Jump to content

ΑΜΡΑ


 Share

Recommended Posts

Υ.Γ. το edit σου δεν με κάλυψε...

 

Ok, ελπίζω να σε καλύψει αυτή η δημοσίευσή μου και ευελπιστώ πως έχω να κάνω με ανθρώπους που καταλαβαίνουν.

 

Ξαναλέω και στα Ελληνικά, πως το συγκεκριμένο θέμα δεν γίνεται για διαφημιστικούς λόγους, δεν αποσκοπεί πουθενά (προσυλητισμούς κτλ, κτλ) αλλά είναι απλά ένα πληροφοριακό θέμα που στοχεύει να δείξει κάποια πράγματα για την συγκεκριμένη αδελφότητα. Θα μου πεις, ποια είναι αυτά τα πράγματα που θέλει να δείξει ; Αυτά που θέλει να δείξει, τίθονται αποκλειστικά στην αντίληψη του αναγνώστη (το πως θα το εκλάβει δηλ. ο ίδιος), γιατί νομίζω πως το αναγνωστικό κοινό έχει μυαλό και καταλαβαίνει. Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί, να αξιολογήσει και να συμπεράνει κάποια πράγματα για όσα διαβάσει. Δεν χρειάζεται εγώ να το υποδείξω τίποτε. Απλώς παραθέτω κάποιες πληροφορίες - δεν τίθεται θέμα πνευματικής ιδιοκτησίας γιατί δεν υπάρχει πουθενά copyright στα έγγραφα - και τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.

 

Πιστεύω τώρα να σε κάλυψα και να μην χρειαστεί να υπάρξουν κι άλλες διευκρινιστικές δημοσιεύσεις. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο κάθε αναγώστης έχει μυαλό, έχει κρίση, ας διαβάσει κι ας βγάλει τα συμπεράσματά του από αυτές - ξαναλέω - τις πληροφορίες. Το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει σκοπό να κρίνει την ΑΜΡΑ ως κίνηση, δεν έχει σκοπό να διαφημίσει ή να δυσφημίσει μια αδελφότητα, δεν αποσκοπεί πουθενά παρά μόνο στην ελεύθερη πληροφόρηση του αναγνωστικού κοινού και των μελών του φόρουμ σας.

 

Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με το θέμα και το περιεχόμενό του, έχετε κάθε δικαίωμα ως ιδιοκτήτες του χώρου να προχωρήσετε σε όποια ενέργεια θέλετε. Προσωπικά, ούτε θα διαμαρτυρηθώ, ούτε θα στενοχωρηθώ, ούτε τίποτε. No hard feelings δηλ.

 

Ευχαριστώ και καλό βράδυ σε όλους σας ...

Edited by Arthur Conan D.
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

...Άρα έχουμε να κάνουμε με έναν απογοητευμένο ροδόσταυρο που δημοσιοποιεί στοιχεία της οργάνωσης ώστε να της κάνει ζημιά? :018bleh:
Γιατί απαγορεύεται αυτό που έκανε; Δεν έχω καταλάβει ποιους όρους παρέβει.
Link to comment
Share on other sites

Γιατί απαγορεύεται αυτό που έκανε; Δεν έχω καταλάβει ποιους όρους παρέβει.

 

το κακο που εκανε ειναι απλα οτι δεν παρεθεσε τους λογους που ανοιξε το τοπικ αν η αμρα δεν εχει προβλημα οτε δεν εκανε τιποτε κακο αν ομως ειναι απογοητευμενος ροδοσταυρος τοτε το μονο κακο που κανει ειναι οτι θα εκθεσει τον εαυτο του.

Link to comment
Share on other sites

το κακο που εκανε ειναι απλα οτι δεν παρεθεσε τους λογους που ανοιξε το τοπικ ...
Ενώ εσύ παρέθεσες τους λόγους που άρχισες ξαφνικά να μιλάς ρατσιστικά για "εβραϊκές ηλιθιότητες" (και νομίζω πως γι' αυτό υπάρχουν κανόνες που ποτέ δεν εφαρμόζονται) :whistling:
Link to comment
Share on other sites

Γιατί απαγορεύεται αυτό που έκανε; Δεν έχω καταλάβει ποιους όρους παρέβει.

Δεν καταλαβαίνω γιατί έκανες quote το μήνυμά μου, λες και είπα πουθενά πως κάνει κάτι που απαγορεύεται, ωστόσο για να σε καλύψω, στην αρχή που παρέθεσε έτσι "ξερά" κάποιες πληροφορίες για το AMPA (και μάλιστα από το πρώτο κιόλας ποστ του), υπέθεσα πως προτίθεται να κάνει διαφήμιση του AMPA. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω πειστεί ακόμα για το τί θέλει να πει/κάνει, θα δείξει όμως αργά ή γρήγορα...

Link to comment
Share on other sites

ναι όμως ως προς τι αυτή η λεπτομερής αναφορά? χάρτης ύμνος.

 

Poli28,δεν είναι απλώς "ύμνος", τυπικό ανοίγματος εργασιών είναι...

 

Όταν ο Άλιστερ Κρόουλι (που δεν είχε δα και πολλές συμπάθειες όσο ζούσε -και έφταιγε ο ίδιος γι αυτό!) επειδή "εκνευρίστηκε"(?)που δεν του'καναν χατήρια στο Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής, μόλις δημοσίευσε ο :censored: όλα μα όοολα τα τυπικά του τάγματος αυτού,το τελευταίο κατέρρευσε. Η ευρεία δημοσιοποίηση των τυπικών (που έως τότε κρατούνταν επτασφράγιστο μυστικό)σήμαινε και η αρχή του τέλους του Ε.τ.Χ.Α.... :offtopic:

Link to comment
Share on other sites

Χαλαρά..

Μην δώσετε σε κανένα την ικανοποίηση ότι ξαφνικά 'ήρθε και τάραξε τα ήσυχα νερά..''

Εξ' άλλου κομίζει γλαύκας τας Αθήνας, και το ξέρετε. Πάρα πολλοί στο παρελθόν ήλθαν να 'αποκαλύψουν' μυστικά των Ναών, άρα δεν είναι ο πρώτος.

Τώρα όσον αφορά τα 'μυστικά', 'τυπικά' κτλ. κτλ. .. Τόσο η AMORC όσο και η ΑΜΡΑ επικαλούνται την 'διαφάνεια'. Δηλ. "εμείς δεν κάνουμε κάτι απαγορευμένο, οπόταν πρόσβαση μπορεί να έχει γενικά όλος ο κόσμος που ενδιαφέρεται και έπειτα σε αρχικά στάδεια όντως έχουν πρόσβαση όλοι.

Εξ' άλλου εξελισσόμενος κανείς σ' αυτού του είδους τις ενασχολήσεις, παίρνει κωδικούς ασφαλείας, παίρνει προσωπικούς αριθμούς, παίρνει (βήμα-βήμα) αξιώματα και δίνει (πιστεύω) την προσωπική του ελευθερία και ηρεμία.

Οπόταν δεν νιώθω απειλή που κάποιος έβαλε μια σελίδα του ΑΜΡΑ σ' ένα φόρουμ. Ούτε μετέπειτα νιώθω απειλή ότι ένα πρωινό ο ''Νεόφυτος" του coven μου θα ξυπνήσει θυμωμένος και θα ποστάρει όλα τα τυπικά μας (χεχε) γιατί απλούστατα η εμπιστοσύνη κερδίζεται, κτοίζεται, αλλά και εξελίσσεται. Αν είχα coven δεν θα μοίραζα τα τυπικά μου δεξιά κι' αριστερά.

Το θέμα το βλέπω και λίγο ατομικά.. Εννοώ, ας το δούμε κι' από άλλη οπτική: Η αυτοπυθαρχία να σιωπάς, η μαγεία ν' ανοίγεις το στόμα σου τη συγκεκριμένη ορθή στιγμή και το κριτικό μάτι που ζυγίζει.. Τι ζυγίζει; Μα φυσικά σε ποιον θα μεταβιβάσεις τις γνώσεις σου, ποιος είναι έτοιμος να τις χρησιμοποιήσει ορθά, ποιος είναι έτοιμος με το πρώτο 'χαστούκι' να σε παραποιήσει και να σε κάνει να φαίνεσαι σατανολάτρης! Επειδή δεν είναι τυχαίο που γίνεται αυτή η συζήτηση..

Και οι 'φίλοι' Ροδόσταυροι, πήραν αρκετή δύναμη, εκμεταλλεύοντας τον Πάπα και άλλους τραπεζούχους και κεφαλαιούχους, δύνοντας πίσω 'ΦΩΣ'.. Αλλά αυτοί που ήθελαν να επανακτήσουν τον έλεγχο φώναξαν του λαού: ΟΙ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ DEVIL WORSHIPERS.. και έτσι διώχθηκαν από τον πιο μεγάλο τιμωρό που είναι (πάλιν κατά την άποψή μου) η μάζα...

Με όλα αυτά και ειδικά μετά από εκτενή αναζήτηση χρόνων ολόκληρων και προσπάθειας να 'ενταχθώ κάπου', να ανοίκω και γω σε μια μυστική οργάνωση, αποφάσισα ότι μπορεί τελικά να μην θέλω να παραδώσω έλεγχω, προσωπική ελευθερία, και ηρεμία ψυχική..

όσο 'ΦΩΣ' κι' αν μου τάζουν..

Αντλώ φως από τα έσωθεν μου και άμα νιώθω ότι δεν το αντέχω άλλο, σε σημεία που θα καώ, ρίχνω κι' ένα μπάνιο...

Όντως στο μόσο που σα συμφωνούσα μ' αυτόν που άρχισε το ποστ..

"No hard feelings"... ισχύ και για σένα αυτό φίλτατε.....

Link to comment
Share on other sites

Ξαναλέω και στα Ελληνικά, πως το συγκεκριμένο θέμα δεν γίνεται για διαφημιστικούς λόγους, δεν αποσκοπεί πουθενά (προσυλητισμούς κτλ, κτλ) αλλά είναι απλά ένα πληροφοριακό θέμα που στοχεύει να δείξει κάποια πράγματα για την συγκεκριμένη αδελφότητα.

 

Καλημέρα σου και σένα Αρθούρε:

1ον)Αν η συγκεκριμένη αδελφότητα θέλει να ανοιχτεί στον κόσμο,να γνωστοποιήσει την υπαρξή της,ε το μέσο αυτό το έχει:την δική της ιστοσελίδα.Θέλεις και εσύ να μας...γνωστοποιήσεις την υπαρξή της; Απορώ γιατί δεν έκανες το ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ στον διαδικτυακό κόσμο:να παραθέσεις απλώς την ιστοσελίδα τους (www.amra.gr -τόσο δύσκολο είναι;)και να αφήσεις τους υπόλοιπους να κάνουν τη κινησή τους (εάν φυσικά ενδιαφέρονται!)...???

 

Όποιος θέλει να μάθει για τα ενδότερα ενός τάγματος,να μάθει τις διδασκαλίες ή τα τυπικά,ε...αυτό προφανέστατα (και ειδικά όποιοι δεν είναι άσχετοι με τα του εσωτερισμού)τότε ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΟΡΤΑ. Αν του ανοίξουν, ευχαριστως του δοθούν όλα τα παραπάνω, τότε Ο.Κ. πάμε πάσο...ΠΟΤΕ από..."τρίτο χέρι" όλα αυτά!

 

Θα μου πεις, ποια είναι αυτά τα πράγματα που θέλει να δείξει ; Αυτά που θέλει να δείξει, τίθονται αποκλειστικά στην αντίληψη του αναγνώστη (το πως θα το εκλάβει δηλ. ο ίδιος), γιατί νομίζω πως το αναγνωστικό κοινό έχει μυαλό και καταλαβαίνει. Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί, να αξιολογήσει και να συμπεράνει κάποια πράγματα για όσα διαβάσει. Δεν χρειάζεται εγώ να το υποδείξω τίποτε. Απλώς παραθέτω κάποιες πληροφορίες - δεν τίθεται θέμα πνευματικής ιδιοκτησίας γιατί δεν υπάρχει πουθενά copyright στα έγγραφα - και τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.

 

2ον) Αυτά που παράθεσες αρχικά,είναι απολύτως ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ. Σου δίνονται από τον αρμόδιο της ΑΜΡΑ εμπιστευτικά μέσω εμάιλ ή προσωπικώς με άλλον τρόπο προκειμένου για προσωπική σου προετοιμασία (μύηση-αν θες).Σου δόθηκαν σε σένα προφανώς, επειδή έκριναν πως είσαι άνθρωπος εμπιστοσύνης. Γιατί τώρα το...ξεφούρνισες; Copyright μπορεί να μην έχουν,αλλά ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ να πρόκειται για καθαρά εσωτερικό έγγραφο(τυπικό). Λυπάμαι πολύ που το λέω,μα από μεριάς μου τουλάχιστον,πρόκειται για προδοσία εμπιστοσύνης. Σκέψου το και λίγο-μη τα παίρνεις όλα τόσο αβασάνιστα...

 

Πιστεύω τώρα να σε κάλυψα και να μην χρειαστεί να υπάρξουν κι άλλες διευκρινιστικές δημοσιεύσεις. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο κάθε αναγώστης έχει μυαλό, έχει κρίση, ας διαβάσει κι ας βγάλει τα συμπεράσματά του από αυτές - ξαναλέω - τις πληροφορίες. Το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει σκοπό να κρίνει την ΑΜΡΑ ως κίνηση, δεν έχει σκοπό να διαφημίσει ή να δυσφημίσει μια αδελφότητα, δεν αποσκοπεί πουθενά παρά μόνο στην ελεύθερη πληροφόρηση του αναγνωστικού κοινού και των μελών του φόρουμ σας.

 

3ον)-και τελευταίο:όχι δεν με κάλυψε η τοποθετησή σου. Εξακολουθεί να'ναι ύποπτη ως προς τις πραγματικές προθέσεις της. Ναι ο αναγνώστης έχει κρίση,μα και εσύ οφείλεις να'σαι συνετός και προσεχτικός με τις πληροφορίες που δίνεις. Δεν είναι όλες για τα μάτια του κόσμου(αλλιώς,γιατί ...δεν μας δίνεις και το πραγματικό ονοματεπώνυμο σου; Τη διευθυνσή σου; κτλ; Άρα καταλαβαίνεις...). Αν απλώς συνειδητοποιείς πως έκανες λάθος τώρα, πως δεν έπρεπε να τα βγάλεις στη φόρα και έπρεπε να τα κρατάς εμπιστευτικά (και από σεβασμό προς εκείνον που σου τα έδωσε)τότε θα κατανοείς τι ακριβώς πρέπει να κάνεις. Και να το κάνεις σύντομα. Ξεκαθάρισε πρώτα με τον εαυτό σου και κατόπιν με τους άλλους...

 

Αυτά είχα να πω. Δεν επανέρχομαι. Ας γίνει ό'τι νομίζετε -από δω και πέρα...

Link to comment
Share on other sites

Ενώ εσύ παρέθεσες τους λόγους που άρχισες ξαφνικά να μιλάς ρατσιστικά για "εβραϊκές ηλιθιότητες" (και νομίζω πως γι' αυτό υπάρχουν κανόνες που ποτέ δεν εφαρμόζονται) :whistling:

νομιζω οτι παρασυρεσαι και βγαινεις :offtopic: ενω παραλληλα μου επιτιθεσαι βαζοντας μου ταμπελα!!!!!!! ευγε πολυ δημοκρατικη φλεβα διακρινω!

Link to comment
Share on other sites

Δεν καταλαβαίνω γιατί έκανες quote το μήνυμά μου, ...
Ούτε κι εγώ καταλαβαίνω. Κατά λάθος, μάλλον, δεν θυμάμαι...
Δεν καταλαβαίνω γιατί έκανες quote το μήνυμά μου, λες και είπα πουθενά πως κάνει κάτι που απαγορεύεται, ωστόσο για να σε καλύψω, στην αρχή που παρέθεσε έτσι "ξερά" κάποιες πληροφορίες ...
... Ίσως γιατί πίστευα (σωστά ) ότι μπορείς να με καλύψεις. :cheerful:

Κι εγώ έχω παραθέσει ξερά στοιχεία (π.χ. για την ανακάλυψη κάποιου πλανήτη). Το "χωρίς λόγια" δεν είναι έγκυρο; Άλλωστε το είπε μετά (με προκλητικό βέβαια τρόπο, για πληροφορίες). Κι άλλες φορές είδαμε ποστ με τελετουργικά και τυπικά. Απλά δεν κατάλαβα την ένταση.

νομιζω οτι παρασυρεσαι και βγαινεις :offtopic: ενω παραλληλα μου επιτιθεσαι βαζοντας μου ταμπελα!!!!!!! ευγε πολυ δημοκρατικη φλεβα διακρινω!
Την ταμπέλα μόνος την έβαλες. Εγώ απλά σημείωσα τις ομοιότητες.
Link to comment
Share on other sites

Πφφ... Εγώ το μόνο που θέλω να πω προς τον Arthur Conan D. είναι ότι αν είναι 2ος λογαριασμός κάποιου μέλους του φόρουμ είναι ηλίθιος και πως αν είναι πραγματικά νέο μέλος, δεν μας βοήθησε να του κάνουμε και την καλύτερη υποδοχή...

 

Απο κει και πέρα αν έχεις κάτι να μας πεις πάνω στο όλο θέμα που να έχει ουσία κάντο. Αλλιώς τσάμπα το post.

 

Καλημέρες.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σε όλους και σε σένα Μαριλένα. Καλά τα λες. είσαι η καλύτερη από όλους. Καθόμαστε και ''λογομαχούμε'' μεταξύ μας γιατί ο Αρθούρος έβαλε αυτό το post. Τώρα αν θέλει να μας πει κάτι ας το κάνει. Αφού και στα 2 πρώτα του posts λέει ότι έχει και συνέχεια. Χαλαρά. αν δεν μας πει τι θέλει εμείς όσα και να πούμε δε θα καταλήξουμε πουθενα απο το να λέμε ο ένας στον άλλο αυτά που ξέρουμε και νομίζουμε.

Link to comment
Share on other sites

Παρακαλώ πολύ να μη ξαναδώ χαρακτηρισμούς γιατί θα πέσει σκούπα κακήν κακώς!

 

Καταρχήν ηρεμήστε και αναλογιστείτε τα εξής:

 

Το τι πληροφορία παραθέτει ο καθένας είναι δικαίωμά του άσχετα με το αν του επιτράπηκε ή όχι! Δε καταλαβαίνω για πιο λόγο μερικοί την επιπλήττεται χωρίς να ξέρετε αν είναι παράνομη, η πράξη, ή όχι. Άλλοι επιπλήττουν την πληροφορία αυτή κάθε αυτή! Με το ίδιο σκεπτικό τότε να πάτε να κάνετε το ίδιο και στα άλλα thread λέγοντας να σας δίνουν τα links μόνο. Αν είναι δυνατόν.

 

Άνετα θα μπορούσατε να την σχολιάσετε όπως έκανε χαριτωμένα ο Αυγερινός (βάζοντας μια εικόνα 406.gif) ή ο antiesoterica ("copy paste από τους ορφικούς υμνους είναι?")!

 

Το θέμα της συμπεριφοράς είναι άλλο ζήτημα και μπορεί κάλλιστα να το αναλάβει ο συντονισμός αλλά, προς μεγάλη μου έκπληξη, δε βλέπω ευγενική συμπεριφορά ούτε από "παλιούς". Δε ΔΕΧΟΜΑΙ τη δικαιολογία ότι προκλήθηκε κανείς παλιός από ένα νέο μέλος! Είναι καθήκον μας να επαναφέρουμε κάποιο καινούργιο μέλος στη τάξη, όπως έκανε αμέσως η Sabrina, να του δείξουμε πως συμπεριφερόμαστε σε αυτό το μέρος ώστε για να μη γινόμαστε μαλλιά κουβάρια κι άμα τελικά δε καταλαβαίνει απλά τον αναφέρετε στο συντονισμό.

 

Παρακαλώ για άλλη μια φορά λίγη ηρεμία! Μην αρπάζεστε τόσο εύκολα.

Link to comment
Share on other sites

Παρακαλώ πολύ να μη ξαναδώ χαρακτηρισμούς γιατί θα πέσει σκούπα κακήν κακώς!

 

Καταρχήν ηρεμήστε και αναλογιστείτε τα εξής:

 

Το τι πληροφορία παραθέτει ο καθένας είναι δικαίωμά του άσχετα με το αν του επιτράπηκε ή όχι! Δε καταλαβαίνω για πιο λόγο μερικοί την επιπλήττεται χωρίς να ξέρετε αν είναι παράνομη, η πράξη, ή όχι. Άλλοι επιπλήττουν την πληροφορία αυτή κάθε αυτή! Με το ίδιο σκεπτικό τότε να πάτε να κάνετε το ίδιο και στα άλλα thread λέγοντας να σας δίνουν τα links μόνο. Αν είναι δυνατόν.

 

Άνετα θα μπορούσατε να την σχολιάσετε όπως έκανε χαριτωμένα ο Αυγερινός (βάζοντας μια εικόνα 406.gif) ή ο antiesoterica ("copy paste από τους ορφικούς υμνους είναι?")!

 

Το θέμα της συμπεριφοράς είναι άλλο ζήτημα και μπορεί κάλλιστα να το αναλάβει ο συντονισμός αλλά, προς μεγάλη μου έκπληξη, δε βλέπω ευγενική συμπεριφορά ούτε από "παλιούς". Δε ΔΕΧΟΜΑΙ τη δικαιολογία ότι προκλήθηκε κανείς παλιός από ένα νέο μέλος! Είναι καθήκον μας να επαναφέρουμε κάποιο καινούργιο μέλος στη τάξη, όπως έκανε αμέσως η Sabrina, να του δείξουμε πως συμπεριφερόμαστε σε αυτό το μέρος ώστε για να μη γινόμαστε μαλλιά κουβάρια κι άμα τελικά δε καταλαβαίνει απλά τον αναφέρετε στο συντονισμό.

 

Παρακαλώ για άλλη μια φορά λίγη ηρεμία! Μην αρπάζεστε τόσο εύκολα.

 

 

το θεμα ειναι να μην βαζουμε και ταμπελες ο ενας στον αλλον!~

 

 

 

QUOTE(outis @ Nov 19 2007, 10:36 PM) *

Ενώ εσύ παρέθεσες τους λόγους που άρχισες ξαφνικά να μιλάς ρατσιστικά για "εβραϊκές ηλιθιότητες" (και νομίζω πως γι' αυτό υπάρχουν κανόνες που ποτέ δεν εφαρμόζονται) whistling2.gif

 

 

 

α και ουτισ εγω δεν απεκρυψα ποτε τι ειμαι απλα δες τα ποστς μου....

Edited by hrakleitos
Link to comment
Share on other sites

το θεμα ειναι να μην βαζουμε και ταμπελες ο ενας στον αλλον!~

...

Βασικά "ταμπέλα" είναι να πως "είσαι ρατσιστής" (που δεν το είπα). Το να πώ ότι η τάδε έκφραση είναι ρατσιστική περιγράφει την έκφραση, όχι εσένα. Τάμπέλα; Όχι αδικαιολόγητα πάντως.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...