Jump to content

τι να σημενει ;


leuki-magisa
 Share

Recommended Posts

το τοποθετησα εδω μιας και δεν ηξερα που ταιριαζει !

 

 

Σημερα το πρωι καποιος δηλητηριασε το σκυλακι μας , αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα , απλα ειναι η αφορμη , ...την πηγα στον κτηνιατρο και ευτηχος την προλαβαμε , μαλον γλυτωσε , φυσικα αυτο θα το ξερουμε αυριο .

Γυρισα σπιτι χωρις το σκυλακι , (εμεινε στην κτηνιατρο) , η κορη μου αμεσως ρωτησε που ειναι και της ειπα οτι θα παω να την παρω πιο μετα , προηγουμενος δεν της ειχα πει τι εχει το σκυλακι ! και γυριζει και μου λεει "εγω ξερω οτι την δηλητηριασαν"(η κορη μου ειναι 6 χρονων και δεν της ειπα τιποτα περι δηλητηριασης για να μην την πληγωσω), της ειπα απο που το ξερει αυτο και μου λεει εγω στο σπιτι του μπαμπα εχω μια μπαλα απο οπου βλεπω τι κανει η Σισι ( ετσι λενε το σκυλακι ), εμεινα με ανοιχτω στομα , δεν ηξερα τι να πω , την ρωτησα τι μπαλα εχεται ; και μου λεει εχω μια μπαλα μαμα για να βλεπω τι κανει η Σισι , φυσικα σημερα δεν ηταν στο σπιτι του μπαμπα της!!!!!!!

 

 

τι σας λεει η ολη ιστορια.

Link to comment
Share on other sites

μηπως το υπεθεσε? αν ηρθες χωρις το σκυλακι σπιτι κ της ειπες οτι το αφησες στον κτηνιατρο μπορει να σκεφτηκε οτι το δηλητηριασαν κ να σου ειπε αυτο με την μπαλα απλα για να κανει αισθηση , ρωτα ομως τον μπαμπα της τι κανει οταν την εχει σπιτι του ή πηγαινε κ εσυ μαζί της στο σπιτι του για να δεις. Μην αρχισεις ομως να την ρωτας τι εννοουσε με αυτο που ειπε κ τετοια γιατι τα παιδια πολλες φορες το βλεπουν σαν παιχνιδι ή ως ενα τροπο για να τραβηξουν την προσοχη κ θα συνεχισει να λεει πραγματα τα οποια ενδεχομενως δεν ισχυουν

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...