Jump to content

Ξέρεις... είμαι μάγισσα/μάγος!


Recommended Posts

Υποθέτω ότι όλους σας σας έχει προβληματίσει κάποια στιγμή το πως θα "ξεφουρνίσετε" στους φίλους, τους συγγενείς και την σχέση σας το ότι σας ενδιαφέρουν τα μεταφυσικά θέμα, είτε μονάχα θεωρητικά είτε και πρακτικά! Όπως επίσης και το να πείτε πως δεν είστε Χριστιανοί αλλά κάτι άλλο! (Αυτό φυσικά το τελευταίο απεθύνεται στα μη-Χριστιανά μέλη)

 

Πως το αντιμετωπίζετε; Πως το... "σερβίρετε"; Ή μήπως επιλέγετε να μη το αναφέρετε καθόλου;

Επίσης, πως το αντιμετώπισαν αυτοί στους οποίους το είπατε; (αν το έχετε ήδη πει κάπου)

Link to comment
Share on other sites

Τώρα πια δεν με απασχολεί πολύ. Συνήθως κάποια στιγμή θα σου μιλήσει ο άλλος για κάποιο θέμα. Π.χ. Για τις ενέργειες? Όταν γίνει κάτι τέτοιο τότε απλά αναλύεις λίγο περισσότερο το θέμα. Όσο για το θρησκευτικό είναι κάτι το οποίο συζείτε συχνά, οπότε άμα ρωτήσεις «αφελέστατα» τον άλλον τι πιστεύει για κάποιο σχετικό θέμα συνήθως μόλις τελειώσει θα σε ρωτήσει και εσένα ? και απλά λες. Επίσης άμα κάποιος δει την βιβλιοθήκη μου όλο κάτι θα υποψιαστεί?

Link to comment
Share on other sites

Θυμάμαι είχα πει κάτι σε ένα παιδί και μου έλεγε:

Κάθε πότε πίνετε αίμα σκύλου;

Πού γίνονται οι θυσίες;

Πόσες θυσίες ανηλίκων έχεις κάνει μέχρι τώρα; :shocked:

 

Και άλλα τέτοια κουλά... τσκ τσκ τσκ!

Link to comment
Share on other sites

Το να ενδιαφέρεσαι για τα μεταφυσικά είναι άλλο, το να ασχολείσαι με τα μεταφυσικά είναι άλλο, το να είσαι μυημένος στα μεταφυσικά είναι ακόμα πιο άλλο και το να είσαι μάγος είναι πέρα για πέρα κάτι εντελώς άλλο.

 

Ο μάγος έχει κληρονομήσει την ιδιότητά του από το πολύ έως δεύτερου βαθμού συγγένεια (δηλαδή το πολύ από τον παπού του ή την γιαγιά του). Παρακάτω χάνεται και μένουν κάτι υποψίες που όμως είναι ασύνδετες χωρίς κλείδες.

Οι κλείδες είναι μυστικές λέξεις που κληρονομεί πριν ακόμα και το όνομά του, είναι μονοσύλλαβες, και ίσως και καμιά δισύλλαβη αλλά όχι σε πλειοψηφία έναντι των άλλων.

Ο μετανοών μάγος, όταν αποποιείται την ιδιότητά του (εξ αιτίας βλαβών που έχει προκαλέσει), παραδίδει και τις κλείδες του. Μάγος χωρίς κλείδες, απλά αυτοαποκαλούμενος, είναι από ταχυδακτυλουργός έως τσαρλατάνος. Το να έχεις αναπτύξει τις μεταφυσικές σου ιδιότητες σε καμία περίπτωση δεν σε κάνει μάγο.

 

Ο γνωστότερος ανώτατος σε ιεραρχική βαθμίδα Μάγος ήταν ο Αγ. Κυπριανός, ο οποίος παρέδωσε και τις κλείδες του και έγραψε και <αντίδοτα> για τις μαγικές επενέργειες.

Ο Μισέλ Νοστραντάμ δεν αγιοποιήθηκε αν και δεν έκανε κακό γιατί απλά δεν παρέδωσε τις κλείδες του και άρα το σώμα του ενταφιασμένο εφθάρη.

 

*~*~*~*~*~~**~~* έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν ,επειδή είμαι άνθρωπος που δεν αντέχω να κρύβομαι συνήθως λέω ξεκάθαρα αυτά που πιστεύω σε όποιον με ρωτήσει ή αν έρθει η κουβέντα σε κάτι σχετικό με την Τέχνη. Αυτή η ειλικρίνια δεν μου έχει δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι τώρα πέρα από άβολες σιωπές , λοξοκοιτάγματα ή πειράγματα .Βέβαια, προσέχω τις λέξεις που διαλέγω όταν μιλάω σε κάποιον για... το ποιόν μου μήπως κι αποφύγω την παρεξήγηση, για παράδειγμα , δεν πετάω στον άλλο "κοίταξε , είμαι μάγισσα" γιατί τότε σίγουρα θα βρει κάποιον τρόπο να με συνδέσει με σατανισμό ,θυσίες και βατραχοπόδαρα ! Αλλά προσπαθώ να αποφύγω τις ταμπέλες . Αυτά για κάποιον γνωστό που θα ενδιαφερθεί γιατί όσον αφορά το στενό μου περιβάλλον, ξέρουν με τι ασχολούμαι και τους έχω ενημερώσει πλήρως και κανείς τους δεν έχει πρόβλημα ευτυχώς ! Τώρα όταν το θέμα πάει στις θρησκείες, εκεί απλως τονίζω ότι η θρησκεία είναι ένα καθαρά προσωπικό ζήτημα , γιατί το να δηλώσω ευθέως ότι δεν είμαι χριστιανή λίγοι θα ανεχτούν να το ακούσουν .Σε αυτήν την πρόταση δυστυχώς οι περισσότεροι κλείνουν τα αυτιά και κάνουν ότι παράκουσαν ή θα προσπαθήσουν βλακωδώς να με μεταπείσουν. Μόνο πολύ στενοί μου άνθρωποι γνωρίζουν και προσωπικά ούτε καν αυτό το θεωρώ απαραίτητο.

Πολλά φιλιά σε όλους και να είστε όλοι καλά :witch:

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΓΟΣ;

 

Μάγος ή μάγισσα δεν γίνεται οποιοδήποτε άτομο επειδή διάβασε κάποιο από τα βιβλία που κυκλοφορούν με τα κιλά στο εμπόριο, ή επειδή πήγε σε κάποια σχολή παραψυχολογίας ή αστρολογίας ή επειδή έχει κάποιο χάρισμα (ονειροσκόπηση πχ). Για να είναι κάποιος κανονικός μάγος πρέπει οπωσδήποτε να έχει κληρονομικό εξ αίματος δικαίωμα και μία από τις έξι κλείδες της μαγείας. Η μαγεία μεταβιβάζεται σε άτομα που έχουν συγγένεια πρώτου βαθμού με τον μάγο. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει άτομο με συγγένεια πρώτου βαθμού η μαγεία μπορεί να μεταβιβαστεί σε άτομο δεύτερου βαθμού. Αν δεν υπάρχει παρόμοιο συγγενικό άτομο τότε η μαγεία δεν μεταβιβάζεται σε κανένα άτομο.

 

ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

Οσοι δεν έχουν το κληρονομικό δικαίωμα και ασχολούνται με την μαγεία χαρακτηρίζονται απατεώνες ή τσαρλατάνοι. Οι κανονικοί μάγοι αποφεύγουν την δημοσιότητα και προσπαθούν να μη γίνονται αντιληπτοί από τους ανθρώπους.

Επικρατεί η λανθασμένη εντύπωση ότι οι μάγοι χρησιμοποιούν τις ιερές εικόνες για να εξαπατούν τους αφελείς. Αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος που διαπράττεται από ανίδεους ή δήθεν ειδικούς σε θέματα που σχετίζονται με την μαγεία. Οι κανονικοί μάγοι δεν έχουν ιερές εικόνες στα σπίτια τους διότι είναι σατανικός κανόνας να αποφεύγουν τις ιερές εικόνες επειδή ο ίδιος ο σατανάς τις τρέμει. Σε περίπτωση -έστω και κατά λάθος- βρεθεί ιερή εικόνα σε σπίτι μάγου, ο σατανάς θα κτυπήσει ανελέητα τον μάγο, πολλές φορές μέχρι θανάτου.

 

Αυτοί όμως που παριστάνουν τους μάγους, δηλαδή οι απατεώνες και τσαρλατάνοι έχουν εικόνες στα σπίτια τους για να κοροϊδεύουν τους αφελείς ότι δήθεν τα έργα τους κατευθύνονται από τον Θεό.

 

'Αλλη μια βλακεία που ισχυρίζονται οι δήθεν ειδικοί είναι ότι οι μάγοι λαμβάνουν την Θεία Κοινωνία για να μην γίνονται αντιληπτοί ότι υπηρετούν τον διάβολο. Αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος και μόνο οι τελείως άσχετοι το πιστεύουν. Η Θεία Κοινωνία για τους κανονικούς μάγους είναι φωτιά και θειάφι, είναι πυρωμένα σίδερα στα σωθικά τους. Η Θεία Κοινωνία δροσίζει την ψυχή του πιστού Χριστιανού, ενώ του μάγου την καιει. Ο κανονικός μάγος ποτέ δεν κοινωνεί διότι αυτό θεωρείται εσχάτη προδοσία προς τον σατανά και παράλληλα υπάρχει κίνδυνος να πεθάνει με φριχτούς πόνους και πύρωση σαράντα ημερών.

 

Αυτοί που ισχυρίζονται ότι έχουν κάποιες μυστικές δυνάμεις όπως τα μέντιουμ, οι αστρολόγοι, οι μελλοντολόγοι, οι καφετζούδες, οι χαρτορίχτρες και όσοι τέλος πάντων παριστάνουν ή είναι χαρισματικά άτομα και ίσως λαμβάνουν την Θεία Κοινωνία σε καμία περίπτωση δεν είναι μάγοι. Η εικονική όμως Θεία Μετάληψη, χωρίς εξομολόγηση, πίστη, αγάπη και ταπείνωση, αποτελεί ξεγέλασμα του ίδιου του εαυτού.

 

Ας δούμε τώρα τις διαφορές των κανονικών μάγων από τους απατεώνες μάγους:

 

 

 

ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΜΑΓΟΣ

Προέρχεται από κληρονομικό δικαίωμα πρώτου ή δεύτερου βαθμού εξ αίματος συγγένειας κάποιου μάγου.

Κατέχει μία από τις έξη κλείδες της μαγείας.

Ποτέ δεν λαμβάνει Θεία Κοινωνία.

'Εχει αρνηθεί το Βάπτισμά του με ειδική για την περίπτωση τελετουργία (το Χρίσμα άλλως μένει δια παντός).

Δεν πίνει ποτέ Αγιασμό ή Αγίασμα.

Εχει στην υπηρεσία του κάποιο δαίμονα ή δαίμονες που τον υπακούν με εντολή του Εωσφόρου (δαιμόνια, βλ. και τράπουλα της Κατίνας, το αναφέρει).

Δεν εκκλησιάζονται.

Απαγορεύεται να βαπτίζουν.

Αποφεύγει την δημοσιότητα. Όχι, δεν το λέει σε φίλους και συγγενείς ούτε στο διαδίκτυο!!!

Δεν προσκυνεί τα 'Αγια και τις Ιερές εικόνες.

 

ΨΕΥΔΟΜΑΓΟΣ

Δεν προέρχεται από κληρονομικό δικαίωμα και υποκρίνεται πως έχει δυνάμεις.

Δεν κατέχει καμία κλείδα της μαγείας.

Μπορεί να λαμβάνει Θεία Κοινωνία.

Δεν έχει αρνηθεί το Βάπτισμά του.

Πίνει Αγιασμό και Αγίασμα.

Δεν τον υπηρετεί κανένας δαίμονας αλλά επειδή κοροϊδεύουν τους αφελείς αραιά έχουν δαιμονική βοήθεια.

Εκκλησιάζονται και μερικοί τακτικά.

Μπορεί να βαπτίζει.

Επιθυμεί την δημοσιότητα.

Προσκυνεί τα 'Αγια και τις Ιερές εικόνες.

 

 

Τι είναι οι κλείδες της μαγείας: Αρχικά οι κλείδες της μαγείας είναι έξη στον αριθμό και κάθε κλείδα είναι μία λέξη εκτός από την πρώτη και την έκτη που είναι δύο λέξεις. Οι κλείδες της μαγείας είναι ένα φοβερό μυστικό των μάγων που μεταβιβάζεται από στόμα σε αυτί και ο κάθε μάγος έχει -γνωρίζει- μία από τις έξη κλείδες. Τις κλείδες της μαγείας τις γνωρίζουν και οι διώκτες της μαγείας οι οποίοι όμως δεν τις φανερώνουν σε κανένα. Με την κλείδα ο μάγος καλεί τον δαίμονα για να επιτελέσει έργα κατά των ανθρώπων και κατά της αρμονίας της φύσης και των δυνάμεων.

 

Η κάθε κλείδα αντιστοιχεί σε κάποια λεγεώνα των δαιμόνων και είναι ένας κρίκος επικοινωνίας με την δαιμονική λεγεώνα. Κατά καιρούς παρακολούθησα στην τηλεόραση δήθεν «μετανοημένους μάγους» Οι οποίοι όμως δεν φανέρωσαν την κλείδα τους γιατί δεν είχαν κλείδα επειδή ήταν ψευτομάγοι απατεώνες τσαρλατάνοι. Μερικοί από τους ψευτομετανοημένους δήθεν μάγους έγιναν πιστευτοί και από την διοικούσα Εκκλησία. Ας κάνει τον κόπο κάποιος να ρωτήσει έναν από αυτούς που παριστάνουν τους μετανοημένους μάγους να τους μαρτυρήσει την κλείδα τους. Ο μετανοημένος μάγος μπορεί άφοβα να μαρτυρήσει την κλείδα του. Στον Ελλαδικό χώρο από το 1904 μέχρι και σήμερα το 2000 δεν μετανόησε κανένας κανονικός μάγος. Οι κανονικοί μάγοι σήμερα στην Ελλάδα αριθμούν τους 1.250 περίπου και είναι διασκορπισμένοι σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Παρακολουθούνται συνεχώς από αυτούς που πρέπει να παρακολουθούνται και είναι γνωστή η κάθε τους κίνηση.

 

 

Αν έχετε απορίες σχετικά με τη μαγεία μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μου.

Μπορείς να διαφωνείς, όμως άλλο διαφωνώ, άλλο έχουν έτσι τα πράγματα.... :witch:

Link to comment
Share on other sites

ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

 

Τα είδη της μαγείας είναι πάρα πολλά και το καθένα έχει τον αντικειμενικό σκοπό του. Τα βασικά όμως είδη είναι η λευκή μαγεία και η μαύρη μαγεία. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονιστεί ότι και τα δύο βασικά είδη της μαγείας προέρχονται από τον σατανά δηλαδή από την δύναμη που αντιπροσωπεύει την αρνητική ενέργεια κατά πλειοψηφία (γιατί το αρνητικό είναι απαραίτητο στους δύο πόλους των μαγνητικών μας πεδίων) και έχουν στόχο τον άνθρωπο και την Δημιουργία. Τα παρακλάδια των βασικών ειδών της μαγείας είναι πολλά και το κάθε ένα κάνει κάτι το διαφορετικό. Τα κυριότερα παρακλάδια της μαγείας είναι: 1. Γητεία, 2. Μελλοντολογία, 3. Επαοιδία, 4. Γοητεία, 5. Οιωνοσκοπεία, 6.Φαρμακεία, 7. Δαιμονικά Φυλακτά, 8. Νεφοδιωκτική, 9. Νεκρομαντεία, 10. Υποχθονιωτική ή Αντικειμενοποιητική. Το χειρότερο από τα ανωτέρω είδη είναι αυτό της αντικειμενοποιητικής το οποίο είναι ευρέως διαδεδομένο στην Ελλάδα.

 

 

1. ΓΗΤΕΙΑ: Οι μάγοι που ασχολούνται με αυτό το είδος της μαγείας ονομάζονται γητευτές. (μην μπερδέψετε την έννοια με την συνώνυμη του γιατρευτή!!!) Γνωρίζουν μυστικές δαιμονικές επικλήσεις τις οποίες ανακατεύουν με διάφορους ψαλμούς του Δαυίδ διαβάζοντάς τους αντίστροφα. Κατά την διάρκεια των επικλήσεων χασμουριούνται συνεχώς και ενίοτε τα μάτια τους κοκκινίζουν. Μερικές φορές μέσα στις ακατανόητες για τους προστρεχάμενους σε αυτούς επικλήσεις τους, ανακατεύουν ονόματα Αγίων του Χριστού και της Παναγίας. Πριν όμως από την εκφώνηση κάποιου ονόματος Αγίου ή του Χριστού ή της Παναγίας υπάρχει μια ακαταλαβίστικη έκφραση που είναι βρισιά ή χλευασμός (αν σας έχουν γνωρίσει κάτι τέτοιο ίσως στα Αραβικά ή Περσικά ή άλλη γλώσσα καλό είναι να γνωρίζετε κυρίως 1. την μετάφραση, 2. την αριθμητική αξία της λέξης και τα συνώνυμά της, 3. την εξήγηση της λέξεως κατά την αντιστροφή της)

 

 

2. ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΕΙΑ ή ΜΑΝΤΕΙΑ: Αυτοί που ασχολούνται με αυτό το είδος της μαγείας ονομάζονται μελλοντολόγοι ή μάντεις. Αυτοί έχουν στην σκοτεινή υπηρεσία τους ένα τελώνιο που είναι δαίμονας κατώτερης βαθμίδας ή ένα δαίμονα μεσαίας βαθμίδας. Βλέποντας λοιπόν την παλάμη κάποιου ανθρώπου ή το φλυτζάνι ενός καταναλωμένου καφέ ή τα χαρτιά της τράπουλας καλούν το υπηρετών δαιμόνιο και μαζί προσπαθούν να προβλέψουν το μέλλον. Επειδή όμως τα δαιμόνια γνωρίζουν μόνο το παρόν και όχι το μέλλον και επειδή είναι ταγμένα να υπηρετούν τον μάγο για να λεει τα μέλλοντα τι κάνουν τα πονηρά: Εισέρχονται στο υποσυνείδητο του πελάτη του μάγου από όπου αντλούν διάφορες πληροφορίες, τις συγκρίνουν και κατά προσέγγιση δίνουν πληροφορίες στον μάγο για τον πελάτη.

 

 

3. ΕΠΑΟΙΔΙΑ: Οι ενασχολούμενοι με αυτό το είδος της μαγείας ονομάζονται επαοιδοί. Οι κατέχοντες την μαγική τέχνη της επαοιδίας χρησιμοποιούν διάφορες μαγικές ωδές (άσματα) μέσο των οποίων καλούν τους δαίμονες προς επιτέλεση καταχθόνιων σκοπών. Με τη βοήθεια των καλουμένων δαιμόνων προκαλούν το φόβο στους ανθρώπους, δένουν τα αγρίμια για να μην κατασπαράζουν τα κατοικίδια, προκαλούν συμφορές στα ανδρόγυνα, δαιμονίζουν τους ανθρώπους και τους στέλνουν στα ψυχιατρεία και τέλος προξενούν καταστροφές στα σπαρτά (ξεραίνουν τα φυτά).

 

 

4. ΓΟΗΤΕΙΑ: Οσοι ασχολούνται με αυτό το είδος της μαγείας ονομάζονται γόητες. (όχι δεν λέει για τον γόη της διπλανής πόρτας που για χάρη του λιώνεις!!!) Αυτοί χρησιμοποιώντας επικλητικούς θρήνους μαζί με άναρθρες κραυγές, κυρίως πάνω σε τάφους και μετά την δωδεκάτη νυκτερινή, καλούν τους δαίμονες για να επιφέρουν στους ανθρώπους ανίατες αρρώστιες. Πολλές φορές με τα τελετουργικά τους βασανίζουν τις ψυχές των νεκρών, ενώ παράλληλα δεν διστάζουν να μαγαρίσουν ιερούς χώρους. Παίρνουν χώμα από τάφους και οστά από τα οστεοφυλάκια τα οποία κονιορτοποιούν, τα ανακατεύουν και τα ρίχνουν στο κατώφλι αυτού που θέλουν να προξενήσουν ζημία. Πολλές φορές ανακατεύουν τα χώματα του τάφου με βρομόνερα από βυρσοδεψεία ή με λάδι που παίρνουν από τα κανδήλια των τάφων και έπειτα ραντίζουν τα κατώφλια αυτών που θέλουν να βλάψουν.

 

 

5. ΟΙΩΝΟΣΚΟΠΙΑ: Αυτοί που ασχολούνται με αυτό το είδος της μαγείας ονομάζονται οιωνιστές ή οιωνοσκόποι. Κατά την αρχαιότητα ο οιωνός ήταν ένα μαντικό όρνεο που από την πτήση του ή τις κραυγές του οι αρχαίοι Ελληνες μάντευαν το μέλλον. Σήμερα η λέξη οιωνός σημαίνει προφητικό σημάδι. Οι οιωνοσκόποι λοιπόν προσπαθούν να μαντέψουν το μέλλον από διάφορα σημάδια που παρατηρούν όπως π.χ. ανάλογα με το πέταγμα των πουλιών λένε θα βρέξει ή δεν θα βρέξει. Παράλληλα πολλοί άνθρωποι οι αποκαλούμενοι προληπτικοί, πιστεύουν πως θα τους συμβούν διάφορες καταστάσεις ανάλογες με τους οιωνούς που θα συναντήσουν. 'Ετσι ορισμένοι όταν δούνε να περνάει από μπροστά τους μαύρη γάτα πιστεύουν πως θα τους συμβεί κάποιο κακό. 'Αλλοι όταν συναντήσουν κάποιον άνθρωπο που τον θεωρούν γρουσούζη πιστεύουν πως θα τους βρει κάποια κακοτυχία. 'Ολα αυτά όμως είναι προλήψεις και τίποτα περισσότερο. Ελάχιστοι έχουν μείνει που συνεργάζονται με δαίμονες προσπαθώντας να ανιχνεύσουν τα μέλλοντα με οιωνούς και αυτά τα άτομα είναι κυρίως αθίγγανες γυναίκες οι οποίες παρατηρώντας τις γραμμές κάποιας παλάμης ανθρώπου προσπαθούν να πούνε τα μέλλοντα.

 

 

6. ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ: Αυτό το είδος της μαγείας κάνει κυριολεκτικά θραύση στις μέρες μας και οι ενασχολούμενοι μάγοι ονομάζονται φαρμακοί ή θολωτές. Αυτοί κατασκευάζουν κάποια υγρά χρησιμοποιώντας ακάθαρτα νερά, λάδια από κανδήλια τάφων, περίοδο γυναικών και ανθρώπινα ούρα. Μουρμουρίζουν διάφορες επικλήσεις, ώστε τα κατασκευάσματά τους να έχουν επίδραση στο άτομο που θα τα πιει. Ανάλογα με το κατασκεύασμα και την επίκληση μπορεί να επέλθει ο θάνατος, να σαλευτεί κάποιος, να προκληθεί σφοδρός έρωτας, να επέλθει στείρωση σε ανδρόγυνα και πολλές φορές να χωρίσουν ανδρόγυνα.

Οι κανονικοί μάγοι αυτού του είδους είναι αρκετοί και οι συμφορές που προκαλούν είναι αμέτρητες. Υπάρχει βέβαια και ένας μεγάλος αριθμός που ασχολούνται με την φαρμακεία χωρίς να είναι κανονικοί μάγοι και οι οποίοι χειριζόμενοι κάποια βιβλία που κυκλοφορούν στην αγορά κατασκευάζουν διάφορα σκευάσματα άνευ σημασίας. Αυτοί οι δεύτεροι χαρακτηρίζονται τσαρλατάνοι ή ψευδομάγοι.

 

 

7. ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΦΥΛΑΚΤΑ: Και αυτό το είδος της μαγείας βρίσκεται σε έξαρση στις μέρες μας, ενώ όσοι ασχολούνται με αυτό το είδος της μαγείας ονομάζονται φυλακτήριοι. Αυτοί γράφουν σε κάποιο χαρτί ή δέρμα μικρού μεγέθους διάφορες δαιμονικές επικλήσεις και σχηματίζουν διάφορα δαιμονικά σύμβολα και κατόπιν τα ράβουν μέσα σε άλλο ύφασμα με μεταξωτή κυρίως κλωστή και τα δίνουν στους ανυποψίαστους για να τους «προστατεύει» ο δαίμονας. Σε αυτή την κατηγορία κατατάσσονται και αυτοί που κατασκευάζουν ματόχαντρες αλλά και αυτοί που διαβάζουν τα σκόρδα για να κρεμαστούν μετά στους τοίχους για να μην πιάνει το μάτι.

 

 

8. ΝΕΦΟΔΙΩΚΤΙΚΗ: Οι ασχολούμενοι με αυτό το είδος της μαγείας ονομάζονται νεφοδιώκτες ή νεφομάντεις. Αυτοί παρατηρούν τις κινήσεις και τα σχήματα των νεφών και βάση αυτών προλέγουν τα μέλλοντα. Επίσης με διάφορες επικλήσεις καλούν τους δαίμονες και προξενούν βροχή ή αποτρέπουν αυτή. Στις μέρες μας αυτό το είδος της μαγείας τείνει να εξαφανιστεί.

 

 

9. ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΑ: 'Αλλο ένα διαδεδομένο είδος μαγείας στις μέρες μας και οι ενασχολούμενοι με αυτό καλούνται νεκρομάντεις. Υπάρχουν αρκετοί μάγοι που χρησιμοποιούν την νεκρομαντεία σπέρνοντας την πλάνη και τη συμφορά στους ανθρώπους. Οι ανίδεοι πιστεύουν πως οι νεκρομάντεις έρχονται σε επαφή με αγαπημένους τους νεκρούς ενώ στην πραγματικότητα επικοινωνούν με δαιμόνια, με ψυχές εγκλωβισμένες που δεν έχουν βρει την οδό να οδηγηθούν στο Φως κλπ. Σε αυτή την περίπτωση ο διάβολος παίρνει τη θέση του νεκρού και για να πείσει μιμείται τη φωνή του νεκρού και μιλάει για διάφορα πραγματικά περιστατικά της εγκόσμιας ζωής του νεκρού.

Πολλοί άνθρωποι έχουν πέσει θύματα των νεκρομαντών και έκαναν πράγματα που δήθεν ζητούσαν οι νεκροί τους με αποτέλεσμα να χάσουν την ψυχική τους ηρεμία αλλά πολλές φορές και την περιουσία τους. Δεν θα πρέπει να παραλείψω να τονίσω πως υπάρχουν και πολλοί απατεώνες οι οποίοι με διάφορα τεχνάσματα πείθουν τους αφελείς πως επικοινωνούν με τους νεκρούς αποσπώντας από την αφέλειά τους σημαντικά χρηματικά ποσά.

 

 

10. ΥΠΟΧΘΟΝΙΩΤΙΚΗ: Η υποχθονιωτική είναι ένα από τα χειρότερα είδη μαγείας που υπάρχουν. Οι μάγοι που ασχολούνται με αυτό το είδος ονομάζονται υποχθόνιοι ή αντικειμενοποιοί. Η πλειονότητα των κανονικών μάγων που υπάρχουν γνωρίζουν αυτό το είδος της μαγείας μέσο της οποίας προξενούν στους ανθρώπους τις χειρότερες καταστροφές. Σε αυτό το είδος της μαγείας χρησιμοποιούνται διάφορα αντικείμενα όπως καρφιά, καρφίτσες, σαπούνια, τρίχες, νύχια, διάφορα προσωπικά είδη, κεριά, κομμάτια από ύφασμα, οστά νεκρών, διάφορες σκόνες και ένα πλήθος από άλλα. Οι μάγοι κατασκευάζουν το αντικείμενο ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουν να πετύχουν. Οι διαστάσεις του αντικειμένου, όταν πρόκειται για σφαιρικό μέγεθος, έχει διάμετρο από 2cm έως 5cm ή αν έχει μακρόστενο σχήμα οι διαστάσεις του είναι από 3cm x 1,5cm έως 7cm x 2cm ή πολύ ελάχιστα μεγαλύτερο. Το αντικείμενο για να κατασκευαστεί χρειάζονται σαράντα μέρες. Ο μάγος επί σαράντα μέρες κάνει επικλήσεις και συγχρόνως ονοματίζει το αντικείμενο με το όνομα του ανθρώπου ή των ανθρώπων που θέλει να βλάψει. Μετά κερώνει το αντικείμενο με λειωμένο κερί που έχει πάρει από τάφο. Κατόπιν ρίχνει το αντικείμενο στο χώρο του ατόμου που θέλει να βλάψει σε σημείο που να μη φαίνεται. Τις περισσότερες φορές το θάβει για περισσότερη ασφάλεια. Το αντικείμενο είναι το σημάδι που καλεί το δαίμονα ο οποίος προξενεί τη συμφορά.

Αυτό το είδος της μαγείας είναι πολύ διαδιδόμενο στην Ελλάδα, σε όλη σχεδόν την Ευρώπη, Βόρειο Αφρική, Τουρκία και Μέση Ανατολή.

 

*****************************

 

νεραιδόπουλα, μερικά πράγματα δεν είναι τόσο απλά και τόσο ρομαντικά όσο παρουσιάζονται και μην παίζεται παιχνιδάκια...

μερικές λέξεις και οι σημασίες τους, δεν είναι αυτό που κατέληξαν στις μέρες μας να είναι... γραφικές λέξεις που στολίζουν όμορφα και... <μαγικά> ένα κείμενο....

 

το θεατρικό έργο <Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;> να το δείτε... είναι πολύ διδακτικό... :witch:

Link to comment
Share on other sites

Τα βασικά όμως είδη είναι η λευκή μαγεία και η μαύρη μαγεία.

 

Λες ότι τα βασικά είδη είναι η λευκή και η μαυρη μαγεία

 

Όμως στο κειμενό σου δε λες τιποτα για λευκή μαγεία παρα μόνο για μαύρη...

 

Ποια ειναι η λευκή μαγεία;

Link to comment
Share on other sites

Πως το αντιμετωπίζετε; Πως το... "σερβίρετε"; Ή μήπως επιλέγετε να μη το αναφέρετε καθόλου;

Επίσης, πως το αντιμετώπισαν αυτοί στους οποίους το είπατε; (αν το έχετε ήδη πει κάπου)

 

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει συνταγή για αυτό...

Σε οποιαδηποτε συζητηση με οποιοδηποτε θεμα ανάλογα τον άνθρωπο που έχεις απεναντί σου νοιώθεις τι πρέπει να πεις η όχι.

Άλλοτε είναι συνετό να μιλησεις χώρις να πεις τίποτα, να αποφύγεις διακριτικά το θέμα, και άλλοτε λες απλά ότι βγει φυσικά.

Με εχουν ρωτήσει κάποιες φορές αν με ενδιάφερουν τα μεταφυσικά, κυρίως έχοντας δει την βιβλιοθήκη μου ( :P όπως ανεφερε και ο Dakkon Darkblade) και δεν βλεπς τον λογο να το αρνηθώ αν με ρωτήσουν

 

Αυτά τα τελευταία ποστ που αναφέρονται στο ποιός είναι μάγος κτλ βέβαια με μπέρδεψαν... :wacko:

 

Το θέμα συζήτησης τελικά ήτανε πως να εκφράσουμε ανοιχτά ότι ενδιαφερόμαστε για θέματα που πολλοί τα θεωρούν βλακείες ή αν είμαστε "μάγοι"; :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Και νασου πάλι το πνεύμα αντιλογίας που ξαναχτυπά.

Διάβασα το post περί μάγων και ψευδομαγων,

Θα με συγχωρήσετε αλλά εδώ θα με βρείτε άκρων αντίθετο με τα προαναφερθέντα.

Όλα Αυτά περί μάγων που αναφέρει η φίλη μας ΜΠΟΡΕΙ ξαναλέω ΜΠΟΡΕΙ να ισχύουν για μια και συγκεκριμένη κατηγορία <<μάγων>> και μονό.

Από εκεί και πέρα τα είδη μαγείας και τα είδη των μάγων είναι άπειρα, ναι καλά διαβάσατε άπειρα.

Για άλλη μια φορά θα ήθελα να τονίσω ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΥΚΗ ΜΑΥΡΗ ΚTΛ ΜΑΓΕΙΑ.

Η μαγεία είναι μια, το πως την χρησιμοποιεί ο κάθε ένας καθορίζει το μάγο, υπάρχουν λευκοί μαύροι ΚTΛ μάγοι, μαγεία όμως είναι μια.

Pure energy.

Και κάτι τελευταίο η νεκρομαντεία δεν είναι κάτι σκοτεινό είναι απλά επικοινωνία με τους νεκρούς.

Αυτά να είστε καλά και να προσέχετε.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...