Janor Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 χμ... εγώ πάντως άμα πήγαινα στο παρελθόν δε θα έμπαινα σε forums, ούτε καν στο internet. βασικά ίσως να έκανα λίγο IRC LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
outis Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 χμ... εγώ πάντως άμα πήγαινα στο παρελθόν δε θα έμπαινα σε forums, ούτε καν στο internet. βασικά ίσως να έκανα λίγο IRC LOLΑυτό είναι σίγουρο. Fora, internet, IRC και λοιπά είναι καινούργιο φρούτο. Μόνο αν πήγαινες στο πρόσφατο παρελθόν θα τα έβρισκες, ίσως. Λίγα χρόνια πριν δεν υπήρχαν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kambou Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 πο πο πως το ξεθαψα αυτο το ποστ??? λοιπον σχετικα με τον ταξιδιωτη μας θα συμβουν αυτα ! 1. πολεμος στο Ιρακ. 2. 2004 οι τελευταιοι Ολυμπιακοι αγωνες. 3. 2004 εμφιλιος πολεμος στην ΑΜΕΡΙΚΗ , αλλα απο το 2008 και μετα θα ειναι ορατος. (η αρχη του 3ου παγκοσμιου πολεμου) 4. Γυναικα προεδρος το Η.Π.Α. 5. 2012 πολλα συμαντικα γεγονοτα (τπτ σχετικα με το τελος του κοσμου οοπως ειπαν οι μαγειαν) 6. 2015 ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ : ΛΟΙΜΟΣ , ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ , ΛΙΜΟΣ , ΜΕΙΩΣΗ ΟΡΙΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΑ 60 ΚΑΙ ΑΛΛΑ ...... 7. 2036 Το ταξιδι του Gohn πισω στο 1975 και σταση στο 2000 - 2001. 8. 2038 Ενας θανατηφορος Ιος δημιουσγειτε. Υ.Γ. ποτε ειναι οι εκλογες στη αμερικη??? ποτε θα γινουν οι ολυμπιακοι αγωνες στην κινα??? μηπως ξερετε ημερομηνιες? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 (edited) ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ : ΛΟΙΜΟΣ , ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ , ΛΙΜΟΣ , ΜΕΙΩΣΗ ΟΡΙΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΑ 60 ΚΑΙ ΑΛΛΑ ...... Θα ήταν κι αυτή μια κάποια λύσις στο πρόβλημα με τα ασφαλιστικά ταμεία... μηπως ξερετε ημερομηνιες? Ξέρουμε, αλλα δεν σου λέμε Edited July 13, 2008 by Minerva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 :smiley_aayp: :smiley_aayp: γτ δεν μου λες??????????????? εγω τωρα δεν τον πολυπιστευω... αλλα αν δεν γινουν οι ολυμπιακοι στο πεκινω και βγει προεδρος η Χιλαρη..... θα τον πιστεψω στανταρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 δειτε εδω http://www.physics4u.gr/news/2003/scnews1186.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 :smiley_aayp: :smiley_aayp: γτ δεν μου λες??????????????? εγω τωρα δεν τον πολυπιστευω... αλλα αν δεν γινουν οι ολυμπιακοι στο πεκινω και βγει προεδρος η Χιλαρη..... θα τον πιστεψω στανταρ Δεν κλαίμε ποτέ δημοσίως... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kambou Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 οκ!!!! :shedevil: :angel: :angel: :first: :cheerful: :bye: :angry: :byebye: :001almostcry: :022byeSad: :063baby: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenya Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 πανε κ οι Ολυμπιακοι... τσ τσ τσ.... :rolleyes7: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νεφέλη Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Απ'ότι φαίνεται, πάει και η γυναίκα Πρόεδρος των ΗΠΑ... Πέθανε ακόμα και το τραβηγμένο σενάριο του: "Πρόεδρος ο Ομπάμα, Αντιπρόεδρος η Χίλαρι - δολοφονείται ο Ομπάμα - Πρόεδρος η Χίλαρι = Τίτορ σωστός!" ...Τους χαιρετισμούς μου στον κο. Τίτορ :bye: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kailor Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 θα πέσει σε κανένα μέσα αυτός ο άνθρωπος.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τράγου Κέρατο Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Θυμήθηκα τώρα έναν τύπο κάπου κάποτε... Ο οποίος ισχυριζόταν πως την τάδε ημερομηνία θα ξεκινήσει το Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Η ημερομηνία ήρθε, πέρασε κι αρχίσανε να τον κράζουν. «Εσύ έλεγες για πόλεμο!». Κι αυτός, απτόητος «Μα δε βλέπετε; Ξεκίνησε ήδη!» Περιμένω να δω παρόμοιες αντιδράσεις... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αrtzuna Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 θα πέσει σε κανένα μέσα αυτός ο άνθρωπος.... Στο οτι θα τον πιστεψουν πολλοι..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts