Jump to content

ΚΑΤΙΝΕΣ!! Μπορούν να αναπτύξουν Μαγεία???


 Share

Recommended Posts

  • Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

 

Ο ΦΙΛΟΣ johnny ΑΝΑΦΕΡΕΙ...

<<Όσο για τον αν μπορούν οι κατίνες να "αναπτύξουν Μαγεία" (λες και είναι μύκητας ), δεν εξαρτάται τόσο από το αν είναι κατίνες ή όχι. Αν όμως στο συγκεκριμένο θέμα εννοείται η εξάσκηση διαφόρων μαγικών τεχνικών με σκοπό την αυτοπροβολή ή την επίδειξη, τότε μάλλον το κίνητρο δεν είναι και τόσο θεμιτό ώστε να φτάσουν μακριά...>>

 

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ "ΚΑΝΕΙ" ΜΑΓΕΙΑ....

ΤΟ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙΝΕΣ Η ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Η ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΟΚΙΜΟ ΑΥΤΟ.

 

ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΤΕΧΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ

ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΡΜΑ.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Link to comment
Share on other sites

Καλώς έρχεσαι κοντά μας φίλε AVATARGR,

 

Θά ήθελα νά ξεχωρίσω τίς τεχνικές επηρεασμού από τήν έννοια Τέχνη (Φυσική επιστήμη)

 

Καθημερινά βομβαρδίζουμε καί βομβαρδιζόμαστε από συναισθηματικά μηνύματα πού εκπέμπονται αλλά καί συλλαμβάνονται από τήν προμετωπιαία περιoχή τού εγκεφάλου. Αν αυτά τά μηνύματα "ντυθούν" κάπως καί σερβιριστούν κατάλληλα σέ ευάλωτους αποδέκτες δέν είναι απίθανο νά κάνουν δουλειά! (βλ. στρατηγικές marketing)

 

Μάγοι, ονομάστηκαν οι πρώτοι ερευνητές τού κόσμου, αυτοί πού αποφάσισαν νά στηρίξουν τό γνωστικό τους υπόβαθρο όχι στίς θρησκευτικές δοξασίες αλλά σέ υποθέσεις πού προέκυπταν από τήν παρατήρηση, τήν ταξινόμηση καί τήν σύνδεση τών φαινομένων. Mάγοι ονομάστηκαν οι πρώτοι φυσικοί επιστήμονες!

 

Ο Αν-θρωπος πού πατά στέρεα τά πόδια του στήν Γή αλλά αφήνει μέ σεβασμό καί ευαισθησία, ελεύθερο τόν εαυτό του νά συντονιστεί στόν παλμό τής δυναμικής αρμονίας τού Κόσμου είναι πιθανόν νά μεταλάβει αισθήσεων πού υπερβαίνουν τήν συμβατική γνώση. Ισως νά νιώσει τήν συμπάθεια, τήν συνέχεια καί τήν συνάφεια τών πάντων. Ισως νά αντιληφθεί τό μέγεθος τής οίησης τής πεπερασμένης συναισθηματικής του διάννοιας εμπρός σέ έναν αέναο, συνεχή καί συνεπή Φυσικό νόμο καί νά "σιωπήσει". Ισως νά κερδίσει τήν γαλήνη, τήν ευτυχία καί τήν πληρότητα μέσα από τήν σιωπηλή αναμονή τού επόμενου φθόγγου.

 

Μαγεία, καλέ μας φίλε, είναι η Τέχνη τής Ανάγνωσης...!

Link to comment
Share on other sites

Χαχαχαχα :063laugh: Τζονάκο, εγραψες παλι "παλιοκουταβο"!

Οσον αφορα το θέμα μας για να μην βγω κι εγω :offtopic: θελω να πω οτι πιστευω πως ο καθενας μπορει να εξασκησει την Τέχνη. Το θεμα ειναι πως και για ποιους σκοπους και αν θα την χειριστει σωστα. Μια "κατινα" οπως λετε θα την χρησιμοποιησει για προσωπικο και μονο οφελος για αυτοπροβολη οπως πολυ σωστα σημειωνει ο Avatar. Κατι τετοιο εγω προσωπικα το θεωρω λαθος. Για μενα η Τεχνη ειναι ενας δρομος γνωσης και κυριως αυτογνωσιας, ενας δρομος που οδηγει σε ενα ανωτερο εγω και σε μια αρμονικη επαφη με το συμπαν.. ενας δρομος που οδηγει στην απελευθερωση του νου, της ψυχης και κατα συνεπεια και του σωματος.

Link to comment
Share on other sites

Μια "κατινα" οπως λετε θα την χρησιμοποιησει για προσωπικο και μονο οφελος για αυτοπροβολη οπως πολυ σωστα σημειωνει ο Avatar. Κατι τετοιο εγω προσωπικα το θεωρω λαθος.

Δεν είναι μόνο λάθος, είναι κι επικίνδυνο: θά ?ρθει η μέρα που θα της (ή του) ζητηθεί το αντίτιμο... κι είναι βαρύ το ?χέρι? που θα ρίξει την ?σφαλιάρα?...

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι μόνο λάθος, είναι κι επικίνδυνο: θά ?ρθει η μέρα που θα της (ή του) ζητηθεί το αντίτιμο... κι είναι βαρύ το ?χέρι? που θα ρίξει την ?σφαλιάρα?...

Ακριβως. Οπως όλα ετσι και την Τεχνη πρέπει να την χρησιμόποιουμε σοφά και με μέτρο. Διαφορετικά οι συνεπειες θα είναι άσχημες.

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΛΛΟΝ : ΠΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

 

Και βέβαια μπορούν. Εχει παρατηρηθεί ότι άνθρωποι ή κοινωνικές ομάδες ή πολιτισμοί με χαμηλό μορφωτικόκαι διανοητικό επίπεδο αναπτύσουν κάποιες ικανότητες όπως διαίσθηση, τηλεπάθεια, ικανότητα να 'ματιάζουν' και άλλα σε μεγάλο βαθμό. Δεν έχουν αναπτύξει την λογική και ορθολογιστική σκέψη αρκετά άρα πιστεύουν περισσότερο στο ανεξήγητο, το μεταφυσικό. Η πίστη είναι το πρώτο βήμα για να ξεκινήσεις. Αντίθετα με τον επιστήμονα ή τον δικηγόρο ή κάποιον που συνήθως δεν θα ασχοληθεί με 'κατινίστικες' ασχολίες και έχει μάθει να χρησιμοποιεί την πρακτική λογική του σε καθημερινή βάση είναι τρομερά δύσκολο να σκεφτεί διαφορετικά, να πιστέψει, να αναζητήσει και να κάνει κτήμα του αυτό που ονομάζουμε 'μαγεία'.

Link to comment
Share on other sites

φίλε μου με απογοητεύεις ..μπορείς καλύτερα

Το αντίστοιχο του ανδρικού είναι νουνικακας όπου ν βαλε μ....

Οπότε στο θηλυκό ξανά γυρνάμε ..

Link to comment
Share on other sites

Φιλοι μου καλησπερα σας.

 

Η φιλη Νεφέλη αναφερει κατι που πρεπει πολυ να το <<προσεξουμε>>....

 

Την αρχή της ανταπόδωσης...

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Οποιοσδήποτε(που πιστεύει η όχι) μπορεί να κάνει κάποιες «μαγικές πράξεις» αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι όλοι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν αυτές τις δυνάμεις σωστά.

Εδώ λένε «πρόσεχε τι εύχεσαι» ή το τι αποζητάς γιατί μπορεί και να γίνει. Φαντάσου λοιπόν κάποιον που ζητάει κάτι και δεν έχει προβλέψει ούτε στο περίπου τις επιπτώσεις που θα έχει στη ζωή του(στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για την κατίνα).

Link to comment
Share on other sites

Αν αναπτύσσουν μαγεία οι Κατίνες....χμμμ...

 

Εκείνο που μπορεί να αντιληφθεί κάποιος ακόμα και απο ταινίες , είναι οτι τουλάχιστον οι γυναίκες με τον χαρακτηρισμό "κατίνες" που οδηγέι σε κουτσομπόλες και γενικά άτομα με χαμηλό επίπεδο συμπεριφοράς και οχι εκπαίδευσης, έχουν σε συντριπτικό ποσοστό γνώσεις καφεμαντείας και χαρτομαντείας. Άλλες σε μεγάλο βαθμό ,άλλες σε μικρότερο.

 

Και αυτό οχι επειδή είναι "ψαγμένες" αλλά επειδή είναι ενα στοιχείο που ορίζεται για εκείνες έτσι ώστε να μπορούν να συγχρωτιστούν με τις υπόλοιπες που συμφωνούν με τον τρόπο που βιώνουν την καθημερινότητα.

 

Για την ανταπόδωση τώρα, νομίζω οτι καλό θα ήταν να γίνει ξεχωριστό μήνυμα για αυτό , γιατί είναι πράγματι πολύ σημαντικό θέμα και θέλει πολύ συζήτηση για να μείνει σε μερικές γραμμές μέσα εδώ.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Που το ξεθάψατε αυτό το θέμα ωρε παιδία!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα το είχα θέσει πολύ πριν φύγω!! lool

Τέλος πάντων να ξεκαθαρήσω τι εννοώ εγώ κατίνες .

Κατίνα λοιπόν θεωρώ την κάθε γυναικούλα της γείτονιας που πέρνει και ένα κεράκι και κάνει μαλακιουλες του τύπου βασκανιών και δεσιμάτων . Το ερώτημα τήθεται για τον εξής λόγο : Αυτές η γυναικούλες που θέλουν να δέσουν η να κανουν το οτιδηποτε εχουν αναλογιστει την ΕΥΘΗΝΗ? ξερουν??? αντιλαμβανοντε τι κανουν? και πως θα το πληρώσουν?είναι έτοιμες πνευματικά να κάνουν μαγεία???? .

Αυτό είναι το ερώτημα μου φίλοι .

 

Υ.Γ Ελεος αμέσως η ψέυτοφεμινηστριουλες ξεσπαθωσανε χαχαχαχαχαχαχαχαχαααχα

Μην τρελαίνεστε κορίτσια σας αγαπάμε και μάλιστα πάρα πολύ .

Link to comment
Share on other sites

Οι άνδρες υποθέτω πως δεν αρέσκονται στο κουτσομπολιό σε τέτοιο βαθμό που να τους βγει και κάποιος χαρακτηρισμός, όπως το "κατίνα" στις γυναίκες.

 

Όσο για τον αν μπορούν οι κατίνες να "αναπτύξουν Μαγεία" (λες και είναι μύκητας :blink: ), δεν εξαρτάται τόσο από το αν είναι κατίνες ή όχι. Αν όμως στο συγκεκριμένο θέμα εννοείται η εξάσκηση διαφόρων μαγικών τεχνικών με σκοπό την αυτοπροβολή ή την επίδειξη, τότε μάλλον το κίνητρο δεν είναι και τόσο θεμιτό ώστε να φτάσουν μακριά...

Φοβαμαι πως οι αντρες ειναι χειροτεροι κουτσομπολιδες απο τις γυναικες

:063laugh::063laugh:

ειμαι ομως :offtopic:

Link to comment
Share on other sites

Ας ερθουμε τωρα επι του θεματος ...ετσι οπως το εγραψες αρχικα πιστευα πως αναφεροσουν στην Μαγισα της Σμυρνης τωρα ομως το ξεκαθαρισες

οι περισσοτερες δεν ξερουν τι κανουν ή τι ευθηνη αναλαμβανουν , πιστευω πως οι περισοτεροι τα κανουν μισα μιας και ολοκληρωμενα δεν θα τα βρεις πουθενα , αν δεν εχεις ψαχτει και δεν εχεις διαβασει δεν νομιζω πως μπορεις να ολοκληρωσεις ενα ξορκη .

Το κακο ειναι πως το αποτελεσμα που θα πετυχουν θα ειναι πενηχρο με μεγαλο αντιτιμο και οταν ολα αρχισουν να παν στραβα στη ζωη τους θα αναρωτιουνται τι και ποιος φταιει....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...