Jump to content

Ξέρεις... είμαι μάγισσα/μάγος!


Recommended Posts

Δεν ξέρω αν είμαι μάγισσα, πολύ θα το ήθελα, αλλά καλή!!!

Πάντως λίγη μαγεία μέσα μου πρέπει να την έχω το νιώθω, δεν μπορώ να το εξηγήσω,αλλά νομιζω ναι!!

 

:019blush:

 

¨Η μάλλον όλη έχουμε λίγη μαγεία μέσα μας, απλά δεν γνωρίζουμε την υπαρξή της!!

Και μερικές φορές δείχνει την παρουσία της και απλά δεν την αντιλαμβανόμαστε!!!

:blink: Ε;

Link to comment
Share on other sites

Διάβασα όλο το thread και νιώθω κάπως έτσι.... :063dizzy:

 

Και τι να συνοψίσω τώρα, και τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω... Το τί είναι μαγεία και τι μάγος/μάγισσα, είναι άλλο θέμα από μόνο του, και αν δεν αρχίσουμε από κει, τι να πούμε για αυτό...

Προσωπικά μετράω πια αρκετά χρόνια συνειδτοποίησης της "διαφορετικότητάς" μου από τους πολλούς, για να το θέσω κομψά... Στους μπερδεμένους δρόμους της αναζήτησης σκόνταψα και σηκώθηκα πολλές φορές. Γνώρισα πολλούς ανθρώπους.

Ο στενός οικογενειακός μου περίγυρος ξέρει ότι το Χ.Ο. της ταυτότητάς μου δε με εκφράζει, και ο μόνος λόγος που δεν την αλλάζω, είναι γιατί με βολεύει ο εύκολος αριθμός της!

Στο σπίτι μου υπάρχουν "βωμοί" και πλέον δεν ενοχλούν κανέναν από όσους τους βλέπουν. Αν ενοχλούσαν, κάτι ήταν λάθος... ή ο βωμός, ή ο θεατής. Ταμπέλα δεν έχω, ούτε πίστη. Με το "πίστη" δεν εννοώ θρησκεία. Ούτε απ' αυτό έχω εξάλλου. Διάβαζα και πάντα διαβάζω πολλά βιβλία. Πρόσφατα απέκτησα και τρίτη βιβλιοθήκη, γιατί πια δε χωρούσαν. Από Διεθνές Δίκαιο μέχρι Wicca και από Asterix μέχρι Κούντερα. Πράγματα συμβαίνουν, άλλα τα καταλαβαίνω, άλλα όχι και ακόμη τα ψάχνω.

Η δυσκολία για μένα είναι στις συνδέσεις. Συνδέω πράγματα και γεγονότα που για τους άλλους είναι ασύνδετα. Γιατί εγώ τα βλέπω όλα να συνδέονται, με λεπτές, ίσως κι αόρατες συχνά κλωστες... Δεν τους κάνουν οι εξηγήσεις και οι σκέψεις μου? Δεν τους τις λέω... Βαρέθηκα πια. Ξέρω τι θα γίνει? Πάλι δεν το λέω. Αφού δε θα με ακούσουν. Μιλάω όπου μπορώ να συζητήσω. Τρελή κι αλαφροΐσκιωτη κι εγώ έχω ακούσει. Και να 'ταν τα μόνα...Ε, και?

Είμαι καλά? Είμαι. Έχω οικογένεια και φίλους που μ'αγαπούν και με ακούν? Έχω. Βρήκα κι ένα forum (το παρόν) που είναι κι άλλοι σαν κι εμένα και τα λέμε? Ναι!

Ε, όλα καλά...

 

Μια σκέψη για νέους: καλύτερα να μην κάνετε ανακοινώσεις. Καλύτερα και να μην κρύβετε τίποτα. Καλύτερα να έχετε μια πολύ φυσιολογική αντίδραση προς οποιαδήποτε ερώτηση σας κάνουν. Όσο λιγότερο σε νοιάζει, τόσο πιο άτρωτος γίνεσαι. Και όσα λιγότερα κρύβεις, τόσα λιγότερα θα βρουν να σε εκβιάσουν.

Link to comment
Share on other sites

Πιά δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, το λέω απευθείας και ότι ας συμβεί (ακόμα και εγκεφαλικό), φαίνεται σκληρό αλλά πια βαρέθηκα να μην λέω στον άλλο με τι ασχολούμαι, και να είμαι μυστικοπαθής.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Ξέρεις... είμαι μάγισσα/μάγος!

 

Υποθέτω ότι όλους σας σας έχει προβληματίσει κάποια στιγμή το πως θα "ξεφουρνίσετε" στους φίλους, τους συγγενείς και την σχέση σας το ότι σας ενδιαφέρουν τα μεταφυσικά θέμα, είτε μονάχα θεωρητικά είτε και πρακτικά! Όπως επίσης και το να πείτε πως δεν είστε Χριστιανοί αλλά κάτι άλλο! (Αυτό φυσικά το τελευταίο απεθύνεται στα μη-Χριστιανά μέλη)

 

Όχι. Και καμία σχέση. Κανείς απ όσους με γνωρίζουν από κοντά δεν ξέρουν ότι με ενδιαφέρουν αυτά τα θέματα. Αν κάποιος με ρωτήσει του λέω ένα άθεος, άπιστος αλλά και εντελός άσχετος σε αυτά τα θέματα.

 

Σε φίλους μου, σε κολλητούς μου, και γενικότερα σε άτομα που συναντώ face to face δεν έχω την θέληση να αναφέρω ότι με ενδιαφέρουν αυτά τα θέματα, γιατί έτσι χάνετε η πραγματική ουσία.

 

Ακόμα και αν αυτά τα άτομα τα οποία ενδιαφέρονται γι αυτές τις συζητήσεις, πάλι δεν δίνω σημασία, τους λέω ότι δεν πιστεύω στην μαγεία και ότι είμαι εντελός άσχετος.

 

Είμαι της γνώμης ότι όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν, ας ερευνήσουν μόνοι τους την αλήθειά, και στο κάτω κάτω είναι ποιο μαγεία όταν κάποιος το ψάχνει μόνος του παρά όταν του το λέει κάποιος άλλος. Την αλήθεια που έχει ο καθένας ξεχωριστά δεν θα την διδάξει κανένας άλλος, παρά μόνο ο ίδιος ο εαυτός, η ατομική έρευνά, η ατομική προσπάθεια, και η ατομική κλπ.

 

Τώρα όσον άφορά ένα άτομο το οποίο θα μου πει από κοντά ότι είναι ένας έμπειρος Μάγος/Μάγισσα και ότι μπορεί να κάνει τα πάντα μέχρι και να φέρνει μεγάλες καταστροφές, πάλι δεν δίνω σημασία.

Μου έχει τύχει με με μια κοπέλα, η οποία με πλησιάζει και μου λέει ότι είναι έμπηρη Μαύρη Μάγισσα και ότι μπορεί να φέρει μεγάλες καταστροφές, και γενικότερα να ψωνίζετε.

 

Νομίζω ότι αυτά τα άτομα συνήθως, όσο ισχυρογνώμων φαίνονται εξωτερικά, τόσο ποιο δεκτικά είναι μέσα τους, και όσο ποιο δεκτικά είναι τόσες περισσότερες πιθανότητές έχουν να πέσουν θύματά της μαγείας.

 

Ο αποκρυφισμός γι αυτό λέγετε αποκρυφισμός και όχι αποφανερισμος, είναι μια γνώση που κρατιέται κρυφή, ένα μυστικό μέσα μας. Αυτός που ξέρει δεν μιλάει και πολύ. Κάποιος πρέπει να γνωρίζει που ανοίγετε και σε ποιον. Αν κάποιος έχει περάσει χρόνια μελέτη με πολύ προσπάθειά, πρέπει να σεβαστεί αυτά που ξέρει, γιατί έτσι αποκτά και επιπρόσθετη Σοφία, δεν θα σπαταλά την ενέργειά του στο να διδάξει τα μυστικά της τέχνης, γιατί το ταξίδι του δεν τελειώνει εκεί, έχει ακόμα να μάθει πολλά και ο ίδιος.

 

Ευχαριστώ.

Edited by Mendesius
Link to comment
Share on other sites

Δεν θεωρώ ότι είμαι μάγισσα. Όμως, υπάρχουν φορές, λόγω της έντασης για κάτι που θέλω να γίνει ή από τα "καμπανάκια" που λαμβάνω να αισθάνομαι λίγο "διαφορετική". Η ενασχόληση μου με την Τέχνη είναι σε ερασιτεχνικό επίπεδο, ακολουθώντας πάντα τους κανόνες, γι' αυτό και οι φίλοι μου δεν "φρικάρουν" [τι όρος και αυτός!!!] με την διαφορετικότητα. :019blush:

Link to comment
Share on other sites

Δεν θεωρώ ότι είμαι μάγισσα. Όμως, υπάρχουν φορές, λόγω της έντασης για κάτι που θέλω να γίνει ή από τα "καμπανάκια" που λαμβάνω να αισθάνομαι λίγο "διαφορετική". Η ενασχόληση μου με την Τέχνη είναι σε ερασιτεχνικό επίπεδο, ακολουθώντας πάντα τους κανόνες, γι' αυτό και οι φίλοι μου δεν "φρικάρουν" [τι όρος και αυτός!!!] με την διαφορετικότητα. :019blush:

 

 

συγνωμη αν θα γινω εριστικος αλλα τι εννοεις σε ερασιτεχνικο επιπεδο????!!!!!!!!υπαρχει μαγεια σε επαγγελματικο επιπεδο? εκτοσ αν εννοεισ τους διαφορους τσαρλατανους! :015annoyed:

Link to comment
Share on other sites

συγνωμη αν θα γινω εριστικος αλλα τι εννοεις σε ερασιτεχνικο επιπεδο????!!!!!!!!υπαρχει μαγεια σε επαγγελματικο επιπεδο? εκτοσ αν εννοεισ τους διαφορους τσαρλατανους! :015annoyed:

Εννοώ, ότι η ενασχόληση μου δεν περιλαμβάνει πχ δημιουργία φυλακτών, φίλτρων κοκ. όπως πολλοί αναφέρουν μέσα στο forum. Αν υπήρχε κλίμακα μύησης στην Τέχνη, από το 0 μέχρι το 10, εγώ είμαι στο 2.Κύρια ενασχόληση μου είναι η χαρτομαντεία.

Link to comment
Share on other sites

Γιατί βρε; Είναι κατώτερη η χαρτομαντεία; Άντε, φτιάξανε ένα ματζούνι και μας ξεπεράσανε, εμάς το τρανό και ξακουσμένο γένος των μάντεων;

Γιατί κατάλαβες κάτι τέτοιο? Απλώς αξιολόγησα το δικό μου επίπεδο στο σύνολο της Τέχνης.

Link to comment
Share on other sites

Έχω απαντήσει σε αυτό το θέμα :huh: !? Δεν θυμάμαι.. :rolleyes:

 

Βασικά.. μάγισσα δεν είμαι! Είμαι κάτι άααααααλλο (πιο τρανό και πιο μεγάλο :P )! Αχμ, τι να πω?? Στην αγγλική είναι πιο εύκολο: «special inside» ας πούμε. Η μαμά μου δεν.. «ενοχλείται» (γιατί και με την ίδια «κάτι» τρέχει, όπως και με τη γιαγιά μου. Το λεγόμενο.. κληρονομικό χάρισμα :P ). Ο μπαμπάς μου δεν.. «ενοχλείται» (έχει συνηθίσει από τη μαμά μου). Οι αγαπημένοι μου άνθρωποι δεν.. «ενοχλούνται». Βασικά όσοι άνθρωποι αποτελούν συναισθηματικές «επενδύσεις» δεν «ενοχλούνται». Τουναντίον, έχουν συνυφάσει εμένα την ίδια με αυτό το «ιδιαίτερο» χαρακτηριστικό μου.

 

 

Και στην τελική ποιον ενδιαφέρει τι πιστεύει ο καθείς? :smilewink:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Λοιπόν ,επειδή είμαι άνθρωπος που δεν αντέχω να κρύβομαι συνήθως λέω ξεκάθαρα αυτά που πιστεύω σε όποιον με ρωτήσει ή αν έρθει η κουβέντα σε κάτι σχετικό με την Τέχνη. Αυτή η ειλικρίνια δεν μου έχει δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι τώρα πέρα από άβολες σιωπές , λοξοκοιτάγματα ή πειράγματα .Βέβαια, προσέχω τις λέξεις που διαλέγω όταν μιλάω σε κάποιον για... το ποιόν μου μήπως κι αποφύγω την παρεξήγηση, για παράδειγμα , δεν πετάω στον άλλο "κοίταξε , είμαι μάγισσα" γιατί τότε σίγουρα θα βρει κάποιον τρόπο να με συνδέσει με σατανισμό ,θυσίες και βατραχοπόδαρα ! Αλλά προσπαθώ να αποφύγω τις ταμπέλες . Αυτά για κάποιον γνωστό που θα ενδιαφερθεί γιατί όσον αφορά το στενό μου περιβάλλον, ξέρουν με τι ασχολούμαι και τους έχω ενημερώσει πλήρως και κανείς τους δεν έχει πρόβλημα ευτυχώς ! Τώρα όταν το θέμα πάει στις θρησκείες, εκεί απλως τονίζω ότι η θρησκεία είναι ένα καθαρά προσωπικό ζήτημα , γιατί το να δηλώσω ευθέως ότι δεν είμαι χριστιανή λίγοι θα ανεχτούν να το ακούσουν .Σε αυτήν την πρόταση δυστυχώς οι περισσότεροι κλείνουν τα αυτιά και κάνουν ότι παράκουσαν ή θα προσπαθήσουν βλακωδώς να με μεταπείσουν. Μόνο πολύ στενοί μου άνθρωποι γνωρίζουν και προσωπικά ούτε καν αυτό το θεωρώ απαραίτητο.

Πολλά φιλιά σε όλους και να είστε όλοι καλά :witch:

 

 

Sorry , αλλά όλα αυτά είναι μαμακίες....

Η λευκή μαγεία δεν "έρχεται από το Σατανά.Και γενικά λες πράγματα απόλυτα τα οποία δεν τεκμηριώνεις....

Οι δικοί μου (απο τη μεριά της μαμάς μου) είναι όλοι μυημένοι στην Τέχνη είτε λιγότερο είτε περισσότερο, και από τη μεριά του μπαμπα μου αν και δεν τα ξέρουν όλα είναι ΟΚ με αυτά που ξέρουν,,,

Edited by konnerk
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

υπαρχει μαγεια φιλοι συνομιλητες... αν υπαρχει σιγουρα ξερετε τι κανετε? τι λευκη τη μαυρη το ξερετε οτι ειναι εναντια στο θεο? ξερετε που πατε .... και γιατι παιζετε με αυτα τα πραγματα... συγνωμη θα ανακαλυψετε κατι που δεν ξερετε? και αν ναι και το καλεσετε κ μετα πως θα το διωξετε... η θα ανακαλυψετε κατι για τον εαυτο σας.... παντως ειναι αξιο αποριας ... τελος παντων δικαιωμα σας και σεβαστο... παντως το θεωρω επικινδυνο....

τωρα για το πως θα το πειτε στους γονεις σας ειμαι μαγος η μαγισσα ειναι λιγο αστειο .... αλλα απο την αλλη ειναι επικινδυνο οταν δεν ξερεις τι κανεις και δεν νομιζω οτι κανεις σας ξερει πραγματικα τι ακριβως κανει ως ενα σημειο.

Edited by aquarius
Link to comment
Share on other sites

υπαρχει μαγεια φιλοι συνομιλητες... αν υπαρχει σιγουρα ξερετε τι κανετε? τι λευκη τη μαυρη το ξερετε οτι ειναι εναντια στο θεο? ξερετε που πατε .... και γιατι παιζετε με αυτα τα πραγματα... συγνωμη θα ανακαλυψετε κατι που δεν ξερετε? και αν ναι και το καλεσετε κ μετα πως θα το διωξετε... η θα ανακαλυψετε κατι για τον εαυτο σας.... παντως ειναι αξιο αποριας ... τελος παντων δικαιωμα σας και σεβαστο... παντως το θεωρω επικινδυνο....

τωρα για το πως θα το πειτε στους γονεις σας ειμαι μαγος η μαγισσα ειναι λιγο αστειο .... αλλα απο την αλλη ειναι επικινδυνο οταν δεν ξερεις τι κανεις και δεν νομιζω οτι κανεις σας ξερει πραγματικα τι ακριβως κανει ως ενα σημειο.

 

 

 

1ον)

Γιατί είναι ενάντια στο "Θεό"

 

 

και

 

2ον)

Τον είδες και σου το είπε;

 

 

3ον)

Χώρια που εάν είναι κανείς να ασχολήτε με κάτι για να έχει

να προβληματίζετε πώς θα το πει....

 

Καλό είναι και το Sex και γνωρίζεις και κόσμο!

 

αχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχααχχααχαχαχαχαχ

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...