Firemaster Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Δεν θα άλλαζε κάτι σε αυτό που κάνω τώρα. Για μένα ο Θάνατος είναι η συνέχεια της ζωής :smilewink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthropos Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Αχ αυτος ο πνευματισμος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z_Tolerance Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 (edited) Προσωπικα εγω θα επιθυμουσα να πεθανω χωρις να νιωσω πονο. Ολα τα υπολοιπα ειναι γραμμενα στη μοιρα οπως και το ενδεχομενο να πεθανω σε μια εβδομαδα. Edited June 1, 2007 by Z_Tolerance Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrakleitos Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Αχ αυτος ο πνευματισμος. πως το εννοεις αυτο? εννοεις τον πνευματισμο με τον τροπο που τον εξξεφρασε ο αλλαν καρντεκ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panselinos Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 προσωπικά το μόνο που με πειράζει στον θάνατο είναι η αντιμετώπιση του από όλου όσους με αγαπάνε.Αυτό είναι που με στενοχωρεί και στους θανάτους άλλων. Ο πόνος για την μάνα που έχασε το παιδί της είναι πιο μεγάλος από τον πόνο για τον αδικοχαμένο φίλο. Οσο για το να φτάσουμε στο ΑΥΤΟ, πιστεύω οτι είναι ο δρόμος που μετράει και όχι η επίτευξη του τελικού στόχου. Σε τελική ανάλυση είναι η προσπάθεια αυτη πού δίνει αξία σε έναν στόχο. Άρα λοιπόν όσο βαδίζω στον δρόμο που οδηγεί στον στόχο μου είμαι ικανοποιημένος. καλή εβδομάδα από αυριο σε όλους Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kailor Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 εγώ θα συνέχιζα την ζωή μου κανονικά. δηλαδή θα συνέχιζα να γλεντάω με τον δικό μου τρόπο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
περιηγητής Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Ποιος μπορεί να προβλέψει το μέλλον; Ποιος ξέρει αν σε μια εβδομάδα θα είναι κάποιος νεκρός. Ίσως γιατροί να προσεγγίζουν κάποιο χρονικό περιθώριο. Ο τίτλος μου θύμισε resident evil. Καμμία σχέση με την ερώτηση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αλισάχνη Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 "Ελεύθερα ζει όποιος αποφασίζει ως εάν η κάθε στιγμή της ζωής του να ήταν και η τελευτάια." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Initiate4 Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 που το πας.. Μπορείς όμως (είναι ανθρωπίνως δυνατό) να ζούμε την κάθε μέρα σαμπώς κι' είναι η τελευταία...;;; Φυσικά υπάρχει και η άλλη άποψη: Μια μέρα μας είναι η μικρογραφία όλης μας της ζωής... προσωπικά κάνω ''Αυτό'' όπως κι' αν το εννοείς................ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicorS Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Τι θα κάνατε εάν ξέρατε ότι θα πεθάνετε σε μια εβδομάδα; ΕΑΝ αυτό που κάνετε τώρα δεν είναι ΑΥΤΟ ή αν δεν οδηγεί (μπορεί να πούμε ψέματα/δικαιολογίες στον εαυτό μας, αλλά όχι στην φύση) σε ΑΥΤΟ τότε είστε είδη ΝΕΚΡΟΙ και προσωπικά δεν θα ήθελα σε καμιά περίπτωση να σας γνωρίσω (με όλο το σεβασμό, εννοείτε) :cheerful: Η Ανάσταση μας βρίσκεται στα χέρια μας... ο "Μεσσίας" έμεινε στα μισά του δρόμου, τον σταμάτησε η φύση διότι δεν έκανε ΑΥΤΟ αν ΑΥΤΟ που λες ειναι ΑΥΤΟ που καταλαβα τοτε ξερεις πολλους που δεν το κανουν γιατι ειναι ελαχιστοι αυτοι που το προσπαθουν...και ο ΜΕΣΣΙΑΣ ολοκληρωσε το δρομο του...γιατι δεν ειναι αυτος που οριζεις εσυ αλλα εκεινος που ορισε ο ιδιος...και ξερεις πολυ καλα οτι δεν εχει φυγει..οπως πιθανον θα κανεις εσυ οταν θα πιστευεις οτι εχεις ολοκληρωσει ΑΥΤΟ... αν καταλαβα σωστα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts