Jump to content

Chris Angel


giwrgos
 Share

Recommended Posts

Chris Angel. Τί έχετε να πείτε για αυτόν τον άνθρωπο; Ένας κεινός ταχυδαχτυλουργός ή μάγος; Για όσους δεν τον ξέρουν ενα search στο www.youtube.com θα τους διαφοτίση. Τον βλέπουμε να πετά, να μηράζη ένα σώμα στην μέση, να καταπίνη νόμισμα και να το βγάζη απο τις φλέβες του... Να εξαφανίζετε και να εφανίζετε αλλού...Να βάζη φωτιά στον εαυτό του... Τί έχετε να πείτε για αυτόν;

Link to comment
Share on other sites

Ε ένας ταχυδαχτυλουργός δεν μπορεί να πετά ούτε να μιράζη σώματα στην μέση , ούτε να περπατά στο νερό...Ούτε να καταπίνη σελίνη και αφού σχίση τις φλέβες του να το βγάλει απο αυτές γεμάτο αίματα... Ούτε να κάνει βουντού!!!

Link to comment
Share on other sites

γιαυτο ίσως θα έπρεπε να αναθεωρήσεις την λέξη ταχυδακτυλουργός σε illusionist που ταιριάζει καλήτερα.

ειδικά το κόλπο με το νομισμα και το το χέρι του που κόβει τις φλέβες του συγνώμη που θα σε ξενερώσω αλλά το δέρμα που κόβει είναι επένδυση(20/ψεύτικο)

αν δοκιμάσεις να κόψεις τις φλέβες σου(στο σημείο που τις εκοψε ο chris angel) θα πεθάνεις απο αιμοραγία οπότε ας μήν είμαστε τόσο αφελείς ποιά.

ναι ας μας αράσει και ας τα δεχόμαστε ως μυστηριώδη αλλά όχι και ώς μαγείες.

τα ίδια λέγανε και για τον κοπερφιλντ μέχρι που μετα απο χρόνια καταλάβανε πως είναι ταχυδακτυλουργος. μεχρι και για σατανιστή τον είχανε και πως μίλαγε με το σατανα(ναι το είχα ακουσει και αυτο).

τι σε κάνει να πιστεύεις πως σε 2-3 χρονια τα κολπα του chris angel δεν θα είναι κοινα και θα έχουν βρελι αλλα κόλπα να εντυπωσιάσουν μεχρι πάλι να ξεπεραστους και ο κυκλος να συνεχίζει.

Link to comment
Share on other sites

Και μην ξεχνάτε πως το βλέπετε μέσω κάμερας.

Με τους υπολογιστές κάνεις πλέον ότι θες.

 

Πάντως μου άρεσε πολύ το περπάτημα στο νερό και η αιώρηση...ήταν απλά εκπληκτικά και εάν είναι ταχυδακτυλουργία, πρέπει να έχει τρελλή τεχνολογία στη κατοχή του.

Όλα τα υπόλοιπα κολπάκια είναι φανερή ταχυδακτυλουργία. Η εξαφάνιση του ίδιου και της κοπέλας που βρίσκεται στη καρέκλα κάνουν μπαμ.

Link to comment
Share on other sites

Όχι εκείνο με το πεζούλι. Εκείνο είναι τελείος φανερό. Εννοή μάλον εκείνο που έφηγε απο την μία ποληκατικία στην άλλη. Εκείνο που μήρασε το σώμα της γυναίκας στην μέση; Δεν μου φένετε ούτε ταχυδαχτυλουργικό ούτε για μοντάζ.

Link to comment
Share on other sites

Ελληνικής καταγωγής, γνωρίζω μια ξαδέρφη του εδώ στην Αμερική. Μου είπε όταν ήταν πιο μικρός κλειδωνόταν στο δωμάτιο του και έκανε διάφορα 'περίεργα'. Ακόμη διαλογιζόταν για περίπου 4-5 ώρες σχεδόν κάθε μέρα. Ε τώρα τι να πιστέψεις όμως. Ασχολήθηκε πάντως και με 'άλλα' εκτός απο ταχυδακτυλουργίες. Τώρα αν μερικά απο αυτά που κάνει στην οθόνη δεν είναι όλα ταχυδακτυλουργίες (και ειδικά με την τεχνολογία) δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Προσωπικά αφήνω περιθώριο για όλα, αλλά αν δεν δω/ζήσω κάτι απο κοντά...

 

Πολλοί τέτοιοι ταχυδακτυλουργοί έχουν μπεί πιο βαθιά σε ορισμένα θέματα, όπως ο Χουντίνι (το είδωλο του Chriss Angel) που ήταν Τέκτωνας, μυημένος στην Μεγάλη Στοά της Νέας Υόρκης...

Link to comment
Share on other sites

Νομίζεις δεν έχω προσπαθήσει; Έχει χρόνια να τον δεί, αλλά αν έχει τίποτα νέο θα ενημερώσω...

Link to comment
Share on other sites

Κόλπο θα είναι, που εξαφανίζεται. Γιαυτό έχει χρόνια να τον δει :P

Link to comment
Share on other sites

Οι εξηγήσεις που υπάρχουν (ή και που δίνει ο ίδιος) για τα κόλπα που κάνει (απ'ότι ανέφερε ο sucore σε κάποιο άλλο τόπικ), μειώνουν την αξία των δηλώσεων του στυλ "κάνει διαλογισμό 5-6 ώρες τη μέρα" όταν αυτές οι δηλώσεις στοχεύουν στο να δημιουργήσουν μια εντύπωση διαφορετική από την πραγματική, σε σχέση με τα κόλπα που κάνει και τον τρόπο που τα καταφέρνει.

Συνεπώς, εφόσον μερικά από τα κόλπα του είναι τρικς τα οποία εξηγούνται, τότε μπορούμε με ασφάλεια να κάνουμε και την αναγωγή για όλα τα κόλπα που κάνει (γιατί αν μπορούσε πραγματικά να πετάξει από τη μια σκεπή στην άλλη, δεν θα χρησιμοποιούσε τρικ για να δείξει ότι ανεβαίνει το πεζοδρόμιο "αιωρούμενος").

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...