Jump to content

Αναζήτηση του απόλυτου ήμισυ;


 Share

Recommended Posts

Μην ξεχνάς όμως ποιά θεά ήταν η πραγματική σύντροφος του Αρη, ο "έρωτας της ζωής του", αν θες....

Ίσως το ότι δεν έγινε ποτέ σύζυγός του, κάτι λέει... :whistling:

Χεχεχε...

 

Ο εκπληρωμένος έρωτας θα δώσει "φτερά" (για λίγο όσο διαρκεί).....

Μόλις βαρέσει ημερομηνία λήξης , θα σκορπίσει γύρω του "ανία" (εαν δεν συνοδευτεί απο "βαθύτερα αισθήματα")

Ο....ανεκπλήρωτος όμως....θα σκορπίσει θάνατο....

 

:)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ο εκπληρωμένος έρωτας θα δώσει "φτερά" (για λίγο όσο διαρκεί).....

Μόλις βαρέσει ημερομηνία λήξης , θα σκορπίσει γύρω του "ανία" (εαν δεν συνοδευτεί απο "βαθύτερα αισθήματα")

Ο....ανεκπλήρωτος όμως....θα σκορπίσει θάνατο....

 

:)

 

Χμμμμ....

Δεν το είχα σκεφτεί έτσι...

Εννοείς ότι αν ο Αρης τελικά έπαιρνε για γυναίκα του αυτήν με την οποία ήταν ερωτευμένος θα έπαυε να είναι ο Θεός του Πολέμου όπως τον ξέρουμε;

Ή το πήγα πολύ μακριά..;

:unsure:

Link to comment
Share on other sites

"Έρωτας είναι ο χωροχρόνος μετρημένος από την καρδιά"

Μαρσέλ Προύστ

 

Μ' αρέσει όπως το θέτει ο κύριος.

Είτε σώσει, είτε όχι τίθεται πάλι το ερώτημα του κατά πόσον έχει δικαίωμα να παρεμβαίνει, που είναι και ανάλογο της περίπτωσης. Αυτό είναι καλό ή κακό; Kαι αν όχι η ίδια η πράξη, τότε σε τι οδηγεί;

Δεν αμφισβητώ την πείρα σου στην ζωή, όμως δεν πρέπει να ξεχνας πως η πείρα σου είναι το δικό σου βίωμα. Οπότε δεν είναι λίγο απόλυτος ο ορισμός σου περί έρωτα, από την στiγμή που κάθε άνθρωπος βιώνει διαφορετικά την κάθε κατάσταση;

 

 

Βλέπεις στο δρόμο ένα τσογλάνι επάνω σε μηχανή να έχει αρπάξει την τσάντα μιας ηλικιωμένης γυναίκας και να την σέρνει πίσω της. Και εσύ είσαι αρκετά εκπαιδευμένος για να του σπάσεις το κεφάλι με ένα χτύπημα.

Τι θα κάνεις? Θα πεις "δεν έχω δικαίωμα να παρέμβω στα έργα της Μοίρας" και θα αφήσεις να εξελιχτεί το γεγονός με αποτέλεσμα το θάνατο ίσως του θύματος?

 

Ή θα χτυπήσεις "καίρια" τον εγκληματία με πιθανό αποτέλεσμα το δικό του θάνατο?

 

Είσαι υποχρεωμένος να παίρνεις θέση στα πράγματα Mandrake. Θες δε θες, απο την ενέργεια ή την μη ενέργειά σου, κάτι θα συμβεί πάντα στους γύρω σου (και σε εσένα).

 

Όσον αφορά τον έρωτα, προφανώς πιστεύεις και εσύ στην Πριγκίπισσα του παραμυθιού ή (αντίστοιχα για τις δεσποινίδες) στον πρίγκιπα του παραμυθιού που έχει την ιδιότητα να εμπνέει για πάντα τα "Φτερά του Έρωτα" στο σύντροφό του.

 

Ειλικρινά, και απο καρδιάς σου εύχομαι και εσένα να την βρείς.

 

Φιλικά :)

 

Χμμμμ....

Δεν το είχα σκεφτεί έτσι...

Εννοείς ότι αν ο Αρης τελικά έπαιρνε για γυναίκα του αυτήν με την οποία ήταν ερωτευμένος θα έπαυε να είναι ο Θεός του Πολέμου όπως τον ξέρουμε;

Ή το πήγα πολύ μακριά..;

:unsure:

 

 

Όχι.... θα φούντωνε και θα άναβε απο το συστηματικό κέρατο και θα γινόταν χειρότερος ακόμη. :smilewink:

Link to comment
Share on other sites

Το μεγαλύτερο ταλέντο που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος είναι η διαχείριση της καθημερινότητας του.

Είμαστε κάτοχοι μιας ατελείωτης παλέτας ιδεών που μας κληροδοτήθηκε και που έγκειται στην προσωπική φαντασία του καθένα από εμάς να την αξιοποιήσει ..

Υπάρχουν έννοιες που χωρίς δεύτερη σκέψη αναπαράγουμε στην έσχατη μορφή τους διασύροντας και διασυρόμενοι σε μια μάταιη ανακύκληση.

 

Αν κοιτάξουμε καθαρά- εφόσον το αντέχουμε- έννοιες όπως οικογένεια ,έρωτας, εργασία δεν είναι αυτοσκοπός? αποτελούν μέσα και ως τέτοια θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε.

Ξαναγράφω λοιπόν το λεξικό της καθημερινότητας μου πετώντας φθαρμένα λήμματα και παρωχημένες ετυμολογίες, δημιουργώ την δική μου οπτική γιατί ναι, έχω δικαίωμα να το κάνω.

 

Διατηρώ το δικαίωμα της δημιουργίας του δικού μου σύμπαντος?.ελεύθερου από στείρες επαναλήψεις?.απεγκλωβίζω την καθημερινότητά μου από τον καταδικαστικό της χαρακτήρα.

 

Η οικογένεια αποτελείται από μονάδες και μόνο όταν αυτές ευημερούν ..ευημερεί και η ίδια.. αρνούμαι να την αντιμετωπίσω ως Οικογένεια Α.Ε. που απομυζά τα μέλη της.

 

 

Μετά λύπης μου σε πληροφορώ ότι στα Clubs χωρισμένων ανδρών και γυναικών κυριαρχούν με συντριπτική πλειοψηφία οι Διαννοούμενοι (και δη οι επαναστατικά ασυμβίβαστοι) και οι καλλιτέχνες.

 

Γιατί άραγε? :whistling:

Link to comment
Share on other sites

Όχι.... θα φούντωνε και θα άναβε απο το συστηματικό κέρατο και θα γινόταν χειρότερος ακόμη. :smilewink:

 

Χεχεχεχεχεχε....

Δύο απορίες λοιπόν....

 

1. Ποιός από τους δύο θα κεράτωνε; Και οι δύο; Ή αναφέρεσαι μόνο στην θεά του Έρωτα;

2. Φτάνουμε λοιπόν στο συμπέρασμα ότι ακόμα κι αν αποφασίσεις να μοιραστείς το υπόλοιπο της ζωής σου με αυτόν που θεωρείς το απόλυτο ήμισυ, το κέρατο δεν το γλυτώνεις; Λίγο θλιβερό δεν είναι;

 

:)

Link to comment
Share on other sites

Εγώ για να απαντήσω, πρέπει πρώτα να καταλάβω για τι πράγμα μιλάμε!

Έχουν τεθεί τα εξής ζητήματα....

 

Μιλάω για εκείνο τον ερωτισμό (φλερτ-καμάκι ή όπως αλλιώς) γίνεται κατά την διάρκεια ακόμα και συζήτησης, παρόλο που εκείνη την στιγμή μπορεί να είμαστε σε κάποια άλλη σχέση.

 

Απιστία.

 

'Οταν υπάρχουν "πρότυπα" είσαι απλά ερωτευμένος με τον έρωτα δηλαδή με τον εαυτό σου (υπόγειος ναρκισσισμός) και όχι με τον άνθρωπο.

Οταν όλα τα πρότυπα πεθάνουν,τότε ξαφνικά εμφανίζεται το άλλο μισό,τότε εμφανίζεται και η κατανόηση του εαυτού μας.

Παυουμε να απαιτούμε απο τον εαυτό μας και τους άλλους να υποκρίνονται ρόλους.

 

Έρωτας.

 

 

Δεν μιλάω για δανεισμένα "πρότυπα" απο ΜΜΕ και λοιπά περιοδικά-φυλλάδες του χώρου, που τα ενστερνίζονται κάποιοι , ώς το απόλυτο και το τέλειο να έχει κάποιος δίπλα του.

Μιλάω για εκείνα που είναι άρρηκτα δεμένα με την ύπαρξη μας και χαρακτηρίζουν την επιλογή μας , για τον άνθρπωο που θα είναι δίπλα μας. Αυτά δεν μπορείς να τα απορρίψεις χωρίς να πεθάνεις ή να γίνεις εντελώς άλλος άνθρωπος (πράγμα , που δεν είναι και καθημερινό φαινόμενο).

 

Πρότυπα

 

Είσαι σε μια σχέση , που σε καλύπτει , ώς παραπάνω στο 60% (παράδειγμα είπαμε, μην το πάρετε προσωπικά!). Στην ζωή σου φαίνεται μετά απο ένα διάστημα , οτι πραγματικά το 100% είναι ενα όραμα και μόνο.

Γνωρίζοντας το παραπάνω όμως, στην πρώτη ευκαιρία που θα δείς κάποιον/αν , πέφτεις πάλι στο κυνήγι μιας χίμαιρας, που πιθανόν να σε οδηγήσει να καταστρέψεις ακόμα και αυτό που έχεις πετύχει, χωρίς να είσαι σίγουρος/η για το μελλοντικό αποτέλεσμα , με το νέο "θήραμα"..

Και ερωτώ... Τι είναι αυτό το κίνητρο για εσάς, που μας κάνει όλους ανεξαιρέτως να πέσουμε σε αυτό το ανελέητο κυνήγι χίμαιρων;

 

Ξανά απιστία

 

Όταν είσαι αυτός που είσαι έχεις καποιες πεποιθήσεις καποιους ηθικους φραγμους καποια πρεπει και θελω τελος παντων και ξαφνου μπει στη ζωη σου ενας ανθρωπος που χωρις καν να προσπαθησει σε κανει και βλεπεις απο αλλη οπτικη γωνια τα πραγματα, και συνηδειτοποιεις οτι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ κιολας αυτη την αναπαντεχη αλλαγή, νιωθεις πιο γεματος πιο δυνατος πιο ομορφος τοτε αξιζει τον κοπο να ονειρευτεις οτι μπορει να ειναι και ο ανθρωπος της ζωης σου αυτος!!! Και αν δεν ειναι , δεν πειραζει.... ο χρονος το δειχνει

Πάλι έρωτας

 

Θα πρέπει - ως μπούσουλα - να θυμόμαστε ότι - εδώ τουλάχιστον - μιλάμε για νοήμονες ανθρώπους, φιλοσοφημένους που έχουν "παιδέψει το μυαλό" τους με πνευματικές ανησυχίες για δεκαετίες προτού πάρουν τέτοιες σοβαρές αποφάσεις όπως η οικογένεια και τα παιδιά.

Και δεύτερον, δεν μιλάμε για οποιαδήποτε σχέση. Μιλάμε για Οικογένεια και παιδιά. Τα οποία δεν χρωστάνε τίποτα να μεγαλώνουν χωρίς ολοκληρωμένη οικογένεια επειδή οι γονείς τους πιστεύουν ότι πάντα πίσω απο τη γωνία κρύβεται ένας "καλύτερος σύντροφος".

Εστω και αν ηχεί κακόηχα, ο μόνος τρόπος να κρατηθεί η οικογένεια είναι η "αυτοπειθαρχία".

 

Νοήμονες άνθρωποι-Οικογένεια

 

Ο Γάμος είναι Συμβόλαιο και μάλιστα με πολύ αυστηρούς όρους. Γι' αυτό άλλωστε και στο Φιλελεύθερο σήμερα τα διαζύγια είναι περισσότερα απο τους γάμους. Γιατί κανείς δεν γουστάρει τους αυστηρούς όρους και την αυτοπειθαρχία.

 

Γάμος

 

Γιατί πολεμάνε οι στρατοί? Αστε τους πολιτικούς. Οι στρατιώτες σε όλους τους πόλεμους της ιστορίας γιατί πολεμούσαν? Για τα λάφυρα και τους βιασμούς. Στερήστε το σεξ απο μια ομάδα ανδρών, οπλίστε τους και αμολήστε τους ύστερα στον εχθρό (και στον άμαχο πληθυσμό). Εκει θα δειτε πως συνδέονται ο Ερωτισμός και ο Θάνατος.

Όχι, αρνούμαι την δήθεν Ηρωοποίηση του Έρωτα. Προτιμώ τον Άρη. Τουλάχιστον λέει στα ίσα ότι είναι ο Θεός του Πολέμου και της Καταστροφής. Δεν κρύβεται πίσω απο δήθεν "συναισθήματα έρωτα" που οδηγούν όμως στον πόλεμο διότι ποτέ δεν καταπραύνονται, ποτέ δεν ικανοποιούνται αρκετά.

 

Πόλεμος και Σεξ

 

Μπορείτε να ξεχωρίσετε που ξεκινάει το ένα και που αρχίζει το άλλο;

Είναι γεγονός πως ο Έρωτας σαν ΠΑΘΟΣ, είναι δυνατό συναίσθημα και προκαλεί ενέργειες , παρόμοιες με εκείνες που θα είχαμε σε κατάσταση "μέθης".

Η Αγάπη απο την άλλη είναι το συναίσθημα που έχουμε για κάποιο άτομο , όπου και δένει την ζωή μας ουσιαστικά με αυτό.

 

Είναι και τα δύο αλληλένδετα;... Έρωτας και Αγάπη;.... είναι το ίδιο;... αν πεθάνει το ένα απο αυτά , η σχέση είναι το ίδιο ημιθανής;

 

 

Αγάπη και Έρωτας

 

Η οικογένεια αποτελείται από μονάδες και μόνο όταν αυτές ευημερούν ..ευημερεί και η ίδια.. αρνούμαι να την αντιμετωπίσω ως Οικογένεια Α.Ε. που απομυζά τα μέλη της. [/font]

 

Οικογένεια

 

 

Ανακεφαλαιώνω.

 

Απιστία,Έρωτας, Πρότυπα, Νοήμονες άνθρωποι-Οικογένεια, Γάμος, Πόλεμος(Βία) και Σεξ, Αγάπη και Έρωτας

 

Άλλο τα πρότυπα, άλλο αγάπη, άλλο οικογένεια.

Μιλάμε γενικά για την κοινωνία ή μιλάμε για τους ''νοήμονες ανθρώπους'' μόνο;

 

Αν εμένα το πρότυπό μου είναι μία κοπέλα που μου επιτρέπει να έχω ελεύθερη σχέση, δεν υπάρχει κανένα από τα προβλήματα που θέσατε. Θα την αγαπάω και θα την σέβομαι σαν γυναίκα μου (κανένα πρόβλημα σχέσεων), θα αγαπάω και θα σέβομαι και τα παιδιά μου (κανένα πρόβλημα στην οικογένεια), θέμα διαζυγίου δεν τίθεται, αφού όποτε θέλω έχω το ελεύθερο να διατηρώ εξωσυζυγικές σχέσεις. Καμμία βία και κανένα στρες αφού δεν θα υπάρχει σεξουαλική καταπίεση. Αν με αγαπάει και με σέβεται και εκείνη, ας διατηρεί άλλες σχέσεις.

 

Μήπως είναι καιρός να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις που ειπώθηκαν στο ''Έρωτας και Ηθική''; Άλλο τι λέμε στην θεωρία και άλλο τι κάνουμε στην πράξη.

Link to comment
Share on other sites

Χεχεχεχεχεχε....

Δύο απορίες λοιπόν....

 

1. Ποιός από τους δύο θα κεράτωνε; Και οι δύο; Ή αναφέρεσαι μόνο στην θεά του Έρωτα;

2. Φτάνουμε λοιπόν στο συμπέρασμα ότι ακόμα κι αν αποφασίσεις να μοιραστείς το υπόλοιπο της ζωής σου με αυτόν που θεωρείς το απόλυτο ήμισυ, το κέρατο δεν το γλυτώνεις; Λίγο θλιβερό δεν είναι;

 

:)

 

 

Για να πιάσεις ψάρια θες δόλωμα. Ο έρωτας λοιπόν είναι το δόλωμα. Και τα δολώματα είναι πάντα γλυκά, υπέροχα.

Ο έρωτας είναι το "έναυσμα" για να αρχίσει η σχέση. Είναι όμως σαν τις βασικές προωθητικές μηχανές του Columbia. Το βγάζουν με πολύ ισχυρή προώθηση μέχρι την Στρατόσφαιρα κι εκεί "στερεύουν" και "πέφτουν". Αφήνουν πλέον το διαστημόπλοιο να "κινηθεί" μόνο του με τις δικές του "προωθητικές δυνάμεις".

 

Έτσι είναι και ο Έρωτας. Είναι αυτή η ισχυρή προωθητική δύναμη. Για να "σπρώξει" ισχυρά τα πράγματα στην αρχή της επαφής δύο ανθρώπων. Δεν είναι όμως η φύση του να "κρατήσει" την σχέση.

Άλλες δυνάμεις, άλλα βαθύτερα συναισθήματα θα αναλάβουν να κρατήσουν τη σχέση μετά.

Η διανοητική/πνευματική επαφή, το να νοιάζεσαι για τον άλλον, η συντροφικότητα, η ανάγκη να κάνεις οικογένεια μαζί του, το να μην μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς αυτόν/ην, το να έχετε τη διάθεση και οι να βρίσκετε δικλείδες ασφαλείας για τις καθημερινές εντάσεις που φθείρουν τη σχέση και χίλια δυο ακόμη.

 

Το πρότυπο της σχέσης Άρη - Αφροδίτης δεν ανήκει στο παραπάνω μοντέλο. Δεν έχει τους "ωστικούς μηχανισμούς" της διατήρησης της σχέσης. Το ενδιαφέρον τους ο ένας για τον άλλον είναι καθαρά επιφανειακό, σεξουαλικό. Παραμένει δηλαδή, στο πρώτο στάδιο.

 

Συνεπώς, και ζευγάρι να γινοντουσαν, μετά το πρώτο στάδιο, θα κεράτωναν ο ένας τον άλλον διαρκώς.

Θα καυγαδίζανε ομηρικά όλη την ώρα και μετά θα ξεσπάγανε στους θνητούς.

 

Η Αφροδίτη (μέσω του θανάσιμου Υιού της) θα προκαλούσε πανδημία κέρατου στην ανθρωπότητα και ο Άρης - εκμεταλλευόμενος την ένταση αυτής της πανδημίας θα προκαλούσε Ολοκαύτωμα.

 

Κάτι ήξερε ο Δίας που δεν τους άφησε να παντρευτούν. :063laugh:

Link to comment
Share on other sites

Βρε παιδιά... Ασχετο τώρα αλλά έχω μια απορία...

Μιας και έχετε μαζευτεί πολλοί Lancelot και Guinevir εδώ μέσα...

Δεν κάνετε κανένα παρτάκι μπας και....;

Εγώ θα έρθω σαν Morgainne βέβαια και θα γελάω...

 

:063laugh::063laugh::063laugh:

Link to comment
Share on other sites

Βρε παιδιά... Ασχετο τώρα αλλά έχω μια απορία...

Μιας και έχετε μαζευτεί πολλοί Lancelot και Guinevir εδώ μέσα...

Δεν κάνετε κανένα παρτάκι μπας και....;

Εγώ θα έρθω σαν Morgainne βέβαια και θα γελάω...

 

:063laugh::063laugh::063laugh:

 

 

Άψογο.... :clapping::clapping::clapping:

 

Μα τι λέω.... :063laugh::063laugh: ΑΜΙΜΗΤΟ!!

Link to comment
Share on other sites

Δεν εννοούσα να το ανακαλύψεις στη πορεία.

Παρ' όλα αυτά έστω ότι έχεις κάνει λάθος επιλογή, είναι πολύ σοφότερο να χωρίσεις όσο πιο νωρίς γίνεται. Με το μαχαίρι στο κόκκαλο! Άμεσα! Εάν δεν το κάνεις...θα σου γυρίσει κάποια στιγμή.

 

το ειπα απο την αποψη πως τωρα πια , μαλον εδω και αρκετα χρονια τα ζευγαρια πρην προχωρησουν σε κατι επισημο προσπαθουν τουλαχιστον να γνωριστουν , αν το κανουν αυτο και ξεροντας ποιος ειναι ο αλλος , δεχομενοι τα υπερ και τα κατα προχορας αν οχι σταματας εκει που εισαι ....

αν παλι μιλαμε για αλλες εποχες και οχι καταναγκη πολλα χρονια πισω , που γινονταν γαμοι χωρις να ξερει ο ενας τον αλλο τοτε ναι καλα θα ειναι αν δεις πως στην πορεια δεν ταιριαζεις με το ατομο που εισαι , πως δεν εχεις κανενα σημειο συναντησης να χωρισεις πρην να ειναι πολυ αργα για τα ιδια τα ατομα αλλα και για τα παιδια τους αν εχουν .

Link to comment
Share on other sites

Μετά λύπης μου σε πληροφορώ ότι στα Clubs χωρισμένων ανδρών και γυναικών κυριαρχούν με συντριπτική πλειοψηφία οι Διαννοούμενοι (και δη οι επαναστατικά ασυμβίβαστοι) και οι καλλιτέχνες.

 

Γιατί άραγε? :whistling:

 

αυτού του είδους οι στατιστικές με αφήνουν παγερά αδιάφορη..αλλά μιά και το έθιξες θα με ενδιέφερε να ακούσω την άποψή σου..(αλλά και την πηγή σου)

 

Link to comment
Share on other sites

αυτού του είδους οι στατιστικές με αφήνουν παγερά αδιάφορη..αλλά μιά και το έθιξες θα με ενδιέφερε να ακούσω την άποψή σου..(αλλά και την πηγή σου)

 

 

 

Πηγή μου είναι οι Αισθήσεις μου. Διαβάζω, παρακολουθώ, αναλύω, εκτίθεμαι διαρκώς σε καινούριους ανθρώπους. Έχω γνωρίσει χιλιάδες πνευματικούς ανθρώπους. Και το διαβολεμένο "κοινό σημείο" τους? Ω του θαύματος, το 99% ήταν όλοι singles. Πρώην δεσμευμένοι που ο "Δαίμων της Δημιουργίας" (ή η "Ζηλιάρα Μούσα" τους εαν το προτιμάς) διεκδικούσε σε τέτοιο βαθμό την προσοχή τους που δεν άφηνε περιθώρια για "συνύπαρξη" πέραν των λίγων ημερών.

Μάλιστα, σε κάθε "πνευματικό Συμπόσιο" που συμμετείχα επι είκοσι χρόνια, θα ήταν πάντα μα πάντα ένα απο τα θέματα συζήτησης. Γιατί άραγε?

Όλοι αυτοί οι πνευματικοί άνθρωποι, άνδρες ή γυναίκες επιθυμούσαν (νοερώς) αγωνιωδώς το ταίρι τους αλλά παρέμεναν singles. Γιατί άραγε?

(Και οι στατιστικές είναι γνώση. Δεν είναι για πέταμα :smilewink: )

 

:)

Link to comment
Share on other sites

 

 

Το πρότυπο της σχέσης Άρη - Αφροδίτης δεν ανήκει στο παραπάνω μοντέλο. Δεν έχει τους "ωστικούς μηχανισμούς" της διατήρησης της σχέσης. Το ενδιαφέρον τους ο ένας για τον άλλον είναι καθαρά επιφανειακό, σεξουαλικό. Παραμένει δηλαδή, στο πρώτο στάδιο.

 

Συνεπώς, και ζευγάρι να γινοντουσαν, μετά το πρώτο στάδιο, θα κεράτωναν ο ένας τον άλλον διαρκώς.

Θα καυγαδίζανε ομηρικά όλη την ώρα και μετά θα ξεσπάγανε στους θνητούς.

 

Η Αφροδίτη (μέσω του θανάσιμου Υιού της) θα προκαλούσε πανδημία κέρατου στην ανθρωπότητα και ο Άρης - εκμεταλλευόμενος την ένταση αυτής της πανδημίας θα προκαλούσε Ολοκαύτωμα.

 

Κάτι ήξερε ο Δίας που δεν τους άφησε να παντρευτούν. :063laugh:

 

 

O Άρης και η Αφροδίτη έκαναν ένα παιδί. Η σύζευξή τους γέννησε την Αρμονία.

Link to comment
Share on other sites

O Άρης και η Αφροδίτη έκαναν ένα παιδί. Η σύζευξή τους γέννησε την Αρμονία.

 

Λοιπόν αυτό μου είχε διαφύγει. Αφροδίτη και Άρης = Αρμονία!!!! :clapping:

 

Κάτι μου αρέσει πολύ σε αυτό. ^_^ Μόλις το προσδιορίσω θα επανέλθω.... :whistling:

Link to comment
Share on other sites

Αν εμένα το πρότυπό μου είναι μία κοπέλα που μου επιτρέπει να έχω ελεύθερη σχέση, δεν υπάρχει κανένα από τα προβλήματα που θέσατε. Θα την αγαπάω και θα την σέβομαι σαν γυναίκα μου (κανένα πρόβλημα σχέσεων), θα αγαπάω και θα σέβομαι και τα παιδιά μου (κανένα πρόβλημα στην οικογένεια), θέμα διαζυγίου δεν τίθεται, αφού όποτε θέλω έχω το ελεύθερο να διατηρώ εξωσυζυγικές σχέσεις. Καμμία βία και κανένα στρες αφού δεν θα υπάρχει σεξουαλική καταπίεση. Αν με αγαπάει και με σέβεται και εκείνη, ας διατηρεί άλλες σχέσεις.

 

Μήπως είναι καιρός να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις που ειπώθηκαν στο ''Έρωτας και Ηθική''; Άλλο τι λέμε στην θεωρία και άλλο τι κάνουμε στην πράξη.

 

Φίλε Αρχάγγελε,

 

όντως υπάρχει στην πράξη το μοντέλο που περιγράφεις. Και ονομάζεται "Σκανδιναυικό".

 

Οι διάλογοι θα μπορούσαν να είναι κάπως έτσι :

 

(τηλεφωνεί ο άνδρας απο το γραφείο)

 

"Αγάπη μου δεν θα έρθω σήμερα στο σπίτι. Έχω να βγω με τη νέα γραμματέα μου και το βράδυ θα μείνουμε μαζί για :censored: . Μην με περιμένετε με τα παιδιά. Δεν θα έρθω για δείπνο. Φάτε". :angel:

 

(απάντηση απο τη σύζυγο) "Χρυσέ μου, ξέχασες ότι σήμερα έχω να βγω με τον γυμναστή μου". :headb:

 

Ενδιαφέρον ακούγεται. Πολύ φιλελεύθερο, πράγματι. Αλλά τι σχέση έχει με Οικογένεια δεν καταλαβαίνω. :headb:

Σίγουρα πάντως έχει σχέση με το ότι οι Σκανδιναυικές χώρες έχουν έναν απο τους υψηλότερους δείκτες αυτοκτονιών. Τουλάχιστον αυτό μου λέει η διαίσθησή μου. :whistling:

 

Φιλικά :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...