Jump to content

Ξέρεις... είμαι μάγισσα/μάγος!


Recommended Posts

Guest vampir890
εγω αντιθετως πιστευω πως αν δεν φοβασαι τοτε καλυτερα να τα παρατησεις. αυτος που δεν φοβαται δεν ειναι θαρραλεος, ειναι απλως ανοητος. ο φοβος υπαρχει για να μας προειδοποιει και να μας προστατευει. το ζητουμενο ειναι να τον ελεγχουμε και να τον ακουμε οχι να μην υπαρχει

 

σωστα..το θεμα ειναι οτι θαραλεος δν ειναι αυτος που δε φοβατε τιποτα ειναι αυτος που παρολο που φοβατε συνεχιζει...αν μας αρεσει αυτο το θεμα ν ασχοληθουμε γιατι οχι...ο φοβος παντα θα υπαρχει το θεμα ειναι να μν τον αφηνουμε να μας κυριευει εντελως και να μας κανει να χανουμε το κουραγιο μας...και οπως λεει και ο φιλος μας,το ζητουμενο ειναι να τον ελεγχουμε και να τον ακουμε οχι να μην υπαρχει

Link to comment
Share on other sites

Διαβασα μονο τις αρχικες σελιδες..δεν ειχα την υπομονη να διαβασω και τις επομενες.

 

Θελω να εκφρασω την γνωμη μου στο θεμα περι μαγων και καλω τους υπευθυνους του φορουμ και οσους αλλους θελησουν να μου απαντησουν στο θεμα αυτο που ισως το εχω μπερδεψει.

 

Καταρχας θα σταθω και θα πω την αληθεια πως ειμαι ανηλικη σε αυτο το φορουμ. Εαν με διαγραψετε δε θα με πειραξει γιατι εγω θα συνεχισω την αναζητηση μου...τιποτα δε θα σταθει εμποδιο ..ποια ειμαι,τι γυρευω εδω ,ποιος ειναι ο σκοπος μου. Να με βρω επιτελους γιατι χαθηκα. Εσταξε τοσες πολλες φορες το νερο της ληθης πανω μου που με τυλιξε με ενα πεπλο ωστε συνεχως ολα να ειναι και θολοτερα..ειναι πολλες φορες που νιωθω να πνιγομαι..ομως και παλι δεν θα αφησω την αναζητηση μου στη μεση..να βρω απαντησεις στα απειρα ερωτηματα μου που βασανιζουν το μυαλο μου. Να φτασω στην πραγματικη ολοκληρωση και ενωση με τις ανωτερες δυναμεις. Αυτος ειναι και ο λογος για τον οποιο ασχολουμαι με τη μαγεια.

 

ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ειμαστε ισοι!!! Δεν υπαρχουν μαγοι και μη.Ειμαστε στη γη και αυτο μας δινει ορισμενες ιδιοτητες απο αλλα πλασματα και διαστασεις. Αλλα καποιοι παρουσιαζουν τους μαγους λες και ειναι μια ανωτερη φυλη που δεν μπορουν να την φτασουν οι κοινοι θνητοι!! Και αυτο με θυμωνει..αλλα και με λυπει. Δεν γεννηθηκα απο οικογενεια μαγων ειμαι μονη μου. Κανεις δεν μπορει να με καταλαβει στον περιγυρω μου και για αυτο ειναι φορες που κλεινομαι στον εαυτο μου. Αυτο σημαινει δηλαδη πως ποτε δεν θα πετυχω τον σκοπο μου και πως μονο οι μαγοι μπορουνε?

 

Ολοι μπορουμε να αναπτυξουμε ψυχικες δυναμεις..καποια ατομα περισσοτερο και αλλα λιγοτερο. Αυτο ομως δεν θα μπορεσει να σταθει εμποδιο στο ταξιδι της ψυχης. Πιστευω πως οι ψυχικες δυναμεις δεν ειναι κληρονομικες αφορα την ψυχη την μετενσαρκωση και το καρμα.

 

ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ γνωριζω μαγους που γεννηθηκαν θνητοι και θνητους που βαδιζουν στον δρομο της μαγειας. Εσεις?

 

Υ.Γ. Παντα φιλικα! Δεν θα ηθελα να παρεξηγηθω σε καμια περιπτωση.

Edited by Astart
Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα astart!

 

έχεις απόλυτο δικιο και κατα την δικια μου αποψη για όσα ειπες για ανωτερότητα μεταξύ μάγων και .....''θνητων''.

 

δεν υπάρχει ανωτερότητα.ολοι ειμαστε ίσοι,με την μόνη διαφορα ότι αυτος που ειναι μάγος έχει ψάξει τις δυναμεις που έχει σαν άνθρωπος,έχει εναρμονιστεί καλύτερα με το περιβάλλον του και κάνει χρηση των δυνάμεων αυτών.η διαφορα δηλαδη έγγυται στο οτι ο ανθρωπος-μάγος πηρε το...ρισκο,...το κουράγιο όπως θες πες το να ψαχτεί!!να ανακαλύψει τη κρύβει μέσα του.

 

απο εκει και πέρα ,μάγος μπορει να γίνει ο οποιοσδήποτε..ειτε πολυ πετυχημένα ειτε λιγότερο.αρκει να το θες,να δουλέψεις ,να διαβάσεις ,να εξασκηθείς και πάνω απο όλα ..να έχεις πίστη σε αυτο που κάνεις!

 

τόσο απλο!το σοι και η καταγωγη παίζουν ρόλο στο ότι θα έχεις καποιο κινητρο παραπάνω να ασχοληθείς,πιο ετοιμες γνώσεις.τυχον προσωπικες εμπειρίες πιο νωρις και ίσως και μια βοήθεια απο τους γονείς-συγγενείς εαν αυτοι στην δώσουν.

 

 

για μένα το ότι εισαι ανήλικη δεν λέει κατι..λεει στους υπευθυνους του φόρουμ.απλα μιας και εισαι μικρη ψάχνε!!!ερεύνησε!!κουνα γη και ουρανο να μάθεις πράγματα και πληροφορίες που θα σε καθησυχάσουν και θα νιώσεις πλήρης!

 

καλη πορεια και καλή αναζήτηση!

Edited by elvandar
Link to comment
Share on other sites

Καταρχας θα σταθω και θα πω την αληθεια πως ειμαι ανηλικη σε αυτο το φορουμ.

 

Χαίρομαι πάρα πολύ που έχεις θάρρος και λες την αλήθεια, αλλά αναγκαστικά θα πρέπει να σε αποκλείσουμε. Δυστυχώς οι καιροί είναι δύσκολοι και υπάρχουν πολλοί που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν την ειλικρίνειά σου πάνω στο θέμα της ηλικίας σου και θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν εις βάρος του forum. Να σαι καλά, καλή συνέχεια και καλή αναζήτηση!

 

Εις το επανιδείν! :bye:

 

PS : +1 BAN counter... :P

Link to comment
Share on other sites

Μάλιστα, βλέπω το thread ζει και ευ-βασιλεύει ακόμα και μετά από 2 χρόνια που έγραψα τελευταία φορά για τα διάφορα.

 

βλέπω κόσμος έχει ανοιχτεί σε άλλους έχει κατακριθεί, δυστυχώς δεν αλλάζει αυτό.. εμείς οι "εναλλακτικοί" θα έχουμε αυτή την αντιμετόπιση παντού μα παντού ρε γαμώτο..

 

Τέσπα, μιας και ψιλο-επέστρεψα, κι ας την έκανα για 2 χρόνια (ξέρω my-bad), θα ξαναγράψω στο thread με νέα περιπέτια..

 

..Έκανα πάνω απο ένα χρόνο να μιλήσω σε κάποιον να ανοιχτώ.. κρατούσα μέσα μου ότι έβλεπα ότι πρόβλεπα ότι ένιωθα.. ήταν λάθος μου μεγάλο, και τελικά μου βγήκε και σε κάπως "κακό".. Είχα ένα φίλο και μια φίλη που βγαίναμε παλιά και τα συζητούσαμε, άτομα που μπορούσα να ανοιχτώ να μιλήσω ελεύθερα χωρις να συκρατούμαι.. αλλά μετακομίσανε σπάσανε, ευθύνες οικογένειες τα κλασσικά.. Έτυχε, λοιπόν, για να μην μακρυγορώ, να μιλήσω "ανοιχτά" για αυτά τα θέματα σε 2-3 άτομα από την παρέα μου που έφυγε προς τα εκεί η συζήτηση μετά από κάτι μπύρες σε γνωστή περιοχή του κέντρου, και δυστυχώς κατέλειξη στο να είμαι ο δακτυλοδιχτούμενος.. ο "αυτός".. γιατί έχω χάσει το touch, την "επαφή" μου με άτομα που "ακούν" και δεν κρίνουν.. "δέχονται" και δεν κατακρίνουν..

 

Δεν το συνεχίζω.. χρειάζομαι επιγόντως να παρεβρεθώ σε meeting.. :P κανονίστε κι έρχομαι! :D

 

Χαιρετίσματα σε γνωστούς και μη, συγχωρέστε με που έλειπα, είχα κι έχω πολλά στο μυαλό μου νέα πράγματα.. ο κόσμος αλλάζει, μαζί του κι εγώ!

 

edit: για ορθογραφικά.. heh

Edited by Somnius
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Δεν το γνωριζει κανενας μεχρι τωρα ... Ειναι οχι ενα μυστικο, αλλα στην αντιληψη ! Αν δεν μπορεις να καταλαβεις κατι το οποιο ειναι ποιο ευκολονοητο, δεν μπορεις να καταλαβεις την ανωτεροτητα της πραξης, της "μαγειας" ..

Εφοσον οι αλλοι εχουν ματια για μια ψευδεσθηση, δεν θα καθησω να εγκλωβιστω & εγω μαζι τους ... Απλα τους προστατευω χωρις να το ξερουν

Link to comment
Share on other sites

Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ειναι μαγος και τι ειναι αυτο το οποιο θα μπορουσε να ξεφουρνισει στους δικους του ανθρωπους αν τελικα ειναι μαγος????

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Εγώ έχω καταλήξει πια στο συμπέρασμα, ότι απλώς πιστεύω σε κάποιες άλλες ιδεολογίες και σε κάποιες άλλες αρχές... Δεν ξέρω αν είμαι μάγος ή αν λέγεται κάπως αλλιώς, αλλά πολλά αλλάζουν στην πορεία καθώς μεγαλώνεις, διαβάζεις περισσότερο, ανοίγεις τους ορίζοντές σου... Πολύ απλά πια δεν στέκεσαι στο γεγονός αν είσαι μάγος ή τι λες στους άλλους, αλλά πως νιώθεις εσύ μέσα σου, πόσο σε εκφράζει αυτό που νιώθεις και πολλά πολλά άλλα...

 

Απλώς κι εγώ κάποτε σκεφτόμουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο... Τι θα νομίζουν τώρα αν τους πω αυτά που νιώθω, αυτά που σκέφτομαι...

Link to comment
Share on other sites

--"You're a wizard Harry"

--"I'm a what?"

 

 

Ακριβώς αυτό αλλά από την ανάποδη:

-Είμαι μάγισσα, παιδιά...

-Τί πράγμα;!!!!!!! :4_2_200v[1]:

και, εν συνεχεία: :23_28_114[1]:

οπότε εγώ: :icon_mi_11: :icon_mi_11: :icon_mi_11: :icon_mi_11: :icon_mi_11:

post-2307-125848175588_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Οκ, οι περισσότεροι είναι στενόμυαλοι, αλλά δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας... Έτσι κι αλλιώς, δεν με νοιάζει και πολύ αν θα δεχτούν τα δικάμου πιστεύω... Αυτό είναι ένα δικό μου κομμάτι...

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι οι άνθρωποι που είναι πραγματικά κοντά μας ξέρουν ήδη πολλά από τα πιστεύω μας. Για να πω την αλήθεια μόνο στο σχολείο είχα πρόβλημα με αυτό το θέμα (πριν αρκετά χρόνια δλδ). Αφού το τελείωσα, μετά σταμάτησαν τα προβλήματα.

 

Αν και ποτέ δε θα έλεγα σε κάποιον φίλο μου ότι είμαι μάγισσα, γιατί δεν είμαι. Έχω διαφορετικά πιστεύω από τους χριστιανούς. Εκεί είναι που ξεκινούν τα προβλήματα, όταν δηλαδή πας να κάνεις μια τέτοια συζήτηση με κάποιον φανατικό οπαδό κάποιας θρησκείας (όποια κι αν είναι αυτή).

 

Και στο δικό μου επάγγελμα προς το παρόν δε λες ανοιχτά τα πιστεύω σου (εκπαιδευτικός), γιατί έχεις την υποχρέωση να διατηρείς μια καλή σχέση με μαθητές και γονείς.

 

Το σημαντικό είναι να ξεκινάς μια συζήτηση από κάτι γενικό και να προσπαθείς να φτάσεις σε κάποιο συμπέρασμα και όχι να τα εκβιάζεις από τον άλλο. Και βέβαια καλό είναι να ξέρεις πότε να σταματάς μια συζήτηση. Προσωπικά και στα δύο έχω πολλή δουλειά ακόμα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

ουφ επιτελους τα διαβασα ολα ..ζαληστικα λιγακι γελασα λιγακι ...με πηρε και ο υπνος .....ολα μαζι

τωρα ας μπουμε στο θεμα

 

καποτε οταν αρχισα να ασχολουμε να διαβαζω , ηθελα να λεω πως ασχολουμε με ολα αυτα , απο τοτε εχουν περασει χρονια , εχω διαβασει πολλα εχω μαθει πολλα , αλλα οσο ζω θα μαθαινω ...σε αυτο το μονοπατη δεν υπαρχει τελος ξεκινας εναν δρομο αυτος θα σε οδηγησει αλλου και ο αλλος αλλου και παει λεγοντας ! υπαρχει μια συνεχεις εξελιξη...

δεν ξερω αν ειμαι μαγισα ...ενας αληθινος μαγος ομως ποτε δεν θα πει πως ειναι μαγος !!!!!!!!!ενας αληθινος μαγος ποτε δε θα αποκαλυψει τα μυστικα του σε κανεναν ....τηρητε ο νομος της σιωπης και ετσι πρεπει να ειναι ! καποια πραγματα δεν λεγονται , δεν λεγονται οχι για τον φοβο το πως θα το εκλαβει ο αλλος , για το πως θα σε δει μολις του το πεις ...δεν θα το πει απλα και μονο γιατι ειναι γνωστης .

το κοντινο μου περιβαλον ξερει πως μπορω να διαβαζω το μελον αλλα μεχρη εκει , δεν τους εχω πει τι κανω και αυτο γιατι δεν τους αφορα .....αυτο ειναι το δικο μου μονοπατη εγω το διαβαινω , κανεις αλλος ...

καποτε οταν καποιος μου ελεγε να του πω τα χαρτια το εκανα , τωρα πια δεν το κανω αν αυτος που το ζητα το κανει για πλακα ...δεν υπαρχει λογος να μπω στη διαδικασια να κανω ανοιγμα να μπω στο υποσυνηδειτο του και μολις του πω τι μελη γενεσθαι να με γραψει στα παλια του τα παπουτσια και μολις του βγουν να ερθει και να μου πει εχεις δικιο ολα εγιναν , πες μου τι θα γινει με αυτο..

ο χωρος αυτος ειτε ασχολειτε κανεις με την μαντεια ειτε με ματζουνια, ειτε με πνευματα θελει να τον σεβεσε ..

φυσικα οποιος μπει στο δωματιο μου θα καταλαβει πως κατι αλλο υπαρχει , δεν ειναι τρομαχτικος χωρος , ειναι ενας χωρος που μεσα του νιωθω τοσο ανετα τοσο ζεστα μιας καιαποτελειτε απο ολα οσα με ενδιαφερουν στη ζωη .....τωρα θελω να κανω καποια αλλαγη , να ζωγραφισω στον τοιχο μου αλλα αυτο δεν ειναι του παροντος ας μην βγαινω απο το θεμα .

το μονο που πραγματικα με προβληματιζει ειναι το πως θα το παρει το ατομο που θα ειναι διπλα μου ....πιστευω πως αν το ατομο αυτο με θελει πραγματικα θα με θελει ετσι ακριβως οπως ειμαι ! ετσι με γνωρισε ετσι με αγαπησε ετσι θα συνεχισει μαζι μου ....αν το θελησει ...

μια και απο την στιγμη που καποιος -καποια αποφασιζει να διαβει αυτο το μονοπατη ξερει πως για να μπορεσει να φτασει στο ανωτατο πνευματικο επιπεδο θα πρεπει η μαγεια να ειναι η ιδια του η ζωη θα πρεπει να μπορει να υπερβει τα συναισθηματα του ...

ουφ τωρα δεν ξερω αν τα εχω μπερδεψει .....ειμαι ακομα ζαλισμενη ! χαχαχαχαχα

Link to comment
Share on other sites

Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ειναι μαγος και τι ειναι αυτο το οποιο θα μπορουσε να ξεφουρνισει στους δικους του ανθρωπους αν τελικα ειναι μαγος????

Μάγος είναι κάποιος που μπορεί (ή θέλει να, ή νομίζει, ότι μπορεί) να αλλάξει καταστάσεις με μη-αιτιοκρατικό τρόπο.

Υπάρχει μερίδα στον χώρο της μαγείας που θα σου πει ότι αν χρειάζεται να ξεφουρνίσεις κάτι τέτοιο στους δικούς σου... μάλλον δεν είσαι. Απλά νομίζεις (ή θέλεις) να είσαι.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...