Jump to content

ΑΜΡΑ


 Share

Recommended Posts

Συμφωνώ που επιτέλους μας μιλάς και μας λες τη γνώμη σου! :)

 

Αλλά δε συμφωνώ που ονομάτισες μέλος του φόρουμ. Θα μπορούσες κάλλιστα να στείλεις pm στους συντονιστές παρά να "κατηγορήσεις" δημόσια.. (δε το λέω επιθετικά, να μη παραξηγηθούμε)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Αλλά δε συμφωνώ που ονομάτισες μέλος του φόρουμ.

 

α) Αν δεν το έκανα, θα λέγατε γιατί δεν το κάνω.

 

β) Δεν ονομάτισα κανέναν. Ονομάτισα την μάσκα Avaris, μην ξεχνιώμαστε ... :) μόνο που δεν ξέρω αν είναι Avaris 2007 ή Avaris 500 - 1500 μ.Χ :cheerful:

 

(Ουτέ κι εγώ το λέω επιθετικά)

Edited by Arthur Conan D.
Link to comment
Share on other sites

Προς Ingmar :

Φίλε δυστυχώς είναι προφανές ότι δεν έχεις εμπειρία στο χώρο και δε βλέπεις όλη τη φάση! Να στο πω ποδοσφαιρικά είναι παίχτες μπροστά σου και δεν είδες άμα τον παίχτη τον σπρώξανε ή έπεσε μόνος του. Εδώ στο control έχουμε τόσες κάμερες και επειδή συντονίζουμε τους αγώνες χρόνια τώρα βλέπουμε με ειδικά ζουμ replay κλπ ποίος τρώει καλαμιά και ποιος είναι για το εθνικό θέατρο. Κατανοητό; :smilewink:

 

συμφωνω απολυτως δεν ειναι δυνατον κυριοι συντονιστες εν ονοματι καμιας δημοκρατιας και ηλιθιωδως ορωμενης ελευθεριας να δημοσιευονται καποια πραγματα μιασ αναγνωρισμενης και απο τον νομο εσωτερικης αδελφοτητασ η οποια τα στελνει εμπιστευτικα!ειναι αν οχι παρανομο

 

τοτε ηθικα αισχρο!

Δε θα καταλύσει κανένας εδώ μέσα στοιχειώδη δημοκρατικά δικαιώματα και αυτή τη στιγμή βλέπω πως υπάρχει πρόθεση τρομοκρατίας από μια οργανωμένη αδελφότητα έναντι αυτών που δημοσιεύουν τα κείμενα της και την κατηγορούν ευθέως για προσηλυτισμό.

 

Ηράκλειτε απάντησε ευθέως. Μήπως είσαι μέλος της ΑΜΡΑ? Γιατί έχεις τόσο αγχος για το αν δημοσιεύονται κείμενα της ΑΜΡΑ ή όχι;

 

------

 

Τέλος :

Όποιος έχει στοιχεία πμ κλπ από κάποιον που προσπαθεί να τον τραβήξει σε οποιαδήποτε οργάνωση ή αδελφότητα μπορεί να το πει στους συντονιστές κι αυτοί από κει και πέρα αναλαμβάνουν.

Link to comment
Share on other sites

Ναι ρε παιδιά όντως, τι είναι αυτά με τις μάσκες και τις ημερομηνίες λήξης; Δλδ όταν μιλάτε στο διαδίκτυο προσποιείστε ότι είστε κάτι άλλο απ'ότι στην πραγματικότητα;

 

Τέσπα, όπως είπε ο Σπίντι:

 

Αρθούρε καλές, εκ πρώτης όψεως, οι προθέσεις σου, αρκεί να μπορείς να αποδείξεις τη θέση σου. Έχεις κάποια στοιχεία για αυτό που λες; Παρακαλώ επίσης και κάθε μέλος που γνωρίζει κάτι επ'αυτού να επικοινωνήσει με τη συντονιστική ομάδα.

Link to comment
Share on other sites

Δύο διευκρινήσεις, ένα ανέκδοτο και μερικές ακόμη πληροφορίες :

 

 

 

Στα δικά μου mail που έλαβα (προωθημένα από ιδρυτικό μέλος της ΑΜΡΑ) δεν υπήρχε κανενός είδος διαβάθμιση εγγράφου (εμπιστευτικό, απόρρητο κτλ)

 

 

 

Η συγκεκριμένη αδελφότητα δεν είναι αναγνωρισμένη από τον νόμο αλλά και από κανέναν άλλον φορέα, οργάνωση, ίδρυμα, σωματείο κτλ.

 

 

 

:lol: κι ο Αρθούρος ZXPL4 και turbo 2007, νέο μοντέλο με καταλύτη! :lol: Ζάντες αλουμινίου BBS, τζιτζιλόνια, δερμάτινα καθίσματα, υπολογιστής ταξιδίου, χρώμα μανίσιο, 20,000 Klm γραμμένα στο κοντέρ και ελεγμένα από μηχανικό τσιμάνι ... :lol:

 

Στελέχη της ΑΜΡΑ, έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια προσυλητισμού ανθρώπων μέσω e-mails και pm's. Συγκεκριμένα, υπάρχει ένα στέλεχος της ΑΜΡΑ & στο δικό σας φόρουμ που κάνει το ίδιο. Είναι το μέλος Avaris. Σε διάφορα φόρουμς στέλνουν διάφορα pm's σε μέλη ή προσπαθούν να επικοινωνήσουν με κάποιο τρόπο με τα μέλη των φόρουμς, ώστε να προσελκύσουν ανθρώπους (κυρίως χαμηλής μόρφωσης ή ανθρώπους που αντιμετωπίζουν διάφορα ψυχολογικά προβλήματα) και να τους εντάξουν στην αδελφότητά τους, τάζοντάς τους λαγούς με πετραχήλια και φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Η πληροφορία αυτή έχει πλείστα αποδεικτικά στοιχεία στο background της, καθώς υπάρχει σχετική συζήτηση σε κρυφό φόρουμ συντονιστών της ΑΜΡΑ με θέμα ακριβώς αυτήν την "εργασία" : το πως θα φέρουν κι άλλους ανθρώπους στην αδελφότητά τους. Η "εργασία" επεκτείνεται και σε άλλους χώρους εκτός των φόρουμς που ασχολούνται με τον εσωτερισμό, όπως αποστολή e-mail διαφημιστικού υλικού σε περιοδικά ή χρήσεις ψηφιακών υπογραφών που διαφημίζουν την αδελφότητα. Προς το παρόν, όλα τα στοιχεία και όλο το αποδεικτικό υλικό έχει αποδωθεί σε αρμόδιες υπηρεσίες που μελετούν την στοιχειοθέτηση κατηγορίων απάτης, προσυλητισμού (αντισυνταγματικές ενέργειες ομάδων και οργανώσεων εις βάρος του δικαιώματος της ανεξιθρησκείας) και αντιποίησης επαγγέλματος.

 

Η παράθεση ενός από τα Τυπικά της αδελφότητας καθώς και η κάτοψη του Ναού - που προς το παρόν είναι ανύπαρκτος και υπάρχει μόνο στα σχέδια - έγινε στο φόρουμς σας κατόπιν συνεννοήσεως με τις αρμόδιες υπηρεσίες - επαλαμβάνω - μόνο προς πληροφόρηση και για κανέναν άλλο λόγο. Τα στοιχεία αυτά αφού δόθησαν πρώτα στις υπηρεσίες που ανέλαβαν την έρευνα, μοιράστηκαν σε ένα αρκετά μεγάλο μέρος ανθρώπων - μελών των κοινοτήτων και των ιστοσελίδων που ασχολούνται με τον εσωτερισμό και με εσωτερικά Τάγματα και οργανώσεις και κρίθηκε χρήσιμο να δημοσιοποιηθούν χωρίς σχολιασμό για την πληρέστερη ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού και των χρηστών του διαδικτύου. Θα ακολουθήσουν κι άλλα.

 

Συγκεκριμένα, στο δικό μου μύνημα αλληλογραφίας που δέχτηκα (προωθημένο όπως είπα και με αρχικό αποστολέα την ίδια την υπέυθυνη του "τάγματος") υπήρχε χαρακτηριστική προσθήκη επιβεβαίωσης λήψης του από σύνδεσμο ασφαλείας με την έκφραση "προς κάθε νόμιμη χρήση". Η χρήση των εγγράφων που περιορίζεται στην αποστολή τους ή στην "φόρτωσή" τους σε βάσεις δεδομένων που χρησιμοποιούν οι διαδικτυακές κοινότητες (forums) είναι απολύτως νόμιμη καθώς το υλικό δεν προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, δεν είναι καταχωρημένο και κατοχυρωμένο από την ΑΜΡΑ μιας και ούτε αυτή η ονομασία "ΑΜΡΑ" δεν σημαίνει τίποτε για τον νόμο. Η "ΑΜΡΑ" δεν είναι ούτε σωματείο, ούτε οργάνωση με την νομική σημασία των όρων, αλλά είναι μια συνάθροιση κάποιων ανθρώπων που αυτο-τιτλοφορείται με αυτό το όνομα και δεν έχει καμία ισχύ και κανένα συνταγματικό δικαίωμα ως "οργάνωση". Μαζεύτηκαν 2-3 μουρλοί - πιο μουρλοί από τα μέλη τους - και είπαν "ρε μεγάλε, δεν φτιάχνουμε κι εμείς ένα Τάγμα; - Nαι! Και πως θα το ονομάσουμε ; ΑΜΡΑ!", αυτή είναι η όλη ιστορία η οποία όμως - λόγω έλλειψης εμπειρίας, γνώσης και έλλειψης στοιχειωδών διαχειριστικών ικανοτήτων σύνταξης μιας νόμιμης εταιρείας ή οργανισμού - κρύβει άνομες ενέργειες, απάτες προς τα μέλη της (καταχρήσεις χρηματικών ποσών κτλ), παράνομες πράξεις χωρίς καμία δικαιοδοσία (διεξαγωγή πειραμάτων, αντιποίηση και εκμετάλλευση του ιατρικού επαγγέλματος εις βάρος ανυπεράσπιστων ανθρώπων και φουκαριάρηδων που στην απελπισία τους πιάνονται από τον κάθε απατεώνα και κομπογιαννίτη), και διαδικασίες προσυλητισμού. Η ΑΜΡΑ έχει χαρακτήρα σέκτας, καθώς τα μέλη τους τίθονται - επί καθημερινής βάσεως - σε διαδικασίες πλύσης εγκεφάλου και επαναπρογραμματισμού. Τα μέλη τους αντιμετωπίζονται ως πειραματόζωα πάνω στα οποία γίνονται πειράματα, όπως χαρακτηριστικά λένε οι ιδρυτές της, ενώ η ψυχολογική τους κατάσταση είναι - υπό καθημερινής βάσεως - εξαρτημένη από τις αρχές της ομάδος.

 

 

 

 

 

Στελέχη της ΑΜΡΑ, έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια προσυλητισμού ανθρώπων μέσω e-mails και pm's. Συγκεκριμένα, υπάρχει ένα στέλεχος της ΑΜΡΑ & στο δικό σας φόρουμ που κάνει το ίδιο. Είναι το μέλος Avaris.

 

 

 

Επειδή γνώριζα πως κάποιος θα βρεθεί να πει τέτοια μ#$%^&α κάποια μέρα - λόγω της επίμονης επιλογής μου να έχω πάντα σχέση με κάποιο Τάγμα - φρόντισα και πήρα τα μέτρα μου ώστε να μπορώ να αποδείξω πως εκ των πραγμάτων δεν στέκει η αστεία αυτή κατηγορία εναντίον μου .

 

Το στυλ του λόγου μου στο φόρουμ επί ένα έτος που ανήκω στην ηλεκτρονική κοινότητα του artofwise είναι συστηματικά καυστικό (τουτέστιν μεθερμηνευόμενον :"ενοχλητικό για πολλούς"), με πασιφανές αποτέλεσμα να γίνομαι αντιπαθής .

 

Κι αυτό είναι γνωστό τοις πάσι εδώ μέσα.

 

Δυσάρεστο, αλλά απαραίτητο όπως αποδεικνύεται τώρα.

 

Κι ο προσηλυτισμός , ως γνωστόν, θέλει συμπάθειες, μαλαγανιές και γλύκες, όχι αντιπαλότητες, εντάσεις και αντιπάθειες.

 

 

Με τις υπόλοιπες συκοφαντίες κατά της ΑΜΡΑ, δεν θα ασχοληθώ. Άλλωστε, ασχολούνται ήδη αυτοί που πρέπει.

 

 

Εξακολουθεί να ισχύει η πρότερη Δήλωση που έδωσα για λογαριασμό της ΑΜΡΑ.

 

Θα τονίσω όμως για μια ακόμη φορά : Πρόκειται περί "εξαιρετικά κακόβουλης, δυσφημιστικής και συκοφαντικής ενέργειας κατά της ΑΜΡΑ" η οποία κλιμακώνεται με λεπτομέρειες πλέον και μέσα απο το εδώ forum.

Link to comment
Share on other sites

Arthur Conan D. μπορώ να σε διαβεβαιώσω οτι το αβάπτιστο είναι ίσως το μοναδικό Ελληνικό forum εσωτερικής αναζήτησης που δεν υποκινείται από καμία οργάνωση, ούτε και αποτελεί προθάλαμο ή φερέφωνο του οργανωμένου εσωτερισμού. Οποιαδήποτε λοιπόν προσπάθεια "προσυλητισμού" είναι καταδικασμένη σε αποτυχία και αντιμετωπίζεται με άμεση παρέμβαση των συντονιστών. Δεν συντρέχει κανένας ιδιαιτερος λόγος ανυσηχίας. Έμεσες προσπάθειες "διαφήμισης" έχουν λάβει μέρος κατα περιόδους, ωστόσω δεν κατάφεραν - αν θες - να αλλοτριώσουν το ελευθεριακό πνεύμα αναζήτησης των μελών.

 

Θα πρότεινα λοιπόν σε όλους να μην επιδίδονται σε ακραίους χαρακτηρισμούς και υπερβολές.

 

φιλικά

Link to comment
Share on other sites

Αρθούρε καλές, εκ πρώτης όψεως, οι προθέσεις σου, αρκεί να μπορείς να αποδείξεις τη θέση σου. Έχεις κάποια στοιχεία για αυτό που λες;

 

Ασφαλώς. Δεν είμαι αφελής να λέω τέτοια πράγματα χωρίς στοιχεία.

Link to comment
Share on other sites

Ασφαλώς. Δεν είμαι αφελής να λέω τέτοια πράγματα χωρίς στοιχεία.

Πολύ όμορφα. Στοιχεία συγκεκριμένα για το μέλος Άβαρις, εφόσον έχεις, στείλτα σε κάποιο συντονιστή και θα τα επεξεργαστούμε. Φυσικά και θα δημοσιοποιηθούν αν κριθούν έγκυρα (σόρυ για τη διαδικασία, αλλά καταλαβαίνεις ότι έτσι πρέπει να γίνει) ώστε να κριθούν και από τα μέλη.

 

Στην περίπτωση δε που δεν έχεις στοιχεία συγκεκριμένα για το μέλος Άβαρις, χρωστάς μια δημόσια συγνώμη και ο λογαριασμός σου θα διαγραφεί.

 

 

! Επεξηγώ απλά τις επιλογές που έχουμε από εδώ και μπρος !

Link to comment
Share on other sites

Στοιχεία συγκεκριμένα για το μέλος Άβαρις, εφόσον έχεις, στείλτα σε κάποιο συντονιστή και θα τα επεξεργαστούμε. Φυσικά και θα δημοσιοποιηθούν αν κριθούν έγκυρα (σόρυ για τη διαδικασία, αλλά καταλαβαίνεις ότι έτσι πρέπει να γίνει) ώστε να κριθούν και από τα μέλη.

 

Έγινε, κανένα πρόβλημα. Εύχομαι μονάχα να λες αλήθεια ως προς την δημοσιοποίησή τους. Να ξέρεις όμως πως αυτά τα στοιχεία, αναφέρουν προσωπικά δεδομένα (ονόματα, διευθύνσεις, καταλόγους μελών κτλ, κτλ). Θα επιλέξω ΕΓΩ τον χρόνο που θα σου τα στείλω, ok?

Edited by Arthur Conan D.
Link to comment
Share on other sites

Arthur Conan D. μπορώ να σε διαβεβαιώσω οτι το αβάπτιστο είναι ίσως το μοναδικό Ελληνικό forum εσωτερικής αναζήτησης που δεν υποκινείται από καμία οργάνωση, ούτε και αποτελεί προθάλαμο ή φερέφωνο του οργανωμένου εσωτερισμού. Οποιαδήποτε λοιπόν προσπάθεια "προσυλητισμού" είναι καταδικασμένη σε αποτυχία και αντιμετωπίζεται με άμεση παρέμβαση των συντονιστών. Δεν συντρέχει κανένας ιδιαιτερος λόγος ανυσηχίας. Έμεσες προσπάθειες "διαφήμισης" έχουν λάβει μέρος κατα περιόδους, ωστόσω δεν κατάφεραν - αν θες - να αλλοτριώσουν το ελευθεριακό πνεύμα αναζήτησης των μελών.

 

Θα πρότεινα λοιπόν σε όλους να μην επιδίδονται σε ακραίους χαρακτηρισμούς και υπερβολές.

 

φιλικά

Ευχαριστούμε θερμά για τα καλά σου λόγια!

 

Έχουμε "κατεβάσει" όλο το συντονιστικό εις στο forum και αναμένουμε εξελίξεις...

Link to comment
Share on other sites

Έγινε, κανένα πρόβλημα. Εύχομαι μονάχα να λες αλήθεια ως προς την δημοσιοποίησή τους.

 

Δεν χρειάζεται να βασιστείς στο λόγο μου. Αν δεν τα δημοσιοποιήσω εγώ θα το κάνεις εσύ, είτε με αυτό είτε με άλλο account. ;)

Link to comment
Share on other sites

Η αγωνία με σκωτώνει... Σαν σεξπιρικό έργο, αλλά αντί να πεθαίνουν όλοι στο τέλος διαγράφονται! :unsure5:

 

--~Α.

Link to comment
Share on other sites

Αυγερινέ, σόρρυ για την τροποποίηση αλλά έχω γράψει και κάτι άλλο πιο πάνω. Συμφωνείς ? Αν θέλεις περισσότερες εξηγήσεις, θα σου στείλω pm, ok?

Συμφωνώ. Να ξέρεις όμως πως στη δημοσιοποίηση, διευθύνσεις και κανονικά τηλέφωνα θα γίνουν masked (****).

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...