Jump to content

Νέο μέλος!


Dream_er
 Share

Recommended Posts

ναι όντως

 

καλό ταξίδι

 

(Πάντα το εσωτερικό να είναι σε αρμονία με το εξωτερικό...)

 

:cheerful:

Link to comment
Share on other sites

και κατι τελευταιο <<και ειπε ο κυριος τουτο αν σου δοσουν μια σφαλιαρα να γυρισεις και απτο αλλο μαγουλο>>νεφελη τετιου ιδους εκβιασμους που τηνουν προς το χιουμορ να τους κανεις οπου θες αλλα παντα να Ξερεις πως σε μια μαχη δεν νικαει αυτος που εμεινε ορθιος αλλα αυτος που προσπαθησε να μεινει ορθιος και ας ειναι πεσμενος κατω και ανεσθητος.....για αλλη μια φορα μου δειχνεις το ποιον σου και σφαλεις αν νομιζεις οτι ετσι μπορει καποιος να σε φοβηθει η να αποδεχτει την γνωμη σου...αν θες παρακαλια και συνχωρεσεις να δεις κανενα βραζιλιανικο στο σταρ απο μενα δεν θα εχεις τιποτα τετοιο...εν μεροι σαν συναθρωπο σε συνχωρω για την σταση σου απεναντι μου και στα πιστευω μου.....μην προσπαθεις να προωθησεις τον δικο σου τροπο σκεψεις στους αλλους γιατι ποτε δεν επιασε με κανεναν.....οποτε απο οτι καταλαβες δεν εχω κανενα δισταγμω η φοβο για τον αν μπορεις να το αποδειξεις........παντα φιλικα και χριστιανικα τα παραπανω νεφελη κ λοιπα μελη....Dream_er συγνωμη αλλα οσα φερνει η στιγμη δεν τα φερνει ο κοσμος ολος...(μην ξεχνας πως εσυ εκανες την αρχη στο δικο σου καλωσόρισμα) Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΩΣΟΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΟΙΣ ΦΕΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ Ο 123 Η ΑΛΛΙΩΣ <<ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΠΩΠΟΣ>> ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....

 

 

Καλά ρε φίλε, τι το συνεχίζεις το θέμα? Είπαμε να βάλουμε μια τελεία.. Και εσύ απαντάς όλο και με μεγαλύτερα posts από τα οποία η ειρωνεία σου ανταγωνίζεται την επιθετικότητά σου.(Σημ. παραβίαση κάποιων κανόνων του φόρουμ αν δεν κάνω λάθος)

 

Δεν θα μιλούσα αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις ΠΡΕΠΕΙ να μιλάμε. Το λέει και ο Χριστιανισμός. Αλήθεια, πόσο βαθειά έχεις ασχοληθεί με τον Χριστιανισμό και μιλάς με τέτοια λόγια για αυτόν? Εχεις ψάξει να μιλήσεις με κανέναν φωτισμένο εκπροσωπό του? Εχεις μελετήσει καθόλου κανένα βιβλίο σχετικά με τον Χριστιανισμό? Τη "Φιλοκαλία" την έχεις ακουστά? Η μήπως αρκέστηκες στα όσα σου έμαθαν στο σχολείο και στα όσα πηρες από τους γονείς σου? Τον απέρριψες εξάρχης χωρίς να εμβαθύνεις επείδη είναι "της μόδας"?

 

Διαλέγεις μόνο ό,τι σε συμφέρει. Ο,τι να΄ναι είσαι! :offtopic:

 

Δεν ξέρω που ζεις αλλά στην Ελλάδα λέμε "Οποιος έχει τη μύγα μυγιάζει" Και εσυ ακριβώς αυτό έκανες! Για μια απλή ερώτηση δημιούργησες όλο αυτό το θέμα και επιτέθηκες σε τόσους ανθρώπους!

:clapping::clapping::clapping::clapping::clapping:

 

Και εγώ για άβαταρ έχω μια Καμπαλιστική εικόνα. Το Δέντρο της Ζωής. Μπορεί κάποιος να μην γνωρίζε και να με ρωτούσε. Ε δεν θα δημιουργούσα όλο αυτό το θέμα σαν και εσένα!

 

Και μια που το έφερε η συζήτηση, στην Καμπαλά αναφέρεται ότι ο κάθε άνθρωπος(ή και κάθε κράτος) στηρίζεται σε δύο στήλες(όπως και ο Θεός). Στην στήλη του Ελέους(Χέσεντ) και στη στήλη της Κρίσης(Γκεβουρά). Για να υπάρχει ισορροπία και για να μην καταστραφεί το όλο οικοδόμημα πρέπει και οι δύο στήλες να είναι αναπτυγμένες το ίδιο.

 

Οπότε πρέπει να υπάρχει και η Κρίση... Γιατί αν υποχωρείς αφήνεις χώρο στο κακό να εκδηλωθεί...

Στο όνομα της σημερινής ψευτο-δημοκρατίας και των δικαιωμάτων των μειονοτήτων ο καθένας κάνει ό,τι του κατεβαίνει χωρίς να νοιάζεται για τα δικαιώματα των άλλων... :015annoyed:

 

Τέτοιοι τύποι θα με βρίσκουν εμένα πάντα αντιμέτωπο. Είτε σατανιστές λέγονται, είτε παιδεραστές, είτε οτιδήποτε άλλο που βλάπτει άλλες ψυχές...

Link to comment
Share on other sites

Φίλε Dream_er,

Πολύ καλά έκανες και ζήτησες να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά προφανώς ο 123 είναι αποφασισμένος να μας διασκεδάσει και τίποτα δεν τον σταματάει... Ας μην του χαλάσουμε λοιπόν το χατίρι. Άλλωστε, το γέλιο κάνει καλό. :cheerful:

 

Γι? αυτό και τα μηνύματα μεταφέρθηκαν στην αντίστοιχη ενότητα : http://www.artofwise.gr/forum/index.php?sh...iew=getlastpost

Link to comment
Share on other sites

Φίλε Dream_er,

Πολύ καλά έκανες και ζήτησες να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά προφανώς ο 123 είναι αποφασισμένος να μας διασκεδάσει και τίποτα δεν τον σταματάει... Ας μην του χαλάσουμε λοιπόν το χατίρι. Άλλωστε, το γέλιο κάνει καλό. :cheerful:

 

Γι? αυτό και τα μηνύματα μεταφέρθηκαν στην αντίστοιχη ενότητα : http://www.artofwise.gr/forum/index.php?sh...iew=getlastpost

 

 

γειά σας.

είμαι και εγώ νέο μέλος αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αρκετά πράγματα (και να πώ την αλήθεια για αυτό μπήκα εδώ). Με απασχολεί ιδιαίτερα η μαγεία, όχι με την τσαρλατανίστικη άποψη, αλλά με την θεμελειωμένη. θα ήθελα να βρω πληροφορίες. Τί θα μπορούσα να διαβάσω και να μάθω? σημ. είμαι αρχάρια για αυτό μην μου προτείνετε καμία πεντάτομη εγκυκλοπαίδεια. οποιαδήποτε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη. ευχαριστώ :cheerful:

Link to comment
Share on other sites

ekati...

 

Το web είναι ενας τεράστιος χώρος. Πάντως αν θες κάποιες βασικές πληροφορίες μπορείς να βρείς με λέξεις κλειδιά στο www.wikipedia.com που είναι σαφώς οτι πιο συγκεντρωμένο και αντικειμενικό μπορείς να διαβάσεις στο web, πριν να εμβαθύνεις.

 

Απο εκεί και πέρα... για το "χάλι" που ακολούθησε πιο πάνω.

 

Βρε Νεφέλη... έχεις εκείνο το poltergeist section. Βάλτα εκεί , να μην χαθούν τα ψύγματα σοφίας που διαβάσαμε όλοι μας, εν μέσω ανορθογραφίας και βωμολοχιών.

 

ΑΝ ήξερα οτι είχαν γίνει όλα αυτά, ουτε καν θα είχα μπεί στον κόπο να απαντήσω σοβαρά σε άλλο thread στο συγκεκριμένο μέλος. Ο Σεβασμός είναι απαραίτητος , για να ρωτάς και να φτάνεις σε καταστάσεις. Κάτι που έλειπε , προφανώς.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...