Jump to content

Ονομάστε τους Φονιάδες!


Avaris
 Share

Recommended Posts

Όποτε ταξιδεύω στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας παρατηρώ τα βουνά αριστερά.

 

Τα πρώην "καμμένα" πευκοδάση έχουν μετατραπεί σε "ελαιώνες" (πρώτο στάδιο "νομιμοποίησης").

 

Και κάποιοι "ελαιώνες" έχουν ήδη μετατραπεί σε "εξοχικά" ή και "οικισμούς" ενίοτε (δεύτερο στάδιο).

 

Είναι δε τόσο "εμφανές" που "βγάζει μάτι"!

 

Επανειλημμένα, έχουμε δει στα ΜΜΕ να περιγράφονται πολλοί και διάφοροι τρόποι "οικειοποίησης" και "νομιμοποίησης" των καμένων εκτάσεων.

 

Δυστυχώς, το έγκλημα αυτό συντελείται με "σκηνοθετικά αριστουργηματικό τρόπο" μέσα στα ίδια τα δικαστήρια.

 

Οι συνένοχοι πολλοί.

 

Ονόματα δεν βγαίνουν όμως ποτέ στη δημοσιότητα. Βλέπεις, όποιος τολμήσει να το κάνει κινδυνεύει απο την "Μαφία" που λιμένεται αυτό το πεδίο.

 

Πλέον όμως, μετά απο τον βαρύ φόρο αίματος που πληρώνει η χώρα μας, κανείς δεν δικαιούται να κάνει πως δεν βλέπει ή δεν τον απασχολεί το πρόβλημα.

 

Πολλοί πολίτες "γνωρίζουν πολλά".

 

Αλλά για "διάφορους λόγους" δεν τα "αποκαλύπτουν".

 

Ωχαδερφισμός?

 

Φόβος?

 

Όποιος και να είναι ο λόγος της σιωπής τους, η σιωπή τους πλέον σημαίνει θάνατο για όλους μας.

 

Και μπορούν να σταματήσουν αυτόν τον θάνατο λύνοντας απλώς την σιωπή τους.

 

Είναι γνωστό πως οι Αρχές δεν ενδιαφέρονται δυστυχώς για ανώνυμες καταγγελίες. Και δεν ασχολούνται συνεπώς.

 

 

Ας αποκαλύψουν λοιπόν ανώνυμα, στο Internet ονόματα και περιπτώσεις.

 

 

Τα blogs γι' αυτό υπάρχουν.

 

 

Και ας αφήσουν μετά την "Λαϊκή Νέμεση" να κάνει την "δουλειά" της.

 

Θα υπάρξουν πχ σίγουρα "θιγόμενοι ενδιαφερόμενοι" (λχ χαροκαμένοι πυροπαθείς και οργανώσεις στήριξής τους ) που θα αναλάβουν με "εξαιρετικό πάθος" να "συλλέξουν" τις απαραίτητες αποδείξεις και να τους οδηγήσουν στη δικαιοσύνη για να αποδοθεί επιτέλους.

Link to comment
Share on other sites

"Ονομάστε τους Φονιάδες" δεν φώναζε και ο Καρατζαφέρης προχτές?!...

 

Πάντως δεν υπάρχει δικαστήριο που να δικάσει τέτοιους ανθρώπους...

Link to comment
Share on other sites

Guest cryogenesi

Οι ακραίες καταστάσεις απαιτούν ακραία μέτρα... πολιτικά και μη ! Ειδάλλως θα καταντήσουμε μια απέραντη <<παιδική χαρά>> που στο όνομα της <<Δημοκρατίας>> θα ισοπεδώσουμε τα πάντα, με ότι συνεπάγεται αυτό! *** :censored: ***

Edited by cryogenesi
Link to comment
Share on other sites

Οι ακραίες καταστάσεις απαιτούν ακραία μέτρα... πολιτικά και μη !

Να...! Τέτοιες επικίνδυνες (πλην ηλίθιες) απόψεις είναι που φοβάμαι περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο, λόγω της δεδομένης αποσταθεροποίησης που υπάρχει στον πολιτικό χώρο τις τελευταίες ημέρες.

 

Το είπα και στο διπλανό τόπικ αλλά δε φαίνεται να το έπιασε κανείς. Συνεπώς, ας το θέσω αλλιώς:

Συνήθως σε τέτοιες συνθήκες λαμβάνουν χώρα τα πραξικοπήματα! Και μακάρι να βγω λάθος...

Link to comment
Share on other sites

"πραξικόπημα" θα γίνει... αλλά οχι έτσι όπως το φανταζόμαστε , με τεθωρακισμένα κτλ... απλά με παραχώρηση ατομικών ελευθεριών προς την επικράτηση της ασφάλειας.

Ήδη σε διεθνή ΜΜΕ, αναφέρονται στον χαρακτηρισμό των πυρκαγιών ώς "τρομοκρατική πράξη" και την βουλή του κράτους να προχωρήσει σε νομικά μέτρα κατά αυτής!!! Τώρα τι επεκτάσεις και τι αντίκτυπο θα έχει αυτό , δεν το γνωρίζω... μπορεί να είναι απλά κάτι μεγαλοποιημένο, ή μπορεί να φτάσει και στα δικά μας μέτρα και σταθμά για ενα τοπικό "patriot act".

Link to comment
Share on other sites

Να...! Τέτοιες επικίνδυνες (πλην ηλίθιες) απόψεις είναι που φοβάμαι περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο, λόγω της δεδομένης αποσταθεροποίησης που υπάρχει στον πολιτικό χώρο τις τελευταίες ημέρες.

 

Το είπα και στο διπλανό τόπικ αλλά δε φαίνεται να το έπιασε κανείς. Συνεπώς, ας το θέσω αλλιώς:

Συνήθως σε τέτοιες συνθήκες λαμβάνουν χώρα τα πραξικοπήματα! Και μακάρι να βγω λάθος...

 

Πραξικόπημα εναντίον ποιανού;

Ξέρεις ποιοί είναι οι εχθροί και ποιοί είναι οι φίλοι;

Η κυβέρνηση ποιοί είναι; Οι καλοί ή οι κακοί;

Link to comment
Share on other sites

Αντιγράφω από τη λίστα της αναδάσωσης:

 

με αφορμή ορισμένα σημερινά δημοσιεύματα (π.χ., στην Ελευθεροτυπία), θα ήθελα να ανοίξω ένα thread για το θέμα του άρθρου 48, περί κήρυξης της χώρας σε κατάσταση πολιορκίας. Μερικοί εικάζουν ότι οι αναφορές σε ?ασύμμετρες απειλές? και ?επίθεση στην χώρα? αποσκοπούν στην στοιχειοθέτηση ?εξωτερικών κινδύνων? και ?απειλής της εθνικής ασφάλειας?, που δικαιολογούν την κήρυξη της χώρας σε κατάσταση πολιορκίας.

Εάν αυτό αληθεύει, τότε πραγματικά είναι ντροπή για τον νομικό μας πολιτισμό και το ελληνική δημόσια διοίκηση. Είναι ντροπή για όλο το πολιτικό σύστημα να γίνεται η συζήτηση αυτή. Φαίνεται ότι η ζωή στην χώρα αυτή είναι πλέον δραστηριότητα υψηλού κινδύνου. Μάλιστα, πρόκειται για ανθρώπους που λένε ξεδιάντροπα ότι δεν θα γίνει δασολόγιο (μία συνταγματική επιταγή, επίσης), αν δεν αναθεωρηθεί το άρθρο 24.

 

Πρώτα-πρώτα, το άρθρο 48 δεν αναφέρεται σε φυσικές καταστροφές. Ερμηνεύεται στενά, και αφορά πόλεμο (κυριολεκτικά), απόπειρα πραξικοπήματος, ή έστω γενικευμένη εξέγερση ή διασάλευση της τάξης. Μία φυσική καταστροφή ? όπως το τωρινό κύμα πυρκαγιών, ένα ατύχημα σε χημικό εργοστάσιο, μία επιδημία ? δεν απαιτεί την κύρηξη ολόκληρης της χώρας σε κατάσταση πολιορκίας.

 

Δεύτερον, τα μέτρα που αυτό προβλέπει δεν βοηθούν στην αντιμετώπιση της κατάστασης στην Ευβοια και την Πελοπόννησο. Η αναστολή του άρθρου 5§4 (ατομικά διοικητικά μέτρα) εμποδίζει την κίνηση και την εγκατάσταση στην χώρα, και δεν διευκολύνει τις εκκενώσεις περιοχών. Η αναστολή του άρθρου 6 (σύλληψη με ένταλμα) δεν αφορά φυσικά στα αυτόφωρα εγκλήματα, για τα οποία δεν χρειάζεται φυσικά ένταλμα. Η αναστολή των άρθρων 8 (φυσικός δικαστής), 9 (άσυλο κατοικίας), 12 (δικαίωμα του συνεταιρίζεσθαι), 22§3 (συλλογικές συμβάσεις εργασίας), 23 (συνδικαλιστική ελευθερία), και 97 (μικτά ορκωτά δικαστήρια) δεν θα σβήσει τις φωτιές. Αντίθετα, ιδιαίτερα ανησυχητική είναι η δυνατότητα αναστολής και του άρθρου 11 (δικαίωμα συνάθροισης), και 19 (απόρρητο επιστολών και ανταπόκρισης), αν ληφθεί υπόψη η οργή για τα οικολογικά θέματα που νιώθουν πολλοί άνθρωποι . Τέλος, bloggers και εκπρόσωποι των ΜΜΕ ας έχουν υπόψη ότι μπορεί να ανασταλεί και το άρθρο 14 (ελευθερία της έκφρασης).

 

Τρίτον, όλα αυτά δείχνουν πόσο κακογραμμένο είναι το άρθρο 48. Το άρθρο 14 (ελευθερία της έκφρασης)δεν θα έπρεπε να αναστέλλεται ποτέ, ούτε και σε περίπτωση καταποντισμού της χώρας. Το ίδιο ισχύει και για αρκετά από τα υπόλοιπα (π.χ., 8, 22, 23, 97). Με την σημερινή εκδοχή του άρθρου 48, η κύρηξη της κατάστασης πολιορκίας και η παράταση της κατάστασης αυτής είναι εύκολη (απλή πλειοψηφία, με τήρηση μερικών προθεσμιών). Αντίθετα, θα έπρεπε η κύρηξη να είναι δύσκολη (π.χ. 180 ή 200, ή κάποιος αριθμός που στην πράξη να απαιτεί ομοφωνία των 2-3 μεγαλύτερων κομμάτων), και η παράταση ακόμα δυσκολότερη. Με τον τρόπο αυτό, δεν θα μπορεί μία κυβέρνηση να επινοεί εξωτερικές απειλές και να δημιουργεί ξενοφοβική υστερία για να καλύπτει τις αποτυχίες της.

 

Τέταρτον, η συζήτηση αυτή δείχνει την αθλιότητα των πολιτευτών που έπαιξαν με το άρθρο 24 , το 2001 ή το 2007. Δάση σε διάφορους ?πελάτες? τους κατάφεραν να δώσουν. Αντίθετα, δεν θέλησαν να αναθεωρήσουν το άρθρο 48, για να διασφαλίσουν τα δικαιώματα όλων μας σε δύσκολες καταστάσεις. Φαίνεται ότι τους βόλευε να έχουν την δυνατότητα αυτή στο συρτάρι.

 

Πέμπτον, ας μην ξεχνάμε ότι το άρθρο 5Α (δικαίωμα στην πληροφόρηση) δεν αναστέλλεται ποτέ. Εδώ, κάποιος πρέπει να θυμίσει στους ?ειδήμονες? που μιλούν για ασύμμετρες απειλές και την ελληνική ?9/11?, ότι οι Αμερικανοί , κάτω από χειρότερες συνθήκες, είχαν μάθει σε λίγες ώρες ποιος τους επιτίθεται. Το ίδιο δικαιούμαστε και εμείς.

 

Έκτον, τα παιχνιδάκια με το άρθρο 48 απαιτούν ενημέρωση του Συμβουλίου της Ευρώπης (άρθρο 15 ΕΣΔΑ). Τις τελευταίες δεκαετίες, το άρθρο 15 ΕΣΔΑ ενεργοποιήθηκε μόνο από την Αγγλία (το 1972, αν δεν κάνω λάθος, για την κατάσταση στην Β. Ιρλανδία, στην φάση του λεγόμενου internment), και από την Τουρκία (στις αρχές της δεκαετίας του 90, και πάλι αν δεν κάνω λάθος). Ας μας πει κάποιος αν αυτός είναι ο πάτος προς τον οποίο πέφτουμε.

 

Έβδομον, το άρθρο 48 μπορεί να μην χρειάζεται. Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο πλέγμα από εξαιρετικούς νόμους, που έχουν ψηφιστεί από τα δύο κόμματα εξουσίας τα τελευταία χρόνια, και έχει ουσιαστικά το ίδιο αποτέλεσμα. Τελείως ενδεικτικά, πρόκειται για τον ν. 2344/1995 (για την πολιτική προστασία), ν. 2641/1998 (για την παλλαϊκή άμυνα), Υπ. Απόφαση 2028/19.1.1998 (σχέδιο Ξενοκράτης), το ν.δ. 17/1974 (για την πολιτική επιστράτευση και σχεδιασμό έκτακτης ανάγκης) ? που όλοι μισούν , αλλά κανείς δεν αλλάζει -, ο νόμος για τις επιτάξεις, κ.ο.κ. Ας μην ξεχνάμε και τους αντιτρομοκρατικούς νόμους (ν. 2941/2001, ν. 3251/2004), από τους οποίους ο δεύτερος περιέχει και ορισμό της τρομοκρατίας αρκετά ευρύ για να περιλαμβάνει μία σπείρα εμπρηστών (άρθρο 187Α ΠΚ, όπως τροποποιήθηκε από τον 3251/2004). Τέλος, ας μην ξεχνάμε και τον. 2225/1994, όπως τροποποιήθηκε από τον 3115/2004 (περί άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών) και το Π.Δ. 47/2005 (για το οποίο έγινε λόγος την εποχή του σκανδάλου των υποκλοπών), που επιβάλλει στους ?παρόχους τηλεπικοινωνιακών συστημάτων? να δημιουργήσουν την απαραίτητη υποδομή για τις υποκλοπές. Μερικοί από τους νόμους αυτούς προφανώς ήδη έχουν ενεργοποιηθεί.

 

Με δύο λόγια, ας μην πιάνει πρεμούρα μερικούς. Η φιλελεύθερη βάση του πολιτεύματος είναι αρκετά φθαρμένη, έτσι ώστε να είναι δυνατόν να υπάρχει μία οιονεί κατάσταση πολιορκίας χωρίς την ετικέτα αυτή. Επίσης, γιατί τόσα χρόνια δεν σκέφτηκε κανείς τις δυνατότητες αυτές για την σύλληψη των εμπρηστών;

 

Τέλος, το ζουμί είναι το εξής: με την ρητορεία για ?εθνική ασφάλεια?, ασύμμετρες απειλές κτλ. μπορούν να αποσπάσουν ευκολότερα τις άδειες, τις γνωμοδοτήσεις, την συνεργασία ανεξάρτητων και δικαστικών αρχών, ή ακόμα και αρχών που του ευρύτερου δημόσιου τομέα που ακόμα σκέπτονται πως δουλειά τους είναι να υπηρετούν τους πολίτες, και όχι να τους μαντρώνουν.

 

Ας ελπίσουμε πως το πλήγμα κατά της φύσης και της ζωής δεν θα γίνει και πλήγμα κατά της δημοκρατίας.

Link to comment
Share on other sites

Όντως, Δικαιοσύνη δεν υπάρχει να εντοπίσει, να συλλάβει και να καταδικάσει αυτούς τους φονιάδες του περιβάλλοντος, τους φονιάδες των ανθρώπων.

 

Άλλωστε, αυτά τα ίδια τα Δικαστήρια είναι που "νομιμοποιούν" τις "οικοπεδοποιήσεις".

 

Κι επειδή τέτοιες δημοσιεύσεις φοβούνται, γι' αυτό και γίνεται λόγος για φίμωση των blogs.

 

 

ΟΝΟΜΑΤΑ κύριοι!

 

 

Βγάλτε ονόματα στο internet δημιουργώντας έτσι μια "Άλυσσο Δικαιοσύνης"....

 

 

"Ενεργοποιείστε την Νέμεση.....κι αυτή θα βρεί το Δρόμο της να δράσει...."

Το δικό μας "σκούντημα" θέλει για να "πάρει μπρος".....

 

Πως λέμε "Συν Αθηνά και χείρα κίνει"?

 

Να μια "περιπτωσούλα" για να γίνει πιο "σαφές" το θέμα...

 

Ακούμε "λένε τα media" πως όπου υπάρχει δέντρο και πιάνει "επίμονα φωτιά", υπάρχουν "διεκδικητές των δασικών εκτάσεων" με χαρτιά απο Τουρκοκρατίας.

 

Ακούσατε ποτέ εσείς κανένα "όνομα"?

 

Δεν έχουν όνομα αυτοί οι διεκδικητές - οι επίγονοι των τσιφλικάδων?

 

Ποιός τολμάει όμως να τα δημοσιοποιήσει επώνυμα?

 

Θα φάει τις μηνύσεις της ζωής του περί συκοφαντικής δυσφήμησης.

 

Μπορεί και κανα βρωμόξυλο απο την μαφία του κυκλώματος.

Γι' αυτό υπάρχει η ανωνυμία του Internet....

 

Όσον αφορά το άρθρο 14 περί "φίμωσης των Blogs", μην ξεχνάμε πως κανείς δεν σε εμποδίζει να πας με ψευδώνυμο να ανοίξεις ένα blog στη Ρωσσία, στην Ταυλάνδη, στα Kayman ή στη Ν.Αφρική.

Edited by Avaris
Link to comment
Share on other sites

name='johnny' date='Aug 27 2007, 02:55 PM' post='51195']"Ονομάστε τους Φονιάδες" δεν φώναζε και ο Καρατζαφέρης προχτές?!...

 

Ε, και? Εσύ διαφωνείς με το "Ονομάστε τους Φονιάδες"?

 

 

Πάντως δεν υπάρχει δικαστήριο που να δικάσει τέτοιους ανθρώπους...

 

 

ΑΚΡΙΒΩΣ!

 

Εσύ το δέχεσαι λοιπόν αυτό?

Edited by Avaris
Link to comment
Share on other sites

Ε, και? Εσύ διαφωνείς με το "Ονομάστε τους Φονιάδες"?

Διαφωνώ με το να το λέει ένας πολιτικός διότι είναι λαϊκισμός.

Διαφωνώ με το να το λέμε εμείς διότι είναι γελοιότητα.

Θεωρω πως δε θα μάθουμε ποτέ (ή τουλάχιστον όχι σύντομα) ποιοί είναι οι πραγματικοί εμπρηστές, και σε αυτή τη βάση, όποια άλλη εξήγηση και αν μου (μας) δοθεί, θα υποτιμά τη νοημοσύνη μου (μας).

Μπορεί να βρουν κάποια εξιλαστήρια θύματα, να τα δικάσουν τυπικά και να τα στείλουν ισόβια, κι όλα να είναι μια καλοστημένη παράσταση για τα μάτια του κόσμου... χωρίς να δίνουν δεκάρα για το αν θα τους πιστέψουμε στην τελική.

Και ούτε εμάς μας νοιάζει να σου πω την αλήθεια. Τί διαφορά θα έχει στην τελική αν σου πω "το έκανε ο Μήτσος, ο Κώστας και ο Λάκης"? Γυρνάνε πίσω οι νεκροί άνθρωποι ή τα νεκρά ζώα ή η νεκρή φύση με το να τους ονομάσουμε?!...

 

ΑΚΡΙΒΩΣ!

 

Εσύ το δέχεσαι λοιπόν αυτό?

Δεν κατάλαβες... Ακόμα και αν υπήρχε δικαιοσύνη, δεν θα ακουμπούσε ποτέ ανθρώπους σαν αυτούς που έβαλαν αυτές τις φωτιές, ακριβώς επειδή δεν θα μάθουμε ποιοί είναι αυτοί.

Το είπα και αλλού... Άνθρωποι που παρουσιάζουν τέτοια οργάνωση, τέτοια προσήλωση και επιμονή στο στόχο τους (να κάψουν τα πάντα) και παραμένουν ασύλληπτοι, αφήνοντας τον κόσμο να κάνει αόριστα σενάρια από εξωγήινους μέχρι γείτονες χώρες και συνεχίζοντας απρόσκοπτα να καταστρέφουν τη χώρα, δεν είναι από αυτούς που θα μπορούσαν να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Δεν είναι μια ομαδούλα που θα βάλει δυο-τρεις φωτιές και μετά θα στείλει μια επιστολή που θα μιλά για κολεκτιβισμούς και ελευθερίες κτλ... Ούτε έφτιαξαν καμία λέσχη οι οικοπεδοφάγοι ώστε να αποκτήσουν ενιαία γραμμή...

Αυτό το πράγμα είναι πολύ μεγαλύτερο.

Edited by johnny
Link to comment
Share on other sites

Ας αποκαλύψουν λοιπόν ανώνυμα, στο Internet ονόματα και περιπτώσεις.

Τα blogs γι' αυτό υπάρχουν.

Οι ακραίες καταστάσεις απαιτούν ακραία μέτρα... πολιτικά και μη !

 

Ε, και? Εσύ διαφωνείς με το "Ονομάστε τους Φονιάδες"?

 

post-412-1188302240_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

name='johnny' date='Aug 28 2007, 12:33 PM' post='51219']Διαφωνώ με το να το λέει ένας πολιτικός διότι είναι λαϊκισμός.

 

Εαν όμως γίνει "συνείδηση" στους ραγιάδες Έλληνες, ίσως ξυπνήσουν επιτέλους. Και για να γίνει συνείδηση πρέπει να επαναληφθεί πολλές φορές.

 

 

Διαφωνώ με το να το λέμε εμείς διότι είναι γελοιότητα.

Ποιούς εννοείς "εμείς"?

 

Εγώ το λέω και δεν νοιώθω καθόλου γελοίος.

 

Γελοίος είναι όποιος κάθεται στ' αυγά του και υπομένει αυτήν την κωλοκατάσταση χωρίς να κάνει τίποτε για να την αλλάξει.

 

 

Θεωρω πως δε θα μάθουμε ποτέ (ή τουλάχιστον όχι σύντομα) ποιοί είναι οι πραγματικοί εμπρηστές, και σε αυτή τη βάση, όποια άλλη εξήγηση και αν μου (μας) δοθεί, θα υποτιμά τη νοημοσύνη μου (μας).

 

 

Ακριβώς έτσι σκέφτονταν επι δεκαετίες οι προηγούμενοι απο εμάς και γι' αυτό 200 χρόνια δεν μπορούμε να στεριώσουμε κράτος.

 

 

 

Μπορεί να βρουν κάποια εξιλαστήρια θύματα, να τα δικάσουν τυπικά και να τα στείλουν ισόβια, κι όλα να είναι μια καλοστημένη παράσταση για τα μάτια του κόσμου... χωρίς να δίνουν δεκάρα για το αν θα τους πιστέψουμε στην τελική.

Προσπάθησε λοιπόν να την ακυρώσεις αυτή την διαδικασία. Και ξεκίνα πιστεύοντας πως όντως αν θέλεις μπορείς να την αλλάξεις πιστεύοντας στον εαυτό σου πρώτα.

 

 

 

Και ούτε εμάς μας νοιάζει να σου πω την αλήθεια. Τί διαφορά θα έχει στην τελική αν σου πω "το έκανε ο Μήτσος, ο Κώστας και ο Λάκης"? Γυρνάνε πίσω οι νεκροί άνθρωποι ή τα νεκρά ζώα ή η νεκρή φύση με το να τους ονομάσουμε?!...

 

Ποιούς εννοείς "εμάς"?

 

Με αυτό το σκεπτικό είναι κολλημένη η Ελλάδα στα σκατά και δεν λέει να ξεκολλήσει. Αν είχες χάσει την οικογένειά σου και την περιουσία σου μέσα στις φωτιές θα σκεπτόσουν έτσι?

 

Δεν νομίζω.

 

Τότε ξαφνικά θα διαμαρτυρόσουν για το ανύπαρκτο κράτος και την αναλγησία των πολιτικών αλλά και της ίδιας της κοινωνίας.

 

Αν μάλιστα βρισκόταν μπροστά σου κανένας που θα τόλμαγε να σου πει αυτά που λες εσύ τώρα, θα το θεωρούσες ιεροσυλία και θα ήθελες να του πάρεις το κεφάλι.

 

 

Δεν κατάλαβες... Ακόμα και αν υπήρχε δικαιοσύνη, δεν θα ακουμπούσε ποτέ ανθρώπους σαν αυτούς που έβαλαν αυτές τις φωτιές, ακριβώς επειδή δεν θα μάθουμε ποιοί είναι αυτοί.

Ωραία! συμφωνήσαμε επιτέλους μετά κόπων και βασάνων πως δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Κι εσύ τι κάνεις γι' αυτό? το δέχεσαι έτσι αγόγγυστα και αδιαμαρτύρητα?

 

Και ταυτόχρονα δέχεσαι πως δεν υπάρχει τρόπος να ξεσκεπαστούν οι παντοιοτρόπως υπεύθυνοι αυτής της κατ' επανάληψη τραγωδίας?

 

 

Το είπα και αλλού... Άνθρωποι που παρουσιάζουν τέτοια οργάνωση, τέτοια προσήλωση και επιμονή στο στόχο τους (να κάψουν τα πάντα) και παραμένουν ασύλληπτοι, αφήνοντας τον κόσμο να κάνει αόριστα σενάρια από εξωγήινους μέχρι γείτονες χώρες και συνεχίζοντας απρόσκοπτα να καταστρέφουν τη χώρα, δεν είναι από αυτούς που θα μπορούσαν να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Δεν είναι μια ομαδούλα που θα βάλει δυο-τρεις φωτιές και μετά θα στείλει μια επιστολή που θα μιλά για κολεκτιβισμούς και ελευθερίες κτλ... Ούτε έφτιαξαν καμία λέσχη οι οικοπεδοφάγοι ώστε να αποκτήσουν ενιαία γραμμή...

Αυτό το πράγμα είναι πολύ μεγαλύτερο.

 

Πίστεψε στον εαυτό σου, στις δυνάμεις σου και στις δυνάμεις του Διαδικτύου φίλε.

 

Και μπορείς να κάνεις πολλά τότε....

 

Το Δυναμικό δεν σου λείπει....

 

 

Παρεμπιπτόντως, το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 διάβασε σήμερα το πρωί όλο το κείμενο του θέματος στον αέρα καταλήγοντας πως το προσυπογράφουν όλοι εκεί μέσα.

 

Γιατί άραγε?

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
"Ονομάστε τους Φονιάδες" δεν φώναζε και ο Καρατζαφέρης προχτές?!...

 

Πάντως δεν υπάρχει δικαστήριο που να δικάσει τέτοιους ανθρώπους...

 

 

Οι στρατηγοι ανεμοι :063laugh: . Συγγνωμη που γελαω αλλα πραγματικα ειναι γελοιο την μια μερα να βλεπεις πολιτικα προσωπα να ζητανε ονοματα και την αλλη μερα να διαβαζεις για Ιονια Οδος. Υποκρισια με τον χειροτερο τροπο.

Link to comment
Share on other sites

Ονομάστε τους Φονιάδες!

 

ΟΚ ρε Avaris, να τους ονομάζουμε. Είσαι έτοιμος ; ΟΚ, πάρε τον πρώτο : Avaris. Να σου πω και τον δεύτερο ; divemaster. Άντε, πες κι εσύ κανέναν ...

Edited by divemaster
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...