Jump to content

Tycoonοπαίγνια


Recommended Posts

Αν σ' αρέσει το είδος με νιώθεις και με αντιλαμβάνεσαι. Είναι απλά τα καλύτερα παιχνίδια, τα πιο εθιστικά και τα πιο ενδιαφέροντα.

Θα ξεκινήσω αντιστόφως για να δώσω και λίγο σασπένς( :blink: )

 

3) Beach life, ιδανικό για όσους ξέμειναν στη πόλη. Τώρα που το σκέφτομαι όχι και τόσο ιδανικό, να βλέπεις όλα αυτά τα θέρετρα κι εσύ να πήζεις... Τέλωςπάντως ο σκοπός του εν λόγω είναι να δημιουργήσεις θελκτικούς τουριστικούς προορισμούς σε κάτι γαμάτα νησιά.

 

2) Roller Coaster Tycoon, Πωροτικό στο έπακρον, καθώς το να χτίζεις και να διαχειρίζεσαι ένα λούνα πάρκ μόνο εξαιρετικά ενδιαφέρον θα μπορούσε να είναι

 

1) Οκ εδώ πάμε σε άλλη κατηγορεία. Capitalism 2. Για να μπορέσεις να παίξεις πρέπει να κάνεις δυο τρεις φορές τα tutorials ανατρέχοντας συχνά πυκνά σε αγγλοελληνικά λεξικά, αλλά άπαξ και το μάθεις δε ξεκολάς. Εθισμός και καπιταλισμός!

 

Για να δω είναι κανας άλλος στα tycoonια, ή είμαι μόνος.

Edited by Phevos
Link to comment
Share on other sites

ναι όντως είναι ωραία αλλά πρέπει να έχεις και χρόνο τον οποίο στην σημερινή ζωή είναι σπάνιο. Εμένα πάντως μου αρέσει να παίζω roller coaster tycoon.

Link to comment
Share on other sites

Αυτοί οι τύποι έχουν προβλέψει να μεταφέρουν σε παιχνίδι κάθε πτυχή της ζωής μας, αλλά αυτό από μόνο του μπορεί να προκαλέσει μπόλικο γέλιο...

Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως μερικοί από τους τίτλους της σειράς είναι (μεταξύ άλλων και) fishing tycoon ή το πιό πρόσφατο με το οποίο ασχολήθηκα, το beer tycoon! :lol::clapping:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...