piar Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Επειδή είμαι κανούριος στην Αθήνα. Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να έχει μενταγιόν και άλλα τέτοια αντικείμενα; Εγώ για παράδειγμα ήθελα να βρω το elvenstar, σε μενταγιόν. Ευχαριστώ πολύ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingmar Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 elvestar?Το θες ασημένιο(κράμα με νικέλιο);Στο Μοναστηράκι σίγουρα,μετά από γερό ψάξιμο... Συγνώμη,διεύθυνση δε θυμάμαι ακριβώς.Σε στενάκι πάντως,κάθετο στην Ηφαίστου... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piar Posted October 8, 2007 Author Report Share Posted October 8, 2007 elvestar?Το θες ασημένιο(κράμα με νικέλιο);Στο Μοναστηράκι σίγουρα,μετά από γερό ψάξιμο...Συγνώμη,διεύθυνση δε θυμάμαι ακριβώς.Σε στενάκι πάντως,κάθετο στην Ηφαίστου... Ευχαριστώ πολύ Ingmar! Ναι, ασημένιο το ήθελα. Νομίζω κατάλαβα που περίπου πρέπει να είναι. Μόλις βρω λίγο χρόνο θα το επισκεφτώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anor Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 (edited) elvenstar?... απο το LOTR έτσι; :smilewink: Υπάρχει κατάστημα στην Στουρνάρη που φέρνει αντικείμενα ρέπλικες απο ταινίες. Αν θυμάμαι καλά είναι κάπου στο ύψος της πόρτας του Πολυτεχνείου. Επίσης βάλτο στο web , στο google και δοκίμασε αναζητήσεις μόνο άπο Ελληνικές σελίδες. Θα δείς οτι υπάρχουν αρκετά καταστήματα που στο φέρνουν και με πιστοποιητικό γνησιότητας. Edited October 8, 2007 by Anor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Υπάρχει κατάστημα στην Στουρνάρη που φέρνει αντικείμενα ρέπλικες απο ταινίες. Αν θυμάμαι καλά είναι κάπου στο ύψος της πόρτας του Πολυτεχνείου. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι λειτουργεί ακόμα αυτό το μαγαζί... Ωστόσο, πριν λίγα χρόνια είχα βρει εκεί ένα elvenstar, αλλά η τιμή του δεν ήταν και τόσο προσιτή (70 εουρος αν θυμάμαι καλά). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piar Posted October 8, 2007 Author Report Share Posted October 8, 2007 Είχα περάσει πριν δύο χρόνια περίπου, από το μαγαζί στη Στουρνάρη και θυμάμαι ότι έμοιαζε εγκαταλειλημένο. Ήθελα περισσότερο το επτάκτινο elvenstar. Στο google που δοκίμασα έγραψα "Μενταγιόν Elvenstar" ή σκέτο "Elvenstar" σε ελληνικές σελίδες και μου βγάζει τι συμβολίζει κλπ, αλλά δεν μου βγάζει καταστήματα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Είχα περάσει πριν δύο χρόνια περίπου, από το μαγαζί στη Στουρνάρη και θυμάμαι ότι έμοιαζε εγκαταλειλημένο. Καλά, μη φανταστείς ότι όταν λειτουργούσε φαινόταν κάπως αλλιώς... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vi0Le Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 ρε παιδια..γιατι αγχωνεστε....Υπαρει και το ebay που εχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ.. δεν ξερω αν εχει elvenstar...ομως εχει πολλα πραγματα..ενδιαφεροντα..κλπ κλπ κλπ κλπ.. και σιγουρα οι περισσοτεροι κανουν shipping στην Ελλαδα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingmar Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 ρε παιδια..γιατι αγχωνεστε....Υπαρει και το ebay που εχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ.. δεν ξερω αν εχει elvenstar...ομως εχει πολλα πραγματα..ενδιαφεροντα..κλπ κλπ κλπ κλπ.. και σιγουρα οι περισσοτεροι κανουν shipping στην Ελλαδα... ναι,αλλά δεν έχουν όλοι τους pay-pall λογαριασμό... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vi0Le Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 αν εννοεις τους πωλητές....όσοι δίνουν στο εξωτερικό έχουν κ pay-pall (the most of them anyway...) αν εννοεις τους αγοραστες, δεν πιστεύω οτι δεν υπάρχει 1 σπίτι σήμερα που να μην έχει 1 πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.... ;) εγω ειμαι υπερ των αγορων μέσω διαδικτύου κ μεχρι στιγμής δεν εχω βγει ζημιωμένη ούτε απο το ebay oυτε απο το ΑΜΑΖΟΝ.. καλε εδω μέχρι και ελληνικά βιβλιοπωλέια στέλνουν στο εξωτερικό πράγματα.. για να μην πω για συνδρομές περιοδικών...ΔΙΑΔΙΚΤΥΩΘΗΤΕ (αυτο δεν γραφετε ετσι..αλλα δεν θα ασχοληθω πολυ...γιατι βαριεμαι)........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts