Jump to content

ΕΚΤΡΩΣΗ


babuska
 Share

Recommended Posts

  • Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Συμφωνω, όμως πες οτι τυχαινει σε εσένα, ή σε εμένα (κι ας προσέχαμε..) ακόμα το ίδιο θα σκεφτόσουν?

 

ΝΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ!!!

Τι δηλαδή, περίμενες; Να'μασταν τσάμπα μάγκες που όλο να κατηγορούμε άλλους,αλλά όταν έρθει η σειρά μας (μας πάρει η μπάλλα φάση) θα...τη κάναμε με ελαφρά πηδηματάκια; ΌΧΙ-δεν είμαι (εγώ τουλάχιστον) τέτοιος τύπος...

:offtopic:

 

Κάτσε μεγάλε, δηλαδή αφού όταν αναζητάς μια σύντροφο για τη ζωή σου (διότι Ο.Κ. καλοί και όμορφοι οι φίλοι-ες σου,αλλά για πόσο; Αυτοί "φεύγουν")για να σου γεμίσει τη ζωή σου, να μοιραστείτε επιτέλους πράγματα και ευθύνες μαζί, να περνάτε οι δυο σας καλά αλλά και να...αλληλοφροντίζεστε και να αλληλοστηρίζεστε -τι αλλο δηλαδή; Αν το πάτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για...εφήμερη σχέση και μόνο, εδώ τουλάχιστον η ευθύνη παραμένει: ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ! Και με φροντίδα και συνέπεια μάλιστα, αφού οι άνδρες δεν γκαστρωνόμαστε όπως και οι γυναίκες και άρα τι ρίσκο; Μόνο για ΕΪΤΖ και Ηπατίτιδες παίζει -πέραν τούτου, ουδέν! Άμα όμως...γίνει το..."κακό", λυπάμαι αλλά μετά την "απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται": Θα πάψεις να αναζητάς επιπλέον εφήμερες σχέσεις, θα μαντρώνεις το "φιδάκι" σου πιο συχνά και θα αφοσιωθείς 100% στη γυναίκα που περιμένει πλέον το παιδί σου. θα αρχίσεις -όσο δύσκολο κι αν είναι- να την αγαπάς. Να τη φροντίζεις. Να της σταθείς διαρκώς πλαι της. Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΟΤΑΙΝΙΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ "ΦΥΛΛΑΔΩΝ" ΤΟΥ ΣΑΒΒ/ΚΙΑΚΟΥ. Ευθύνες κυρίοι και κυρίες του σεπτού αυτού Φόρουμ. Καλως-ορίσατε τον δύσκολο κόσμο των ενηλίκων και της ωρίμανσης...

 

και μη μου πείτε "μεγάλα λόγια λες"-διότι το...δράμα που περιέγραψε η νουνου το έχω δει πολλακίς. Και με εκνευρίζει που αρκετός κόσμος δεν βάζει επιτέλους μυαλό...είναι που είναι η σημερινή κοινωνία μπάχαλο, γιατί να μη διορθώνουμε τα πράγματα και να παίρνουμε πιο υπέυθυνες στάσεις για τους εαυτούς μας και τους άλλους γύρω μας;;; :015annoyed:

Link to comment
Share on other sites

Ingy εχεις απολυτο δικιο, ειναι ομως τοσο θλιβερο να βλεπεις μια σχεση να κατανταει ετσι λογω "συνθηκων"...

 

Ε και; ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΩΗ είναι αυτά! Ρίσκα έχουν οι σχέσεις πάντα...Ακόμα και εγώ περιμένω τα..."απρόσμενα"!

Δεν εργάζομαι μονάχα για τα προς τα ζην,αλλά και για τα..."άλλα"!!!

 

Δεν την βλεπω ομως να εχει και αλλη λυση θελει δεν θελει, και απ'την αλλη πως να κρατησει και ενα παιδι με εναν αντρα που της δειχνει οτι "δεν".

 

Άμα της δείχνει..."δεν" ο ανευθυνουπεύθυνος, να κρατήσει το παιδί -θα βρει κάποιον άλλον καλύτερο και πιο υπεύθυνο...

 

Δεν μπορω να παρω θεση. Αυτος μου λεει οτι την αγαπαει οτι θα το αντιμετωπισουνε μαζι κι αυτο αλλα δεν γινεται αλλιως. Τι να πεις?

 

ΈΛΑ που δεν μπορείς να πάρεις θέση; Απλά σκέψου τον εαυτό σου τη θέση της! Άμα σου τύγχαινε εσένα, δηλ. θα σκεφτόσουνα την έκτρωση δίχως δεύτερη σκέψη; 'Ασχετα από τις επιθυμίες του άλλου; Ο.Κ. λεπτό το όλο θέμα, αλλά...δύσκολο να δεχτώ πως είναι ...αδύνατον να πάρεις θέση σε τέτοιο ζήτημα...Μη πω και...αφύσικο!!!!

 

σιγουρα δεν ειναι ετοιμος 28 χρονων με κινδυνο να παει φυλακη απο οικονομικα χρεη και να χασει και η οικογενεια του την περιουσια της

Τι να πεις ομως?

 

Ας πρόσεχε! Ο.Κ. τις έχουμε οι άντρες τις..."ανάγκες" μας, αλλά και οι γυναίκες δεν είναι...αντικείμενα σεξ! Άνθρωποι είναι. Όλοι μας έχουμε ανάγκες-φτάνει να μην είναι σε βάρος άλλων η πλήρης ικανοποιησή τους! Βεβαίως και οι γυναίκες έχουν τις δικές τους ευθύνες:π.χ. κανείς δεν τις εξαναγκάζει -σε τέτοιες περιπτώσεις εννοείται- να κάνουν σεξ όποτε θέλει και γουστάρουν οι άντρες.

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ λοιπόν!!! Ας έπαιρνε καμια φουσκωτή κούκλα να ικανοποιεί τις ορέξεις του...

 

Συζηταω μαζι της προσπαθω να την πεισω οτι δεν πρεπει να συνδιαζει το γεγονος και την ποιοτητα της σχεσης τους, γιατι αυτη μου λεει οτι αν κανει εκτρωση θα τον χωρισει. Και αυτος να επιμενει οχι τωρα οικογενεια αργοτερα...

 

 

....και σε δυο χρόνια,τα ίδια θα πει: "όχι τώρα οικογένεια-αργότερα! αργότερα!"

 

...και σε πέντε χρόνια αν -μετά την (τελικά) έκτρωση- καλογκαστρωθεί, τ' ακούσει πάλι; "όχι τώρα οικογένεια -αργότερα! αργότερα!!!"

 

...και φτάσει σε μια ηλικία πια,που αδυνατεί να φέρει δικό τους παιδί στον κόσμο, ακούσει: "όχι τώρα οικογένεια -αργότερα! αργότερα!!!" ????

 

Κατά την ταπεινή μου γνώμη: βλακείες είναι αυτά τα περί αδυναμίας των. Αλλά είπα: γνώμη μου είναι...

Link to comment
Share on other sites

χμμμ εκτρωση...ιδιαιτερο θεμα.

Προσωπικα αν μου συνεβαινε τωρα κατι τετοιο δεν θα το σκεφτομουν καν! εδω δεν εχω μεγαλωσει εγω η ιδια.. παιδι θα μεγαλωσω?(ναι γνωριζω πως οι καταστασεις ειναι αυτες που ωριμαζουν τους ανθρωπους αλλα εστω κ ετσι δεν θελω να ωριμασω με αυτο τον τροπο, δεν ειναι τα παιδια πειραματοζωα) Αυτο υποθετω με κατατασει υπερ της εκτρωσης... Ωστοσο στα 28 κ μια μια μακροχρονια σχεση παλι δεν θα το σκεφτομουν.Θα το κρατουσα.

 

Αλλα με μια διαφορα νουνου.

Θα χωριζα τον φιλο μου αν αποφασιζα να το κρατησω,κ οχι σε αντιθετη περιπτωση.

Γιατι αν ποτε ειμασταν ξανα μαζι στο μελλον θα ηθελα να ξερω οτι ειναι για μενα κ οχι για το μωρο, οχι επειδη "ετυχε"..

Τι παει να πει ρε συ ingmar "θα μαθε να την αγαπαει"??? Υπαρχει καμια εδω μεσα που να ονειρευεται εναν συντροφο που θα "μαθει" να την αγαπαει??

Φχαριστω να μου λειπει..Ο συντροφος σου πρεπει να εχει σκοπο της ζωης του να σε αγαπαει! να ναι κατι που θα ερχεται φυσικα κ αβιαστα οπως ο υπνος..

Δεν λεω η αγαπη μαθαινεται αλλα κ το κακο φαγητο επισης.. θελω να πω οτι αυτο που περιγραφεις Ingmar δεν ειναι απαραιτητα καλο.. κατα την αποψη μου το ακριβως αντιθετο.

 

Η σχεση της φιλης σου οπως μας τα περιγραφεις nounou εχει ηδη τελειωσει.

Πρεπει να σκεφτει αν θελει να συνεχισει την ζωης της μονης ή με το μωρακι της αγκαλια.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι τη στιγμή που θα σου συμβεί θα σκεφτείς το όλο θέμα από την αρχή. Ανεξάρτητα του τι έλεγες πριν, η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

 

Προσωπικά δε θα ήθελα να γεννήσω ένα παιδί (από ατύχημα) και να σκοπεύω να το δώσω για υιοθεσία. Άλλο ένα παιδί χύμα στο κύμα... Αν είναι να αποφασίσει μια γυναίκα να το γεννήσει, θα έπρεπε να το κρατήσει. Αλλά να έχουμε στο μυαλό μας ότι κάθε περίπτωση κύησης πρέπει να αντιμετωπίζεται διαφορετικά!

Link to comment
Share on other sites

Θα χωριζα τον φιλο μου αν αποφασιζα να το κρατησω,κ οχι σε αντιθετη περιπτωση.

Γιατι αν ποτε ειμασταν ξανα μαζι στο μελλον θα ηθελα να ξερω οτι ειναι για μενα κ οχι για το μωρο, οχι επειδη "ετυχε"..

 

νένυα, αυτός δυστυχώς ΔΕΝ είναι ώριμος τρόπος σκέψης. Αν το κάνεις, αύριο-μεθαύριο θα...χτυπάς μετανιωμένη το κεφάλι σου στον τοίχο...

Άκου που σου λέω...

 

Τι παει να πει ρε συ ingmar "θα μαθε να την αγαπαει"??? Υπαρχει καμια εδω μεσα που να ονειρευεται εναν συντροφο που θα "μαθει" να την αγαπαει??

Φχαριστω να μου λειπει..Ο συντροφος σου πρεπει να εχει σκοπο της ζωης του να σε αγαπαει! να ναι κατι που θα ερχεται φυσικα κ αβιαστα οπως ο υπνος..

 

Να υποθέσω λοιπόν,ότι δεν έχεις δα και μεγάλη εμπειρία από σχέσεις; 1.000 ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟΥΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ,ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΝ ΚΑΘΕΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ :whistling: (συν το ότι θα γελούσαν με την αφέλεια σου). Λυπάμαι που το λέω -ξέρεις, μακάρι να ήταν τόσο εύκολο όπως το λες, θα το΄θελα να γίνεται έτσι, και εγώ πιστεψέ με- αλλά η ΖΩΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΤΣΙ. Όχι δεν λειτουργούν έτσι, οι σχέσεις σήμερα. Αν έχεις ακούσει ποτέ για "η σπηλιά του άντρα και ο δράκος που τον φυλάει" και για το "πηγάδι της γυναίκας", τότε μάλλον θα ξέρεις πολλά από ψυχολογία σχέσεων-οπότε παίρνω πίσω ότι ξεστόμισα πριν. Εάν όμως ΟΧΙ, μάλλον θα δυσκολευτείς να αποκτήσεις μια υγιής και πετυχημένη ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ σχέση...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΝΤΩΣ εμείς οι άντρες είμαστε από τον Άρη και οι γυναίκες από την Αφροδίτη! Και τι κι αν μιλάμε ...ελληνικά; Τόσο εμείς οι άντρες όσο και εσείς οι γυναίκες, εάν ΔΕΝ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ, δεν πρόκειται να πετύχετε υγιή και δίχως υπερβολές και τσακωμούς σχέση...Σας στο λέω από τώρα, να το σκεφτείτε πολύ καλά! Λέμε πράγματα όπως "σ΄αγαπώ αλλά θέλω να μείνω μόνος", "ενδιαφέρομαι, όμως είμαι απασχολημένη με αυτό", "μα γιατί δεν μου μιλάς και κρατάς μούτρα;" και συναφή κλισέ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ πως οι μεν άντρες σκέφτονται σε"αρειανό κώδικα" και οι γυναίκες δε σε "αφροδιτιανό κώδικα": ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ αυτή τη πολύ σημαντική λεπτομέρεια, έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να ...χωρίσουν πολύ άσχημα!!! Κλισέ-ξεκλισέ οι γνωστές φράσεις σχέσεων, πάντα θα μιλάμε, θα αγαπάμε, θα σκεφτόμαστε και θα εννοούμε διαφορετικά!!!! :(

 

Δεν λεω η αγαπη μαθαινεται αλλα κ το κακο φαγητο επισης.. θελω να πω οτι αυτο που περιγραφεις Ingmar δεν ειναι απαραιτητα καλο.. κατα την αποψη μου το ακριβως αντιθετο.

 

Καλάαααααα....Ό'τι πεις! Αν π.χ. η σχέση σου με το (τωρινό ή μελλοντικό-εάν δεν έχεις) αγόρι σου κρατήσει για πάντα,θα σου βγάλω το καπέλο και θα τα πάρω πίσω (τα προαναφερόμενα). Αλλά δυστυχώς, η σε βάθος εμπειρία μιλάει διαφορετικά.... :smilewink:

 

ΤΕΣΠΑ, Όλα είναι :offtopic: και ξεφύγαμε από το κύριο θέμα μας....

Link to comment
Share on other sites

Όχι δεν λειτουργούν έτσι, οι σχέσεις σήμερα. Αν έχεις ακούσει ποτέ για "η σπηλιά του άντρα και ο δράκος που τον φυλάει" και για το "πηγάδι της γυναίκας", τότε μάλλον θα ξέρεις πολλά από ψυχολογία σχέσεων-οπότε παίρνω πίσω ότι ξεστόμισα πριν.

 

χαχ! ε πλακα κανεις τωρα? Δηλαδη για να γνωριζει καποιος απο "ψυχολογια σχεσεων" πρεπει να εχει διαβασει δεκα βιβλια?? Οι ιδιες οι προσωπικες εμπειριες δεν μετρουν? Οχι δεν γνωριζω την σπηλια του αντρα κ τον δρακο που τον φυλαει ουτε κ το πηγαδι της γυναικας ,αρα δεν γνωριζω τιποτα αρα δεν υπαρχει λγοος να παρεις πισω αυτα που ξεστομισες πριν. Λογικο?

 

Εάν όμως ΟΧΙ, μάλλον θα δυσκολευτείς να αποκτήσεις μια υγιής και πετυχημένη ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ σχέση

δηλαδη αν διαβασω για τις εν λογω σπηλιες και πηγαδια θα αποκτησω υγιης κ πετυχημενη σχεση σε βαθος χρονου?? Μονο αυτο χρειαζεται να κανω..? Οκ εξισου λογικο. Ρε συ Ingmar τι μου λες? ειναι δυνατον να προδικαζεις κατι τετοιο? Μπορεις να εγγυηθεις για κανεναν απο εδω μεσα οτι θα εχει μια υγιης κ πετυχημενη σχεση? Με ποια κριτηρια? Ειναι η ωριμοτητα ικανη συνθηκη για πετυχημενες σχεσεις?(οκ μπορει να ναι αναγκαια, ειναι ομως κ ικανη?)

 

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΝΤΩΣ εμείς οι άντρες είμαστε από τον Άρη και οι γυναίκες από την Αφροδίτη! Και τι κι αν μιλάμε ...ελληνικά; Τόσο εμείς οι άντρες όσο και εσείς οι γυναίκες, εάν ΔΕΝ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ, δεν πρόκειται να πετύχετε υγιή και δίχως υπερβολές και τσακωμούς σχέση...Σας στο λέω από τώρα, να το σκεφτείτε πολύ καλά! Λέμε πράγματα όπως "σ΄αγαπώ αλλά θέλω να μείνω μόνος", "ενδιαφέρομαι, όμως είμαι απασχολημένη με αυτό", "μα γιατί δεν μου μιλάς και κρατάς μούτρα;" και συναφή κλισέ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ πως οι μεν άντρες σκέφτονται σε"αρειανό κώδικα" και οι γυναίκες δε σε "αφροδιτιανό κώδικα": ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ αυτή τη πολύ σημαντική λεπτομέρεια, έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να ...χωρίσουν πολύ άσχημα!!! Κλισέ-ξεκλισέ οι γνωστές φράσεις σχέσεων, πάντα θα μιλάμε, θα αγαπάμε, θα σκεφτόμαστε και θα εννοούμε διαφορετικά!!!!

 

Και τι σημασια εχει ολο αυτο? Υποτιθεται μεσα σε μια σχεση οι ανθρωποι βρισκουν δικους τους κοινους κωδικες επικοινωνιας! ή κανω λαθος κ σε αυτο? :P

 

Καλάαααααα....Ό'τι πεις! Αν π.χ. η σχέση σου με το (τωρινό ή μελλοντικό-εάν δεν έχεις) αγόρι σου κρατήσει για πάντα,θα σου βγάλω το καπέλο και θα τα πάρω πίσω (τα προαναφερόμενα). Αλλά δυστυχώς, η σε βάθος εμπειρία μιλάει διαφορετικά....

 

χμμ.. βρε Ingmar η "σε βαθος εμπερια" καθενος απο εδω μεσα καταληγει σε τελειως διαφορετικα συμπερασματα...

κ εκτος αυτου μπορει καποιος να σκεφτεται τελειως λαθος οπου ομως μπορει να γνωρισει καποιον που να σκεφτεται εξισου λαθος με τον ιδιο αρα να μπορεσουν να συννοηθουν κ να ναι για παντα μαζι οπως λες, κ ας σκεφτονται τελειως λαθος συμφωνα με λοιπους... :cheerful: χαχ το πα πολυ πολυ μπερδεμενα ε? sorry :P

Link to comment
Share on other sites

...κι ακόμα κι αν δεν είναι έτοιμος γι' αυτό, θα 'πρεπε να το είχε σκεφτεί νωρίτερα! Υπάρχουν κάμποσοι τρόποι αντισύλληψης.

Τώρα όντως "η λύση είναι μια"... να αναλάβει τις ευθύνες του!

Κακά τα ψέμματα. Εμείς οι άντρες, ψυχολογικά, δεν είμαστε ΠΟΤΕ έτοιμοι. Αν οι γυναίκες περιμένανε πότε θα είναι έτοιμοι οι άντρες, παίζει να είχε εξαφανιστεί και το ανθρώπινο είδος...

 

Συμφωνώ και εγώ. Την ταινία "9 μήνες" την έχετε δει; Το παρουσιάζει πολύ όμορφα το θέμα αυτό.

 

...κι ακόμα κι αν δεν είναι έτοιμος γι' αυτό, θα 'πρεπε να το είχε σκεφτεί νωρίτερα! Υπάρχουν κάμποσοι τρόποι αντισύλληψης.

Τώρα όντως "η λύση είναι μια"... να αναλάβει τις ευθύνες του!

 

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τα ρίχνετε τις περισσότερες φορές στους άντρες σε αυτό το ζήτημα. Μόνο ευθύνη των αντρών είναι; Και οι γυναίκες έχουμε ευθύνη. Ας ανοίξουμε το στοματάκι μας και να πούμε ότι θέλουμε αντισύλληψη.. Δεν είναι μόνο ο άντρας σε αυτή την πράξη.

 

Συμφωνω, όμως πες οτι τυχαινει σε εσένα, ή σε εμένα (κι ας προσέχαμε..) ακόμα το ίδιο θα σκεφτόσουν?

Συμφωνώ....

 

Τώρα nounou όντως είναι δύσκολη η περίσταση. Ακόμη περισσότερο αφού υπάρχει ήδη ένα παιδί από πίσω... Αφού είναι ήδη μάνα ό,τι και να της πεις αυτή έχει τον τελευταίο λόγο, έχει ήδη τη μητρική εμπειρία και αυτή θα αποφασίσει καλύτερα ζυγίζοντάς τα..

Edited by sabrina
Link to comment
Share on other sites

Αστε παιδια καινουριες εξελιξεις.

Την κερατωνε κιολας ο τυπος και το μαθαμε προσφατα. Και το παιζει και θιγμενος που επιασε το λογαριασμο του κινητο του.

Ναι Ingy επιβαλεται να παρω θεση. Αν ημουν εγω στη θεση της θα τον σκοτωνα. Δεν βλεπει την ωρα ο κυριος να παει αυτη να το ριξει να ησυχασει και μετα λεει θα τα κουβεντιασουν.

Δεν αξιζει να κρατησει το παιδι του, μα μην φυγει και απο μονο του πριν προλαβει να γενηθει. Σιγα μην ηθελε να ζησει σε τετοιες συνθηκες.

Link to comment
Share on other sites

...ΗΘΙΚΟΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ=θέλουμε σκότωμα εμείς οι άντρες!

 

 

έτσι, κορίτσια...;??? ;) :lol:

Link to comment
Share on other sites

...κάτι ΗΞΕΡΑΝ και εκείνες οι άμοιρες ΑΜΑΖΟΝΕΣ της αρχαιότητας!!!

 

(αλλά,οι άντρες πρόλαβαν και τις εξόντωσαν μέχρι τελευταίας...)

Link to comment
Share on other sites

Έτσι είναι αι γυναί..

Μόνες τους τα πάνε πολύ καλα τολμώ να πώ, όμως ΔΕΝ είμαστε μόνοι μας!! Στις Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη, όπου οι γυναίκες είχαν πάρει την εξουσία, αλλάξαν ΟΛΑ, προς το κοινωνικό συμφέρον..βέβαια αυτό αυτομάτως στέλνει το ατομικό συμφέρον στην άλλη άκρη, δηλαδή στον πάτο!

 

Οι συνθήκες είναι πάλι δίκοπο μαχαίρι, ελάχιστη διαφορά έχει από το θέμα στην τελική.

Ναι, η γυναίκα μπορεί ΠΟΛΥ ευκολα να αποφασίσει για κάποιον άλλον δίχως να υποστεί συνέπειες (δίχως να υπάρχει λόγος να τις υποστεί απο την οπτική της γωνία.) ενώ αν τολμήσουμε και προτίνουμε κάτι εμείς δίχως τον απαραίτητο πρόλογο αυτομάτως γινόμαστε εγωιστές που δεν μας περνάει από το μυαλό καν η γνώμη του άλλου.

Στην τελική αν κάνουμε ό,τι "διατάξει" η γυνή, και τα πράγματα στραβώσουν πάλι εμείς φταίμε, επειδή ΔΕΝ ακολουθήσαμε τα βήματα ως έπρεπε, ΕΝΩ αν πετύχει η δική μας πρόταση πάλι η γυνή ευθύνεται επειδή έπραξε αριστοτεχνικά ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες (μπακαλο-σχέδιο).

Άκυρο ΠΟΣΤ, απλά έβγαλα λίγα αποθυμένα..(η γυνή μου είναι ξαπλωμένη δίπλα μου κ διαβάζει το οποίο δεν επηρεάζει καθόλου τα γεγονότα).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...