Jump to content

Μυθομανία Uber Alles


Somnius
 Share

Recommended Posts

Μυθομανία Uber Alles

 

th_liar.jpg

 

Θέμα από το Anime.gr

 

Σε συνέχεια της συζήτησης που έχουμε εδώ, και μετά το τελευταίο δημοσίευμα στην εφημερίδα "Το Έθνος", ανέβασα με προσωπική ευθύνη (το site δεν έχει καμία ανάμειξη) ένα online petition για το θέμα μας. Ακολουθεί το κείμενο.

 

Σαν φίλοι των anime, των manga και της Ασιατικής κουλτούρας, δεν θα μπορούσαμε παρά να εκφράσουμε την αγανάκτηση και τον θυμό μας όσον αφορά τα άρθρα των 2 καθόλα έγκριτων εφημερίδων "Το Ποντίκι" και "Το Έθνος" με τίτλο "Η Έλλάδα κατακτά το Τόκιο" και "Τι βλέπουν οι Γιαπωνέζοι" αντίστοιχα.

 

Τα αναφερόμενα άρθρα δημοσιεύθηκαν στις 12 και 22 Ιουλίου αντίστοιχα και εμμέσως πλην σαφώς παρουσιάζουν ένα συμπολίτη μας, τον Αυγερινό Μπρούσαλη, ως το "χρυσό και βραβευμένο παιδί" του TV Tokyo (ανύπαρκτου τηλεοπτικού σταθμού της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου).

 

Ο εν λόγω συμπολίτης μας παρουσιάζεται ως επιτυχημένος δημιουργός anime και ως ο πρώτος Έλληνας που, απέσπασε βραβεία για σειρές animation που καταρρίπτουν το ρεκόρ τηλεθέασης στην Ιαπωνία, μπήκε σφήνα ανάμεσα σε τόσους καταξιωμένους Ιάπωνες και Κορεάτες δημιουργούς και εν τέλει εκπροσώπησε επάξια την χώρα μας στο εξωτερικό (!!).

 

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν τα αναφερόμενα άρθρα αποτελούν προϊόν πλάνης ή κακής πληροφόρησης των δημοσιογράφων που τα έφτιαξαν, και έχουμε την σθεναρή πεποίθηση πως δεν ευθύνονται οι ίδιοι για τη εγκυρότητα του περιεχομένου τους. Δεν μπορούμε όμως επίσης να παραγνωρίσουμε το γεγονός πως τα γραφόμενα είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ, ΑΝΑΛΗΘΗ και ενδεχομένως αποτελούν μια ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗ τουλάχιστον προσπάθεια του Αυγερινού Μπρούσαλη για να αυτοπροβληθεί σε ένα χώρο και πεδίο που δεν έχει καμία επαγγελματική (ή ερασιτεχνική έστω) εμπειρία και συμμετοχή.

 

Φέροντας το βάρος της υπογραφής μας, την ευθύνη που η αγάπη δίνει στο hobby μας καθώς και η αλήθεια στα επιχειρήματά μας, αιτούμαστε όπως αποκατασταθεί με κάθε δυνατό τρόπο η ΑΛΗΘΕΙΑ στο παρόν ζήτημα.

 

Τηλεγραφικώς το ζήτημα μπορείτε να το διαβάσετε σε αυτό το link.

 

Εκτενέστερη συζήτηση για το παρόν θέμα μπορείτε να βρείτε παρακάτω...

 

Περίεργη Δημοσίευση - .aNiMe//GR Forums

AnimeClipse :: Επισκόπηση Θ.Ενότητας - Αυγερινος Μπρουσαλης: Τα Ανεκδοτα anime

AnimePlanet Forums :: Επισκόπηση Θ.Ενότητας - Ελληνικό Άνιμε - Περίεργη Δημοσίευση

Επίσημο Blog που περιέχει όλα τα θέματα μαζεμένα ακόμα και online streaming εκπομπή

 

Σε περίπτωση που συμφωνείτε με το κείμενο της αυτής online petition, παρακαλώ ξοδέψτε 30'' από τον χρόνο σας για να την υπογράψετε. Δεν κοστίζει τπτ, και θα βοηθήσει άτομα που ενδιαφέρονται για το παρόν θέμα να αποκτήσουν τα εργαλεία για να το κυνηγήσουν όπως πρέπει.

 

Ακολουθήστε το παρακάτω link για να υπογράψετε με το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ σας όνομα...

 

9bbc76d5.gifΜυθομανία Uber Alles Petition

 

 

ΥΓ: Συζητησούλα για το θέμα συνεχίζεται εδώ...hero.gif

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά.. ρίξτε μια σοβαρή ματιά όσοι είστε οπαδή των Anime και της Ιαπωνικής Κουλτούρας.. αυτές οι δύο δημοσιεύσεις στο "Ποντίκι" και στο "Έθνος" έχουν προσβάλει στον μεγαλύτερο βαθμό την νοημοσύνη μας, την σχέση μας με την Ιαπωνία, και ότι ιερό και όσιο..

 

Αν έχετε κάτι να προσθέσετε πειτε το εδώ..

 

Επίσης υπάρχει και blog που οι περισσότερες πληροφορίες είναι μαζεμένες..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...