνα :015annoyed::015annoyed: Στη Θεσσ/νίκη τίποτα εεεε???? :015annoyed::015annoyed: :headb:

Link to comment
Share on other sites

Στην Θεσσαλονικη νομίζω πως υπάρχει ασυρματο δικτυο στο citygate στο starbucks (καλα δν ξερω πως γραφεται) εκει που ειναι τα καρφουρ και τα υπολοιπα καταστηματα.....

Όπως κ κστο αεροδρομιο....

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Και κάτι επίκαιρο που δεν έχει να κάνει τόσο με τα ασύρματα δίκτυα όσο με τη "λίγη εξέλιξη", είναι η φετινή (καθιερωμένη ετήσια) έρευνα της e-metrics.

 

"Συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο και μέσω των συμπερασμάτων που θα προκύψουν από τη σύγκριση αυτών με τα αποτελέσματα των δύο προηγούμενων e-metrics (2004-2005), βοηθάτε στην προσέγγιση του προφίλ του Έλληνα χρήστη του Internet.

 

Το σύνολο των αποτελεσμάτων και συμπερασμάτων της έρευνας, κοινοποιούνται σε όλους τους αρμόδιους φορείς-εταιρίες με στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουν κι έτσι συμβάλλετε ενεργά στην περαιτέρω ανάπτυξη του Διαδικτύου στη χώρα μας." :)

 

 

*Δε ζητά προσωπικά στοιχεία και έχει και δωράκια. :angel:

Link to comment
Share on other sites

http://twmn.net/

 

Αν και ένας φίλος που τα κατέχει τα του διαδικτύου μου είπε ότι αν σερφάρεις με τα ασύρματα που υπάρχουν έχεις σχεδόν μηδενική ασφάλεια στον υπολογιστή σου...

Link to comment
Share on other sites

Η ασφάλεια στα ασύρματα δίκτυα είναι πονεμένος τομέας και δυστυχώς δεν είναι κάτι που μπορεί εξ ολοκλήρου να εφαρμόσει ο τελικός χρήστης.

 

Απο την στιγμή που σαν χρήστης θα "δέσεις" πάνω σε ενα access point ασύρματο, ο τρόπος και η ασφάλεια κρυπτογράφησης για την σύνδεση καθορίζεται απο τον τρόπο διαμόρφωσης του access point και του δικτύου πίσω του.

 

Σαν τελικός χρήστης , μόνο να συμμορφωθείς μπορείς με αυτό , και αν είναι δυνατόν να τηρήσεις κάποια πράγματα που μπορεί να περιορίζουν κάπως τις κινήσεις σου, αλλά θα σε κάνουν να νιώσεις έστω και λίγο ασφαλέστερος σε ενα "μη θωρακισμένο" ασύρματο δίκτυο.

 

1) Firewall - Antivirus

2) Encrypted email messages

3) Μη δοθέντα passwords και διάφορα credentials στο internet , αν το δίκτυο δεν φέρει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ WPA κλειδί κρυπτογράφησης.

 

 

Φυσικά υπάρχουν και άλλες τεχνικές πολύ πιο προχωρημένες, αλλά μιλάμε εδώ μόνο για δημόσια , ελεύθερα προς πρόσβαση δίκτυα.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...