Jump to content

Εμφύτευση Microchip σε ανθρώπους!


 Share

Recommended Posts

Όλο και συζητιέται, όλο και το γυροφέρνουν διάφοροι, όλο και ακούγονται διάφορες "θεωρίες συνωμοσίας".

 

Να λοιπόν, που είτε μέσω της Υγείας , είτε μέσω της ανάγκης ανίχνευσης "χαμένων προσώπων" , είτε μέσω της αναζήτησης νέων τρόπων "διακίνησης του χρήματος" μάλλον μπαίνει δραστικά στη ζωή μας.

 

Περί Microchip ο λόγος, που θα περιέχει σημαντικές ατομικές πληροφορίες και θα είναι εμφυτευμένο στο άτομο. Ένα scanner θα μπορεί να "διαβάζει" αυτές τις πληροφορίες.

 

Ταυτόχρονα, στην πιο "προωθημένη" μορφή του περιλαμβάνει και πομποδέκτη ικανό να στείλει και να λάβει σήμα-προσδιορισμού στίγματος απο Δορυφόρο (GPS).

 

Κάτι που ήδη χρησιμοποιείται στον εντοπισμό και ακινητοποίηση κλεμμένων οχημάτων και σε πιο περιορισμένη (πειραματική) κλίματα, στον εντοπισμό "ζώων".

 

Αλλά σε επίπεδο πλέον των διαφόρων τύπου C41 αντιτρομοκρατικών συστημάτων, και στην παρακολούθηση ανθρώπων.

 

Για να δούμε λοιπόν τα διάφορα σενάρια και στοιχεία. Ότι υπάρχει και βγαίνει προς τα έξω τουλάχιστον.

 

Γιατί μάλλον πέρασε κιόλας ο καιρός που μας παρακολουθούσαν προσδιορίζοντας τη θέση μας μέσω του κινητού μας.

Edited by Avaris
Link to comment
Share on other sites

Να και ένα ενδιαφέρον άρθρο πάνω στο πως "ανοίγονται ίσως οι ασκοί του Αιόλου".

 

*****************************************************

 

Ασφαλιστική εταιρεία εμφυτεύει μικροτσίπ σε ασθενείς.

 

Ένα εμφυτεύσιμο μικροτσίπ που αποθηκεύει ιατρικά στοιχεία θα δοκιμαστεί σε πελάτες αμερικανικής ασφαλιστικής εταιρείας που πάσχουν από χρόνια νοσήματα. Σύμφωνα με την εταιρεία Ηorizon Blue Cross and Blue Shield, το τσιπ θα εμφυτευτεί σε 280 ασθενείς που νοσηλεύονται συχνά στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Χάκενσακ, προκειμένου να επεμβαίνει άμεσα το ιατρικό προσωπικό και να μειωθούν τα δαπανηρά ιατρικά λάθη.

 

Η συσκευή που έχει το μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού, εμφυτεύεται υποδερμικά πάνω από τον αγκώνα και περιέχει έναν κωδικό μέσω του οποίου το νοσηλευτικό προσωπικό μπορεί να ανακτήσει το ιατρικό φάκελο του ασθενή σε περίπτωση που δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει.

 

Η εταιρεία ελπίζει ότι το τσιπ θα βοηθήσουν τους γιατρούς να αποφύγουν τις λανθασμένες διαγνώσεις, τη χορήγηση φαρμάκων τα οποία θα μπορούσαν να αλληλεπιδράσουν επικίνδυνα εφόσον χορηγούνται μαζί με άλλα και την επανάληψη διαγνωστικών εξετάσεων.

 

Το πιλοτικό πρόγραμμα είναι εθελοντικό και δεν χρεώνεται στους ασθενείς. Προς το παρόν, απευθύνεται μόνο σε ασφαλισμένους που πάσχουν από χρόνια νοσήματα και είναι πιθανότερο να διακομιστούν δίχως να έχουν ικανότητα επικοινωνίας, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. Τα άτομα με διαβήτη, για παράδειγμα, μπορεί να χάσουν τις αισθήσεις τους ή να βρεθούν σε σύγχυση, εξήγησε.

 

Το τσιπ κατασκευάζεται από την VeriChip Corp. Αν το πιλοτικό πρόγραμμα αποδειχθεί επιτυχές, θα επεκταθεί και σε άλλους ασθενείς σε διάστημα περίπου δύο ετών.

 

του Τάσου Σαραντή, ΗΜΕΡΗΣΙΑ 18/7/2006

πηγή: http://www.chiosnews.com/cn2172006507200.asp

*********************************************************

 

Μετά απο αυτό, τι?

Link to comment
Share on other sites

Να το παραθέσω κι εδώ λοιπόν:

 

Ιστορία επιστημονικής φαντασίας, επεισόδιο από τα X-files ή κάτι πολύ χειρότερο, μία εφιαλτική πραγματικότητα που θα συμβεί πριν προλάβει κανείς να καταλάβει πως συνέβη;

1ix6.png

 

Ενα νέο επίτευγμα που ελαχιστοποιεί την ανάγκη να χρησιμοποιούμε χρήματα ή πιστωτικές κάρτες!

 

Ήδη χρησιμοποιείται από τους πλουσίους σαν όπλο κατά των απαγωγών..

 

Θα το χρησιμοποιήσετε για τα πλεονεκτήματά του για να εμποδίσετε την απάτη και την κλοπή...

 

Η motorola είναι η εταιρεία που παράγει το microchip για την MONDEX SMARTCARD

6qd4.jpg

 

Έχουν αναπτύξει διάφορα εμφυτεύματα για ανθρώπους, χρησιμοποιώντας το "bio-chip"

Το "bio-chip" έχει μέγεθος 7mm μήκος και 0,075mm πλάτος, στο μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού. Εμπεριέχει ένα πομπό και μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου. Η μπαταρία επαναφορτίζεται από ένα κύκλωμα θερμοστοιχείων που παράγει ηλεκτρικό ρεύμα με την διακύμανση της θερμοκρασίας του σώματος.

 

Ο πομπός είναι ένα σύστημα μνήμης που διαβάζει πληροφορίες του microchip. Η "ανάγνωση" γίνεται με κύμματα όπως με ένα τηλεχειριστήριο.

 

Θυμηθείτε αυτή την εταιρεία

MONDEX

4me9.jpg

 

Περισσότερες από 250 εταιρείες και 20 χώρες εμπλέκονται στην διακίνηση της Modex στον κόσμο και πολλά έθνη είναι "προνομιούχα" να χρησιμοποιούν αυτό το σύστημα. Ανάμεσά τους: Μεγάλη Βρετανία, Καναδάς, Ηνωμένες Πολιτείες, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ισραήλ, Χονγκ Κονγκ, Κίνα, Ινδονησία, Μαλαισία, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Ταϋλάνδη, Ινδία, Ταϊβάν, Σρι Λάνκα, Κόστα Ρίκα, Γουατεμάλα, Νικαράγουα, Παναμά, Ονδούρα, Ελ Σαλβαδόρ, και Βραζιλία.

 

Υπάρχουν και άλλα smartcard συστήματα που χρησιμοποιούνται από τη Mondex, ειδικά από τότε που η MasterCard αγόρασε το 51% της εταιρείας.

 

Και τι έχει να κάνει αυτό με εμάς;

 

Ξοδεύουν περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια δολάρια σε έρευνα για να ανακαλύψουν το καλύτερο σημείο στο ανθρώπινο σώμα για να τοποθετηθεί το Bio-Chip. Έχουν βρεί μόνο δύο ικανοποιητικά και αποδοτικά σημεία: το ΚΕΦΑΛΙ, κάτω από το δέρμα του κρανίου (σκάλπ) και το ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ, ειδικά του δεξιού.

 

2mw8.png

 

Ένα δισεκατομμύριο bio-chips κατασκευάζονται από την Mondex το χρόνο. Παράγει τουλάχιστον εδώ και ένα χρόνο.

 

Ανακάλυψαν πως αν το chip τοποθετηθεί σε κάρτα, θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. Θα μπορούσε να κοπεί και οι πληροφορίες εντός τους να αλλάξουν ή να τροποποιηθούν. Αφού λάβεις την κάρτα, θα λήξει μέσα σε ένα ή δύο χρόνια. Στο τέλος, τα αληθινά λεφτά θα είναι ανασφαλή στο εμπόριο.

 

Υπάρχει μόνο μία λύση στο πρόβλημα, την οποία ενστερνίστηκε η Μotorola...εμφύτευση του bio-chip στο δεξί χέρι ή στο κεφάλι απ' όπου δεν μπορούν να βγούν. Αν βγεί με χειρουργείο, η κάψουλα θα σπάσει και ο άνθρωπος θα μολυνθεί με το λίθιο και τα χημικά της μικρομπαταρίας, το GPS (Global Positioning System) θα εντοπίσει αν έχει αφαιρεθεί και θα ειδοποιήσει τις αρχές.

 

Σημειώστε: MONDEX σημαίνει Money on your hand MON = MONetary DEX=DEXter=Right-hand side

 

Αν μετά από αυτή την ενημέρωση έχεις ακόμα αμφιβολίες κάνε τα ακόλουθα: Πήγαινε στο google και ψάξε τη λέξη VERICHIP και διάβασε κάποια από τα links. Κάνε το ίδιο με τις λέξεις MONDEX SMARTCARD

Link to comment
Share on other sites

name='evi' date='Dec 18 2006, 04:58 PM' post='43281']

Να το παραθέσω κι εδώ λοιπόν:

.....

Αν μετά από αυτή την ενημέρωση έχεις ακόμα αμφιβολίες κάνε τα ακόλουθα: Πήγαινε στο google και ψάξε τη λέξη VERICHIP και διάβασε κάποια από τα links. Κάνε το ίδιο με τις λέξεις MONDEX SMARTCARD

 

Εμ Evi .

 

δεν θα παραθέσεις το καλύτερο?

 

Αυτό που παρατηρώ πάντως, είναι πως, όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, η VERICHIP, νομίζω είναι απο κάτω...

 

Ποιός έχει περισσότερα για την...κυρία?

Link to comment
Share on other sites

"Χτυπούν" μέσα από το σύστημα υγείας:

 

"O ομιλητής της veirchip,Nicole Philbin επαλήθευσε τις ανεπίσημες συναντήσεις του προέδρου της εταιρείας Scott Silverman με τα U.S. Navy και Air Force leaders για να προτείνει μία μελέτη σκοπιμότητας του VeriMed system.

Το σύστημα βασίζεται σε ένα εμφύτευμα σε μέγεθος κόκκου ρυζιού, στο οποίο η VeriChip ισχυρίζεται ότι εμπεριέχεται ένας 16-ψήφιος αναγνωριστικός αριθμός. Ο Philbin είπε ότι, μόνο οι RFID readers μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν τον αριθμό, ο οποίος στη συνέχεια καταχωρείται σε μία ασφαλή βάση δεδομένων. Ένα login name και password χρειάζονται για την πρόσβαση στη βάση σε μία ασφαλή ιστοσελίδα, ενώ είπε προσθέτοντας ότι, το σύστημα είναι πιό ασφαλές και πιό αποτελεσματικό από τα πράγματα που οι άνθρωποι κουβαλούν συνήθως στο πορτοφόλι τους.

Η VeriChip ανήκει στην Applied Digital, της οποίας πελάτες είναι και οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες. Η εταιρεία προωθεί το VeriMed system σαν ένα τρόπο διασφάλισης ότι, οι ανταποκριτές εκτάκτου ανάγκης και οι νοσοκομειακοί φορείς, μπορούν να αναγνωρίσουν έναν ασθενή ο οποίος δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει, και να μάθουν για αλλεργίες και ιατρικό ιστορικό.

Το υπουργείο Άμυνας, έχει ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού αρχείου υγείας, και η VeriChip θα ήθελε να εμπλουτίσει την ποιότητα φροντίδας για τους βετεράνους και τους στρατιωτικούς, λέει ο Philbin. "Δεν μπορεί να εντοπιστεί. Δεν είναι μία συσκευή GPS. Δεν περιέχει άλλες πληροφορίες εκτός από τον αριθμό αναγνώρισης. Δεν είναι υποχρεωτικό. Αν ένα πρόσωπο με τη συσκευή, παρουσιαστεί στα επείγοντα αναίσθητο, μπορεί να είναι αλλεργικό ή να έχει κάποιο ιστορικό και αυτή η πληροφορία να είναι κρίσιμη."

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

"Νιούαρκ, Νιου Τζέρσι: Ένα εμφυτεύσιμο μικροτσίπ που αποθηκεύει ιατρικά στοιχεία θα δοκιμαστεί σε πελάτες αμερικανικής ασφαλιστικής εταιρείας που πάσχουν από χρόνια νοσήματα, προκειμένου να μη χάνεται χρόνος μετά τη διακομιδή του ασθενούς και να μειωθούν τα ιατρικά λάθη.

 

Η εταιρεία horizon Blue Cross, με έδρα το Νιου Τζέρσι, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι συνεργάζεται με το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Χάκενσακ ώστε το τσιπ θα εμφυτευθεί σε 280 ασθενείς που νοσηλεύονται συχνά εκεί. Το πρόγραμμα είναι εθελοντικό και δεν χρεώνεται στους ασθενείς.

 

Η συσκευή έχει μέγεθος κόκκου ρυζιού, εμφυτεύεται υποδερμικά πάνω από τον ώμο και περιέχει έναν κωδικό μέσω του οποίου το νοσηλευτικό προσωπικό μπορεί να ανακτήσει το ιατρικό ιστορικό του φορέα σε περίπτωση που ο ασθενής έχει χάσει τις αισθήσεις του.

 

Η Horizon ελπίζει ότι το τσιπ θα μειώσει τις λανθασμένες διαγνώσεις, τη χορήγηση ακατάλληλων φαρμάκων και την επανάληψη ακριβών διαγνωστικών εξετάσεων.

 

Το πιλοτικό πρόγραμμα απευθύνεται προς το παρόν μόνο σε ασφαλισμένους που πάσχουν από χρόνια νοσήματα και είναι πιθανότερο να διακομιστούν αναίσθητοι, δήλωσε εκπρόσωπος της Horizon. Τα άτομα με διαβήτη, για παράδειγμα, μπορεί να χάσουν τις αισθήσεις τους ή να βρεθούν σε σύγχυση από υπερβολική δόση ινσουλίνης.

 

Το τσιπ κατασκευάζεται από την VeriChip Corp. και τα στοιχεία που περιέχει διαβάζονται από ειδικό εξοπλισμό στο νοσοκομείο. Αν το πιλοτικό πρόγραμμα αποδειχθεί επιτυχές, θα επεκταθεί και σε άλλους ασθενείς σε διάστημα περίπου δύο ετών."

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, να ένα σενάριο που μάλλον θα βάλει τον Big Brother στη ζωή μας και θα πούμε κι ευχαριστώ.

 

Φαντάσου πως "χάνεις" το παιδί σου....τόσα χάνονται άλλωστε κάθε μέρα...δεν είναι απίθανο...

 

είτε χάθηκε απο μόνο του, είτε το απήγαγαν...

 

είτε έτσι, είτε αλλιώς, εσύ τρελλαίνεσαι απο την αγωνία....

 

....δεν θάθελες εκείνη τη στιγμή να μπορούσες να πάρεις το GPS και αμέσως να βρεις το "στίγμα" του παιδιού ώστε και η αστυνομία ακαριαία να τρέξει στο "κατάλληλο σημείο" και να βρει το παιδί ΕΓΚΑΙΡΑ?

 

Και το ίδιο ισχύει για ηλικιωμένους με Αλτσχάιμερ ή άλλες ασθένειες μνήμης.

 

Έχω την αίσθηση πως αυτή θάναι η "Κερκόπορτα" που θα βάλει τον Όργουελ για τα καλά στη ζωή μας.

Link to comment
Share on other sites

Μα αυτό το σενάριο ήδη παίζει. Ήδη χρησιμοποιείται σαν λόγος για να τοποθετείσετε το τσιπ, ο παραπάνω που είπες, και αν δεν κάνω λάθος το έχουν ήδη κάνει κάποια άτομα στην αγγλία.(αν βρω κάτι σχετικό θα το γράψω)

Είναι από τα πρώτα κόλπα που έχουν σκεφτεί!

Link to comment
Share on other sites

Μα αυτό το σενάριο ήδη παίζει. Ήδη χρησιμοποιείται σαν λόγος για να τοποθετείσετε το τσιπ, ο παραπάνω που είπες, και αν δεν κάνω λάθος το έχουν ήδη κάνει κάποια άτομα στην αγγλία.(αν βρω κάτι σχετικό θα το γράψω)

Είναι από τα πρώτα κόλπα που έχουν σκεφτεί!

 

Το εφιαλτικότερο όλων είναι το "πως αλλιώς" θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν αυτά τα microchips.

 

Σαν ατομικοί Απινιδωτές.

 

Απινιδωτής είναι μια συσκευή που εμφυτεύεται κάτω απο το δέρμα σε "καρδιολογικά πάσχοντα" άτομα, ώστε την κρίσιμη στιγμή της "αρρυθμίας", η συσκευή να δίνει ένα (ισχυρό) ηλεκτροσόκ στην καρδιά για να της επαναφέρει τον φυσιολογικό ρυθμό.

 

 

Φαντάζομαι απο τώρα το εισαγωγικό της "κρυμμένης υποπαραγράφου" του σχετικού νομοσχεδίου του μέλλοντος".

 

"Για "λόγους κοινωνικής πρόνοιας" κρίθηκε απαραίτητο να "αυξηθεί" η ενεργειακή ισχύς των microchips σε σημείο που να μπορούν να λειτουργήσουν ως "απινιδωτές" εκτάκτου ανάγκης.

 

Φανταστείτε την ημέρα που το microchip θα είναι τόσο ισχυρό ώστε να μπορεί να εκτονώσει τόση ενέργεια ώστε να "ακινητοποιήσει" (οδυνηρά) ένα άτομο.

 

Και φυσικά, γνωρίζουμε πλέον πόσο εύκολα "καθοδηγούνται" εξ'αποστάσεως τέτοιες συσκευές.

 

Για παράδειγμα, δεν θα χρειάζονταν δακρυγόνα πλέον. Θα βλέπαμε τους διαδηλωτές που κάποιοι έκριναν ως επικίνδυνους να πέφτουν σφαδάζοντας σαν τις μύγες.

 

Για να μην φανταστούμε τα επακόλουθα μιας τέτοιας ευρείας εφαρμογής των microchips, σε συνθήκες πολέμου.

 

Ο αντίπαλος στρατός θα έπεφτε σαν τις μύγες, θύμα του "ηλεκτρονικού πολέμου" του "ανώτερου τεχνολογικά".

Edited by Avaris
Link to comment
Share on other sites

Επαναλάβετε μετά από μένα, γιατί ακολουθεί η φράση που θα επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα στο μέλλον: Μπεεεεε, Μπεεεε :offtopic:

Παλιά βλέπαμε προβατάκια στον ύπνο, τώρα θα βλέπουμε και στον ξύπνιο...

Edited by R-b-t3r
Link to comment
Share on other sites

Επαναλάβετε μετά από μένα, γιατί ακολουθεί η φράση που θα επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα στο μέλλον: Μπεεεεε, Μπεεεε :offtopic:

Παλιά βλέπαμε προβατάκια στον ύπνο, τώρα θα βλέπουμε και στον ξύπνιο...

 

 

Αυτό μου θυμίζει κάτι αηδιαστικό δυστυχώς.

 

Την Β.Κορέα. Τη μέρα της γιορτής του Δικτάτορα, βγαίνουν όλοι δήθεν χαρούμενοι στους δρόμους για την γιορτή του.

 

Ή αλλιώς, χιλιάδες άνθρωποι να βγαίνουν στους δρόμους κάθε μέρα και να αρχίζουν τη μέρα τους λέγοντας : "να είσαι καλά Μεγάλε Αδελφέ που μας φροντίζεις".

 

Ή ένα σκηνικό του στυλ.

 

Ένας ανίκανος κωλουπάλληλος στην τάδε υπηρεσία του Δημοσίου έχει σπάσει τα νεύρα όλου του κόσμου στην ουρά μπροστά του με την συμπεριφορά του και επειδή κάποιος δεν αντέχει πλεον και διαμαρτύρεται, ο security κρίνει πως είναι ώρα να χρησιμοποιήσει το "όπλο" του. Το scanner του ανιχνεύει τη συχνότητα του microchip του "δύστροπου" πολίτη και παρεμβαίνοντας στο λογισμικό του το "διατάσσει" να δώσει μια "επώδυνη εκκένωση" στον πολίτη που "τόλμησε να διαμαρτυρηθεί".

 

Ο πολίτης πέφτει σφαδάζοντας στο πάτωμα και αφρίζει σαν να έχει επιληψία. Το θέαμα είναι οικτρό. Κανείς μετά απο αυτό δεν τολμάει να "διαμαρτυρηθεί" για την συμπεριφορά του υπαλλήλου.

 

Κάτι ανάλογο μπορούμε να φανταστούμε για την υπέρβαση του ορίου ταχύτητος ή ακόμη και για οτιδήποτε θεωρηθεί ως "παράβαση" απο το εκάστοτε ανεγκέφαλο "όργανο της τάξης" που εν είδη Δικαστή Ντρεντ θα φροντίζει να δικάζει "παραυτα".

 

Ποια αντιπολίτευση, ποιός διαννοούμενος, ποιός δημοσιογράφος θα τολμήσει να παει κόντρα σε κάτι τέτοιο όταν ήδη θα έχει μπει σε τόσο εκτεταμένη εφαρμογή?

 

Το ηλεκτροσοκ βλέπεις είναι τόσο επώδυνο.

 

Ασε που μια "περιορισμένου εύρους" "ηλεκτρική εκκένωση" θα μπορεί να προκαλέσει "ικανές αρρυθμίες" ώστε ο "αντιδρούντας" να πεθαίνει απο φυσιολογικά - μη ανιχνεύσιμα - αίτια.

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή,λέτε η μικρή Ελλαδίτσα μας να γίνει...Β.Κορέα μια ωραία πρωϊα;;; :crying:

 

Τι φόβοι είν'αυτοί;

ΟΚ το φάντασμα του Ολοκληρωτισμού ανέκαθεν θα παραμονεύει την Ανθρωπότητα.Δυστυχώς,είναι στον ανθρώπινο χαρακτήρα η..."θεάρεστη ομορφιά" της Εξουσίας (εξουσιομανίας, καλύτερα!)

:angry:

Στο χέρι μας και μόνο:να μην αφήσουμε να γίνει ποτέ κάτι τέτοιο!

Το να μην έρθει ποτέ εκείνη η μέρα!!! :plzdie:

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή,λέτε η μικρή Ελλαδίτσα μας να γίνει...Β.Κορέα μια ωραία πρωϊα;;; :crying:

 

Τι φόβοι είν'αυτοί;

ΟΚ το φάντασμα του Ολοκληρωτισμού ανέκαθεν θα παραμονεύει την Ανθρωπότητα.Δυστυχώς,είναι στον ανθρώπινο χαρακτήρα η..."θεάρεστη ομορφιά" της Εξουσίας (εξουσιομανίας, καλύτερα!)

:angry:

Στο χέρι μας και μόνο:να μην αφήσουμε να γίνει ποτέ κάτι τέτοιο!

Το να μην έρθει ποτέ εκείνη η μέρα!!! :plzdie:

 

Πρώτα, διαμόρφωσαν τεχνολογία (GPS).

 

Μετά, διαμόρφωσαν Case Studies ως practising: δηλ.Lo Jack ( εντοπισμός και ακινητοποίηση κλεμμένων αυτοκινήτων), εντοπισμός χαμένων κατοικιδίων ζώων στα οποία ειχε εμφυτευθεί microchip εντοπισμού. Και φυσικά, να μην "ξεχνάμε" τις "αντίστοιχες εφαρμογές" των διαφόρων αντιτρομοκρατικών υπηρεσιών που χρησιμοποίησαν την συγκεκριμένη τεχνολογία ήδη σε παρακολουθήσεις ατόμων.

 

Τώρα, ήρθε απλώς η ώρα να το εφαρμόσουν εκτεταμένα στον πληθυσμό.

 

Φυσικά, δεν είναι ώριμες οι "συνθήκες" να το "επιβάλλουν".

 

Απαιτείται μια "κρίσιμη μάζα" εθελοντικής εφαρμογής πρώτα, ως "βάση εκκίνησης" και μετάβασης στην "επόμενη μέρα".

 

Να το "υιοθετήσει" δηλαδή, εθελοντικά, η πλειοψηφία του πληθυσμού προτού αποφασίσουν να το "επεκτείνουν" σε ακόμη περισσότερους (έντεχνα , δηλ. με "πονηριά") και μετά στους τελευταίους "αντιδραστικούς" με μέτρα "επιβολής".

 

Έτσι, το Marketing αυτού του project - όπως κάθε Τμήμα Marketing που σέβεται τον εαυτό του - αναζητεί τρόπους να "τοποθετήσει" το "νέο προιόν στην αγορά".

 

Εντοπίζουν λοιπόν, "πρώτες ανάγκες" που δύναται να "καλυφθούν" με αυτή την τεχνολογία (microchip).

 

Και φυσικά, πρώτοι έρχονται πάντα οι "Λόγοι Υγείας".

 

Το microchip λοιπόν ? σε πρώτη φάση - περιλαμβάνει το "ιατρικό ιστορικό" του «εθελοντή ασθενούς. Αργότερα, πιθανότατα θα διασυνδεθεί και με άλλες εμφυτεύσεις (πχ μηχανισμός παραγωγής και παροχής ινσουλίνης), ή θα επιτελεί και άλλες εργασίες, (πχ μείωση αδρεναλίνης, έκχυση ηρεμιστικών ουσιών, λειτουργία ως απινιδωτής , κλπ κλπ).

 

Τέτοιες λειτουργίες θα το κάνουν πολύτιμο στα μάτια ανθρώπων που κινδυνεύουν να πέσουν νεκροί από λεπτό σε λεπτό εξαιτίας μιας ασθένειάς τους.

 

Και οι εφαρμογές για λόγους υγείας καλύπτουν μια τεράστια μερίδα του παγκόσμιου πληθυσμού.

 

Και μόνο μέσω αυτής της «φιλοσοφίας» θα έχουν αποκτήσει την κρίσιμη μάζα «διείσδυσης» του εμπορεύματος στην αγορά ? αυτό που τους χρειάζεται δηλαδή.

 

Την κατάλληλη στιγμή και για να μειώσουν τα νοσήλεια και τις χαμένες εργατοώρες των Δημοσίων Συστημάτων Υγείας, θα υποχρεωθεί ακόμη μεγαλύτερη μερίδα πληθυσμού να τα εμφυτεύσει. Αυτή θα είναι η «Πρώτη Επιβολή».

 

 

Ταυτόχρονα, τρέχει και το «δεύτερο project τοποθέτησης του εμπορεύματος στην αγορά». Σαν μέσο αντικατάστασης των πιστωτικών καρτών. Έτσι, θα καλύψουν ακόμη μεγαλύτερη μερίδα πληθυσμού (και πάλι εθελοντικά). Την «κατάλληλη στιγμή» θα δούμε να επιβάλλεται ως το μοναδικό σύστημα συναλλαγών. Αυτή πιθανότατα θα είναι η «Δεύτερη Επιβολή».

 

Σε Τρίτη φάση, το microchip θα περιλαμβάνει και «πλήθος άλλων προσωπικών δεδομένων». Αρχίζοντας από την Αστυνομική ταυτότητα, το Διαβατήριο, φορολογικά και ασφαλιστικά δεδομένα, ποινικό μητρώο και πάει λέγοντας. (θυμίζει μήπως κάτι από την «Σφραγίδα του Θηρίου»? Μπα, σύμπτωση θάναι)

 

Ταυτόχρονα, θα έχει λανσαριστεί και ως η «πανάκεια» για τον εντοπισμό «χαμένων προσώπων» (πχ παιδιά, ηλικιωμένοι, πάσχοντες από ασθένειες μνήμης, πιλότοι , αλιείς, ναυτικοί, στρατιώτες, κλπ)

 

Οι συνθήκες θα έιναι ώριμες πλέον για να επιβληθεί η «πλήρης εφαρμογή» του microchip σε όλο τον πληθυσμό.

 

Οι συνέπειες μιας τέτοιας «κατάστασης» είναι περισσότερο από εμφανείς.

 

Σε ποιο σημείο της παραπάνω «άκρως επαγγελματικής Μεθόδευσης» πιστεύεις πως μπορεί να παρέμβει αντιδρώντας κάποιος φίλε μου Ingmar?

 

Μην ξεχνάμε πως στο πρώτο στάδιο, το project εφαρμόζεται «εθελοντικά».

 

Πως μπορείς να χτυπήσεις κάτι που εφαρμόζεται εθελοντικά?

 

Θα πεις σε κάποιον καρδιοπαθή «μην βάλεις εμφυτεύσιμο απινιδωτή» που θα σου σώσει τη ζωή άπειρες φορές» διότι αυτό θα χρησιμοποιηθεί μετά «έτσι κι έτσι»?

 

Αδιαφορώ θα σου πει. Εγώ ξέρω πως σε κάθε «αρρυθμία» της καρδιάς μου κινδυνεύω να πέσω νεκρός. Κι αυτός ο «εμφυτευμένος μηχανισμός» θα με σώζει κάθε φορά.

 

Τι μπορείς να του πεις τότε φίλε μου Ingmar?

 

Ότι με κάθε μηχανισμός που εμφυτεύτετε πάνω σας φέρνετε πιο κοντά τον Μεγάλο Αδελφό?

 

Έχει αυτιά να ακούει "θεωρίες" πιστεύουμε κάποιος που νοιώθει άμεσα να κινδυνεύει η "ζωή" του?

Edited by Avaris
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

καθόλου απίθανο στο μέλον να είναι τα πάντα με εμφύτευμενο μικρο-τσιπ , ακόμα και σε καταναλοτικά προιοντα. Πολυ μικρα για να προκαλέσουν ζημιά , αλλα πολύ αποδοτικά στο να ξέρουν ορισμενοι τι τρωει ο περισσοτερος κόσμος για να προοθήσουν και άλλα προίντα. Η σκέψη για εμφύτεφση τσιπ σε ανθροπώ περιτό να πω οτι υπάρχει από το 60, καθος και με ολεσ τις ταινιες φαντασιας robocop - terminator ολα εκεί μας πάνε.

 

Θα κάνουμε τα ψώνια μας και κάθε άλου ίδους συναλαγή με αυτο το τσιπακι στο χερι. Απο τιν μια το θεωρω μια χαρα ως μελοντικη λυση για διαφορα αλλα προβληματα. Τι θα γινει όμος με τις ληστίες? θα σου κόβουν το χέρι να σου πάρουν τα λεφτα? Και τι θα γίνει με τους hackers που συγουρα θα υπάρχουν για να σου πηράζουν δεδομενα και να σε κάνουν ράκο.

 

Ακόμα και εάν λειτουργει ως μονάδα εντοπισμου αυτό πολλές φορες θα σωσει ζωες, δεν με νιάζει να ξέρουνε που είμαι εφ΄όσον δεν εχω κανει τιποτα για να φοβηθώ κάποιον. Αν λειτουργει ωσ μικρόφωνο τοτε θα πιρακτώ λίγο.

Γιατι θα είναι πολύ φασιστικό να τα ξέρουνε όλα και αργότερα να σε απειλούνε.

 

Φανταζομε τα παιδια μου ( ακομα δεν εχω ) να διαδιλόνουν στην βουλη για να μην περάσουν τα τσιπάκια στην έλλαδα ,οπως κάνω εγώ σήμερα για το αρθρο 16. Και μακάρι να υπάρχουν "ελευθερα μυαλα" που θα ξεσηκωθουν , και σε κάτι τετοιες εποχές που μας θυμήζουν μεσαιονα όλα τελιώνουν όταν θα έρθει η Αναγέννηση.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Δεν έχω πρόβλημα με το τσιπάκι ούτε με τον αριθμό του θηρίου.)

 

αναρρωτιόμασταν μια βραδια που περπατάγαμε στην μισοάδεια πόλη μας πως θα είναι αργότερα όταν γίνει σαν τις πόλεις με τεράστια εγκληματικότητα!

τι τσάντα και τι πλαστικό χρήμα! τίποτα δεν σε σώζει από τους άρπαγες...!

ενω το τσιπάκι!

μια χαρά! ακόμη και γυμνός να είσαι μπορείς να βγάλεις μερικά γιουρος απο το ΑΤΜ!

Ακόμη και να σε σκοτώσουν...λογαριασμό τραπέζης γιοκ!(που λένε και οι φίλοι μας οι τουρκοι:Ρ)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...